• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tommy Knarvik geni eller verdens dummeste stril ?

Started by mr nize, November 06, 2006, 21:56:15 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Langhår

Quote from: "jako"
Quote from: "Xminator"Poenget er vel strengt tatt at du "vant" denne diskusjonen PAF ;)


Hehe dere er bra dum i hodet hvis man tror Knarvik sier dette fordi han vil hevne seg mot Mjelde. At de to ikke er bestevenner er sikkert riktig, men å tekke frem diverse konspirasjonsteorier blir bare sinnsykt tåpelig.

I mine øyne er det blitt slik på dette forumet at all som er uenige i at Mjelde er rett mann for Brann skal stemples som idioter og fiender av Sk Brann. Det synes jeg er lavmål.


Ikke at jeg skal ta på meg å lære deg argumentasjonsteknikk, men du kunne med fordel ha lest igjennom dine egne innlegg før du slenger ut beskyldninger mot andre.

Ta dette innlegget f.eks (et eksempel blant mange). Først utbasunerer du at alle som tror Knarvik vil hevne seg på Mjelde er "bra dumme i hodet". Greit nok, vi tåler såpass. Spesielt når man ser hvem som er innleggets forfatter. Din injurierende kraft er etterhvert blitt ikke-eksisterende.

Du dummer deg imidlertid kraftig ut (igjen) når du i siste avsnitt kommer trekkende med at det er lavmål for dem som mener at Mjelde er rett mann å stemple andre for idioter ++. Noe du åpenbart mener de med fortsatt tillitt til Mjelde gjør.

Artig å se en mann så til de grader motsi seg selv i ett å samme innlegg. Men du mener kanskje at det å karakterisere andre kun er ditt privilegium? Eller er det lavmål fra din side å "stemple" dem som mener noe annet enn deg som "dumme i hodet"?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Candyman

10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

Go Up