• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Haugesund

1
Brann / Handle-liste
November 14, 2004, 22:52:47 PM
Grindheim bør kunnes kjøpes for en billig penge da.
Haugesund er jo på jakt etter kapteinen til Vard som rykket ned i år.
Vard vil ikke selge, men haugesund sier de vil betale det som er markedspris for en 2.div spiller.

Ifølge Haugesund, så synker ikke prisen på Grindheim selv om klubben rykket ned... snakk om å motsi seg selv.

Legg inn et bud på 200.000 og bruk som argument at det er markedsprisen for en 2.div spiller  :lol:
2
Brann / "Brannsupporterene er noe pakk"
May 12, 2004, 23:11:16 PM
"Han fyren som utalte seg e styremedlem i FK Haugesund." Dette er feil! Han VAR styremedlem i Fkh. Nå er han derimot kampinspektør.... Vet ikke om det gjorde saken noe bedre. Får håpe for deres skyld, at han ikke skal være inspektør på Brann kamp ;)
3
Brann / Brann Sup. noe pakk....
May 11, 2004, 18:49:44 PM
Ole Brom; At JEG påstår at dere er et pakk?? Hvor får du det fra? Jeg la ut en link til et radioprogram som påstår at dere er et pakk og noe av det verste som noengang har vært på Haugesund Stadion.... Jeg var IKKE tilstede i det radio studioet under den sendinga. Jeg har ingen ting mot Brann Sup. uten om de få, så kun er ute etter å lage kvalm. Når dere er en så stor gjeng som dere er, så vil det alltid dukke opp noen sorte får til tider. Når dere viser ansvar og luker bort disse uromomentene, viser det storsinn!! Stå på videre og lykke til med sesongen. Håper dere møter FK Haugesund på HGSD Stadion i 3.runde NM. Da skal jeg stå og nyte Aabrekk & Co ryke ut av cupen med et brak  :lol:
4
Brann / "Brannsupporterene er noe pakk"
May 11, 2004, 17:49:05 PM
Her følger en link fra lokalradioen i Haugesund hvor det diskuteres de forskjellige lags oppførsel ved kamper. Brann sup. er noe pakk, og noe av de verste som finnes i Norge.... Hør radiosendingen her; http://www.radiohaugaland.no/asx/Sporten2.asx