• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Ros til Vålerengen

Started by viks, March 05, 2005, 10:03:20 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

viks

Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

sekto

Veldig godt tiltak. Skulle egentlig bare mangle at et lag gjorde det når de avlyste kampen så seint, men er nok flere norske lag som ikke hadde gjort det.

Tjohei

Quote from: "sekto"Veldig godt tiltak. Skulle egentlig bare mangle at et lag gjorde det når de avlyste kampen så seint, men er nok flere norske lag som ikke hadde gjort det.


Det var jo ikke VIF som avlyste kampen, det var det dommeren som gjorde!

Uansett så får vi skylde på RL-ledelsen for dårlig organisering...

Dette står det respekt av... All ære til VIF i denne saken!
.Nov 2004 Brann-Lyn 4-1.. JADDA!!!!!

sekto

VIF bør ha så mye kontroll over banen sin at de klarer å gi varsel om at kampen ikke kan gå der. Brann begynte å forberede seg til hjemmekamp før siste runde, og hadde hatt Stadion klar mest sannsynlig. Om ikke så hadde de alt på plass til å søke om Vestlandshallen. Om VIF hadde stått på, så kunne de fått den kampen til å gå tror jeg. Kan ikke skjønne at Brann Stadion, som er såpass umoderne skal være lettere å få kampklar enn det Ullevaal er.

RC

hvor mye ga vif vekk, 30000 kr? Hvor mye vinner de om de vinner en RL kamp då?

Tjohei

Quote from: "sekto"VIF bør ha så mye kontroll over banen sin at de klarer å gi varsel om at kampen ikke kan gå der. Brann begynte å forberede seg til hjemmekamp før siste runde, og hadde hatt Stadion klar mest sannsynlig. Om ikke så hadde de alt på plass til å søke om Vestlandshallen. Om VIF hadde stått på, så kunne de fått den kampen til å gå tror jeg. Kan ikke skjønne at Brann Stadion, som er såpass umoderne skal være lettere å få kampklar enn det Ullevaal er.


http://www.ringblad.no/Rikssport/Fotball/article1487876.ece

Det var ikke VIF sin feil!!!! RL-ledelsen har jo bæsjet på leggen før.. Og det var de som gjorde feil denne gangen også. De skulle ha kampen spillt på Ullevaal, og overså rådene om å flytte kampen.

Når de så at kampen ikke kunne spilles likevel klarte ikke TVN å flytte TV-sendingen fra Ullevaal til Vallhall, og derfor ble hele kampen avlyst og flyttet frem i tid.

Så disse pengene Vålrenga har gitt til IFK-supporterne er en gave som plaster på såret! Dette var ikke VIF sin feil....
.Nov 2004 Brann-Lyn 4-1.. JADDA!!!!!

Super Hasund

Gidd å gi ros te enga lixom
La Folket Synge

*Feltz*

Tjohei

Quote from: "Super Hasund"Gidd å gi ros te enga lixom


I dette tilfellet handler det om solidaritet.. Bedre å stå sammen, og vise RL-ledelsen at de ikke kan holde på slik! Men tro ikke at jeg liker den drittklubben av den grunn ;)
.Nov 2004 Brann-Lyn 4-1.. JADDA!!!!!

P-K

Dette var skammelig av vålerengen. Den kampen kunne og burde vært spilt.

Har mer troen på at de ikke tok forhåndsregler med matten fordi de hadde alt for mange stjerner ute. En kamp på torsdag hadde endt med at IFK overkjørte dem. Med fullt lag i april børe IFK være en enkel oppgave.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

monzilla

burde vært lover og regler for denslags spør du meg. At den som avlyser/annullerer kampen burde vært ansvarlig for reiseutgifter for mostanderlag og motstandersupportere.

Husker med gru tilbake på molde i 2000... jævla fascistforbund

_owenz_

QuoteHar mer troen på at de ikke tok forhåndsregler med matten fordi de hadde alt for mange stjerner ute. En kamp på torsdag hadde endt med at IFK overkjørte dem. Med fullt lag i april børe IFK være en enkel oppgave.


IFK tapte 3-0, VIF har virkelig ikke noe med hvordan matten håndteres. Det er NFF sin matte.


owenz

DonCorlione

tror nok at vif presset litt ekstra på for å få kampen avlyst, ettersom de mangelt 7 av start 11`ern...
så tror nok at kanskje vif gjøre noe bra for seg, men dårlig for oss, etter som at (eg tror) d sikkert blir "lettere" å slå ifk en vif....

så d plastere på såret, etter d eg mener, e nok "bare" få å få vekk søkelyset på at de presset nok veldig på å få kampen utsatt
rann + Hansa = Ekte Bergenser

Daniel

Vålerenga har nok helt sikkert pressa på for ikke å få spilt denne kampen. Hadde vært deilig om det kom en nyhetssending med at Vålerenga har betalt dommeren for å utsette kampen. Da hadde Rekdal sitt sanne jeg kommet frem!!

Geir

Quote from: "Daniel"Vålerenga har nok helt sikkert pressa på for ikke å få spilt denne kampen. Hadde vært deilig om det kom en nyhetssending med at Vålerenga har betalt dommeren for å utsette kampen. Da hadde Rekdal sitt sanne jeg kommet frem!!


Det der er nok helt sikkert ikke tilfelle, men ingen skal fortelle meg at engenguttene forteller den hele og fulle sannhet når de sier at de ønsket at kampen skulle spilles. Den må de mye lenger ut p\å landet med, antagelig helt til bøndene på Hamar for å bli trodd.
ndelig SERIEMESTER

PornoPung

Er enig med Geir. Engen var nok ikke så veldig negative til at kampen ikke ble gjeldene( i forkant i hvert fall). Men som diskutert i en annen tråd. Det var representanten fra RL som til slutt tok avgjørelsen om at kampen skulle utsettes.

Synes forøvrig at vi i Norge er alt for redde for gressteppet vårt. Ser man til f.eks Sverige har de spilt kamper selv om det har vært værre vær enn hva det har vært i f.eks Bergen. Spørsmålet er vel kanskje om f.eks kampen i Malmø skulle vært utsatt/flyttet. For den ble spilt under forhold som ødelegger turneringen.

Ellers synes jeg det står respekt av hva Engen har gjort.

Go Up