• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Sveinung Dale

1
Brann / Sikkerheten på stadion.
April 27, 2007, 16:58:56 PM
nokken som vet kor det e best å henvenne seg hvis du har tipps til å øke sikkerheten på staddaren. eg har egentlig lyst til å skrive et brev til brann om dette. menar bestemt at vi kan kutte ut mye av den visiteringen for den fungerar ikkje. hviss ikkje di skal sjekke lommene kan di la vær. ellers tror eg på gummikular og tåregass. det funkar mot blitzere og aent pakk som må vekk.

Ps. ellars trengar dokkar ikkje sende meg melding om skrivefeilene mine. eg vet at di sugar. har dysleksi (og det vet eg kordan eg skal skrive=)

Ps. eg skal i bursdagsbesøk no så eg kommar ikkje til å lese her før seinare.
2
Brann / What about them casuals?
April 26, 2007, 21:21:22 PM
Quote from: "Speedy"
Quote from: "monzilla"tier på at forumets store helter med Marek i spissen kommer med morsomme forsøk på å forklare hva tgb og isko står for.


Hvem andre er forumets helter da?

tgb står vel for Tjuagutt Bergen, Isko er jeg ikke sikker på, men har hørt at det har noe med en bikkje til en politimann å gjøre. En mann som ledet etterforskning mot casualmiljøet. Altså isko var navnet på hunden som de overtok.


overtok di hunden? sykt. tjuagutt bergen stemmer sikkart. flere forslag.
3
Brann / What about them casuals?
April 26, 2007, 21:19:02 PM
isko = ivrige skinheds oslo
tgb= typete gutter bergen

tippar eg. ihvertfall i følge det di siar hele tiden. nokken som har noen goe idear til kordan vi skal forhindre bråk i neste kamp. forslage til SXE har jo han stjelt fra meg. men det e en god ide å marsjere. som bauekorps
4
Brann / What about them casuals?
April 26, 2007, 19:42:08 PM
Unskyld hvis eg e utenfor tema men debatten utagerer seg etter vert vet dokkar. alle skjønner vel at hvis vi får utstyrt securitas med gummikuler så e det jo ingen som tørr å lage nokke bråk. di gjør en go jobb men di har ikkje de rette virkemidlene. og så vil eg utfordre slang som trakaserar meg på pm til å ta debatten her på tråden. hviss du tørr.
5
Brann / What about them casuals?
April 26, 2007, 06:32:45 AM
Quote from: "positiv"
Quote from: "Sveinung Dale"kanskje vi skal roen ner denne diskursjonen litt.eg har også fått trusslar på melding. men det tror eg var en av disse casualsene som kallte meg klovn og idiot. kanskje vi ikkje skal gi di mer oppmerksomhet. det e jo det di vil ha. men kampen fortsettar. gledar meg til hele felt z blir utestenkt. då kan di sitte der på viktoria.



årets dummeste kommentar. har vært på feltz noen kamper og der er det ikkje mangen av Bergens Peneste oppe nei. tenk stemningen på stadion å då, uten feltz. Hadde vel blitt fuglestemning.


Du sporar av poennget mitt. eg siar at securitas med gummikular hadde nok bidratt til ro og orden deroppe
6
Brann / What about them casuals?
April 25, 2007, 16:35:11 PM
kanskje vi skal roen ner denne diskursjonen litt.eg har også fått trusslar på melding. men det tror eg var en av disse casualsene som kallte meg klovn og idiot. kanskje vi ikkje skal gi di mer oppmerksomhet. det e jo det di vil ha. men kampen fortsettar. gledar meg til hele felt z blir utestenkt. då kan di sitte der på viktoria.
7
Brann / What about them casuals?
April 25, 2007, 14:25:29 PM
ke de går i chris-henrik. må jo på høyskolen for å fårstå det der og eg tror ikkje det løsar nokken problemar. men vi får se. eg tror securitas blir utstyrt med gummikular snart. det kan løse mange problemar
8
Brann / What about them casuals?
April 25, 2007, 13:23:08 PM
Og nokken bare blåsar når det blir snakket om fakkeltog. eg slappar helt av for eg vet at henk og di i batalajonen kommar til å gjøre nokke snart huskar de hadde en kampanje mot rasistar for længe siden og di rasistene var ikkje en gang like mange som casual e no
9
Brann / What about them casuals?
April 25, 2007, 13:02:32 PM
hørte forresten om en kompis så hadde bare tre casuals i byggefeltet i åsane og der var det visst skriking av og til i helgene og sånn. så du kan jo bare tenke deg.
10
Brann / What about them casuals?
April 25, 2007, 13:00:24 PM
No e det sånn at casuals kun e ut ettar en ting og det e å slåss. de e jo faen ikkje intrisert i fotball i det hele tatt. Så eg skjønnar ikkje korfor snublefot og di forsvarar de hele tiden. dette med pedofile e selfølgelig helt lattarlig. de trengar hjelp. eg e jaffal jævla gla at det ikkje bor 100 casual i nabolaget her.det hadde vert et helvette.
11
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 20:15:19 PM
Syns bare det va så mye han visste om kleskoden. men viss du går god for han så trekker eg det tilbake . felles front. men no skal eg legge meg. snakkes i måren.
12
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 19:34:09 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"
Quote from: "Sveinung Dale"Eg huskar det va fakkeltog mot vold i oslo en gang. Så det kunne batlajonen f.e.s.  organisert.


Tror du noen casuals slutter å ta seg en dans med VIF sine casuals?
Tror du de dropper klær som SI, Lacoste, Burberry osv til fordel for en Brann drakt, skjerf og en bøttehatt?
tror du egentlig det har noe positiv virkning for å stoppe casuals?
Eneste som vil skjer er at casuals får mer oppmerksomhet, noe som igjen fører til rekrutering.


Det må eg si.. e du casuals kansje?
13
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 18:46:03 PM
Eg huskar det va fakkeltog mot vold i oslo en gang. Så det kunne batlajonen f.e.s.  organisert.
14
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 18:34:53 PM
Quote from: "Willy Blikket"

Ka då??? Ja om ikkje akkurat casuals, så ihvertfall sånne som ikkje bryr seg om det ryktet klubben får.
Brann e jo faen meg kjent som bråkmakarklubb nr en no! Se på BA i dag på førstesiden. E det bilde av Bengt eller Torstein eller Opdal?
Nei! En som visar fing.


No må vi ikkje hisse oss opp forde en visar fokkefingen! Det e mange fine ting så skjer. viss polisen bare fortsettar å passe på di der typene på victoria så kan di ikkje få gjort så mye. Dessuten tror eg Henk og bataljonen kommar til å gjøre noe snart..
15
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 17:26:34 PM
Ikkje prøv å spore av debatten me alle di fremmedordene!! Eg e sikkar på at batljonen tar tak i dette snart. No har di jo bilde av alle disse pinglene.
16
Hva hvis Brann la på én krone på alle billettene som selges som ett slags pøbel og bluss-fond?
17
Tifo, sanger o.l.... / takk for hjelpen bare
May 18, 2005, 14:24:59 PM
Gå på fotikken og spør etter tippetuppen, så blir du nok henvist til en fyr som sitter sovende i et hjørne. Lykke til.
18
Brann / Hvordan er det på busstur med BBB?
April 14, 2005, 18:36:18 PM
For all del, bare dra.

Men du må ta utgangspunkt i faren for at en 27-år gammel likblek, svett jævel, med slev i munnvikene og øl i håret, kommer til å henge over setet ditt og skrike Brannsanger med feil tekst sammenhengende, under turens 9 timer.

Med relativt mange organiserte turer på baken vet jeg at dette skjer alt for ofte, og jeg tviler på at VIF borte er et unntak. Likevel; Hvem klarer ikke stille i gymmen og karre til seg en toer, selv om en ikke har sovet natten før!?
19
Brann / Buing på Sanne!
April 07, 2005, 20:48:25 PM
Det var nok di der i barten som buet... Neste gang får det konsekvensar, eg lovar dokkar.
20
Brann / Trist
December 30, 2004, 15:12:44 PM
Jeg synes at vi skulle spilt en kamp i lyn sine drakter for å hedre familien til treneren, som tross alt kansje er borte. Fotball betyr jo INGENTING lenger når noen er savnet. Sant det...
21
Brann / Turen til Malmø
December 28, 2004, 11:55:45 AM
Noen i Bataljonen, eller noen andre som vet kor mange som er påmeldt til Malmøturen? :?:
22
Brann / Møt opp på Flesland på Torsdag!
December 21, 2004, 18:45:10 PM
Dette var rart! Vi var 6 stykker som ble enig om å gjøre akkurat det samme i helgen! Snakkes på flesland!

Har tifogruppen noen planer?
23
Brann / Lekepolitiet kan dra til helvete!
December 06, 2004, 08:51:12 AM
Jeg er helt enig med tormoddf over her.. Vi må få vakholdet inn i mer organiserte former. Klanen har jo foreksempel oprettet Klanens Overvåknings Tjeneste, populært kallt KOT. Så hvorfor ikke oprette BOT, som kan passe på at alle oppfører seg og ikke lager kvalme!? På denne måten ville jo ingen tørre å utmerke seg på noen måte..

Luk ut pakket!
24
Brann / Hva er en ekte supporter?
December 05, 2004, 15:22:05 PM
For en EKTE SUPPORTER
25
Brann / Lekepolitiet kan dra til helvete!
December 03, 2004, 14:25:48 PM
Man er jo ikkje nødvendigvis interessert i vold fordi om en ønsker at disse utskuddene skal skremmes vekk fra stadion. Hadde han ikke hoppet ut på banen i utgangspunktet, så hadde de tross alt ikke gjort han noe heller.

En kamerat av meg i securitas sier at det er blitt tema å ha sivile spanere på SS, som melder til sine overordnede om overtramp. Hvis det blir virkelighet så er det et fremskritt.

Luk ut pakket.
26
Brann / Lekepolitiet kan dra til helvete!
December 03, 2004, 13:19:56 PM
Nei, no har dette gått for langt! Når Blææ over her beskylder oss for å være så englebarn så må noen si i fra! Miljøet på SS kan til tider være ganske hardt og at en vakt kommer til å få seg et klaps på kinnet er garantert. De skal ikkje kødde med oss. Spesielt noen av gamleguttene i bataljonen kan være ganske skremmende. Eg e ikkje interisert i rettskriving!