• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

vil Helstad spille fast i Brann?

Started by MrNossy, April 20, 2006, 07:50:37 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

MrNossy

Jeg tenker på gårsdagens BRANN fakkel fra Helstad.

Vil han få fast plass i første 11`eren?
Jeg må innrømme at jeg grøsser av glede når jeg tenker på at Helstad kan bli Brann-spiller igjen. Han er en av de spillerene jeg alltid har ønsket tilbake i klubben.
Men hvem skal vike? og hvem er den beste spissmakkeren for Helstad?

Men for all del

Kom hem Helstad,du er for alltid Branngutt du.... :D

Xminator

Han vil nok være en av 4. Winters er vel den som er nærmest benken akkurat nå, og Memelli er ikke av samme kaliber som Helstad. Sæternes har en del "andre" egenskaper som gjør ham viktig i dagens Brannlag. Hadde vi hatt 2 luftkrigere på midtbanen hadde det stilt seg noe anderledes.

Nå har vi sånn cirka ingen, så derfor er Sæternes bankers på laget. Spissparet Sæternes/Helstad hadde vert spennende, men det hadde Helstad/Winters vert også...

MrNossy

Jeg tror Memelli innehar endel ferdigheter jeg er på grensen til å kalle ekstreme...han har styrke tilnærmet Sæternes. Luftstyrke, fart og plasseringsevne vil gjøre han til en hit i Bergen. Bare litt panikk og uflaks (og en god keeper) hindret han i å bli helt i Bergen på tirsdag.....
MEN..når han slår til tror jeg, uten at jeg er enig, at Mjelde ville satt Helstad på benken....det er vel egentlig dette jeg frykter.....OM han kommer til Brann, tror jeg ikke Mjelde har (hjerne) kapasiteten til å bruke han riktig....

Snublefot

hadde ikke helstad vært en fin ving på høyresiden og da? når TFL er skadet og husekleppen litt ute av form?

Helstad har spilt ving på landslaget, og i rosenborg, det er greit han er spiss og gjør en bedre jobb der, men spissduo sæternes/winters med helstad på høyreving er bedre en helstad/sæternes med winters på vingen..  

da med tanke på tidligere diskusjon anng. høyrevingplassen..

Langhår

Helstad er klar til å plukkes ihvertfall, det er rimelig sikkert. Problemet er jo at Brann har hentet inn andre spillere etter at overgangen gikk i vasken i vinter.

Enig i at Helstad er en god kantspiller, problemet er at han selv vil være spiss, derfor tror jeg det kan bli vanskelig og hente ham dersom det er kantspill som er tilbudet vårt.

Litt ergerlig dette her, men mest ergerlig må det være for Helstad som helt åpenbart må føle seg litt lurt nå.

Helstad er 28 år og har kanskje fem år igjen på toppnivå, hadde vært bittert og ikke hente ham når muligheten byr seg. Problemet er at Brann er et annet lag nå enn det som var på Helstad jakt i vinter....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Falkman

.. i de offensive lagdelene har vi jo ( med unntak av Suazo) bare byttet en spiss med en annen (Memmeli mot Macallister).. eg e ganske sikker på at det va et godt bytte.. men eg kan ikkje helt se at en klasse-spiller som Helstad skulle bli overflødig av den grunn!

nummer9

Er også spennende å se hvor lenge Winters har lyst å forbli i Norge. Har han tenkt å avslutte karrieren her eller i Skottland? (håper han blir, bank i bordet)

jinxter

Quote from: "MrNossy"Jeg tenker på gårsdagens BRANN fakkel fra Helstad.


Hva sa Helstad da? har du en link eller noe?

dudo

Helstad? BRANNfakkel? Gårsdagen? Hva er det som har gått meg hus forbi?!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

BrannFa(e)n

Helstad sa bare at siden han ikke startet mot start så ville han vurdere om han skulle gå til ledelsen og be om å bli solgt.
rannfasiten

dudo

Hvem sa han dette til? Noen steder vi kan lese eller se det?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Det var på TV2 sporten i går kveld hvis jeg ikke husker feil. Kanskje det innslaget finnes på TV2 nett tv?

Uansett virket han særdeles lite fornøyd med situasjonen, så her har Brann absolutt muligheten. Selv om vi har ok dekning på spissplass er han så god at han bør hentes.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

MrNossy

Helstad  er heller ikke forespeilet en fast plass på laget. RBK (pøyft) har firdobbel dekning på alle plasser....og Torstein vil nok ikke få tilfredstillende med spilletid......håper sommeren bringer mer en sol til Bergen 8)

runarnormann

Hva med aa bruke Soma millionene paa Helstad?  Eller er ikke mannen skadet ofte nok for Mjelde...
egenden Alf Dahl

naitsirk

spørst vel om han blir lika nøgd i brann dersom han må sitta på benken.
miller,winters,sæternes og memelli. her kan det bli mange sure fjes.

dudo

Om han skulle komme hit har vi en toppspiss i minst 5 år til, kanskje to, om Migen fortsetter der han slapp tirsdag. En viktig brikke når det gjelder å bygge laget for fremtiden. Han vil neppe slite benken i mer enn 6 kamper i året, og jeg vil hevde at i alle disse seks kampene vil han få minst en halvtimes spilletid. En fantastisk spiller osm jeg vil ønske tilbake til den dagen han legger opp, og sikkert i et par sesonger etter det og... ;-p

Helstad og Azar i juli og seriegull i oktober! ;-p

Edit: halvtime selvsagt, ikke en time... :D
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Motyka

Om det finnes det minste fnugg av sjanse å hente Helstad det bli gjort.

Da må enten Winters eller Sæternes bli ofret. Lettsolgte objekter begge to.
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

BRANN gutten fra Os!

http://www.ba.no/sport/article2094699.ece

bør vi ikke snart gjøre noe her? eller skal vi la VIF ta han og begynne å vinner kamper igjen?
RANN<3


Kruxleiven

Jeg husker selvsagt Thorstein. Han var en av mine favoritter og hadde antageligvis den tøffeste sangen etter Svante. Likevel. Tiden har gått. Dette er ikke 2001 lenger. Så en RBK-fan omtale han som en gammel mann. Han har ikke scoret så mange mål for RBK. Og selv om han får starte i midtspiss-rollen så er det fremdeles ikke helt godkjente innsatser.

Thorstein er en goalgetter og kan selvsagt bli det hos oss igjen, men så var det dette med roller. Hvilken spisstype er Helstad? Han er kjapp som faen og kan drible litt. Ellers har han en del svake egenskaper der Sæternes overgår han. Hodespillet er ytterst tragisk og med tanke på å krige og kjempe litt har ikke Helstad nok muskler.

Det finnes ikke noen fast plass på Brann for Thorstein, men han ville fått spille mitdtspiss (logisk siden vi ikke spiller 4-3-3) og fått være rimelig ofte på banen hos oss. Jeg tror at Helstad ikke er mannen vi drømmer etter. Da ville det heller være bedre med El Fakiri om vi snakker å få tilbake tidligere spillere.

dudo

Quote from: "Kruxleiven"Hodespillet er ytterst tragisk og med tanke på å krige og kjempe litt har ikke Helstad nok muskler.


Ikke helt enig i den, han er en langt mer robust spiller nå enn sist han var hos oss.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Helstad er en meget god spiller som helt sikkert kan tilføre oss mye. Likevel må jeg si at det bekymrer meg en smule at han har vært såpass misfornøyd i RBK.

Dersom han kommer til Bergen må han være innstilt på å kjempe beinhardt for en plass. Samtidig må han innse at både Sæternes og Winters er klassespisser som ikke viker uten kamp.

En Helstad med den rette innstillingen vil være en kanonforsterkning, men han må ikke komme i den tro at han kan spasere rett inn i førsteelleveren.

Jeg tror Helstad er fullstendig klar over dette, derfor håper jeg at vi sikrer oss ham i sommer.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Lurkin

Jeg er ikke overrasket over at RBK sliter, for nesten hver gang de har brukt Thorstein som midtspiss så har han enten scoret eller gjort forarbeidet til et mål. Jeg er positiv til å kjøpe han, iallefall hvis alternativet er at jeg må se en av mine helter i den stygge Engen-drakten. Når det er sagt, så kan det ha både en negativ og positiv effekt på spissene i laget. Vil Sæternes jobbe for harde livet for å få igjen spissplassen eller vil han vekk fra klubben?

Spissparet blir da mest sannsynlig Helstad/Winters og Memelli/Sæternes.
Berømte Brann fra Bergen

chris

synes vi burde konse mer på azar . vi burde ikke lage mer sure fjes... ser allerde at miller er litt furten (høyrekant).

vi må tenke på det
kke født til å få sett kampene i 1919. Derfor er jeg fjortis!

Lurkin

Og Zavrl og Bjarnasson blir ikke sur?

Det tar tid å drille inn et stopperpar, og det å bare kaste inn Azar som ikke har noe særlig erfaring fra den plassen er ikke noe jeg støtter fullt ut. Tiden vil vise.
Berømte Brann fra Bergen

chris

azar kan spillle både spiss og stopper og azar vet at han må spille seg inn på laget.

dette vet ikke helstad han tror han er så god at han skal spille uansett.(virker sånn)
kke født til å få sett kampene i 1919. Derfor er jeg fjortis!

naitsirk

kruxkleiv skreiv:
QuoteJeg husker selvsagt Thorstein. Han var en av mine favoritter og hadde antageligvis den tøffeste sangen etter Svante. Likevel. Tiden har gått. Dette er ikke 2001 lenger. Så en RBK-fan omtale han som en gammel mann. Han har ikke scoret så mange mål for RBK. Og selv om han får starte i midtspiss-rollen så er det fremdeles ikke helt godkjente innsatser.


sist eg sjekka so kom han på 3 plass i fjor med 13 mål.
betre enn oss og med mykje spel på kanten.

Xminator

Målet er Branngull. Da må vi tåle at Mjelde en  gang i blant må fortelle spillerene at det er "Vi" og ikke "Jeg" som er det viktige når man får betalt penger av Brann for å spille fotball.

Miller har tatt poenget. Og vant tilbake litt av den respekten jeg mistet for ham etter sutringen i Molde.

Chrisstah

tror ikkje helstad vil cære klart valg i førsteellveren
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Langhår

Quote from: "Chrisstah"tror ikkje helstad vil cære klart valg i førsteellveren


Selvsagt vil ikke Helstad være et klart valg, han vil måtte jobbe seg inn og kunkurrere med andre gode spillere.

For Brann vil Helstad være en gedigen forsterkning og det vil bety en kvalitetsheving av stallen som vil bli ekstremt viktig utover i sesongen. Husk at vi har vært utrolig heldig med tanke på skader så langt, det er ingen garantier for at det vil forbli slik. Da må vi ha kvalitet stallen igjennom.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

tormi

Begynner å bli skeptisk. Nå har han vært små og storskadet siden januar - og nå skal han operere menisken. Ute i minst en måned.

Spørs om han i det hele tatt kommer opp på høyden igjen. Alt avhenger av pris, men mellom 5-10 miller synes jeg nå begynner å bli for mye for ham.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Blautibaken

Jepp. prisen er det som er viktig her.
hvem faen bryr seg om helstad sitter på benken og er sur?
Det er brann som er viktig og  vi trenger en klassespiss til.
skadene kommer og da trenger vi backup.
Dessuten fatter eg ikke at ikke Memelli starter. I mine øyne er han branns beste spiller.
på den annen side er det vel i forsvar vi har størst behov så ett Azarkjøp hadde gitt meg en 4dagersfyllmorrabenner og troen på GULL!

Hey! Idar... er du rik? Tror deg ikke... bevis det.....

Bruiser

Ifølge dansk media er Helstad på veg til Danmark. Dei skal ha komt med eit bud på 4 mill. Latterlig lavt spør du meg. Og eg kan igrunn ikkje tenke meg Helstad har lyst å spele for ein middelmådig dansk klubb.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

monzilla

hva skal vi med helstad? Vi har bra dekning på spissplassen. Vi trenger backup eller en som kan sette helge haugen ut av laget, og det er ikke lett å finne sånn som han har herjet i år!

xTaTic

Helstad hadde selvfølgelig forsterket oss. Om han hadde danket ut både winters og sæternes i år tviler jeg på, men winters blir nok ikke spillende i klubben til evig tid, og all erfaring viser at høsten bringer småskader og karantener for de som har samlet på gule kort.

Når det er sagt kommer rbk neppe til å slippe ham til Brann for 4miller, og vi har jo enda ikke fått noe klar tilbakemelding på om mons kommer til å satse på azar som spiss eller stopper.

Tror nok ikke vi skal regne med flere store signeringer denne sommeren.

Benny Gullfot

No ser det ut til at Aalborg skal ha lagt in et bud på Helstad på 4 millioner.
Et bud på denne summen bør også Brann kunne matche

Xminator

Så er spørsmålet om vi trenger Helstad. Han har vært kronisk skadet lenge, er neppe i verdens beste form heller. Vil han kunne levere varene før ett eventuelt RL? Viser han formen fra i fjor høst vil han fort bli tungen på vektskålen for vår del.

Jeg vil gjerne se Helstad i Branndrakt. Men blir ikke spesielt skuffet om han ikke blir hentet.

C@Bøe_79

Quote from: "Xminator"Så er spørsmålet om vi trenger Helstad. Han har vært kronisk skadet lenge, er neppe i verdens beste form heller. Vil han kunne levere varene før ett eventuelt RL? Viser han formen fra i fjor høst vil han fort bli tungen på vektskålen for vår del.

Jeg vil gjerne se Helstad i Branndrakt. Men blir ikke spesielt skuffet om han ikke blir hentet.


Minner litt om når han kom til Brann,var ikke han da også skadet en god stund? Og så slo han skikkelig til i 00/01,ikke at han var dårlig i 98/99!!!
Syns å huske at Helstad i 99 borte mot Stabæk kom tilbake etter laaangt skadeopphold, og scoret seiersmålet og formen steg bare derfra..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Superjack

Quote from: "Benny Gullfot"No ser det ut til at Aalborg skal ha lagt in et bud på Helstad på 4 millioner.
Et bud på denne summen bør også Brann kunne matche


Tror nok ikke Brann har noe problem med å fikse den summen, men jeg tror ikke RBK selger til Brann for den summen.
At de selger til utlandet for lavere pengesum er nok det mest realistiske.
i taper ALDRI!

KEO

Quote from: Superjack
Quote from: "Benny Gullfot"No ser det ut til at Aalborg skal ha lagt in et bud på Helstad på 4 millioner.
Et bud på denne summen bør også Brann kunne matche


Tror nok ikke Brann har noe problem med å fikse den summen, men jeg tror ikke RBK selger til Brann for den summen.
At de selger til utlandet for lavere pengesum er nok det mest realistiske.
[/quote

Vist RBK godtar et bud fra Aalborg på 4 mill så må de godta ett bud fra Brann på samme sum, da er det opp til spilleren selv å velge hvilken klubb han vil gå til, dette er samme situasjon som Karadas er i nå.
Nu kør vi!

dudo

Quote from: "KEO"
Vist RBK godtar et bud fra Aalborg på 4 mill så må de godta ett bud fra Brann på samme sum, da er det opp til spilleren selv å velge hvilken klubb han vil gå til, dette er samme situasjon som Karadas er i nå.


"Må"? Det må de da aldeles ikke.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

KEO

Quote from: "dudo"
Quote from: "KEO"
Vist RBK godtar et bud fra Aalborg på 4 mill så må de godta ett bud fra Brann på samme sum, da er det opp til spilleren selv å velge hvilken klubb han vil gå til, dette er samme situasjon som Karadas er i nå.


"Må"? Det må de da aldeles ikke.


De fleste (skal ikke si 100%) av spillerene har dette i sine kontrakter
dette er for å få større forhandlings vilkår på lønns siden når man skal skifte klubb, Men så klart klubben kan jo si NEI! det vil jo være en geni strek når vi snakker om Millioner så det skjer ikke.
Nu kør vi!

dudo

Jasså? Har jeg overhodet ikke hørt om før, men dersom det er korrekt; løp og kjøp! Tossen for fire mill er til å fnise av.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Brannmus

Noen som vet noe om forholdet mellom Helstad og de som nå regjerer på Stadion? Har aldri hørt noe om uvennskap, vondt blod eller bitterhet etter at han forsvant, men om noen har noen grunner for at Helstad absolutt ikke ville skulle komme til Brann, eller at Brann ikke skulle ville ha Helstad utover det sportslige må de gjerne fortelle.

Personlig, så unner jeg på en måte ikke Helstad å komme til Brann. Jeg unner han å spille førstelagsfotball, som spiss, fast på et lag. Det tror jeg han skal få slite med i Bergen, om han ikke velger Løv Ham.

Helt klart, hadde vært en tilvekst til Brann, og konkurransen hadde ikke skadet å ha, men mer benkesliting unner jeg ikke Helstad. Skulle han derimot være villig til å komme til Brann for å kjempe om en plass på laget slik som situasjonen er nå, er han hjertelig velkommen.

Skader vel uansett ikke å "ta en prat" som POL har gjort med både Rushfeldt og Bakke. Mulig de allerede har gjort det og derfor det ikke går noen store spekulasjoner.

Mr_Soma

Søsteren til Thorstein bor jo i Bergen enda... så det kan jo være en unnskyldning for å kle på seg den røde drakten igjen.

monzilla

Magefølelsen min sier at vi ser Helstad i blå drakt på ullevaal i august.

Mr_Soma

Har faktisk sett det "fenomenet" for meg jeg også... blir kvalm av tanken.

Go Up