• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mahalo_nui

1
Brann / Brann i media
November 05, 2007, 13:38:25 PM
Er i ferd med aa fullstendig gi opp Bergens Tidende etter utallige negative skriverier om Brann, og spesielt treneren.
Det hele toppet seg da jeg leste nok en ubrukelig kommentar, denne gangen foert i pennen av Tore Strand.

Nok en gang maler BT paa den gamle paastanden at Brann umulig kunne ha vunnet noe i naerheten av gull dersom det ikke hadde vaert for Martin Andresen. Denne naermest kanoniseringen av MA begynner aerlig talt aa gaa meg kraftig paa nervene. Det er direkte skammelig av BT aa holde paa slik.
Spesielt moro er det jo aa tenke paa at Knut Langeland (selve korsfareren mot MIM) skrev en hissig kommentar om at Jan Aage Fjoertoft var paranoid. Men da lurer jeg, Knut, paa hvem som egentlig er paranoid? Det skrives jo spaltemeter paa spaltemeter om at MIM omtrent er det mest destruktive som har skjedd Brann noensinne. Dette grenser jo absolutt til paranoia.

Mistanken er jo selvsagt at Langeland er bitter pga Dylan ennaa, og har klart aa faa denne bitterheten til aa smitte over paa resten av BT.
2
Brann / Faglig uenighet?
July 24, 2007, 10:32:04 AM
Det kommer hele tiden rapporter om konflikter inad i Brann fra BT og BA, men ingen vil noensinne begrunne disse konfliktene.
Hva med Sæternes? Hvorfor holder han kjeft? Er det fordi det er så utrolig lett å sutre til media om konflikter, når saken egentlig dreier seg om manglende profesjonalitet fra spillerens del?

Jeg vil gjerne høre hva Andresen og Sæternes har å si. Begynner mer og mer å lure på om dette rett og slett er et resultat av manglende modenhet fra de to.
3
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 20, 2007, 10:20:39 AM
Quote from: "runarnormann"Det trengs en leder med autoritet og en som er villig til aa innroemme naar han har tatt feil.


Mener da å huske at MIM ved flere anledninger har innrømmet at feil har blitt gjort. Mannen er da alt annet enn arrogant. Men om du refererer til den siste tids agurktid bråk i klubben, så synes jeg Mjelde har vært åpen om situasjonen.

Men skal være enig med deg i at han burde vise mer autoritet. Men samtidig vet jo ikke vi hva som foregår bak lukkede dører i pauser og etter kampene. Men husker hva som skjedde da Brann lå under 0-3 mot Aalesund i kampen på Kråmyra. Da fløy det vel både spytt og vannflasker villt rundt i garderoben. For ikke å snakke om Bodø/Glimt kampen.
4
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 20, 2007, 09:02:27 AM
Tror debatten om Mjelde har gått siden mannen først satte sine trenerben inn på Stadion, og den fortsetter helt til han tar sin hatt og går.
Styrken - men også problemet - til MIM er at han er for hyggelig som person. Det ser man blant annet i intervjuene han gjør etter kampene. Uansett hvor skandaløst dommer eller motspillere har oppført seg, er han alltid like diplomatisk. Dette er faktisk et friskt pust i fotball-Norge, som er full av useriøse medienisser (Berg, Nordlie, Nilsen) som kritiserer alt som ikke går deres vei (omtrent som oss fotballsupportere).

Mjelde er lærer, og dermed pedagog. Hans inkluderende væremåte er en glimrende personlig egenskap, men i dagens Brann-stall er det kanskje ikke den rette måten å løse ting på. På grunn av at laget har spillere som hever skyhøye lønninger (noe som også gir utslag i skyhøye egoer) og har stjernestatus, blir det vanskelig for en hyggelig person å holde styr på gjengen.
Jeg tror man må legge litt av skylden for dagens situasjon på POL også, som har tillatt dette lønnsjaget. Brann er blitt et slags mini-Real, der egoer kommer i veien for klubben. Vi så det på Sæternes, vi ser det på Huseklepp (makan til frekkhet, komme fra 3. divisjon og tror du er the shit) og vi ser det med all tydelighet på Andresen (som jeg kommer tilbake til).
Og hva med Charlie Miller? Han var ingenting da han kom til Brann. En tjukk og utrent ølhund som var bedre til namedropping enn fotball. Brann og Mjelde gjorde ham til det han ble, og hva gjør han? Don't bite the hand that feeds you, Charlie.

Martin Andresen har alltid slått meg som en noe snodig spiller. Mannen har kvaliteter, og han har ikke kommet så langt som han har gjort uten uangripelige kvaliteter. Han er en leder, noe man med tydelighet ser. Men han har også sterke meninger, noe som for mange kan gjøre ham uspiselig. Han kan jo kjefte medspillere (Hanstveit) huden full for mer eller mindre bagateller, og jeg tror nok han er i stand til å undergrave treneren foran både fans og spillergruppe om han selv føler dette er nødvendig. For Martin er kynisk, og det er hans store styrke. Men også hans enorme svakhet. Av og til må man tenke mer lag, og heller bare holde kjeften sin igjen. En brilliant forretningsmann, Martin. Men ikke den letteste lederen.

Med dagens spillergruppe hadde Brann trengt en type som Nils Arne Eggen. En trener som gir blanke faen i hvem du er og hva du kan gjøre på banen. Er du ikke en del av laget, ryker du rett ut. Samme hva du heter. There's no room for nice.

Og hva BT og BA angår, så gidder jeg ikke å kommentere dem. De har sine problemer, og tar det ut mot Brann med sin misforståtte objektivitet.

Men husk dette. Etter Mjelde, etter Andresen og etter alt bråket, vil det fremdeles være SK Brann. Spillere og trenere er forbruksvarer.
5
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 15:36:00 PM
Helt enig med at tråden utviklet seg i totalt feil retning. Jeg prøvde å få mer innsikt i selve kulturen, men i stedet ble debatten lik alle debatter om kontroversielle grupperinger (f.eks. muslimer) i Norge. Med det mener jeg at de seriøse meningene havner totalt i skyggen av lite gjennomtenkte og mediepåvirkede ytringer som hører hjemme på barneskolen. "Casuals er slemme fordi det har Knut Langeland sagt. Så det så."

Etter litt mer research har jeg funnet ut at casuals ikke oppstod som grupperinger ute etter å slåss, men i stedet var det supportere som ønsket å skille seg ut fra "bermen" av vanlige fotballsupportere, eller "juletrær" som de også kalles.
Senere har nok noen av disse grupperingene utviklet en voldskultur seg i mellom, men å kalle dem en trussel mot fotballen og nasjonen er å gå alt for langt. Så vidt jeg forstod virket ikke spillerne særlig affiserte av hele situasjonen.

Synd var det selvsagt at noen gikk amok på utesteder (skal en tro avisene, i alle fall). Men jeg mistenker at dette var en slags blanding av casuals og andre supportergrupper med mer voldelige tendenser.
Og det å sammenligne dem med pedofile, nazister og ønske dem innesperret uten dom er så dumt at det ikke hører hjemme noen steder.

Litt mer nyansert debatt hadde vært fint.
6
Brann / What about them casuals?
April 23, 2007, 16:35:55 PM
Følger jo, som alltid, med stor interesse med på hva som rører seg i mitt kjære Bergen, og ikke minst alt rundt Brann.
Som alle som leste nettavisene i går fikk med seg, så var de såkalte casuals nok en gang i fokus, og de stjal - etter min mening - alt for mye fokus fra kampen.

Jeg vil på ingen måte påberope meg å være en ekspert av noe slag på denne kulturen, men i og med at kulturer er mitt virke så kunne jeg jo ikke annet enn å forsøke å se litt nærmere på dette fenomenet. Og det jeg fant overrasket meg egentlig i forhold til det bildet som er skapt i media av disse "brutale" supporterne.

Som mye annet i fotball, kommer jo casuals-kulturen fra England, og det er en gammel kultur som stammer helt tilbake fra 50-tallet. Men i Norge virker det som om det har oppstått de siste par årene (please, correct me if I'm wrong).
Og selv om det virker på mange som om causals fremdeles har en slags "uniform", har vel dette mer eller mindre forsvunnet fra kulturen i England grunnet politiets økende fokus på miljøet. Men hvordan dette er i Norge, vet jeg ikke. Men jeg vil anta at de ikke ønsker å være videre synlig på grunn av at politiet virker å fotfølge dem mer og mer.

Det er ikke til å stikke under en stol at casuals er brutale, men volden virker likevel å være blåst fullstendig ut av proporsjon av mediene. For slik blant annet det jeg vil kalle Norges nye tabloidkonger, BT, fremstilte det, virket det som om casualsgjengen utgjorde en reell trussel mot hele Bergen by og alle dens innbyggere. Men er det virkelig så enkelt?
Slik jeg har forstått det, slåss casuals seg imellom, og bryr seg lite om "vanlige" folk. Ei heller går de løs på motstandernes vanlige supportere (artig nok kalt juletrær) uten at de har nevneverdig grunn til det.
Men når BT beskrev casuals, virker det som om det var en slags blanding av både casuals og vanlige hooligans som inntok Vågsallmenningen (i alle fall om en skal tro beskrivelsen av Vif-gjengen som inntok Macumba).

Så er casuals virkelig så ille som alle skal ha det til? De slåss for det første seg imellom, og utgjør derfor ingen reell trussel mot andre - med mindre man provoserer dem først. Og for det andre er de såpass få (slik jeg forstår det er de to største fraksjonene ikke større enn 20 mann) at de utgjør et uhyre mindretall.
Jeg vil si at "trusselen" casuals er kraftig overvurdert, og at media bare har kastet seg på nok en hype for å selge mer annonser.

http://www.alltidfotball.no/?module=articles&id=131&tournament=1#
7
Brann / Corrales får bli!
March 14, 2007, 10:39:20 AM
Fantastisk!!! Dette var virkelig en gladnyhet å få på en ellers så regntung dag. Dette gjorde dagen. Nå kan man begynne å bli optimist igjen (om enn forsiktig).
Endelig går ting litt Branns vei.
8
Brann / Taylor Twellman
January 29, 2007, 20:14:36 PM
Registrerer at Odd snuste på Taylor Twellman, og at klubben hans ikke var helt fremmed for å la ham gå. Nå skal det sies at de ikke aksepterte Odds bud på en million dollar (ca 6,5 millioner kroner), noe som tilsier at spilleren ikke er billig.
Men Brann trenger en målfarlig spiss, og Twellman er absolutt i den klassen. I sin første sesong i MLS scoret han 23 mål (nummer to på toppscorerlisten) og ble nesten MVP (Most Valuable Player).
Etter to relativt middelmådige sesonger i 2003 og 2004 kom han sterkt tilbake i 2005 og nettet 17 mål og ble MVP. I 2006 endte han på 14 mål i en liga der nivået absolutt har hevet seg de siste par årene, og ligger nå på nivå med Tippeligaen.

I tillegg har han markert seg på et landslag som er i ferd med å bli et bra lag, til tross for en heller dårlig innsats i VM. Og da han ble utelatt fra VM-troppen ifjor, ble det kraftige diskusjoner blant de som har følger med på fotball i Statene.

At han kan erstatte Winters er jeg ikke i tvil om, og når reglene for antall spillere utenfor EU er endret, samt at Corrales er på plass i klubben, ligger mye til rette for at Twellman kan finne Brann interessant.

http://www.youtube.com/watch?v=_Cs46ec3DKg
9
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
December 01, 2006, 01:29:16 AM
Som svoren Spurs fan er jeg vant med Kappa's drakter.
De har liksom en bedre stil, og draktene er behagelige å ha på seg.
Synes Brann-draktene ser meget bra ut, men var ikke helt fornøyd med fargevalget på førstedrakten. Den hvite shortsen er liksom ikke helt riktig. Og den blå drakten var direkte stygg.
Men bortedrakten var bra.
10
Brann / Skottene forsvinner gratis
November 29, 2006, 08:36:21 AM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article70102.ece

Det er egentlig bare utrolig trist at det skal ende slik for to stykker som har vært viktige brikker i klubben i så lang tid.
Spesielt om det viser seg at de utøver dårlig inflytelse på resten av spillergruppen. La oss bare håpe at dette bare er oppgulp fra anti-Brann eliten (les: BT), og ikke fakta hugget i stein (på stein).

La oss håpe at dette ender godt. At de blir i klubben er bare en utopi og en fantasi de fleste av oss for lengst har gitt opp. Men jeg bare håper at deres minne ikke blir besudlet av en slik sorti.
11
Brann / Brazilian fan
November 16, 2006, 01:40:44 AM
Quotea, så kan de arrangere bortetur til Odense-kampen!
Hadde blitt en kanon båttur! Så kan de jo stikke innom Hawaii å plukke opp "mahalo_nui" i samme slengen.


He he. Ingen dum ide. Sparer i alle fall flybilletten.

Nice to see the club is spreading around the world. First we colonized Hawaii, and now we are taking Brazil.
12
Brann / Varför gjör dom på detta viset?
November 01, 2006, 13:08:49 PM
Tore Strand har en helt annen måte å gjøre ting på enn Langeland.
Strand har en fortid i Brann, og har derfor en helt annen forutsetning enn Langeland å skrive om klubben.

At Langeland er farget av at datteren er samboer med Dylan McAllister (som jeg synes er en av Norges hyggeligste personer) har definitivt vært avgjørende for hans "journalistikk".
At Maria har ringt pappa en gang eller to for å klage på at Dylan ikke fikk spille (selv om han ikke alltid gjorde seg fortjent til dette), har nok hatt sitt og si på hans eder og galle. Men, hvilken kjæreste ville da ikke gjort noe slikt.
Men Langeland burde utvist mer profesjonalitet enn han har gjort i saken om Brann. Så vidt jeg husker, ble han nektet å skrive om klubben pga datterens forhold til Dylan. Men hvorfor kom han da tilbake mens McAllister fremdeles var i klubben.

Subjektiv er bare fornavnet.
13
Brann / Varför gjör dom på detta viset?
October 31, 2006, 11:50:28 AM
Jeg sitter på andre siden av kloden, og blir forbannet hver gang jeg klikker meg inn på bergenspressen.
Det er helt utrolig hvor mye tull de tre aktørene (BA, BT og iBergen) klarer å lire av seg.
Har selv en fortid i pressen bak meg, og vet hvordan disse tenker. Og jeg jobbet i østlandspressen - en aktør som ikke er kjent for å være særlig generøs mot Brann (eller noen andre som ikke er fra det umiddelbare Oslo-området, for den saks skyld). Men jeg klarer ikke å fatte hva som går gjennom hodene deres noen ganger.

Snakker selvsagt om Knut Langeland. Mannen virker å ha noe alvorlig imot Mons Ivar Mjelde. Ikke at jeg kan fatte hvorfor, for hyggeligere mann skal man jaggu lete lenge etter (Mjelde, that is, om noen misforstod).
Langeland har gjennom hele sesongen forsuret tilværelsen for hele Brann-laget, sammen med resten av teamet i BT-sporten. De har konsekvent forsøkt å sabotere Brann denne sesongen, og jaggu ser det ikke ut til at de klarte det i høst.
OK, en sterk påstand å si at BT ødela Brann denne høsten. Men de hjalp jaggu ikke til, for å si det sånn.
Blir litt lei meg og frustrert av å lese bt.no, og daglig bli foret med saker om hvor mye Brann suger.
Vet at BT er verdens mest arrogante avis, og at deres rykte i presse-Norge er heller labert på grunn av dette. Og jeg respekterer objektiviteten som enhver journalist skal utvise. Men måten BT har stukket kjepper i hjulene for Brann og hele Bergen i år er forbi hva som er forventet av ethvert presseorgan.

De burde skamme seg!
14
Brann / Gjør det for oss, gutter
September 16, 2006, 14:46:40 PM
Har bare en oppfordring til SK Brann; vinn serien for oss som ikke er i Bergen. Gjør oss til lykkelige mennesker igjen. Vis oss at pokalen som ble røvet fra oss for 42 år siden endelig kan finne sin vei tilbake til byen mellom de syv fjell.
Og til gjengjeld lover vi å synge ut for deg, Brann. Vi skal synge til vi ikke har stemmer igjen. Vi skal løpe i gatene ikledd dine røde drakter. Vi skal vise verden at Brann er verdens beste klubb. Vi skal frelse alle som aldri har hørt om Kniksen, Pesen, Ahlsen, Ludvigsen, Mjelde eller Miller. Og vi skal felle gledestårer for deg.

Vis at Bergen er verdens beste by. Og vis at verdens beste by er verdig verdens beste fotballag.
Vinn for oss, Brann. Vinn for oss.
15
Brann / Hjemlengsel
August 01, 2006, 08:35:51 AM
Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte.
Etter å ha vært Brann-supporter til min hals siden min far tok meg med på Stadion i 1984, kan jeg med glede registrere at det endelig ser realistisk ut med seriegull.
Om Brann slår Lillestrøm i morgen (faktisk i overmorgen for oss i de mer tropiske strøk) er vi i realitet seriemestere. Må faktisk si meg enig med Arne Sandstø i den saken. Alle med en smule kunnskap i matte og tallanalyse kan se at med 15 poengs forsprang i august blir klubben vanskelig å innhente. Dessuten virker det som om Monsamjelden klarer å holde gutta i ørene.

Men så til gråtedelen av det hele. Helt siden jeg som femåring så klubben for første gang (tilgi meg for den sene "oppdagelsen", men den gangen var avstanden fra Os til Bergen enda større enn den er i dag  ;) ), har jeg ventet på at Brann skal vinne serien. Og når de endelig virker å gjøre det, sitter jeg på andre siden av kloden uten muligheter til å delta i feiringen. Det suger virkelig. Konemor er en ting, men Brann er noe helt annet ;)

Får feire for meg selv, tenker jeg. Skremme vettet av øyboerne når jeg løper nedover gaten i Brann-drakten min og vræler "Heia Brann!!!!"  :D
16
Brann / hello
June 07, 2006, 02:17:09 AM
Quote from: "splinter87"


Splinter87: If you're going to insult someone, at least use a word that actually exists in the English language.
I don't know where you get off with this, but it's the most idiotic comment I have seen in a long time, and you are not worthy calling yourself a Brann-supporter. It's people like you that ruin everything for everyone else.
So I guess you don't like Zavrl either, then?

otis: Please feel free to come to Bergen and meet with the Brann-supporters. Cipot, and now Zavrl, are two players that has left a good impression on SK Brann and the city of Bergen.
If you want to meet some real supporters, that will welcome you like their own - unless you wear a Rosenborg- or Vålerenga-jersey ;) - just find your way to Fotballpuben in downtown Bergen. A great place to meet Brann-fans.
17
Brann / Dette kan fanen meg ende med Gull!!!
May 29, 2006, 16:15:30 PM
Vet det. Helt fantastisk!!! Var på min første Brann-kamp igår (av geografiske årsaker), og det var helt utrolig.
Satt på Umbro-feltet på rad 2, og hadde orkesterplass til Bengt Sæternes's 2-0 scoring.
For et fantastisk lag Brann har. Litt rusk i maskineriet til tider, men en fantastisk innsats som helt fortjent endte i seier og 3 poeng. Og når Lillestrøm feilet i tillegg ble det en perfekt aften.

Når serien avsluttes i høst drar jeg igang Brann-sangen på full guffe, og skremmer sikkert vettet av amerikanerne. Men fytti grisen så godt det skal føles å løpe nedover gaten i Brann-drakt og synge av full hals.

Nå må gutta holde fokus på hver eneste kamp, så går dette til topps. Et par forsterkninger til høsten i tillegg, og Brann er på vei mot noe stort.
Jeg mener, når til og med Erlend Hanstveit drar en finte Ronaldinho verdig, ja da bøyer man seg i støvet.
18
Brann / Hotel bråk i USA pga Brann seier
May 02, 2006, 05:43:27 AM
Skjønner hva du mener, Brannfl. Har fått mangt et underlig blikk når jeg står på balkongen i Brann-drakt og jubler tidlig på morgenen.
Ikke lett å forklare hva Brann er, nei.

"You build the team stone by stone, and then you keep focus."
Ukjent konsept for amerikanerne dette, ja.
19
Brann / Tør vi drømme
May 01, 2006, 00:23:44 AM
http://www.dagbladet.no/sport/2006/04/30/464926.html

Når til og med Oslo-avisene, som har vært VIF patriotiske helt siden de blåkledde kom tilbake i Tippeligaen, tror på oss. Dette er helt fantastisk.
Jeg sitter på andre siden av verden og tror ikke mine egne øyne. Men samtidig er jeg forsiktig optimist. For mye kan ennå skje.

Men, vi skal ikke la slike tanke styre. Nå må vi se fremover. Og det vi ser,  liker vi. Vi ser et Brann-lag som er ubeseiret på fire kamper. I seg selv en sjeldenhet. Et lag som - til tross for et par defensive tabber - oser av stabilitet. Et lag som virker å ha et samspill helt unikt for Norge.
Man kan gjerne skrike og skråle om Monsamjelden's avgang. Men han har jaggu meg gjort en god jobb. Tenk på skadelisten i fjor høst. Det kunne gått mye, mye verre.

Nå har Brann et lag som er en seriøs mesterskapskandidat. Og med en spiller eller to til når overgangsvinduet åpner til sommeren, har vi et lag som er dekket på absolutt alle plasser.

Gleder meg som en unge til å komme hjem til Bergen. Hjem til Brann. 16. mai blir tidenes beste.
20
Brann / Endelig Håkon
April 25, 2006, 13:41:40 PM
Endelig viser Håkon Opdal hva han er god for. Endelig viser han at alle de som tvilte må svelge sine ord.
I to sesonger har han vært gjenstand for masse kritikk. Noe av det har vært berettiget, men mye av kritikken har vært totalt ubegrunnet.

Han har hele tiden vært Norges beste keeper på strek, og denne sesongen har han vist at han også har noe å fare med i feltet.

Så nå håper jeg han endelig får ro, og at alle kritikerne ser hvilket talent han egentlig er.
21
Brann / Martin sparker Mons
April 11, 2006, 00:22:32 AM
Jeg skjønte det. Makan for en utspekulert rakker denne Martin "Antikrist" Andresen er. Hvilken genial måte å utføre det på. Brenne straffe på stillingen 1-1.
For ikke å snakke om hans utrolig sutrete innlegg i avisen etterpå, der han legger all skyld på seg selv. Hvilken diabolsk mann. Han kan da umulig være menneske.

Hva blir det neste denne djevelen i menneskeform vil gjøre? Sende en tversoverpasning til Helge Haugen? Ofre kapteinsbindet sitt og plassen sin til Martin Knudsen? Eller - jeg orker nesten ikke å tenke på dette - bruke noen av Skeidar millionene sine på å hente Tommy "Ikkje faen om eg skal løpe rundt Tveitavannet, eg e jo fiskar for helvete" Knarvik tilbake til klubben?

Vi har nok ikke sett det siste av Herr Andresen, nei. Er nok på tide at godeste POL kjøper inn en ny midtbanespiller/heksedoktor fra Uganda, slik at vi kan bli kvitt dette uvesenet kalt Martin Andresen.

Hørte jeg noen si Sherif Toure? Der har vi i alle fall en mann som spiller med åpne kort.
22
Brann / Endelig! Endelig! Endelig!!!!
April 10, 2006, 09:24:58 AM
Quote from: "Nixon"Kremt... Hyggelig å høre at vi har supportere på Hawaii, men dagen er nok desverre ikke helt kommet. Vi må nemlig vente til i morgen før vi kan hente tre poeng i Fredrikstad. Men da skal vi til gjengjeld juble sammen!:)


He he. Ikke lett å følge med alltid med tidsforskjellen og slikt. Men takk og lov for web-TV. Godt jeg fant det ut før jeg gikk og la meg, slik at jeg slapp å stå tidlig opp for å se Molde, Stabæk, Sandefjord, Viking og (grøss) Rosenborg og alle de andre middelhavsfarerne Brann skal slå denne sesongen.

Har vanskeligheter med å forklare amerikanerne fasinasjonen med Brann og fotball, i og med at de ikke har the faintest idea hva sporten går ut på.

Men, det var moro å se good old Kvisvik på amerikansk tv (Norge-USA), og ikke minst høre hvordan kommentatoren taklet å uttale Erlend Hanstveit (Arlind Haaanstviiit) og Raymond Kvisvik (Reymoond Kvaisvaik). For ikke å snakke om Brede Hangeland (Briiiidi Hangilaaand).
23
Brann / Endelig! Endelig! Endelig!!!!
April 09, 2006, 08:47:46 AM
Jess. Endelig er dagen kommet. Endelig er måneders tørke forbi. Endelig skal vi nok en gang få oppleve en spennede sesong med våre alles kjære Brann.

Vi som befinner oss på andre siden av kloden må dessverre finne oss i å stå opp til ukristelige tider for å få fulgt med på Brann, men det er f**n meg verdt det. Og 16. mai er det klart for årets første kamp for undertegnedes del. Herregud som jeg gleder meg.

FFK blir nok ikke en hard nøtt å knekke, og jeg tror den noe frynsete forsesongen er et saga blott når dommeren blåser av kampen i kveld. Da skal vi nok en gang juble over 3 poeng i Brann's favør.
Glemt er høsten. Glemt er vinteren. Glemt er skader og underlige overganger. Glemt er bråk og krangel. Nå er det fremtiden som råder. Og den blir lys i år. Ja, den blir skinnende. Trofeer skal nok en gang løftes av de røde.

Meget optimistisk innlegg, men er bare så utrolig psyched. Endelig er dagen kommet. Dagen vi venter på.