Vålerengen Away!

Aiaiai! Nærmer seg en av årets begivenheter! Helgen hvor vi skal ned å pisse på smuget og spy på Karl Johan(nesten…)!

Vålerengens har startet sitt nye liv på en meget komfortabel måte: 0 seiere i sin egen splitter nye storstue.
De har i lang tid annonsert starten på noe nytt! De skulle revolusjonere fotballnorge, ta over tronen og pisse på alle som kom på besøk. Sånn gikk det ikke og sånn skal det heller ikke gå på søndag kl 20.00 når Bergens Stolthet kommer på besøk.

Det er med Vålerengen som det er med Oslo generelt; noe vi ikke har bruk for og aller helst skulle sett solgt til Sverige for mange år siden. Oslo kommune/staten har nå pøst inn millioner av kroner i ett håpløst prosjekt. Det ryktes om at de blå snart skal skifte navn til OKIF (Oslo Kommune Idrettsforening), ett passende navn for bydelsklubben fra hovedstaden med en supporterskare som i hovedsak har tilholdssted på bondegårder i dalstrøkene innenfor uten t-banetilknytning. Men det er nå en gang sånn at vi må over fjellet og hente poeng en gang i året og i år er intet unntak.
Muligens vi slipper neste år om vi med seier sender vif ned i nedrykksstriden!

Det nye stadionanlegget til engen har noe positivt over seg: Et svært bortefelt med 1350 ståplasser! På søndag skal dette fylles til randen av Bergensere, både tilreisende og fastboende. I 90 minutt skal vi overdøve klanen og co, mens guttene på banen fortsetter kampen om medalje. Dette skal bli gøy folkens, det er ALLTID gøy å ta tre poeng fra engen. Sånn er det bare.  Så bruk stemmen din og syng med. Høyt og tydelig! Ta gjerne en titt på sangsiden vår om du vil finpusse litt på sangferdighetene!

I lys av dette så kommer vi med noe nytting informasjon til alle som reiser og har følgende spørsmål:

1) Hvor treffes vi før kampen?

Scotsman har invitert oss alle til hyggelig oppkjøring i timene før kamp.
Fra kl 15 åpner de 2. etasje kun for oss, men de tar i mot Bergensere allerede fra de åpner kl 12.00
Hvor de holder til ser du på kartet!
For de som ønsker så er det mulighet for å ta den siste ølen i et øltelt utenfor bortefeltet på Stadion

 

2) Hvordan komme seg til Valle?

Nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg er særlig bevandret i Oslo gater og t-banestasjoner, men beskjeden vi har fått er at vi må sikte oss inn på T-banen som står merket med Hasle som også skal være merket med linje 5. Vi skal av på Hasle stasjon og kan derfra vandre rett inn i ølteltet ved feltet vårt.
Det vil nok, som vanlig, være mye politi i gatene denne dagen som vil følge oss fra sentrum og opp til stadion.

 

 

God tur – vi ses i Oslo!

Har du ikke kjøpt billett til kampen enda så kan du gjøre det her!