Slik tror de Brann-sesongen blir!

 1. Hvordan går det med Brann i Eliteserien, cupen og Europa?
 2. Hvem blir årets gjennombrudd?
 3. Hvilken nysignering har du størst forventninger til?

 

Remi Andre Taule, speaker

 1. Jeg tror vi tar bronse i Eliteserien, gull i cupen og gruppespill i Europaligaen! For en deilig sesong!
 2. Jeg tror Kalsaas får seg noen kamper i år og blir årets unge spiller i Brann.
 3. Jeg Kristoffer Løkberg kommer til å bli en av de store publikumsspillerne i Brann det siste tiåret. Og få et gjennombrudd nasjonalt. Så håper jeg selvsagt at Petter Strand fortsetter der han slapp i Molde med å være enormt god!

 

Alexander Osdal, BA-blogger

 1. 3.plass i serien. Cupen er jo umulig å tippe, kan bli alt fra 1. runde til cupgull, men tipper 3. runde. I Europa ryker vi i 3.kval.runde
 2. Jeg ser ikke hvilket lokalt talent som skulle komme inn og imponere. Men kanskje Kalsaas hvis det blir total skadekrise. Årets overraskelse tror jeg kan bli Ordagic.
 3. Petter Strand

 

Erik Skutle(Høyre), varamedlem Stortingsgruppen

 1. Jeg tror Brann kan kjempe om gullet dersom de holder nøkkelspillerne skadefri og har litt marginer med seg i starten. Cupen er alltid litt bingo og LAN har vel ikke akkurat toppet laget der tidligere, så der tror jeg det blir exit før kvartfinalen. Europa er jeg skikkelig spent på. Her er mye avhengig av trekningen, men jeg tror de har en reell mulighet til å ta seg til gruppespillet, spesielt hvis de er litt i flyt i sommermånedene.
 2. Hvis LAN tør å bruke Bildøy og Kalsaas litt tror jeg begge kan få et ordentlig gjennombrudd. Marthinussen har også meget gode kvaliteter, men vi har så god dekning på stopperplass at han neppe vil spille spesielt mye.
 3. Størst forventinger har jeg nok til Petter Strand. Han har levert jevnt på høyt nivå over tid i Eliteserien, men jeg tror kanskje det er vel så viktig at de nå blir reell konkurranse på indreløperplassene. Det kan løfte de andre i den posisjonen også.

 

Thomas Andre Madsen, forsanger

 1. Vinner serien, ryker mot FK Fyllingsdalen tidlig i cupen. Blir noen ekstremt artige turer i Europa, der kommer vi oss til gruppespillet.
 2. Årets gjennombrudd blir den 12.mann. Forventer mye bedre trøkk på Stadion nå som hele bygget er «lukket» rundt banen.
 3. Håkon Opdal spiller på landslaget i slutten av 2019!

 

Erlend Horn (Venstre), sosialbyråd (nå i permisjon)

 1. Jeg håper og tror det blir gull- og medaljekamp helt inn, men tipper på 3. plass. I cupen hadde det jo vært stas å komme i hvert fall til en kvartfinale under LAN, så jeg tipper det. I Europa tror jeg vi kommer helt til playoffen før gruppespillet, men der sier det stopp
 2. Årets gjennombrudd tror jeg Marius Bildøy står for
 3. Jeg har størst forventninger til hva Petter Strand kan få til. Vinteren lover godt i så måte

 

Roger Lillebøe-Hansen, supporterleder

 1. Serien: Brann er gode nok til å slå alle lag i alle kamper, og i så fall tar de GULL. Vi har litt å bevise fra ifjor i forhold til å holde ut hele sesongen. Det tror jeg vi klarer i år. Cup’en: Dessverre tror jeg tre kamparenaer kommer til å gå ut over noe, og uansett hvor høyt jeg ønsker meg en cupfinale er jeg redd vi kommer til kort i år også. Dersom vi ryker ut av Europa tror jeg vi spiller julekamp i Oslo. Europa: Jeg håper åpenbart på en gjentagelse fra 2007 på flere områder. Det var utrolig gøyalt det året Brann var med i gruppespillet i Europa League! Nåløyet er nå enda    smalere, men jeg tror vi har mulighet til å klare det. Dette vil bety mye for klubben og oss rundt, sportslig og ikke minst økonomisk.
 2. Petter Strand er jo ikke noe ubeskrevet blad i norsk fotball, men nå som han endelig har kommet til en skikkelig storklubb tror jeg han vil oppleve et langt større gjennombrudd. Han vil sannsynligvis herje i Europa, og landslaget bør være bankers i løpet av sesongen.
 3. Jeg har store forventninger til Petter Strand, og er overbevist om at han vil briljere når han nå endelig har kommet hjem til sitt eget lag.

 

Marte Mjøs Persen (AP), ordfører Bergen

 1. Vi vinner serien og det hadde vært gøy med seire i Europa og buekorps på Karl Johan!
 2. Daouda Bamba
 3. Petter Strand

 

Audun Lysbakken (SV), partileder

 1. Jeg vil ikke jinxe laget med å tippe gull, det går best med Brann når forventningene ikke er for høye. Jeg tipper ny bronse, kvartfinale i cupen og gruppespill i Europaligaen, og så håper jeg intenst på enda mer.
 2. Håper at en av de lokale ungguttene kan få spilletid i år, Emil Kalsaas eller Marius Bildøy.
 3. Petter Strand! Gleder meg veldig til å se ham spille i rød drakt i Eliteserien.