• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann bør satse på cupturneringer også. Hvert år.

Started by luthen77, July 17, 2006, 14:07:21 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

luthen77

Det er uttalt at serien har førsteprioritet, så kommer NM og til slutt UEFA-cup. Greit nok, men hva om Brann detter av lasset mer og mer.? Taper mot Viking i kveld ? Skal man da likevel dra til Kristiansand UTEN enkelte nøkkelspillere, eller la disse starte på benken ?

Hvis det virkelig blir langvarig nedtur i serien og man også er ute av dansen om kongepokalen, ja da er det lite igjen. Møter man f eks  Dinamo Minsk fra Hviterussland blir det lett både tap og underskuddsforetagende med ca 3276 tilskuere hjemme hvis borteoppgjøret avvikles først med tap der.

En Martin Andresen eller en Charlie Miller kan like godt slå opp skaden sin på en trening som mot Doffen og co. Kunne vært interessant å vite hva fansen foretrekker av sikre sølvmedaljer som ikke gir CL-kvalik eller seier i cupfinalen men kun 4. plass i serien ?

Ville heller dratt til sørlandet med alle de beste og vurdert underveis og i kampen hvor sterkt man satser.  Tar Start en kjapp 2-0 ledelse kan vel likegodt Andresen eller andre viktige sitte stille på benken i hele kampen, men vipper det bruker man vel de beste. Cupen i Norge er ikke lukurativt økonomisk sett lenger, men seieren er det.  Tviler på om noen vil bytte 2004-triumfen mot sølvmedaljene VIF fikk det året..

Jeg er klar over at å vinne serien er det altoverskyggende målet og at man er villig til å ofre for å fixe det. Men det å prioritere det gir ingen garanti om suksess. Det øker muligens mulighetene til triumf med noen promille men ikke mye. Konsekvensene av å ryke ut av NM er faktisk ganske store. Man "må" vinne serien hvis sesongen ikke skal karakteriseres som mislykket.

Nå var Brann drituheldig som trakk Start og derfor kan det hende de uansett åker ut, men hvis det skal bli en vane å nedprioritere NM er jeg skeptisk. Cupen har ofte hvert stedet for ære i Brann-historien. Husk at de har vært i finalen 5 ganger i perioden 1987-2004, altså 17 år. I perioden 1926-1978 var de der kun 3 ganger, og det er tross alt 52 år.

Nixon

Hvis du hadde fulgt litt bedre med i stedet for å starte tråder hadde du fått med deg at Brann skal stille sitt beste lag mot Start på torsdag. Så hva er problemet?
Rød makt på Hansa!


Go Up