• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Vellevold og Puddefjord

Started by Martin66, December 18, 2006, 20:01:26 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Martin66

Sitter her i Oslo og blir forfjamset over at to Brann-supportere kan ryke i tottene på hverandre.

Skjerp dere Vellvold og Puddefjord.

Dere er to Brann-supportere som har mye kunnskap om Brann og ikke minst hjertet i Brann, akkurat som oss andre.

Vi er alle på samme lag. Gå ut på byen og ta dere en øl sammen, bli kompiser - og le av det som har skjedd.

Inngå heller et veddemål om at dere gjør opp status om to-tre år fra nå, og at den som har den riktigste spådommen om kapasitet blir spandert på en helkveld på byen.

steinbygger

takk skal du ha. Synes at herrene evt kan fortsette å krangle via PM

Nixon

Sitter her i Bergen og er forfjamset over at noen er forfjamset over at to Brannsupportere kan ryke i tottene på hverandre. Og til og med lager en egen tråd om det. Hvem er du som skal begrense hva folk her skal skrive om?

Litt kverulering er da normalt på et diskusjonsforum. Og du trenger ikke å lese diskusjonene hvis du finner de så støtende. Og det er ikke så vanskelig heller. Heldigvis for oss andre har disse to herrer ganske så smale interessefelter og holder seg stort sett til en håndfull tråder.
Rød makt på Hansa!

Chrisstah

haha syns det er underholdning når de 2 først setter i gang!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Corran

Quote from: "Chrisstah"haha syns det er underholdning når de 2 først setter i gang!

Enig der men det er av og til litt irriterende når de starter midt i en tråd og tråden ikke tar seg inn igjen på en side eller to
Når eg så denne tråden så håpet eg det var en tråd hvor de to kunne krangle fritt. Da hadde alt vært samlet et sted og vi som vil smile litt i skjegget kan gå inn her og lese deres verbale utblåsninger og utrolige ironi
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krøvel vellevold

Det er nå for faen ikke MIN skyld at Petter Pudding insiterer på noe i innlegg etter innlegg etter innlegg, for så å bortforklare det med at det er ironi når han viser seg å ta skammelig feil. Uavhengig av om jeg er enig eller uenig i det han skriver, så er det talentløst å ikke stå for det man mener, men i stedet er så ynkelig at man sier at det er ironi når man tar feil.

Alle som har fulgt stadiondebatten vet at Petter P syns at 20000 er ALTFOR liten kapasitet. I høst sa han også mange ganger at det kom til å bli fullt på hver eneste kamp (ca 18500) resten av sesongen. Han sa det også foran hver kamp at han kunne garantere fullt hus. Noe som vel er i tråd med hans påstand om at 20000 blir for lite. Når han da ikke var i nærheten av å få rett, så skylder han på at det var ironi at det ville bli fullt hus. Og ikke nok med det; han beskylder undertegnede for å være mentalt tilbakestående og sosialt uintelligent som ikke skjønte at det var ironi at det ville bli fullt hus på hver kamp. Hvordan i himmelens navn kunne noen "skjønne" at det var ironi, når det var i tråd med det han hele tiden har sagt (og fremdeles sier) om at 20000 blir for lite? Hvis 20000 blir for lite; hvorfor skulle han ikke da også mene at det ville komme 18500 på hver kamp når vi kjempet om gull?

Regner med at INGEN her på forumet tok det som ironi at det ville bli fullt hus på hver kamp. Men når fyren er så feig og ynkelig at han bortforklarer det med ironi, og samtidig prøver å latterliggjøre undertegnede for ikke å ha skjønt dette (når det faktisk er blank løgn at det var ironi), så syns jeg fyren er så komplett useriøs som debattant at han ikke fortjener å få skrive her inne mer.
Legg ned hele klubben!

Bassew

Har ikke fulgt med på diskusjonen deres. Så jeg skal ikke si noe fra eller til noen av dere. Jeg har holdt med unna diskusjonen deres pga. at uansett hvor mye vi diskuterer frem og tilbake så vil noen synes at 20.000 er nok eller godt nok, mens noen mener det motsatte. Slik er det med alle diskusjoner her inne, noen for og noen mot. I denne saken så har for mange ytret sin mening og i sin ytring har det gått for langt og person beskyldninger har etter det jeg forstår blitt ytret.

forøvrig så mener jeg at 20.000 i dag er godt nok, men på sikt, til fremtiden og med de summene som blir lagt ned så er jeg ikke fornøyd med 20.000
Fra Nordnes til Loddefjord Torg

steinbygger

og vips var dette en tråd om kapasitet på stadion....

Langhår

Sier meg enig med Krøvel Vellevold her. Denne puddingen har vært en tulling som det har vært umulig å forholde seg til siden han satte sitt tastatur på forumet. Hver gang han kjøres til veggs er det ironi og hver gang noe i videste forstand kan tolkes til hans fordel skryter han over det over fire sider.

Virker som en særdeles utstabil person. Og kanskje en smule schizofren, siden han påstår de er fire stykker som møtes jevnlig foran PCèn hans for å skrive. Alle skjønner jo at det er snakk om samme person.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Men Krøvel, du trenger ikke skrive en liten skolestil hver gang du ikke har noe fornuftig å si...

Erlend

det er jo ikke noe gøy på forum hvis alle bare er enig =)

Speedy

Det jeg ikke skjønner er hvorfor folk i det hele tatt svarer petter pudde. Ignorer han bare, virker som om mange biter på alt det pisset han severer, det skjønner ikke jeg.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

anders_flanderz

rite Drite Drite Drite på Oslo By

tormi

Quote from: "krøvel vellevold"
Regner med at INGEN her på forumet tok det som ironi at det ville bli fullt hus på hver kamp. Men når fyren er så feig og ynkelig at han bortforklarer det med ironi, og samtidig prøver å latterliggjøre undertegnede for ikke å ha skjønt dette (når det faktisk er blank løgn at det var ironi), så syns jeg fyren er så komplett useriøs som debattant at han ikke fortjener å få skrive her inne mer.


Jeg tok det heller ikke som ironi at han mente det ville bli fulle hus.

Det jeg derimot tok som ironi var at han mente det var ironi...  :lol:
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

hanioslo

Dette er enkel barnepsykologi...

Trøblete barn som bråker gir seg aldri hvis du faktisk svarer på deres skrik om oppmerksomhet. Da er løsningen enda enklere. Ignorer dem. La de rase fra seg, så sovner de snart... :)
trandlien ut av Bergen!

ostraume

Hvorfor i all verden skriver jeg noe her? Velvel.

Velle og Pudde snakker forbi hverandre i ironispørsmålet. Når Pudde spår fullt hus i neste kamp er det selvsagt ikke ironi. Når han skriver "slapp av, det blir smekkfullt :)" 3 timer før kampstart når det er solgt ca 15000 billetter så er han nok ironisk.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Petter Puddefjord

Til de voksne her inne kan jeg fortelle at Krøvel Vellevold nå har begynt å sende meg private meldinger om hvor forferdelig jeg er. Da kan dere gjøre dere selv opp meninger om hvem som er på viddene og hvem som ikke er det. Alle de umodne skjønner sikkert ikke hva jeg snakker om.

For øvrig trist at det har blitt laget en tråd om dette. Forumet bør handle om Brann og det rundt klubben, ikke om enkeltpersoner og deres meninger.

Alexåsane

Quote from: "Petter Puddefjord"Til de voksne her inne kan jeg fortelle at Krøvel Vellevold nå har begynt å sende meg private meldinger om hvor forferdelig jeg er. Da kan dere gjøre dere selv opp meninger om hvem som er på viddene og hvem som ikke er det. Alle de umodne skjønner sikkert ikke hva jeg snakker om.

For øvrig trist at det har blitt laget en tråd om dette. Forumet bør handle om Brann og det rundt klubben, ikke om enkeltpersoner og deres meninger.


Det skal handle om Enkeltersoner og deres meninger om brann. Er man uenig så er det naturlig at dere diskuterer. Men en plass går grensen!
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Willy Wonka


Go Up