• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

blir så sint!!!!!!!!!!!!

Started by Nummer10, August 01, 2005, 16:51:30 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nummer10

Grindheim var så godt som klar for brann men så virket de ikke inntresert lengre! "de er ikke akkurat kjent for å satse på unge spillere" sa grindheim til bergens tidende! blir så sint! nå må brann få fingen ut å kjøpe vaagan moen nå!!!!!!!!!!!!! plus en spiler til!
Det er Sæternes for andre gang!"
Egil "Drillo" Olsen etter Sæternes` 3-1 scoring i cupfinalen 2004! FOR EIN KAMP! FOR EIN SPELAR!

BL

Hansa-
Felt Z

Xminator

Hvorfor går alle ut fra at Grindheim hadde slått til i Brann?

Det blir litt som å si at siden Viking slo Fredrikstad 2-1 og vi spilte uavgjort 0-0 mot Viking så slår vi Fredrikstad 2-1!

Dette er det ingen automatikk i. Grindheim var en spillertype de manglet i VIF, derfor har han fått tillit. I Brann hadde han blitt 3. eller 4. valg på midtbanen. Og hvor lenge blir Grindheim i Norge? Fortsetter han som nå er proffmaset i gang. Spesielt om han får vikariere på landslaget for Andresen...

Gaustad

Dere snakker så nedsettende om VIF generelt, men et av lagets største klyser; han vil dere ha?

:rister på hodet:
roillan fra Trondhjæm, vi e her!

BL

Quote from: "Gaustad"Dere snakker så nedsettende om VIF generelt, men et av lagets største klyser; han vil dere ha?

:rister på hodet:


Vi vil ikkje ha han. Vi har norges beste sentrale midtbane, så sant den er skadefri då :roll:
Hansa-
Felt Z

NittenSekstiTre

Vi hadde Norges dessidert beste midtbane. Alt lå til rette for suksess. Per dags dato er den middelmådig. Badevakten Per Ove sa at Grindheim ikke hadde den rekkevidden les: løpskapasitet som Brann terngte. Nå kan han bite i seg de ordene.

megleren

Visst dere ser litt etter på Grindheim så gjør ikke han annet enn å være usportslig og dårlig å takle er han også. Hva skal vi med en slik mann? ta kampene med han opp på video og se etterpå. Dere blir overrasket over alt det dårlige han gjør. Men at det bor noe i han er greit. Men mer ufin og usportslig mann? Det skal dere lete lenge etter. Han er nesten like ufin som en som vi har på laget våres når han er frisk.
r og blir et sittesvin på Hansa

hocey

Jeg er enig i at jeg tror at han hadde blitt et tredje valg i Brann, men at mannen kan spille fotball bør det ikke være mye tvil om. Og hva har egentlig  han gjort mot oss? Kan ikke se at han var så usportslig mot Brann. La oss konsentrere oss om Brann så klanen få holde på med VIf spillerne.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

BL

Quote from: "NittenSekstiTre"Vi hadde Norges dessidert beste midtbane. Alt lå til rette for suksess. Per dags dato er den middelmådig. Badevakten Per Ove sa at Grindheim ikke hadde den rekkevidden les: løpskapasitet som Brann terngte. Nå kan han bite i seg de ordene.


Og i november har vi igjen norges beste. Vi har ventet siden 63, vi kan vente litt til.
Hansa-
Felt Z

Gaustad

Quote from: "BL"
Quote from: "Gaustad"Dere snakker så nedsettende om VIF generelt, men et av lagets største klyser; han vil dere ha?

:rister på hodet:


Vi vil ikkje ha han. Vi har norges beste sentrale midtbane, så sant den er skadefri då :roll:
Greit, dere har god midtbane. Bedre enn vår for tida, for å si det slik, ja ... :x
roillan fra Trondhjæm, vi e her!

Lurkin

Merkelig hvor mange ex-Brannspillere som gjør det bra. Helstad er vel eneste i RBK som gjør noe fornuftig, Valencia serverer mål på rekke og rad, Furuseth Olsen spiller jævla bra i Sverige og Kvisvik løfter FFK.
Berømte Brann fra Bergen

Gaustad

Helstad gjør det strålende, håper det fortsetter slik! Vi trenger en til å putte litt mål for tida, da det til tider ser ut som om de andre er allergisk mot akkurat dét.
roillan fra Trondhjæm, vi e her!

AtroZ

Grindheim ble vurder som høyrekant. De fant vel ut at han ikke var verd pengene når de kunne få TFL billig. Haugesund krevde tross alt 4 mill for han.

Ikke alle VIF spillere fremstår som klyser.. Freddy dos Santos virker som en hyggelig kar.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

megleren

Haugesund krevde bare 4 mill? De krevde 6 mill pluss noen mill visst han ble god og 30% ved et eventuelt videresalg. Engen betalte riktignok 4 mill for han kontant. Men de må ut med tilsammen cirka 8 mill i løpet av dette og neste år visst han spiller fast på laget. Og for den mannen der var det mye penger å gamble med. Og skulle vi ha betalt det for en som hadde vært et tredjevalg på midten? Jeg personlig er glad vi ikke har han. Kort og godt en grisespiller og ikke noe annet.
r og blir et sittesvin på Hansa

Sharpy

Quote from: "megleren"Engen betalte riktignok 4 mill for han kontant. Men de må ut med tilsammen cirka 8 mill i løpet av dette og neste år visst han spiller fast på laget.


Quote from: "megleren"Og skulle vi ha betalt det for en som hadde vært et tredjevalg på midten?


Ser du logikken i det du selv skriver? Om han ikke hadde spilt fast hadde han kostet 4 mill, ikke 8. Uten at det nødvendigvis har så mye å si. 4 mill for en benkesliter er selvsagt mye penger. 8 mill er også billigere enn Martin Andresen, og VIF har i hvert fall ikke gjort noe dårligere kjøp enn Brann i så måte.


Og for å være helt ærlig tror jeg Brann gjorde en KJEMPETABBE ved ikke å signere Grindheim da de hadde sjansen. Men det får vi dessverre aldri vite.
En spiller som Martin Knudsen på høyre kant jobber enormt mye. Da kan man i større grad tåle å ha Raymond Kvisvik på andre siden, som ikke er fullt så løpssterk. Slik er det i et lag. Noen smører, mens andre briljerer." - Martin Andresen

Toa

ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Xminator

Joda, etterpåklokskap er en eksakt vitenskap. Det var jo også en tabbe å la Valencia gå.

Det virker motsatt vei også. Det er vel ikke så mange som fortsatt ser på Izshinoe som ett kjempekjøp.

Så får vi se om kjøpet at PVM er en tabbe eller genistrek. Noe imellom blir det sjelden her i klubben ;)

megleren

Nå går det over alle støvleskaft her altså. Hadde Valencia vært på Brann enda hadde han fortsatt vært en flopp. Han hadde godt av turen ut av Brann og fikk noen som kunne dempe primadonna nykkene hans. Han var i egne øyne en guds gave til foppballen. Og jeg skal ikke påstå at Grindheim hadde blitt like god i Brann med Branns spillemønster. Vi hadde Haugen i den rollen og kjøpte Martin. På sikt så blir Martin her i tre år. Det er er ikke sikkert Grindheim blir i Engen. Visst han er så god som dere vil ha det til er jo han snart klar for Europa.
r og blir et sittesvin på Hansa

EngaiBergen

For det første, Enga har ikke betalt 4 mill for Grindheim og prisen på ham vil aldri nå 8 millioner. Enga betalte litt over tre mill. for Grindheim, og vil maks betale litt i underkant av seks millioner. Det forutsetter blant annet at Vålerenga havner i gruppespillet i CL og at han spiller et ganske høyt antall kamper for Vålerenga. Mao. betaler vi seks mill. så betyr det at vi spiller CL-fotball denne sesongen, og da har han ikke vært særlig dyr. Videresalg er som du sier 30%, og den beste videresalgsavtalen i norsk fotball til nå. Rett skal nå engang være rett.

Uansett. Han har vært en ubetinget suksess i Vålerenga, og kommer til å spille A-landslagsfotball denne høsten. Om han hadde vært samme suksess i Brann kan man jo aldri vite, og det er jo lett å være etterpåklok.  Dessuten kjøper man vel ikke enda en midtbanespiller bare måneder etter at man har brukt 15-20 mill på to såpass gode midtbanespillere som Scharner og Andresen?.  

Jeg synes forresten ikke Grindheim er noen spesielt stygg spiller. Han jobber hardt, tackler hardt, men er ikke ufin. Han har bare to gule kort denne seosngen og det er ikke skandaløst mye. Fotball er ingen frøkensport, og Brann har jo også spillere som kjenner sin besøkelsestid når det kommer til tacklinger, og slik skal det jo være i fotball. Tacklinger=Gøy. Albuer i trynet=sucky.

megleren

Ang pris på Grindheim skal jeg ikke påstå at du har feil. Men i følge Klubben hans Haugesund sier de at totalpakken med Engen kom opp i totalt cirka 8 mill. Så hvem som har feilinformert hvem vet jeg ikke. Men som du sier så spiller det liten rolle egentlig. Og at han ikke takler stygt? Ser dere vidoer etter kamper? Jeg sier ikke at vi ikke har noen i samme klasse. Men at han leverer varene for dere er greit nok. Han hadde ikke, tror jeg spilt like mye i Brann og dermed ikke blitt den samme spilleren her.
r og blir et sittesvin på Hansa

EngaiBergen

Angående overgangssum så er en av de som solgte Grindheim en venn av meg, men uansett: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=260433

Jeg er helt enig med deg at Grindheim ikke ville fått like fort sjansen hos Brann som hos oss. Midtbanen til Brann så jo skremmende ut før sesongen, og der ville nok mange ha hatt problemer med å få plass ja. Med Andresen ute, derimot, kunne han nok ha vært god å ha for den godeste Mjelde, men dette er jo ikke noe man kan vite på forhånd :). Fotballspillere blir jo skadet innimellom. Slik er det bare, og man kan bare gjøre det beste ut av det. Det hjelper uansett lite å tenke på hva man skulle ha gjort, eller å sutre i ettertid slik som det ble gjor i artikkelen i BT.

naitsirk

dessutan so hadde sikkert ikkje Andresen komt om brann hadde kjøpt grindheim.

Corner

Den ensete grunnen til at Brann ikke har vært serie mester på over 40 år, er at vi er arrogante, Når vi lar spillere som Solskjær, Grindheim, og et ti talls andre kjempe talenter, gå for de er for unge og uerfarende. "Vi er jo Brann, la oss hente en klasse spillere for et utalls millioner å komme oss ut i Europa".... Når talentene velger å gå til klubber som Molde, fyllingen, og Sogndal i stede for Brann er det noe gale med holdningen til Brann. Brann er det laget med det beste utgangs punktet i Norge utenom Vålerenga (svina). og de har blitt en middels god fotballklubb og vi har bare oss selv å takke

Toa

Talenter har ikke for vane å slå til i Brann. Derfor må Brann kjøpe etablerte spillere...

Hadde Walde gått til Start for noen år siden, så hadde han sikkert vært på landslaget nå.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

KennethS

Quote from: "Toa"Talenter har ikke for vane å slå til i Brann. Derfor må Brann kjøpe etablerte spillere...

Hadde Walde gått til Start for noen år siden, så hadde han sikkert vært på landslaget nå.


Har vel noe med at talentene aldri får prøve seg i Brann.
tå på Brann

Xminator

Valencia fikk da prøve seg og litt til :p

Lurkin

Valencia var da faktisk på landslaget en stund når han var i Brann.

Dessuten satser vi nå LITT på unge spillere med tanke på Johan og Håkon der bak.
Berømte Brann fra Bergen

Go Up