• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Beste hjemmesesong på 27 år..

Started by Xminator, October 24, 2005, 12:57:29 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4394

Hyggelig lesning dette her. Alt er ikke *helt* sort, og de fleste lagene har jo kommet på stadion for å kontre. Så spill mot etablert forsvar ser ut til å fungere :p

TERD

Enig at det er hyggelig, men for meg er dette et halmstrå av positivitet som bare har begrenset verdi. La oss håpe folkene i Idrettsveien ikke bader seg i slike overskrifter, men tar en seriøs og alvorlig gjennomgang av en sesong som ikke kan karakteriseres som annet enn mislykket.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.


enavgutta

Ser du prøver å lage leven her Truls... men tviler på du klarer å fyre opp temaer som var på dagsorden i vårsesongen.

Lurkin

Største problemet er vel at hjemme spiller vi vårt eget spill, og borte regulerer vi oss etter motstanderen. Og hjemme-borte forskjellen er ikke så stor i Norge som i Frankrike, Italia osv.

Mjelde viser framgang fra år til år, at folk må være ferdigutviklet i Brann er enda et bevis på ignorante sjeler.

Men, jeg synes at man burde gå for 30 poeng hjemme neste år. Det er 10 av 13 trepoengere, og det burde egentlig ikke vært umulig med full pott (selv om vi ikke akkurat er stabile nok).
Berømte Brann fra Bergen

BrannSupporter

VG Nett[/b][/color] har også laget en sak om dette. De har dog en faktafeil, (som www.brann.no også har). Det var nemlig 12 av 13 hjemmekamper som ble sendt på TV denne sesongen, ikke 11 av 13, det var bare den siste mot Odd som ble ikke TV-overført.

Go Up