• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Albansk spiss på prøvespill

Started by Ben Dover, February 19, 2006, 02:51:27 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Ben Dover

Albaneren Migan Memelli skal prøvespille for Brann, han er 26 år og beskrives av peddien som "en stor og kraftig spiss" (les: treg) han har 45 mål på 140 kamper i Albania, har ikke vært proff før. Håper han imponerer!

Kilde: Papir-BT søndag.
lsker Brann

2rB

kor har du det fra...


edit:
full eller? hehe såg det...

Xminator

BA har en liten notis om det samme. Det er ikke verdt å laste ned avisen for. Eneste andre Brannrelaterte i BA er at Opdal prøver sportslinser med solbrilleeffekt :p


LandåsKongen

nei og nei...dette har jeg særdeles lite tro på.
Nå må POL slutte å prøve å hente alle som noen gang har sparket et ball på balkan (eller i afrika), og heller vende nesen hjemover.
Det finnes mange talenter her hjemme.
Skrekkscenarioet er at brann blir som Arsenal for noen år siden, null engelskmenn i første elveren

Xminator

Regner ikke med at du noengang svarer, men kunne du tenkt deg å fortelle oss hvem disse talentene er?

krøvel vellevold

Quote from: "LandåsKongen"nei og nei...dette har jeg særdeles lite tro på.
Nå må POL slutte å prøve å hente alle som noen gang har sparket et ball på balkan (eller i afrika), og heller vende nesen hjemover.


POL har forandret strategi. Tidligere har han hentet alle tilflyttede NHH-studenter som har sparket en ball. Nå er det balkanister og afrikanere som gjelder.

Og her er kanskje forklaringen:

"Jeg vil at Brann-spillerne anno 2006 skal være mannfolk med hår på brystet. Da passer det dårlig med hvite hansker og tversoversløyfe!!!"
(Mons i gårsdagens nettmøte på brann.no)

Balkanister barberer seg ikke på brystet, og afrikanere (eller negere, som de også er kjent som), har ikke så mye kroppshår... eh... har eg hørt.

Passer dårlig med hvite hansker og tversoversløyfe? Rolf B. Wegner og Michael Jackson (selv om sistnevnte er av afrikansk opprinnelse), er altså ikke Brann-aktuelle.
Legg ned hele klubben!

Gud

Det hadde nå vært stilig å se Michael moonwalke etter hver scoring.

SKBMartin

Hehe, hadde vært litt av et syn, men et hardt innlegg fra PVM mot hodet til Michael, så hadde det ikke vært mye igjen av han egentlig
Hjerte i Brann

krøvel vellevold

Quote from: "SKBMartin"Hehe, hadde vært litt av et syn, men et hardt innlegg fra PVM mot hodet til Michael, så hadde det ikke vært mye igjen av han egentlig


Ansiktet er jo borte forlengst, så en trøkk i trynet kunne jo faktisk gitt en positiv effekt.

Uansett positivt at Mjelde ikke vil ha spillere med hvite hansker og tversoversløyfe. Kanskje han med tid og stunder også slutter seg til han Eurosport-kommentatoren som ved flere anledninger har uttalt at korte cornere og hårbøyler burde være forbudt i fotball?
Legg ned hele klubben!

LandåsKongen

Quote from: "Xminator"Regner ikke med at du noengang svarer, men kunne du tenkt deg å fortelle oss hvem disse talentene er?


Hvorfor skulle jeg ikke svare deg????
Og hadde jeg vært synsk så kunne jeg fortalt deg(og mjelde) hvilke norske spillere som kommer til å slå til de neste årene...men det er jeg ikke.
Men det er klart at talentene finnes. man trenger ikke bare leite i Bergen, men i hele landet.
Konklusjonen min er som i sted, greit med noen utlendinger på laget, men jeg er skeptisk til å fylle opp hele stallen med dem.

abe78

Stakkars Krøvel, er det ikke Xen du siterer?

Har du ikke et navn å komme med? Vet du hvor mange utlendinger vi har i stallen? Det er i hvert fall drøyt å si at stallen snart er full av utlendinger. Det er ikke flere nå enn tidligere. Den lokale tallent diskusjonen har vært diskutert i dette forumet uendelig antall ganger før.
.og husk!

Langhår

For det første er det klubben som vinner, klubben representerer Bergen og ikke enkeltspillere. For det andre er det god tradisjon i Brann at utlendingene blir tatt godt vare på og "Bergenisert" nesten umiddelbart.

Hvem vil benekte at spillere som Miller, Winters, Olofinjana og Scharner har vært en berikelse for klubben? Har i det hele tatt noen tenkt tanken på at de ikke er bergensere i kampens hete? Nei, det har blitt "adoptert" av oss alle sammen og fremstår som bergensere gode som noen.

Dersom det å blodekte bergensere i stallen blir like viktig som kvalitet vil det være døden for Brann som toppklubb. Men hva gjør vel det så lenge vi kan sitte etpar hundre stykker på stadion og nyte våre ordentlige bergensere i knallhard batalje mot Fjertvik i fjerde divisjon?

Forøvrig blir det spennende å få rapporter om denne nye albaneren.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Yngve

Quote from: "Langhår"Forøvrig blir det spennende å få rapporter om denne nye albaneren.


Som eg ikkje har tru på i det heile. 45 mål i albansk serie på 140 kampar eignar ikkje til å imponere nokon i det heile. Det tilsvarer vel 8 mål pr sesong. Og norsk foppall er betre enn albansk, så eg trur me skal forbigå han i stillheit..

LandåsKongen

abe78, har jeg sagt at stallen er helt full av utlendinger?

Lurkin

norske spillere er for dyr.. hadde PVM vært albansk så hadde vi fått han for 500 000 max.
Berømte Brann fra Bergen

abe78

Ser at du har endret innlegget ditt etter at jeg har postet kritikk av det. Dette er et brudd på fornuftig forum skikk. Lukter gult kort.
.og husk!

krøvel vellevold

Quote from: "abe78"Stakkars Krøvel, er det ikke Xen du siterer?

Har du ikke et navn å komme med? Vet du hvor mange utlendinger vi har i stallen? Det er i hvert fall drøyt å si at stallen snart er full av utlendinger. Det er ikke flere nå enn tidligere. Den lokale tallent diskusjonen har vært diskutert i dette forumet uendelig antall ganger før.


Hæ? Har JEG noe med det siste avsnittet å gjøre?
Hva preiker du om i første linje? Hvilket sitat sikter du til?
Legg ned hele klubben!

LandåsKongen

Quote from: "abe78"Ser at du har endret innlegget ditt etter at jeg har postet kritikk av det. Dette er et brudd på fornuftig forum skikk. Lukter gult kort.



ja gjør man noe eller mener noe som du ikke liker så er det nok brudd på forum skikk....og gult kort.

Xminator

Ytringsfrihet er ikke det samme som frikort for idioti.

Quotenei og nei...dette har jeg særdeles lite tro på.
Nå må POL slutte å prøve å hente alle som noen gang har sparket et ball på balkan (eller i afrika), og heller vende nesen hjemover.
Det finnes mange talenter her hjemme.
Skrekkscenarioet er at brann blir som Arsenal for noen år siden, null engelskmenn i første elveren


Du går såpass kjepphøyt ut her at man bør kunne forlange at du faktisk har alternativene klare.

LandåsKongen

Jeg må le. Det har vært nok snakk om ytringsfrihet i media den siste tiden så spar deg for det. Et diskusjonsforum er jo til for at folk skal diskutere og komme med sine private meninger og synspunkter.
Og det er akkurat det jeg gjør.

Xminator

Så du vil ha ett forum der populisiske, tankeløse og ubegrunnede påstander og rene løgner smøres utover omtrent som på BAs såkalte forum?

Eller vil du som en del av oss ha ett forum der man kan forvente at debatantene faktisk setter seg inn i temaet, har ett noenlunde realistisk og objektivt syn på verden og klarer å føre en sammenhengende og begrunnet argumentasjon for det de selv kladder inn på forumet? Gjerne med korrekt tegnsetting og noenlunde leselig norsk?

Brann.no har følgende lille melding om spissen (for oss med sesongkort :) )
QuoteTrener Mons Ivar Mjelde kunne ikke komme med en dom etter kun å ha sett han på en trening, men vil gjerne se Memelli når han er fullt uthvilt og i en kampsituasjon.


Jeg regner strengt tatt ikke med at Ystaas eller Macallister ikke får sjansen til å kjempe mot han der, om det blir kontrakt og de selv vil. Magefølelsen min sier at det ikke blir kontrakt.

enavgutta

Synes det er mystisk at en toppklubb som Brann prøver totalt ubeskrevne blader når andre klubber med ambisjoner om seriegull baserer satsingen på profiler for å fylle stallbredden.

Yngve

Quote from: "Xminator"Så du vil ha ett forum der populisiske, tankeløse og ubegrunnede påstander og rene løgner smøres utover omtrent som på BAs såkalte forum?



Alle kan ikkje vere forumkongar som deg som altid har svaret på alt. Uansett kva me andre seier. Brann *kan* faktisk ta feil veit du..

Men ein kan vel forvente det at Brann har ein viss kontroll på det som rører seg rundtomkring, og ikkje berre baserer seg på alle slags spelarar frå utlandet. Når ein ser på statsen til denne albanaren t.d så vert ein jo ikkje imponert akkurat. Er sikker på at det er like gode spelarar rundt omkring i fylket. Banna bein. Dei må berre få sjangsen til å bevise det. Eit døme på at det er mogleg er Lyn. Dei har fleire spelarar som har fått prøve seg på høgt nivå, og imponert.

At Robbie vart ein suksess kom jo berre av ein ting, nemlig at me ikkje hadde pengar til å hente inn ein erstattar for han. For han var jo latterlig dårleg når han kom. Og fleire slike prosjekt har me strengt tatt ikkje råd til.

Det er eit kostbart prosjekt dette med å ale opp eigne spelarar, og det er vel sjeldan meir enn 1 av 20 - 30 som kan forventast at skal klare seg inn på fyrstelaget. Men då slepp ein å kome i den situasjonen som Brann er i no. Har ikkje råd til å kjøpe inn gode spelarar sidan dei nektar å ta i mot ekstern hjelp, og dermed må ta til takke med det nest beste.

Eit farmelag er nok det aller beste for oss, og rimlegaste. Då får Brann sjangsen til å fokusere på topplaget sitt, men samstundes ha eit tett samarbeid med den aktuellle klubben. Til dømes kan me vere med på å lønne ein trenar/ungdomstrenar i den klubben. Ein mann som jobbar etter Brann sin filosofi.( Ala Untied sitt forhold til Royal Antwrpen (?)) Det beste alternativet her er vel nett no Løv/Ham, men det er ingenting som seier at me ikkje kan ha fleire farmarklubbar rundtom. På Voss til dømes.

Me vil alltid måtte kjøpe inn nokre spelarar, flesteparten faktisk. Men det skal ikkje hindre oss i å ale opp eigne spelarar som kan tilføre klubben noko. Anten ved spel på banen eller sal til andre klubbar i lågare divisjonar. Då er plutseleg utgiftene fort tent inn igjen. I ein klubb med omsetning som nærmar seg fort 100 millionar må ein ta seg råd til slike ting.

I det lange løpet handlar det og om identitet. og har klubben ingen lokale, og i verste tilfellet ingen norske på laget lenger, vil ingen bry seg om klubben lenger seg om klubben lenger. Eit særs godt døme på det er den belgiske klubben Bevern som har 17 spelarar frå Elfenbenskysten og 23 utlendingar totalt i stallen. Det er kun 3 belgiarar i stallen totalt. Dette er sjølvsagt skrekkeksempelet, og eg tvilar på det vil skje i Bergen, men innan 10 år har me hatt den fyrste tippeligakampen med berre utlendingar på det eine laget. i England har dette vore eit problem i nokre år no, og eg er rimleg sikker på at det er ei av årsakene til at PL sitt tilskodar tal no er på veg ned. Dyre innkjøp = store utgifter = endå større utgifter om dei ikkje slår til med ein gong = endå større utgifter når publikum sviktar = konkurs

KenFeltZ

Nå skullle jeg ønske at vi kunne ta en runde rundt i fylket og hentet noen lokale spillere om solgt de for millioner om noen år men dessverre er nok det bare drømme tenking. Klart det finnes talenter der ute men det er veldig få av dem og det er heller ikke lett å finne dem på det riktige tidspunktet for så å utvilke dem videre. Man skal ha mye dyktighet og en god prosjon flaks for å få dette til. Brann følger selvsagt veldig godt med på hva som skjer i lokal fotballen men man kan ikke lage gull av gråstein heller. Finnes det ett stort talent der ute så vet nok Brann om han.

Du skriver: Dyre innkjøp = store utgifter = endå større utgifter om dei ikkje slår til med ein gong = endå større utgifter når publikum sviktar = konkurs

Det er vel en sannhet med visse modifikasjoner. Det er en kjensgjerning at profiler drar publikum og engasjement. Og dette igjen gir mer penger i kassa. Dette er en balansegang og det er en veldig forenkling du kommer med her. Brann trenger både kortsiktig og langsiktig suksess og er avhengig av en viss suksess for å overleve som klubb. Det er en stor klubb i norsk målestokk og de har regninger som skal betales. Uten en viss suksess så er de også konkurs så det i seg selv er dyrt. Spare seg til fant heter det kort og greit. For meg og de fleste andre Brann tilhengere er klubben det viktigste og at spillerene virkelig har hjertet i klubben. Om han kommer fra Odda, Askøy, Hamar, Glasgow eller fra ett land på det afrikanske kontinentet betyr ikke så mye for meg. Blør de skikkelig for klubben er de bergenser i mine øyne. Klart det er artig med noen lokale spillere i laget men de skal være gode nok hvis det skal være artig og holdbart. Den dagen Brann tilhengerene ikke bryr seg om laget sitt fordi spillerene ikke er norske, den dagen vil klubben være tapt for godt. Dette kommer ikke til å skje fordi det er såpass mye engasjement rundt klubben. Det du nevner om Beveren er jo også veldig søkt. De fleska like greit til med å kjøpe ett nytt lag omtrent rett over natta. Klart det vil gjøre sitt for engasjementet på kort sikt. Nå tror jeg at sjansen er større for at en duett med Tor Endresen og Dronning Sonja med kong Harald på tuba, vinner melodi Grand Prix enn at Brann skulle få det samme "innfallet" som Beveren og kjøper ett nytt lag over natta.

Rosenborg kom gjennom nåløyet og fikk mange sesonger i CL og fikk mange millioner på bok. Så sopte de med seg av det som var/er av store talenter i Norge (Braaten, Solli, Carew osv). Skal andre klubber klare å følge med så kreves det penger, suksess og dyktighet. Man kan ikke hente talenter som ligger på nivå tre lengre og regne med at de skal slå til. Man må hente spillere som man er nokså sikre på vil slå igjennom slik som Petter Vågan Moen. Koster flesk ja men skal vi holde følge med resten så må det til. Vålerenga var heldig og dyktig da de hentet Gashi og Grindheim. Slike overganger får man sjelden. Først og fremst for at nivået på toppen er høynet og de nest beste sliter med å få tillit. Og ved at flere utlendinger slipper til i norsk fotball og plasserer seg på topp nivået så blir de som var på toppnivået eller burde vært der flyttet ett hakk ned. Skal Brann slutte å kjøpe spillere som nesten garanterer en viss suksess (og som dessverre koster mye penger) så taper vi denne krigen fort. Selvsagt kan vi være heldige å finne noen store talenter som vi kjøper for en kasse øl og som går rett inn på Brann og hever laget og kanskje øker kvaliteten iforhold til RBK,VIF og LSK. Sjansen for at så skjer sier seg selv. Nei, denne krigen er startet og RBK startet den i sin søken etter suksess i Europa. Pengene er dessverre en stor del av gamet nå. Ideologien om super talenter som man henter inn og går rett inn på laget er nærmest en saga blott og skjer sjeldnere og sjeldnere.

Både høyt forbruk på kjøp av spillere og økende antall av utlendinger er kommet til Norge for å bli inntill NFF evt. ligger inn evt. begrensinger. Jeg tviler sterkt på at noen av toppklubbene i Norge går ned på ideologisk tankeplattform helt frivillig. Til det så står alt for mye på spill. Både økonomisk og sportslig....

Når det er sagt så er jeg enig at man aldri må slutte å lete etter talenter i lokalsamfunnet og prøve å utvikle dem til kompetente Tippeliga spillere. Dette er nok dessverre mye lettere i teorien enn i praksis.

Ricky

Quote from: "enavgutta"Synes det er mystisk at en toppklubb som Brann prøver totalt ubeskrevne blader når andre klubber med ambisjoner om seriegull baserer satsingen på profiler for å fylle stallbredden.


Nå har jeg fundert litt over dette i noen minutter, men jeg greier ikke med min beste velvilje å skjønne hva du baserer dette på. Er det slik å forstå at Brann ikke prøver/har prøvd å forsterke stallen med profiler? Mener du at de andre toppklubbene holder seg for gode til å studere umeritterte prøvespillere på La Manga?

enavgutta

Et litt kjapt svar over morgenkaffen her på kvisten Ricky:

Tror og håper Brann jobber med profiler for å få stallSTYRKEN i balanse, men er samtidig skeptisk til stadige prøvespill av middelmådigheter fra alle tenkelige verdenshjørner.
Har sett meg litt lei av spillertyper som Ystaas og McBås som fremdeles figurerer i Branns førsteelver enten det er cup, serie, la manga eller i vestlandshallen.
Senest i fjor ønsket man f.eks "å styrke stallen" med en fyr som kalte seg Kim Larsen.
Jeg sier ikke at vi ikke har fått tak i mange kvalitetsspillere, men synes det er en del rusk på fjølen når det kommer til stykket.

Xminator

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=93861

Etter en trening der Albaneren bommet på absolutt alt, tok Mjelde grep.
QuoteMen da alle andre ga seg, tok Mjelde seg tid til en lang prat med Memelli og hans agent og talsmann Alfred Bode. Treneren pekte og forklarte, før han selv ga seg til å fôre albaneren med innlegg.

Og plutselig satt nesten hver eneste ball i mål.


Memelli har taleforbud fra agenten sin, men agenten derimot virker å være bruktbilselger på deltid:
Quote
- Han er en topp målscorer og en av de raskeste spillerne på hele Balkan. Jeg er 100 prosent sikker på at han har det som trengs for å lykkes i Norge, sier Bode.


Memelli starter mest sannsynlig i dagens treningskamp sammen med Winters.

bulldog

migen starter.
det blir en utfordring å lage sang til denne.
bulldog

tormi

SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Superjack

Quote from: "Langhår"

Hvem vil benekte at spillere som Miller, Winters, Olofinjana og Scharner har vært en berikelse for klubben? Har i det hele tatt noen tenkt tanken på at de ikke er bergensere i kampens hete? Nei, det har blitt "adoptert" av oss alle sammen og fremstår som bergensere gode som noen.

.


For ikke å glemme kung Svante :)
i taper ALDRI!

enavgutta

Det målet blir nok agentens forhandlingskort... 1 mål 1 kontrakt :-D

Nixon

Mjelde skryter uvanlig mye av en prøvespiller. Kan Memelli mot alle odds få en kontrakt?

Mjelde var også fornøyd med innsatsen til Memelli som er på prøvespill denne uken.
- Han er sterk og god på hode. Han viser tydelig at han kan avslutte og sette ballen i mål. Noen problemer hadde han med samspillet med de andre, men dette er jo fullt forståelig etter kun en trening med laget.

Mjelde avventer fortsatt situasjonen før han kommer med sin endelige vurdering av Memelli, men han legger ikke skjul på at han ser frem til å se hva albaneren kan vise utover i uken.
Rød makt på Hansa!

bulldog

noen som har vitale mål på denne "store" spissen?
alltid greit å vite om han er lang og kraftig eller liten og brei?

synes ikke han ser altfor høy ut...
bulldog

Xminator

Virket ikke for å være verdens største spiss nei. Omtrent samme høyde som Mjelde? Mener det så slik ut i en av avisene i går. Noen kilo lettere er han :)

bulldog

Quote from: "Xminator"Virket ikke for å være verdens største spiss nei. Omtrent samme høyde som Mjelde? Mener det så slik ut i en av avisene i går. Noen kilo lettere er han :)


etter bildene fra btv er han såvidt høyere enn andresen.

mons ivar sier han er helt klart interesant for brann...
bulldog

pidre

Slik det ser ut med det gode kantspelet, kan det bli mange innlegg i boksen i år. Vi treng derfor ein typisk boks-spelar (les: tøff, sterk, god på hodet) som kan ekespedere ballen i mål. Om Memelli er den rette mann er usikkert, men han viser jo gode takter så langt.
Saludar a los monos!

Xminator

I BA sitter skrytet enda løsere. Både fra avis og Mjelde. Fikk 5'er i BT og 6'er i BA.

enavgutta

Lurer på hvor de finner disse spillerene.. fyren har jo ikke spilt for noen "normale" europeiske klubber akurrat.

Kan det tenkes at det var noe Peddien kom over da han skulle importere seg en ny bil ? ;-P

Langhår

Hmmm. Kan vi være vitne til et nytt blinkskudd fra Peddien? Eller er det en flunkende ny Kottila som er på full vei inn stadionporten?

Følg med i neste episode av "Jakten på Klassespissen" et drama i rødt og hvitt!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

En Kottila er det uansett ikke, da måtte isåfall Brann betalt noe sånt som 15 millioner for han. Om han bare er marginalt bedre enn Ysten el BigMac - dropp han. Om han har kvaliteter vi trenger i stallen - hvorfor ikke? Han er jo billig som få, har jeg inntrykk av, og om vi kan ende opp med å forsterke stallen med to spillere som i sum koster under millionen både i overgangssum og lønn, hvorfor ikke? (Tenker da på Zavrl) Eneste spørsmålet er - er han god nok til å ta den siste ikke-EU-plassen?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

viks

Skulle vi signere han så er jo POL blitt en racer i kontraktsutarbeidelser. Kontraktene han kommer opp med for tiden minner jo mere om travkuponger med bare helgarderinger.

Får vel en (genial!) kontrakt som Zavrl. Slår han til beholder vi han i tre år minst, flopper han kan vi si opp kontrakten etter et år og sende han som båtflyktning tilbake til Albania.
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

enavgutta

På Brann Tv går Mjelde langt i antyde at det blir kontrakt på albaneren...

Lurer litt på hvor Peddien finner slike spillere..Heller ikke denne mannen kan et ord engelsk :-D

tormi

Quote from: "enavgutta"
Lurer litt på hvor Peddien finner slike spillere


Albania. Svaret er Albania.

:)
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

enavgutta

Visste ikke at det fantes en liga i Albania faktisk. Trodde dette var en rasteplass med bobiler og kalasjnikover.. Har den albanske mafiaen kanskje en høne og plukke med Peddie eller var det rett og slett en kveld ved pokerbordet med Balkans Viola som gikk helt over styr... ;-D

Gud

Hva han presterer mot Viking i morgen blir vel avgjørende om han får kontrakt eller ikke. Scorer han mot Viking så tror jeg Brann har fått en ny spiss i stallen innen fredag.

Nixon

71. Winters erstatter Memelli. Albaneren har vist seg stor og sterk, men ikke like aktiv som i mandagens kamp. (Fra brann.no)

Var dette det siste vi fikk se av Memelli i den røde drakten?
Jeg tror ikke det.
Setter en hundrings på at han får kontrakt...
Rød makt på Hansa!

Gud


Xminator

Det kommer jo ann på hva Ludvigsen har med seg hjem igjen. Men det må være fristende for Mjelde å helgardere litt. Det koster jo ikke skjorten å hente denne spilleren.

Tom C

"Det var et friskere Brann lag som kom ut til andre omgang. Olafur Bjarnason kom inn for Janez Zavrl som tydeligvis hadde lyst å vise seg fram. Det gikk litt vilt for seg. Han er meget rask og sterk, en duellspiller av rang, men trenger litt tid på å finne ut av ting. Her kan Brann ha gjort et godt kjøp"

Lover jo godt for midtforsvaret vårt...
Aldri mer Obos....

Go Up