• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hva feiler det deg Charlie

Started by steinbygger, August 27, 2006, 08:45:25 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Langhår

Quote from: "jako"Nei stemmer det Langhår hvilket geni du er. Det handler om lojalitet, noe Charlie viser til fulle.
QuoteNei smil til livet Langhår. Brann leder serien og Charlie er tilbake. Virker jo nesten som du er skuffet.


Nei slutt! Nå får du meg til å le igjen! I motsetning til deg så gleder jeg meg over seieren, ditt fokus så langt har ligget konstant på Charlie Millers mål.

Quote


Litt mer kaffe i karsken tror jeg hadde vært bra for deg. Og oss. Fint at du ikke er redd for å drite deg ut. En egenskap du til stadighet drar nytte av.

QuotePS: Du har forøvrig helt rett i at jeg er full. Full av kjærlighet til Brann.


Og litt himmert?

Er det ikke på tide å slutte med tullet nå? Ikke tillegg folk meninger de ikke har. Alle kan jo slå fast at du farer med pølsevev bare med å lese igjennom tråden her. Jeg gleder meg stort over Charlies innsats idag. Han viste høy klasse med en avslutning ingen har sett maken til siden samme mann gjorde det samme sist. Det er åpenbart at det har vært et oppgjør på kammerset på stadion og at Charlie nå er på rett spor. Hans uttalelser til media idag tyder på at han nå er innstilt på å sloss for seriegullet sammen med resten av guttene. Det er helt topp og svært viktig for laget. Men derfra til å konkludere med at alt har vært fryd og gammen siden dag en er helt feil. Som jeg har skrevet tidligere er Charlie tilgitt om han innordner seg. Det har han åpenbart gjort.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

Jeg har jo sluttet jeg Langhår. Det er jo du som fortsetter i det uendelige. At jeg ikke gidder å være seriøs hele tiden, endrer ikke noe av det jeg har ytret i denne tråden.

Men jeg må bare få stille deg et siste spørsmål. Når Charlie her blir sitert på at han aldri har nektet å spille på høyrekanten. Mener da du som Krøvel at han lyver?

Et enkelt ja nei spørsmål.

Jeg dømmer forøvrig aldri folk ettter fortiden sin. Det burde ikke du heller gjøre. Men mulig jeg misforstår deg her.

Karsk er forøvrig ikke å anbefale;).

Jeg er forøvrig helt enig i at vi bør avslutte diskusjonen.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Snublefot

hehe.

jeg synes nå kommentaren om bend over og negerkuk var litt vittig jeg da.. regner ikke med at den var såå seriøst ment=) hehe..

Men for all del, mulig noen ble fristet her inne også.

Miller viste i dag igjen at han er profesjonell, og gjør sitt beste for Brann.

Om miller tidligere har sagt at han nekter og spille på høyrekant, eller at han vil fortest mulig vekk fra brann kan godt være mulig.

men gutten har ihvertfall skjønt at det var feil å gå ut med slikt, og nå sier han gang på gang at han vil gjøre sitt beste for brann. Han har ihvertfall lært litt..  (og jeg tror litt piping på stadion bare hjalp i den saken:>)

Nå kan vi gi gutten litt ro i mine øyne, han presterer på banen og går også offentlig ut og sier han vil gjøre sitt beste for brann... om det så er høyreving, midtstopper eller spiss..  så får vi heller legge ballen om overgang etc litt død ...eller?

Langhår

Quote from: "jako"Jeg har jo sluttet jeg Langhår. Det er jo du som fortsetter i det uendelige.


Dersom du ser på tidspunktet på mitt siste innlegg vil du oppdage at det ble skrevet samtidig som du i et anfall av modenhet bestemte deg for å avslutte diskusjonen. Fortsetter i det uendelige? Hvem var det som åpnet opp tråden etter kampslutt med fint prat om Strandkaien og andre etnisiteters genitalier? Det var ikke meg, men jeg tillater meg å svare.

QuoteMen jeg må bare få stille deg et siste spørsmål. Når Charlie her blir sitert på at han aldri har nektet å spille på høyrekanten. Mener da du som Krøvel at han lyver?


Man må være rimelig naiv for å ikke se at noe har skjedd med holdning og disiplin med Charlie etter at han mislyktes i sitt forsøk på å forlate klubben. Kan det ha noe med at det nå er enten er lojalitet til Brann eller tribuneplass som er alternativene?  Dersom han han hadde gjort det samme tidligere hadde det vel ikke vært noen konflikt. At han på et tidspunkt nektet å spille på høyrekant er rimelig åpenbart.

QuoteJeg er forøvrig helt enig i at vi bør avslutte diskusjonen.


Fint. Som tegn på min gode vilje skal jeg gi deg såpass at jeg aksepterer at Everton vant fortjent mot et skremmende dårlig Liverpool lag. Gratulasjoner får du ikke, men dere kjørte over oss, det skal du ha. Everton blir nok et lag å regne med i år.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

tormi

Kan jo og hende Miller har hatt en jækli tøff tid med mye sykdom og nå 2 dødsfall i familien - at dette gav utslag i litt surmuling?

Kan det hende Miller bare er et menneske slik som alle de andre? Kanskje den verste stormen nå har lagt seg for ham slik at han nå kan konse seg om å skyte oss til gull?
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

krøvel vellevold

Hva har Millers geniale pasning mot MFK og scoring mot Stabæk med lojalitet å gjøre? Skulle han spille dårlig med vilje, eller skyte himmelhøyt over mål bare på pur faen? Og han spilte høyrekant... ja, hva så? Skulle han sette seg ned og nekte? Løpe bort til Opdal og spørre om de skulle bytte plass? Hallo?
Legg ned hele klubben!

Chrisstah

Har miller vist noe skikkelig illojalitet i det hele tatt?? alle kan vel få lyst til å bytte klubb sånn er fotballen! han har jo ikke vært direkte dårlig får oss. så skjønner ikke hvorfor klager! miller kommer til å bli en brann helt hvis vi vinner serien!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Helginho


krøvel vellevold

Overskrift på bt.no:

"Millers finger kan begraves i dag"


Charlies tredje begravelse på noen få uker? En ulykke kommer sjelden alene...
Legg ned hele klubben!

Candyman

Quote from: "krøvel vellevold"Overskrift på bt.no:

"Millers finger kan begraves i dag"


Charlies tredje begravelse på noen få uker? En ulykke kommer sjelden alene...

Så den der jeg og. Drittstygt ordspill av bt. De vet godt at han har vært hjemme i to begravelser... Bt burde få stokkepryl.
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

Texas

helvete!! Hvor lavt kan man synke? trodde BT var en serios avis, men dette var forferdelig daarligt gjort.

jako

Quote from: "Texas"helvete!! Hvor lavt kan man synke? trodde BT var en serios avis, men dette var forferdelig daarligt gjort.


Tror ikke de har tenkt over det på den måten. Håper i all fall ikke det.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Go Up