• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Okei, så vant LSK...

Started by Bionor, May 12, 2006, 23:12:47 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Bionor


delucasSCF

Begynner å bli lei de dommerene i LSK kampene nå.

- Vi skulle hatt straffe mot dem i 2 serierunde
- Dem skulle aldri hatt straffe mot Kamma borte
- Har hørt om noe tvilsomme greier i Fredrikstad også, men har isje sett det.
- I dag skulle Vålerengen hatt straffe rett før slutt på en klar hands.
rann Bergen
Feyenoord Rotterdam

... From the heart.

Mr_Soma

Jeg personlig synes at LSK rundspilte VIF til tider. Mifsud kunne like godt scoret 2 til, som at VIF hadde fått straffe.

Så jeg gleder meg heller over at Rekdal&co får seg en på trynet, så tar vi heller opp kampen som ekte menn, til høsten når den virkelige gullkampen tettner til.

Ricky

Bare godt at LSK slo VIF. Vi får hektet av én og én konkurrent om gangen, og til høsten står det forhåpentligvis kun mellom to eller tre klubber (med Brann som en av dem). Bedre det enn enda en høst hvor åtte-ni lag har medaljesjanser, og hvor hver eneste lille tilfeldighet eller tvilsomme dommeravgjørelse vipper Brann opp og ned et par plasser hver runde.

Slår vi Sandefjord, så har vi allerede skaffet oss en 10-poengsluke ned til VIF. Det skal hafslundpakket få slite veeeldig hardt med å hente inn igjen. Om gud vil, så får vi også samme luke ned til Viking og Start.
Og da er det faktisk kun Brann, Rosenborg og Lillestrøm av de seriøse gullkandidatene som fremdeles henger med i toppen. Stabæk, Odd og Sandefjord tror jeg vi (inntil videre) bare skal se bort ifra. Ingen av dem har slått lag som "betyr noe", og kommer nok temmelig sikkert til å falle av før eller senere.

"Gullkandidat-tabellen" pr i dag:

LSK 17 (en kamp mer)
Brann 12
RBK 9
Viking 5
VIF 5 (en kamp mer)
Start 5

Vi har igrunnen startet så bra i forhold til de andre at vi faktisk kan tåle en uavgjort mot Sandefjord, men vil jo selvfølgelig helst få istand den luken ned til de andre lagene jo før jo heller...

bulldog

lillestrøm har hatt sin del av flaks og dommeravgjørelser med seg for hele sesongen allerede. til vm-pausen blir mifsud og koren solgt. alt uwe tar i blir til drit og han skjeller ut egne spillere for ikke å ta tak. han vil også ha mer stake!
fjørtoft flytter til tyskland og blir manager i bielefeldt.
bulldog

Bataljonen

Har flyttet Siggen sitt innlegg over i denne tråd da det var 2 tråder om samme emnet.

Siggen skrev :

QuoteDommeren er bare et menneske og kan gjøre feil. Det kan jeg akseptere, og som regel vil disse feilene jevne seg ut i løpet av en sesong. You win some, you loose some. Nå synes jeg imidlertid fordelingen er litt for skjev. Lillestrøm har i skrivende stund 17 poeng på 7 kamper. Brann har 12 på 6 kamper og forhåpentligvis legger vi til 3 nye deilige poeng i løpet av ettermiddagen og ender opp 2 poeng bak etter 6. runde. I følge mine beregninger ville situasjonen vært veldig anderledes dersom dommerne hadde gjort sine jobber riktig.

Lillestrøm skulle hatt straffe mot seg mot Brann - Kunne tapt 1 poeng
Lillestrøm skulle hatt straffe mot seg mot FFK - Kunne tapt 2 poeng
Lillestrøm fikk feilaktig straffe mot Ham-Kam - Kunne tapt 3 poeng
Lillestrøm skulle hatt straffe mot seg mot VIF - Kunne tapt 2 poeng

Disse tilfeldighetene har gitt LSK 8 poeng. I følge teorien om at man vinner noen og taper noen hadde det vært rettferdig om de bare sto igjen med halvparten av disse poengene. Da ville Brann ledet serien med seier mot Sandefjord. Om jeg ikke tar helt feil var det samme mann som dømte Brann - LSK og VIF - LSK. Hvem er det Fjørtoft ligger med i NFF? Aner vi konturene av en gigantisk dommerskandale alla Italia? Er dette en gedigen internasjonal konspirasjon? Er det russisk mafia? Skal vi ringe Oliver Stone?
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

abe78

Quote from: "Ricky"

"Gullkandidat-tabellen" pr i dag:

LSK 17 (en kamp mer)
Brann 12
RBK 9
Viking 5
VIF 5 (en kamp mer)
Start 5

Vi har igrunnen startet så bra i forhold til de andre at vi faktisk kan tåle en uavgjort mot Sandefjord, men vil jo selvfølgelig helst få istand den luken ned til de andre lagene jo før jo heller...


Du glemmer desverre Lyn 8 poeng.

Tror vi skal vente med å gjøre opp tabellen til etter denne runden. Mye kan være forandret om Brann taper. Det er ikke helt usannsynlig at vi ligger på 4 eller 5 plass med et tap i dag.
.og husk!

Ricky

Lyn går i samme bås som Stabæk, Odd og Sandefjord.

Stoffi

Dommerskandalen i Italia vs Dommerskandalen i Norge.

Neida, men dette her begynner å bli ganske irriterende. Lillestrøm har potensielt tjent 8 poeng på å ha dommeren med seg.
Realitetene vil innhente dem tidsnok, og dommerflaksen vil ta slutt. På toppen av det hele, er det sannsynlig at de mister en eller to nøkkelspillere.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Xminator

Jeg setter Brann i samme bås som Sandefjord og Stabæk. Vi har prestert over evne. Ikke glem at vi er spådd en trygg sesong midt på tabellen :)

tormi

Ser folk er glad for Vif tap mot Lsk. Vel vel og bra det går til helv. med dem, men tross alt er det som regel best med uavgjort. Da deles det tross alt bare ut to poeng kontra 3.

Så om mann for eksempel har to lag som spiller uavgjort mot hverandre hjemme og borte da har de kunn fått totalt 4 poeng kontra 6 om de vant hver sin kamp.

Jeg tviler sterkt på at det vil jevne seg ut for Lsk. De har allerede hatt langt mer flaks enn de aller fleste lag kan forvente å ha på en sesong. Ja de er høyt høyt oppe på RBK nivå.

Et poeng her er jo også det at lag er ofte i en flyt sone og så kan de gå ut av den og tape tre på rappen. Men i dette tilfellet er det jo dommerne som holder LSK i flytsonen. En vet jo aldri hvor mange poeng LSK tjener på det at de ikke mister poeng der de skal. De kommer seg jo ikke ut av flytsonen om de prøver engang.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

bulldog

Quote from: "Stoffi"På toppen av det hele, er det sannsynlig at de mister en eller to nøkkelspillere.


backen andersson skal til utlandet i sommer han er allerede solgt. mifsud vil ikke skrive under ny kontrakt og har bedt om å bli solgt i sommer, han har kontrakt ut høsten...
bulldog

Gud

Hvis Koren forlater LSK nå til sommeren går LSK fra å være gode til en middelmådighet. Derfor er jeg sikker på at LSK ikke tar gullet i år.

Yngve

Koren reiser mest truleg, elles så vert han sur pga han ikkje får reise. Og det vil ikkje gavne LSK. Det er truleg at Mifsund reiser og Andresson skal reise. Så med mindre dei gjer nokre store kjøp i sommar, og hugs på at klubben er lutfattig, så skal dei få slite til hausten. Sjølv med eit særs godt grunnlag no på våren, håpar og trur eg at det ikkje vil hjelpe dei til gull.

Langhår

Quote from: "Yngve"Koren reiser mest truleg, elles så vert han sur pga han ikkje får reise. Og det vil ikkje gavne LSK. Det er truleg at Mifsund reiser og Andresson skal reise. Så med mindre dei gjer nokre store kjøp i sommar, og hugs på at klubben er lutfattig, så skal dei få slite til hausten. Sjølv med eit særs godt grunnlag no på våren, håpar og trur eg at det ikkje vil hjelpe dei til gull.


Riktig. Man kan dermed ikke komme med noe kvalifisert tips før en ser hva som skjer i overgangsvinduet. Her setter jeg min lit til Brann. Dersom vi har rimelig heng på teten frem til sommervinduet kan alt skje dersom vi henter inn litt klasse i sommer....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

naitsirk

QuoteJeg setter Brann i samme bås som Sandefjord og Stabæk. Vi har prestert over evne. Ikke glem at vi er spådd en trygg sesong midt på tabellen :)


so du meiner at kampane mot molde og stabæk representerer branns kvaliteter?

brann har vore udyktige og hatt uflaks som ikkje har fleire poeng.
burde vore 2 i fredrikstad.ffk var best i 20 min, resten hadde brann kontroll på.
lsk kampen burde me hatt straffe+ at memelli burde ha scora.
dvs minst 4 poeng meir.

Chrisstah

Quote from: "Ricky"Lyn går i samme bås som Stabæk, Odd og Sandefjord.


lyn e en helt klar gullkandidat i mitt syn hvertfall. man vet ikke ka berg finner på han har alltid nokke på lur
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Snublefot


pal

Bare så det er sagt med en gang; jeg er LSK-supporter. Og jeg er IKKE uenig i at LSK har hatt flaks med dommeravgjørelser i år.

Men det som har vært lagets store styrke, det er evnen til å skåre mål når det er nødvendig. F.eks. så er jeg ganske overbevist om at hadde ikke laget fått den feilaktige straffen mot Ham-Kam, så ville målet kommet på annet vis litt seinere. For trykket mot Kamma-målet var stort. Vi så det også i kampen mot dere på stadion. Etter 1-0-målet så kjørte LSK-spillerne på noe djevelsk for en utlikning, og fikk den. Uwe Rôslers LSK er et ganske kynisk lag (ref. tysk fotball) og spiller på resultat.

Derfor mener jeg det blir helt feil å si at vi "egentlig" skulle/burde ha hatt så og så mange poeng p.g.a dommerfeil. Hadde ikke feilen skjedd, så ville ikke kampen ha blitt den samme![/i]

Ricky

Quote from: "abe78"Tror vi skal vente med å gjøre opp tabellen til etter denne runden. Mye kan være forandret om Brann taper. Det er ikke helt usannsynlig at vi ligger på 4 eller 5 plass med et tap i dag.



Oki, her er tabellen :p

LSK 17
Brann 15
RBK 10
Viking 6
Start 6
VIF 5

Alastor


BrannFa(e)n

Quote from: "pal"Bare så det er sagt med en gang; jeg er LSK-supporter. Og jeg er IKKE uenig i at LSK har hatt flaks med dommeravgjørelser i år.

Men det som har vært lagets store styrke, det er evnen til å skåre mål når det er nødvendig. F.eks. så er jeg ganske overbevist om at hadde ikke laget fått den feilaktige straffen mot Ham-Kam, så ville målet kommet på annet vis litt seinere. For trykket mot Kamma-målet var stort. Vi så det også i kampen mot dere på stadion. Etter 1-0-målet så kjørte LSK-spillerne på noe djevelsk for en utlikning, og fikk den. Uwe Rôslers LSK er et ganske kynisk lag (ref. tysk fotball) og spiller på resultat.

Derfor mener jeg det blir helt feil å si at vi "egentlig" skulle/burde ha hatt så og så mange poeng p.g.a dommerfeil. Hadde ikke feilen skjedd, så ville ikke kampen ha blitt den samme![/i]
rannfasiten

krøvel vellevold

Quote from: "Ricky"Og da er det faktisk kun Brann, Rosenborg og Lillestrøm av de seriøse gullkandidatene som fremdeles henger med i toppen.  ..


Med andre ord: Det som før sesongen var TO gullkandidater, er nå blitt... eh... TRE!
Legg ned hele klubben!

Xminator

Henger RBK med i toppen? Det er i så fall med livlinje og tynt håp :p

naitsirk

crisstah skreiv:
Quotelyn e en helt klar gullkandidat i mitt syn hvertfall. man vet ikke ka berg finner på han har alltid nokke på lur


kanskje på tide han gjer noko snart.

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"Henger RBK med i toppen? Det er i så fall med livlinje og tynt håp :p


Historien har vel vist at man aldri kan avskrive RBK.  Og det er ikke noe nytt at de åpner dårlig. RBK kan fremdeles lett vinne serien, og sammen med LSK er de fremdeles mine favoritter til å vinne gull.
Legg ned hele klubben!

naitsirk

historien viser og at brann alltid driter seg ut.

Xminator

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Xminator"Henger RBK med i toppen? Det er i så fall med livlinje og tynt håp :p


Historien har vel vist at man aldri kan avskrive RBK.  Og det er ikke noe nytt at de åpner dårlig. RBK kan fremdeles lett vinne serien, og sammen med LSK er de fremdeles mine favoritter til å vinne gull.


Lett og lett fru blom. De er 5 poeng bak oss, og det blir ikke lett å hente de poengen. Eller de 7 til Lillestrøm. Jeg er spent på om LSK eller Brann sprekker først.

Yngve

Quote from: "Xminator"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Xminator"Henger RBK med i toppen? Det er i så fall med livlinje og tynt håp :p


Historien har vel vist at man aldri kan avskrive RBK.  Og det er ikke noe nytt at de åpner dårlig. RBK kan fremdeles lett vinne serien, og sammen med LSK er de fremdeles mine favoritter til å vinne gull.


Lett og lett fru blom. De er 5 poeng bak oss, og det blir ikke lett å hente de poengen. Eller de 7 til Lillestrøm. Jeg er spent på om LSK eller Brann sprekker først.


To uavgjorte til Brann og to sigrar til rbk, og vips berre eit poeng bak. Det er ikkje vanskelig eller utruleg i det heile. Det er virkeligheiten. Eller allerverst, tap og uavgjort til Brann. Endå meir trulegt..

krøvel vellevold

Quote from: "Yngve"
Quote from: "Xminator"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Xminator"Henger RBK med i toppen? Det er i så fall med livlinje og tynt håp :p


Historien har vel vist at man aldri kan avskrive RBK.  Og det er ikke noe nytt at de åpner dårlig. RBK kan fremdeles lett vinne serien, og sammen med LSK er de fremdeles mine favoritter til å vinne gull.


Lett og lett fru blom. De er 5 poeng bak oss, og det blir ikke lett å hente de poengen. Eller de 7 til Lillestrøm. Jeg er spent på om LSK eller Brann sprekker først.


To uavgjorte til Brann og to sigrar til rbk, og vips berre eit poeng bak. Det er ikkje vanskelig eller utruleg i det heile. Det er virkeligheiten. Eller allerverst, tap og uavgjort til Brann. Endå meir trulegt..


Fem poengs ledelse på RBK hadde ikke vært mye om det så var TO serierunder igjen.
Legg ned hele klubben!

naitsirk

QuoteFem poengs ledelse på RBK hadde ikke vært mye om det så var TO serierunder igjen.


rbk e ikkje da dei eingong var.

trudde virkelig dei skulle skjerpa seg i år, men trur det kanskje blir bronse.

dei fleste medaljefavorittane har jo skuffa te no. start,vif,lyn,viking,rbk. berre lsk som har innfridd.brann har egentlig overraska.

Super Hasund

Quote from: "naitsirk"
QuoteFem poengs ledelse på RBK hadde ikke vært mye om det så var TO serierunder igjen.


rbk e ikkje da dei eingong var.

trudde virkelig dei skulle skjerpa seg i år, men trur det kanskje blir bronse.

dei fleste medaljefavorittane har jo skuffa te no. start,vif,lyn,viking,rbk. berre lsk som har innfridd.brann har egentlig overraska.


Det e bare bullshit at rbk har blitt så mye dårligere. Fakta e at de andre lagene har styrket økonomien å dermed klare de å hammle opp mot barte-jævlene. Kunne kjøpe gode spillere å slippe å måtte selge sine beste.

Ehm men heia brann....iår skjer det
La Folket Synge

*Feltz*

BrannFa(e)n

Kan ta en krøvel denne gangen og vise en oversikt over Rosenborgs statistikk etter 7 serierunder siden 1995:

2006: 10 poeng (5.)
2005: 8 poeng (9.)
2004: 9 poeng (7.)
2003: 21 poeng (1.)
2002: 10 poeng (7.)
2001: 18 poeng (2.)
2000: 16 poeng (1.)
1999: 16 poeng (2.)
1998: 17 poeng (1.)
1997: 12 poeng (5.)
1996: 16 poeng (1.)
1995: 19 poeng (1.)

(Nå beveger jeg meg utenfor mitt felt:)
Dette er utenom årets åpning, for å sjekke hva som er "normalt" i forhold til i år:
Gjennomsnittsplassering: 3.36
Gjennomsnittlig antall poeng: 14.72

I år har de, som nevnt, 10 poeng og ligger på 5. plass. Dette er mao uvanlig langt nede.
rannfasiten

Alastor

RBK vant serien i 2004 med 9 poeng. Færre enn de har nå :). De vant med samme poengsum som nå i 2002.

Ikke avskriv rbk!

krøvel vellevold

Quote from: "BrannFa(e)n"Kan ta en krøvel denne gangen og vise en oversikt over Rosenborgs statistikk etter 7 serierunder siden 1995:

2006: 10 poeng (5.)
2005: 8 poeng (9.)
2004: 9 poeng (7.)
2003: 21 poeng (1.)
2002: 10 poeng (7.)
2001: 18 poeng (2.)
2000: 16 poeng (1.)
1999: 16 poeng (2.)
1998: 17 poeng (1.)
1997: 12 poeng (5.)
1996: 16 poeng (1.)
1995: 19 poeng (1.)

(Nå beveger jeg meg utenfor mitt felt:)
Dette er utenom årets åpning, for å sjekke hva som er "normalt" i forhold til i år:
Gjennomsnittsplassering: 3.36
Gjennomsnittlig antall poeng: 14.72

I år har de, som nevnt, 10 poeng og ligger på 5. plass. Dette er mao uvanlig langt nede.
Legg ned hele klubben!

Langhår

Selvsagt kan man ikke avskrive RBK, heller ikke VIF for den saks skyld. Klok av skade vet vi jo at Brann kan miste flyten og da kan vi fort rase nedover tabellen.

Det eneste vi kan gjøre er å glede oss over en sesongstart som vel har overgått det de fleste av oss hadde trodd. Vi har et utmerket utgangspunkt for resten av sesongen, men det er verdt å huske på at vi ifjor lå som nr 2 til sommerferien. Vi vet jo alle hvordan det gikk. Etpar knekte bein på noen nøkkelspillere og vi er raskt ute og kjøre igjen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BrannFa(e)n

Bare for å være på den sikre siden nevner jeg også her at jeg ikke er helt stødig på dette, og det kan inneholde klare feil:

Hvis VIF vinner resten av kampene vinner de serien, med 62 poeng. Dette er jo ganske urealistisk, og hvis vi heller følger Andresens "2 poeng pr. kamp"-strategi vil VIF ende opp med 43 poeng. Det er altfor lite til å vinne serien. Med andre ord må VIF ta mer enn 2 poeng pr kamp, så VIF kan vi avskrive allerede! Dette innlegget kan man se vekk ifra den dag VIF kryper opp på siden av gullkandidatene.
rannfasiten

Langhår

Selvfølgelig begynner sjansen for at VIF skal vinne serien å svinne hen. Sjansen for at de kan komme høyere enn oss er imidlertid absolutt tilstede.

Det er altfor tidlig å se for mye på tabellen.

Tar vi seks poeng på de to neste (TIL og Odd) skal jeg begynne å glede meg over tabellen...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BrannFa(e)n

Vi er bare supportere. Dog er det nesten direkte skadelig for spillere å se på tabellen. Jeg koser meg når jeg ser på tabellen nå, og slik håper jeg det fortsetter. Så altfor tidlig? Neppe. Dette er faktisk et perfekt tidspunkt for å drøfte bunnstriden inn og ut. Synes jeg.
rannfasiten

krøvel vellevold

VIF kan man avskrive som seriemester. For det første er de jo mye lenger bak serielederen, enn hva RBK er. For det andre, så er ikke de av samme kaliber på sitt beste, som det RBK er på sitt beste. At VIF kan enda foran Brann; ja. At de blir seriemester; nei!
Legg ned hele klubben!

Xminator

Men igjen, er RBK under Høgmo ett topplag? Jeg tviler. Han fortsetter der han slapp i fjor. Eksperimentering og rokeringer. Gjerne under kamp. Slikt skaper usikkerhet. Og de har fortsatt ett midtbaneproblem. Selv om de selv benekter enhver hentydning til det og blir glassaktige i blikket når de snakker om Litj-Per. RBK får nok sikkert en periode der de vinner 3-4 kamper på rad, men jeg tror også de vil ha perioder der det blir mye uavgjort blandet med tap.

Go Up