• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Huseklipp må få kleppekortet sitt inndradd.

Started by Motyka, April 18, 2006, 20:22:05 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

naitsirk

ikkje resultatene, men prestasjonane.

men knudsen på kanten medfører ikkje at brann taper. både mot ffk og lsk so synst eg da va andre som presterte dårligare.

problemet med mk e at han må spela mykje betre for å få skryt enn feks gullgutten sæternes.
ser heller at migen spelar neste kamp. sæternes virkar tung.

Motyka

Quote from: "naitsirk"ikkje resultatene, men prestasjonane.

men knudsen på kanten medfører ikkje at brann taper. både mot ffk og lsk so synst eg da va andre som presterte dårligare.

problemet med mk e at han må spela mykje betre for å få skryt enn feks gullgutten sæternes.
ser heller at migen spelar neste kamp. sæternes virkar tung.


For en gang skyld er jeg enig med deg! Ble sagt at Sæternes var overtrent mot FFK, men jeg synes bare han virker tung og lite mobil. Liten sprut i fyren rett og slett.
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Toa

Quote from: "Motyka"
Om jeg skal bruke samme metodikk som brukes når man forsvarer Sæternes og Mjelde, så spillte Knudsen en kanonkamp på Ullevåll i november 2004.


Ja, det er utrolig hva Mjelde får ut av gråstein...
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Motyka

Quote from: "Toa"
Quote from: "Motyka"
Om jeg skal bruke samme metodikk som brukes når man forsvarer Sæternes og Mjelde, så spillte Knudsen en kanonkamp på Ullevåll i november 2004.


Ja, det er utrolig hva Mjelde får ut av gråstein...


Ikke pent å kalle Sæternes for gråstein etter den kampen.
Men begynner det ikke å bli en stund siden nå?
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

tormi

Quote from: "Motyka"
Quote from: "Snublefot"
Quote from: "KennethS"Motyka e morsom, vil vrake Huseklepp etter 2 middels kamper mot en spiller som har vært konsekvent dårlig i 7 sesonger.... fordet han mener Huseklepp har fått for mye tillit?? trodde eg hadde hørt alt.


motyka har jo ved gjentatte ganger vist et snevert og ensidig syn på saker, så jeg er ikke sjokkert.


Snevert og ensidig er vel en som nekter å se på alternativer.
Når vi ikke har vunnet en bortekamp i serien på snart ett år så må noe gjøres. Huseklepp er alltid helt usynlig på bortebane, vi spiller rett og slett med 10 mann. Derfor vil jeg helst ha Miller ut der og om Suazo holder mål inn i midten. Alternativene er Haugen og Knudsen. På hjemmebane er det en helt annen sak.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Snublefot

jeg støtter ihvertfall Memelli/winters på topp mot start, la Bengt kjenne at i dette laget skal man kjempe hardt og PRESTERE for å få spille.. han er fortsatt litt tung..  

jeg sier ikke at han har spilt dårlig, men spisser skal score mål, og ettersom sæternes ikke har kommet til så mange sjanser heller mener jeg at vi bør la Memelli få en sjanse.. en frisk sæternes de siste 20 minuttene kan være et fint bytte det=)

Xminator

Så du vil sette ut Sæternes mot ett av de beste dødball-lagene i eliteserien. Deg om det.

naitsirk

no e vel ikkje sæternes konge i lufta xminator.

sæternes e ein god spelar, men altfor variabel. sidan han kom til brann so har han scora 3 hattrick. lyn,cupfinalen og 16.mai. dette er typisk sæternes.
han e ein spelar som virkelig har dagen når alt stemmer.

mot ffk var han elendig og mot lsk jobba han godt ,men kom ikkje til 1 sjanse i desse 2 kampane. memelli kom til 1 sjanse på sitt innhopp.

trur at startkampen blir ein slitekamp og ein opplagt sæternes inn etter 60-65 min trur eg vil gjera susen.

Pilsen19

Latterlig diskusjon.

De som mener Knutsen er god nok for Førstelaget må ta seg en tur til optikkeren, den mannen er ikke god nok for guttelaget til sandviken engang. (Tok meg litt vann over hode der):P
Det er ikke til å stikke under en stol at Huseklepp ikke har blomstret helt, men helt alvorlig, huseklepp spiller på lik linje med de andre helt greit, ingen har markert seg skikkelig enda, brannsbeste til nå er miller, mr landslagskaptein har heller ikke spilt optimalt slik vi har sett han før, bedre og si noe om han. Men over til knutsen igjen, den mannen må vi kvitte oss med, han er udugelig. Eneste spilleren eg mener ikke er god nok, mener helge haugen er et bedre alternativ en han uansett om det er sentralt eller høyrekant.
Eneste Knutsen kan er de elendige vendingene, croyff finten den kan han, men noe mer nei!
Skulle ikke leid ut Arve Walde. Han er god nok i mine øyne til vikariere på høyre kanten, men er vel der problemet ligger han hadde ikke noe fast plass og for at han skal utvikle seg må han spille.
Huseklepp har min tilit fult ut.
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Snublefot

Quote from: "Xminator"Så du vil sette ut Sæternes mot ett av de beste dødball-lagene i eliteserien. Deg om det.


vi spilte vell mot et av de beste dødball lagene nå og vil jeg mene, uten at det ble noe mål av å ha sæternes på topp i den kampen.

jeg var imponert over sæternes sin evne til å vinne duellene mot kippe ved lange oppspill, men de stussene ble det desverre aldri noe av.. dessuten tror jeg memelli også kan være sterk på hodet..

gi memelli de første 60, og sæternes siste 30 tror jeg kan bli bra mot start..

Xminator

Sæternes spilte en grei kamp mot Lillestrøm. Ikke like involvert som Occean, men jeg kan love deg at Lillestrøm hadde scoret flere om vi ikke hadde Sæternes tilbake på dødballene deres.

Jeg skjønner at noen har lagt seg Sæternes for hat, men han er den beste angriperen vi har akkurat nå.

jarleand

At det er mulig å diskutere det samme opp og opp igjen, er meg en gåte. Enig med kroppen som sa at det har vært to middelmådige kamper, men la nå gutta som spiller få litt arbeidsro. Det virker som om det er, om å gjøre og kritisere alt og alle, helst før kampene er spilt. De som er tilgjengelige for spill til en hver tid, er de beste spillerne, det sier seg selv. Det hjelper ikke å være best eller bedre enn de som spiller, hvis du er skadet.
Nei, la oss håpe de som styrer skuta har kontroll, gi de i hvertfall en 4-5 kamper før giljotinen tas frem

Langhår

Huseklepp må nok pent finne seg i at forventningene til hans prestasjoner er høynet betraktelig fra ifjor. Ifjor hoppet han jo nærmest bare over gjerdet fra storestå og inn på laget, i år er det annerledes. Han må levere som alle de andre.

Huseklepp har som en av de få brannspillerne storspilt i forsesongen. Selv så jeg ham mot Haugesund i Vestlandhallen og konstaterte at han hadde tatt ytterligere skritt videre fra forrige sesong.

Nå har han hatt to kamper uten å imponere voldsomt, og som alle andre får han høre det. Jeg tror Huseklepp kommer, han har vist at han er en meget god spiller. To kamper er ingenting og det er latterlig dersom noen avskriver ham på bakrunn av det.

Forøvrig vil klippekortet bli inndratt i det øyeblikk Ludvigsen er kampklar. Ikke nødvendigvis fordi TFL vil skyve ham ut av laget umiddelbart, men noe klippekort blir det definitivt ikke tale om. Til det er begge spillerne for gode, det blir knallhard kamp om høyrekanten. Og ingenting er bedre enn det!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

naitsirk

QuoteSæternes spilte en grei kamp mot Lillestrøm. Ikke like involvert som Occean, men jeg kan love deg at Lillestrøm hadde scoret flere om vi ikke hadde Sæternes tilbake på dødballene deres.

Jeg skjønner at noen har lagt seg Sæternes for hat, men han er den beste angriperen vi har akkurat nå.


klart sæternes e ein god spiss, men etter cupfinalen so synst eg han har fått masse ufortjent skryt.
da typiske i fjor var jo at publikum sang."sæternes scorer mål,scorer mål ...." sjølv om han bomma på mål.
når feks ystaas gjorde nettopp det samme so fekk pipa ei anna låt.

men enkelte blir jo meir likt enn andre, sånn e da berre. poenget mitt e at sæternes ikkje freda berre fordi han scora 3 mål i cupfinalen.

e vel og litt merkelig at vår beste spiss ikkje har kome på scoringslista endå.

bulldog

Quote from: "naitsirk"men enkelte blir jo meir likt enn andre, sånn e da berre. poenget mitt e at sæternes ikkje freda berre fordi han scora 3 mål i cupfinalen.

hadde det ikke vært bedre om vi støttet alle på samme måte som med sæternes? har selv noen spillere jeg ikke har vært 100% fornøyd med men det blir for dumt å rakke ned på dem for det.
bulldog

naitsirk

Quotehadde det ikke vært bedre om vi støttet alle på samme måte som med sæternes? har selv noen spillere jeg ikke har vært 100% fornøyd med men det blir for dumt å rakke ned på dem for det.


nettopp!

Bolsen

Folk må jo skjønne at Huseklepp har vært veldig opptatt med å spille den nyeste McDonalds reklamen...Er ikke lett å konsentrere seg om Fotball når den reklamen suser rundt på tver!

Motyka

Quote from: "tormi"
Og ditt beste alternativ er å klage på den ferskeste eliteseriespilleren? Ditt beste alternativ er å få inn TFL som ikke er kampklar (nærmer seg dog) ditt beste alternativ er MK som ikke har spilt særlig bra for Brann så lenge han har vært her? Joda han og har hatt en del gode kamper.



Er kanskje litt mere løsningsorientert enn deg, og for å få en løsning på borteproblemet må vi få vekk vårt svakeste ledd.

Tror MIM gjør Huseklipp en bjørnetjeneste ved å ta han rett fra 2. divisjon og slenge han inn på fast plass i tippeligaen.
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Bolsen

Det var faktisk halve Bergen som skreik at Brann måtte hente Huseklepp så fort så mulig etter Birmingham kampen

Motyka

Det er det jo ingen som klager på, poenget her er at får alt for mye spilletid før han ser ut til å være klar for det.
Jeg sa vel at han skulle få indradd klippekortet og ikke bli sendt tilbake til Fyllingen såvidt jeg husker.
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Bolsen

Foretrekker Huse i stedet for Knudsen på hjemmebane...Ingen tvil om det...Men de som buet på Knudsen når han kom inn mot lsk sku hatt et slag i tryne

naitsirk

her ser det faktisk ut som om meg,motyka og bolsen er enige!

da finst håp

tormi

Quote from: "Motyka"
Quote from: "tormi"
Og ditt beste alternativ er å klage på den ferskeste eliteseriespilleren? Ditt beste alternativ er å få inn TFL som ikke er kampklar (nærmer seg dog) ditt beste alternativ er MK som ikke har spilt særlig bra for Brann så lenge han har vært her? Joda han og har hatt en del gode kamper.



Er kanskje litt mere løsningsorientert enn deg, og for å få en løsning på borteproblemet må vi få vekk vårt svakeste ledd.



Kall deg hva du vil men mitt løsningsforslag er å gi gutten all den tillit han kan få så lenge det ikke er åpenbare spillere som er bedre enn han i den posisjonen.

Det har ikke Brann, ihvertfall ikke før TFL er 100% klar til kamp. Og Knutsen har fått flere år å bevise sine talenter på!

Huseklepp har vært beste mann for brann i vinter og da sier det seg selv at han fortjener mer enn 2 kamper på dårlige åkre av noen baner å bevise om han er god nok på. Og fakta etter min mening (det går an å si) er at han har spilt bedre enn de karakterene han har fått i BT/BA. Karakterer baserer seg jo som kjent ofte på spillerenes prislapp.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Snublefot

Quote from: "Bolsen"Foretrekker Huse i stedet for Knudsen på hjemmebane...Ingen tvil om det...Men de som buet på Knudsen når han kom inn mot lsk sku hatt et slag i tryne


Er det noen som buet på han??

fy faen...   jeg hørte ikke det, noe jeg er glad for, men det er så baaaad..

Det var mange som buet i 5-10 sekunder på at Charlie måtte ut, men så ble han klappet av banen og så klappet alle Knudsen inn på banen..

Candyman

Syns Husekleppen skal få lengre tid på seg før noen skal ta fra han "klippekortet" som noen kalte det. Kanskje Knudsen har bedre defansive kvaliteter enn Huseklepp, men han har ikke bedre offensive...
Husekleppen er ung og kommer til å tjene på flere kamper og økt erfaring. Hadde vi hatt noe bedre alternativ, så gjerne, men jeg ser ikke noen.

Og Miller hører hjemme sentralt, om det nå er offensiv midt eller hengende spiss... Kantspiller er han ikke. Og han bør være selvskreven til alle kamper Brann spiller. Han KAN fotball. Hærlig type!
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

tormi

Quote from: "Snublefot"
Quote from: "Bolsen"Foretrekker Huse i stedet for Knudsen på hjemmebane...Ingen tvil om det...Men de som buet på Knudsen når han kom inn mot lsk sku hatt et slag i tryne


Er det noen som buet på han??

fy faen...   jeg hørte ikke det, noe jeg er glad for, men det er så baaaad..

Det var mange som buet i 5-10 sekunder på at Charlie måtte ut, men så ble han klappet av banen og så klappet alle Knudsen inn på banen..


Ja tror ikke noen buet på Knudsen, men det var nok Miller ut som ble buet. Det er jo en melding til Mjelde. Selv buer jeg sjelden i disse situasjonene og sant skal sies på slutten av en kamp så er vel ikke Charlie på vingen noe særlig bra alternativ i seg selv. Da er gutten sliten.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Snublefot

var vell det at vi synes bytte av miller var helt feil, ettersom Charlie miller i sluttminuttene av en kamp kun trenger å få ballen utenfor 16, så kan han gjøre magi stillestående..

når man da bytter ut miller og inn knudsen, i en kamp vi jobber for å vinne i sluttminuttene, så tyder det på et defensivt bytte, og absolut ikke hva jeg hadde trodd skulle skje..

jeg regner med at Miller forstod vi ville ha han på banen og ikke følte vi peip på han..

naitsirk

spelarar som scharner,kvisvik,soma,miller etc vil alltid "få" pipekonsert når dei går av banen. dette rett og slett fordi dei er fotballspelarar som har det lille ekstra.

men brann har alltid hatt ein kultur for å bue på sine eigne når ting går trott.
dette e ein del av brannkulturen og som sikkert aldri kjem til å forandre seg. til det er engasjementet for stort i bergen.

tormi

Ja en utrolig dårlig del av engasjementet som de fleste av oss hadde klart oss fint uten.

Men, men...
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Toa

Quote from: "Kruxleiven"Hehe. Herlig overskrift. Eller Huskelapp som en Lynfan kalte ham.


Favoritten min er å flytte litt på k'en, og ende opp med Khuselepp'en... :)

Jaja. Det er fredag, og humoren deretter...
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Motyka

elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Bolsen

Quote from: "tormi"
Quote from: "Snublefot"
Quote from: "Bolsen"Foretrekker Huse i stedet for Knudsen på hjemmebane...Ingen tvil om det...Men de som buet på Knudsen når han kom inn mot lsk sku hatt et slag i tryne


Er det noen som buet på han??

fy faen...   jeg hørte ikke det, noe jeg er glad for, men det er så baaaad..

Det var mange som buet i 5-10 sekunder på at Charlie måtte ut, men så ble han klappet av banen og så klappet alle Knudsen inn på banen..


Ja tror ikke noen buet på Knudsen, men det var nok Miller ut som ble buet. Det er jo en melding til Mjelde. Selv buer jeg sjelden i disse situasjonene og sant skal sies på slutten av en kamp så er vel ikke Charlie på vingen noe særlig bra alternativ i seg selv. Da er gutten sliten.


Det va slett ikke alle som klappet når Knudsen kom inn, de fleste sukket vel tungt.. Jeg er klar over at folk buet når Miller gikk ut, før de ga han klapp, men så buet noen når Knudsen løp inn.. Det var ikke mange, men eg hørte noen.

jako

Quote from: "Snublefot"var vell det at vi synes bytte av miller var helt feil, ettersom Charlie miller i sluttminuttene av en kamp kun trenger å få ballen utenfor 16, så kan han gjøre magi stillestående..

når man da bytter ut miller og inn knudsen, i en kamp vi jobber for å vinne i sluttminuttene, så tyder det på et defensivt bytte, og absolut ikke hva jeg hadde trodd skulle skje..

jeg regner med at Miller forstod vi ville ha han på banen og ikke følte vi peip på han..


Miller var sliten, og et naturlig bytte ettersom Andresen er kaptein og Huseklepp allerede var tatt ut.

Knudsen gjorde jobben sin når han kom inn på samme måte som han gjorde jobben sin mot FFK.

Og jo SS pep mot Knudsen. Det er ikke bare under kampen de svikter. Patetisk gjeng rett og slett.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

krøvel vellevold

Quote from: "jako"Og jo SS pep mot Knudsen. Det er ikke bare under kampen de svikter. Patetisk gjeng rett og slett.


Du snakker om generalisering! Jeg stod på SS og hørte ingen piping. Hvsi det har vært piping på SS, så kan det umulig ha dreid seg om flere enn 5-6 stykker. Og da blir det talentløst å omtale 5-600 mennesker som "patetisk gjeng" på grunnlag av dette og si "de svikter" som om de 99% som ikke pep, var med på dette.
Legg ned hele klubben!

C@Bøe_79

Mesteparten av pipingen kom fra Hansa, og var mot Mjelde som tok ut Miller. Er tydeligvis vanskelig å forstå det, og Martin Knudsen ble motatt på lik måte som alle bytter, med klapp..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Bolsen

Selv Spetakkel og de der Jesus Crist Superstars mottok mer applaus når de sang nystemten enn når Knudsen kom inn sist

Lurkin

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "jako"Og jo SS pep mot Knudsen. Det er ikke bare under kampen de svikter. Patetisk gjeng rett og slett.


Du snakker om generalisering! Jeg stod på SS og hørte ingen piping. Hvsi det har vært piping på SS, så kan det umulig ha dreid seg om flere enn 5-6 stykker. Og da blir det talentløst å omtale 5-600 mennesker som "patetisk gjeng" på grunnlag av dette og si "de svikter" som om de 99% som ikke pep, var med på dette.


Enig, men generalisering er vel verdens største problem akkurat nå, og når muslimer og kristne ryker i tottene på hverandre pga det så kan man ikke forvente at vi skal være noe bedre.
Berømte Brann fra Bergen

Snublefot

Quote from: "jako"
Quote from: "Snublefot"var vell det at vi synes bytte av miller var helt feil, ettersom Charlie miller i sluttminuttene av en kamp kun trenger å få ballen utenfor 16, så kan han gjøre magi stillestående..

når man da bytter ut miller og inn knudsen, i en kamp vi jobber for å vinne i sluttminuttene, så tyder det på et defensivt bytte, og absolut ikke hva jeg hadde trodd skulle skje..

jeg regner med at Miller forstod vi ville ha han på banen og ikke følte vi peip på han..


Miller var sliten, og et naturlig bytte ettersom Andresen er kaptein og Huseklepp allerede var tatt ut.

Knudsen gjorde jobben sin når han kom inn på samme måte som han gjorde jobben sin mot FFK.

Og jo SS pep mot Knudsen. Det er ikke bare under kampen de svikter. Patetisk gjeng rett og slett.


Ikke kapp huet av alle da..  at noen buer betyr ikke at alle tenker med ræva..  skjerp deg!

og du sier knudsen gjorde jobben mot FFK?  Så du den kampen?  kunne like gjerne blitt 2-1 til FFK nettopp pga kompis knudsen.. dessuten traff han jaggu ikke mye med pasningene han heller, han gjorde absolut ikke et bra innhopp..  mot LSK var han bedre.. men er fortsatt langt i fra farlig offensivt.

jako

Jeg sa rett over SS og hørte godt at folk pep. Og det var mer enn en håndfull mennesker.

Om det var 100% eller 50% spiller mindre rolle. Cluet er at det er en god del av disse menneskene som setter sine egne følelser høyere enn klubben.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "Snublefot"Og du sier knudsen gjorde jobben mot FFK?  Så du den kampen?  kunne like gjerne blitt 2-1 til FFK nettopp pga kompis knudsen.. dessuten traff han jaggu ikke mye med pasningene han heller, han gjorde absolut ikke et bra innhopp.


Her er det åpenbart en som har problemer med å få med seg sannheten.

Knudsen kom til innlegg to ganger i løpet av innhoppet sitt. Og begge innleggene var bra. Grunnen at det ikke ble noen sjanse ut av det, var to stillestående spisser i Sæternes og Winters.

Greit at du ikke liker Knudsen, men du tenger ikke fare med usannheter av den grunn.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

krøvel vellevold

Quote from: "jako"Jeg sa rett over SS og hørte godt at folk pep. Og det var mer enn en håndfull mennesker.

Om det var 100% eller 50% spiller mindre rolle.  .


Men spiller det noen rolle om det var 100% eller 5% ?
Hvis vi f.eks. er 5-600 i gjengen og 5% piper, så er det 25-30 som piper. 25-30 som piper høres godt, og at du hørte godt at "folk pep", trenger ikke bety at veldig mange gjorde det!

Min oppfatning av situasjonen var at det var kraftig pipekonsert på Stadion da Miller ble byttet ut, mens han var på vei ut gikk det over i applaus for innsatsen hans. Da Knudsen kom inn og navnet ble ropt opp, var det applaus. Dog ikke like mye som applausen for Miller. I den grad det har vært piping, så har nok denne pipingen kommet fra folk spredt rundt hele Stadion. Noen vil kanskje bli fornærmet, men jeg ser ikke bort i fra at noen på øvre felt Z har vært bidragsytere her.  

Men den generaliseringen din er ganske typisk! Hvis f.eks. én Brann-supporter kaster en flaske på banen, så får vi høre at "Brann-supporterne skjemte seg ut", og "bergensere er helt håpløse".
Legg ned hele klubben!

jako

Quote from: "krøvel vellevold"Men den generaliseringen din er ganske typisk! Hvis f.eks. én Brann-supporter kaster en flaske på banen, så får vi høre at "Brann-supporterne skjemte seg ut", og "bergensere er helt håpløse".


Ja men det e vi jo. På en positiv måte dog.:)
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: "Langhår"Ingen er vel i tvil om at Knudsen gjør sitt beste, mer kan vi faktisk ikke forlange. Det er ikke han som truer seg til å komme innpå, det er Mjelde som setter ham inn.
.


Han spiller nok dårlig med vilje, så pipingen er sikkert fullt fortjent. Og så bør han straffes for at han opp gjennom oppveksten ikke har sørget for å bli en bedre spiller! Og at han ikke nekter å spille når Mjelde hiver ham innpå. Og at han ikke bare legger opp.

Tror forklaringen ligger der.
Legg ned hele klubben!

Motyka

Tenker denne kampen beviser at vi har 3 alterntiver til Huseklepp. Miller, Knudsen og forhåpentligvis snart Ludvigsen.
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Xminator

Tror ikke dette hadde vert noen typisk Ludvigsen-kamp heller. Miller spilte strengt tatt ikke høyrekant, men ligger store deler av kampen som fri mann sentralt i banen. Og gjør en grei jobb med skjønnhetsfeil.

Mot VIF er det nok duket for Miller sentralt og Huseklepp på kanten igjen. Noe som nok er riktigere mot ett lag med 4 på midtbanen.

Motyka

Quote from: "Xminator"Tror ikke dette hadde vert noen typisk Ludvigsen-kamp heller. Miller spilte strengt tatt ikke høyrekant, men ligger store deler av kampen som fri mann sentralt i banen. Og gjør en grei jobb med skjønnhetsfeil.

Mot VIF er det nok duket for Miller sentralt og Huseklepp på kanten igjen. Noe som nok er riktigere mot ett lag med 4 på midtbanen.


Nå stiller nok VIF med kanskje 5 og 6 mann på midtbanen.
Jeg ser helst at Huseklepp blir på benken neste kamp også.
Poenget mitt var igjen at Huseklepp ikke skal ha fast plass på laget, slik denne kampen beviste.
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

nummer9

Syntes Miller mistet ballen unødvendig for mange ganger i dag. Helge Haugen gjorde i alle fall mye bra arbeid på midten. Synes faktisk Mjelde gjorde et bra valg av spillere og plassering av disse utifra valgmulightene og motstand.

Esskåbrann

å skal det skje!

Snublefot

huff og huff og huff..


jeg har vell sjeldent vært så skuffet over prestasjonene til en enkelt spiller på stadion..

hva i all verden feilet det huseklepp i går?  En ting er å misse med pasninger, mottak og finter.. dette er noe vi kan leve med, ettersom vi vet hva som bor i gutten innenfor disse områdene.


Men husekleppen har jo vært ute av laget noen kamper, så nå som han endelig kommer inn fra start bør vi jo forvente at gutten i hvertfall løper og kjemper..

Jeg tror jeg aldri har sett noe så tafatt i hele mitt liv.. gutten stod jo så og si stille.  Nei, huseklepp.. skjerp deg.. om du ikke lykkes med alt skal du ihvertfall for f*** jobbe der ute.

Go Up