• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - doppler

1
Bataljonen.no / Medlemsfordeler i Bataljonen
September 04, 2006, 12:38:17 PM
Hva med en medlemsfordel som vi allerede har blitt lovet?
Medlemsblad!
2
Kamper / Rosenborg-Brann
June 06, 2006, 08:41:32 AM
Quote from: "Xminator"Etter denne kampen lurer jeg på om TF Ludvigsen muligens bør rendyrkes som angriper. Mulig det går bedre på høyrekanten, men det han presterte på venstre mot RBK var svakt. Noe av det svakeste jeg har sett av en Brannspiller noensinne faktisk. Fullt på høyde med Start-floppen Pettersen.


Jeg tror nok at han på langt nær er omskolert til en kantrolle i 4-4-2. Så foreløbig er jeg nok enig i at han bør spille angriper når han er innpå. Men jeg tviler ikke på at og TFL kan bli en bra kantspiller når han får systemet under huden. Han er ikke den første Brannspilleren som har slitt i starten av sin karriere i den røde drakten.

Men hvorfor tenker på Pettersen på en slik flott dag?:)
3
Bataljonen.no / Deadline!!!!
June 04, 2006, 13:07:49 PM
Som abonnent og ivrig leser lurer jeg litt på hvor det gikk med denne deadlinen. Og om det blir noe blad?
4
Brann / Nye billettpriser?
June 04, 2006, 13:06:23 PM
Jeg kjenner flere sånn halvinteresserte supportere som nærmest har gitt opp å kjøpe billetter til Brannkampene. Så jeg tror absolutt at vi har mistet tildkure på alt rotet.
5
Brann / Se Brann-supporternes konsert !
June 04, 2006, 13:04:28 PM
Du gikk virkelig glipp av noe. Jeg trodde det skulle bli litt småpinlig å stå der å synge. Men det var rett og slett bare gøy! Så takk til alle som fikk det gjennomført!:)