• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Helt fra KNIKSEN til Paldan ? ? ?

Started by Petter Puddefjord, June 15, 2006, 08:59:51 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

abe78

Selv om Paldan var stor. Sier jeg meg helt enig.
.og husk!

Nixon

Dette er en sang som er skrevet av en person på et gitt tidspunkt. Og teksten er selvsagt preget av det. Er det da rett å endre på den i ettertid? Jeg er ikke så helt sikker. Alle sanger gjenspeiler den tiden den ble laget, og jeg synes det er litt viktig å ta med seg.

Og vil ikke trådstarter sin oppfatning strengt tatt si at vi bør gå også utenom Kniksen? For mange har jo et forhold til Brann lenge før Kniksen. Skal det være tidløst må det også være tidløst...
Rød makt på Hansa!

krøvel vellevold

Quote from: "Petter Puddefjord"


Sangen er jo en typisk CD-sang. Ikke en supportersang. Det er i hvert fall ikke noen sang som synges på SS i noen særlig grad... Så hva er problemet? Skal vi be bandet spille sangen inn på nytt? Og hva med Ove Thue-sangene som er fulle av referanser til spillere på 70- og 80-tallet; bør disse også spilles inn på nytt?
Legg ned hele klubben!

C@Bøe_79

Hele Stadion for sting, når Helge spiller ving- Vi har en Helge,men ikke ving.
Ny tekst- Hele stadion vakler, når Helge takler.
Og i Mesterlag, der er det jo "Soma kom og hjelp meg".
No blir det "Opdal kom og hjelp meg".

Nei nei,blir for dumt.
Den sangen kommer til å være en tidløs klassiker, og SKAL ikke forandres. Det er cupfinale låten fra -99, og mener huske den inneholder klipp fra kampen. Ingen av spillerene som nevnes er her nå, men de gjorde det som måtte til den gang..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

koffe

Tror ikke det er noen god idé å endre på den sangteksten. Ka skjer når vi vinner serien da? La oss si vi holder oss på topp ut sesongen. Skal vi fra og med neste år synge: "Vi vinner serien i år! Ja, visst faen gjør vi det som i 2006"? Tror det er bedre å beholde enkelte sangtekster slik som e allerede er. Man får jo fortsatt gjennom poenget sitt selvom spillerne ikke spiller i Brann lenger.
Her é Bergen,
vårt eget lille land.
Kjent for Hansa øl og SK Brann!


Superjack

Eller så kan teksten i dag rett og slett tolkes slik at helt fra de fantastiske spillerne, til de ytterste middelmådighetene har vi holdt med Brann.
i taper ALDRI!

Oppreist

Teksten er genial som den står - og det er ingen skam å ha med Paldan i en Brannsang.
Stein på stein blir Steinar.

C@Bøe_79

Quote from: "Petter Puddefjord"


Jammen hvis du har snakket med låtskriverene,da er jo alt bra.
For jeg som hadde trodd siden jeg fikk høre demoen -99, at det gikk på Kniksen #7 og Paldan #7.. Og syns huske at han som skrev sangen sa det samme..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

BrannFa(e)n

Hallo? Dette er jo vanvittig. Man endrer ikke på en sangtekst på den måten. Alle vet at den ble skrevet i 1999. Hvem tar virkelig det som står skrevet i teksten helt seriøst? Forøvrig burde vi endre på "berømte brann fra bergen", fordi den inneholder "mens vi ler av alle bønder i vårt land". Hva har bønder med saken å gjøre? Burde jo hatt noe med motstandere å gjøre. Eller hva med "Dø for Brann, alle mann, blod er tjukkere enn vann"? Det er jo ikke alle som faktisk synger den som er villig til å dø for Brann, mao blir det teit. Slutt å syng den med en gang.
rannfasiten

bahus

Quote from: "Petter Puddefjord"Som alle (forhåpentligvis) vet, var ikke Paldan noen stor spiller.



er meget uenig med deg på den påstanden , ja paldan er ikke verdens beste , men den mannen blødde for drakten. det er mer du kan si for en drøss med andre som har spilt for brann.
ergen vest bistro boys

Langhår

Paldan var ingen dårlig spiller. Sammenlignet med Kniksen framstår jo selvsagt de aller, aller fleste som rimelig hjelpeløse, men Paldan har ingenting å skamme seg over mht Brann-karrieren (med unntak av en uheldig utalelse til Chr. George).

Forøvrig er det latterlig å drive og forandre på etablerte sanger. Da får man heller skrive en helt ny sang.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

KammaGutten

Alle sanger som er orginale er best! :D
renn et bål av
Brenn et bål av
Brenn et bål av Bergen By!

- Et Liv i Grønt Og Hvitt, Et bedre liv enn ditt!

Go Up