Årets råeste bortetur: Viking!

20 august skjer det! Vi har leid en samme båt som vi hadde mot Haugesund i fjor og ønsker selvfølgelig å fylle den til randen igjen.
Vi har ca 170 plasser på denne båten som tar oss ned til Jåttåvågen på ca 4 timer.

Vi anbefaler alle som skal nedover om å reise med oss. Har dere planer om å kjøre selv ned og opp så vil dere ikke være hjemme igjen før halv syv mandags morgen. Dette på grunn av omfattende veiarbeid og kolonner i tunnelene.  I tillegg er jo båt en mye mer behagelig måte å reise på, sammen med andre Brann-supportere. Har du ikke vært på bortetur med Bataljonen før, så er dette absolutt en fin tur å prøve det ut på.

Båten vil i tillegg legge til kai i Jåttåvågen som er stedet hvor Viking Stadion ligger. Dette gjør at vi slipper unna kø ut fra stadion ved kampslutt. Vi ankommer Bergen ca kl 02, hele 4,5 time før om du hadde kjørt selv.

Laget trenger støtten på bortebane vel som på hjemmebane og derfor er det viktig at akkurat DU melder deg på denne turen og påvirker de rundt deg til å gjøre det samme.

Dere vil virkelig ikke gå glipp av denne gyldne muligheten til å sette en spiker i Obos-kisten til lillebror i vest, samtidig som trenger poengene for å henge med i toppen og holde drømmen om Europa 2018 i live.

Litt praktisk info om turen:

Avreise fra Bergen er kl 14. Oppmøtested er Strandkaiterminalen. Vi anbefaler å møte i god tid slik at vi kan være reist kl 14.00
Kampbilletter selges separat. Info om hvor de selges kommer senere.
Avgang fra Jåttåvågen vil være direkte etter kampslutt
Ankomst Bergen ca 02.00
Det vil bli solgt mat og drikke om bord i båten til hyggelige priser.
Det er ikke lov til å ha medbrakt alkohol med

Pris: 650kr, turen kjøper du enkelt via vår nettbutikk!