• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Scharner - Fussballgott!

Started by Laxevaag, July 04, 2005, 08:33:03 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Laxevaag

Herlig å se at Scharner vet å sette pris på sine fans på Felt Z. Han bukket dypt flere ganger mot oss, og klappet. Flott å se at ihvertfall en av spillerne skjønner at en stor del av støtten kommer faktisk fra Felt Z.
s
At stemningen eller var så laber igår får vi tilskrive fyllesyken.

Lurkin

Har sett han bukke mot SS også, menmen. Synes det er fint at folk som Charlie og Raymond skryter hemningsløst av oss i media, de er tydeligvis glad for støtten.
Berømte Brann fra Bergen

Laxevaag

Det var liksom ikke det at han ikke bukket mot SS. Det gir jo jeg blanke faen i. Alle spillerne takker jo SS, stort sett. Men herlig at de er begynt å takke Felt Z også. Det var bare det jeg mente å si. Skal si du er hårsår, håhåhåh!
"Jamen..han bukket mot oss og!" (Si det lavt til deg selv med sytete stemme.) Slik høres du ut, fzdzn.

Lurkin

Berømte Brann fra Bergen

enavgutta

Scharner er en av de få som vet å gi publikums den utenomsportslige valutaen for pengene i Brann. Var til og med Scharner som måtte ta initiativet til å få Raymond bort og bukke for SS.

Desverre eier ingen andre Brann spillere disse egenskapene.

Nemesis

Quote from: "Lurkin"


Slutt å tull, det er ikke noe rivalisering mellom Hansa og SS, det Laxevaag  mener er vel at Scharner har skjønnt at det er flere supporter grupperinger enn SS på stadion.   At han takker settes pris på, om han ikke takker spiller det ingen rolle......
et finnes tre typer mennesker i verden.
De som kan telle, og de som ikke kan telle

enavgutta

Disse få linjene jeg skrev over her var ikke noe forsøk på rivalisering som noen av dere synes det er festlig å kalle det.

Jeg konstaterer bare enkelt og greit at få eller ingen uten Scharner pr. dags dato vet noe om showbusiness. Glimrende at Scharner takker Hansa, der er jo der flagget kommer fra. Ingen andre Brann spillere ville brydd seg eller turd å gjort det samme.

grei

Altså folk må slutte å få for seg at Brann og publikum er så fryktelig viktig for spillerne. De bryr seg (som alle andre mennesker) først og fremst om seg selv og sin livssituasjon. Ta cupseieren- den betydde nok mye mer for oss supportere enn for spillerne.  

Det spillerne foretar seg på banen er i bokstavlig forstand spill for galleriet. Kysse drakt og vise hengivenhet overfor fansen er en fin måte å skaffe seg poularitet og dermed gode kort på hånden når lønnen skal forhandles. Hvorfor skulle spillere som har spilt for 50000 elleville fans ute i Europa la seg berøre av noen hundre ralllende bergensere? Når en spillers navn runger er det lyden av klingende mynt de hører. De gjør en jobb fordi de vil ha pengene, hvilket det overhodet ikke er noe galt med, men vær klar over at de er ikke supportere av klubben sånn som vi er, og vi kan ikke forvente noen lojalitet og kjærlighet utover det som er naturlig når man holder seg på samme arbeidsplass over lengre tid.

Laxevaag

Som vanlig helt enig med Grei. De er bare ansatte, og ikke spesielt lojale ansatte heller. Men er litt svak for Scharner og Miller. De gir Brann et kontinentalt tilsnitt.

Christian

Klar og kynisk tale det der, grei. Og greit er det vel òg i de aller fleste tilfeller. Liker likevel å tro at Scharner er noe for seg. At mannen er noget spesiell hersker det vel ingen tvil om...

Ellers er det vel lite lojalitet igjen i fotballen, men noe tror eg det er. Tror ikkje alle fotballspillere er helt kaldhjertet. Det er noe menneskelig å ha tilhørighet og om du spiller for en klubb i 5 år vil den selvfølgelig gjøre et inntrykk på deg. Ikkje et inntrykk en årslønn på 10-talls millioner ikkje vil la deg se vekk ifra, men likevel...

winters7

Quote from: "Laxevaag"Herlig å se at Scharner vet å sette pris på sine fans på Felt Z. Han bukket dypt flere ganger mot oss, og klappet. Flott å se at ihvertfall en av spillerne skjønner at en stor del av støtten kommer faktisk fra Felt Z.
s
At stemningen eller var så laber igår får vi tilskrive fyllesyken.


ja det var på tide..
b][size=18]Robbie Winters!![/size][/b]

dudo

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=506519

Det ryktes at Scharner er på vei til Fulham, har vi sikret oss noen videresalgsprosenter?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Vi har noen prosenter på sum over 30 millioner ja. Hvor mange husker jeg ikke.

TheRock

Dette skjer jo ikke nå som Hangeland er hentet inn i stedet.

Kjell249

Quote from: "TheRock"Dette skjer jo ikke nå som Hangeland er hentet inn i stedet.


Fordi....? Hangeland er midtstopper og derfor trenger de ikke en midtbanespiller....?
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Mick

Scharner har vel strengt tatt ikke spilt på midtbanen siden han spilte i Brann.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

dudo

Han har da spilt masse sentral midtbane for Wigan.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

peteE

Han er vel tiltenkt en def. midtbanerolle i Fulham etter hva jeg har lest. Men rykter sier at de kjøper danske Leon Andreasen istedenfor, fra Werder Bremen(benkesliter).

Manx

Quote from: "dudo"Han har da spilt masse sentral midtbane for Wigan.


Han har spilt sentralt på midtbanen, høyrekant, i forsvar og tror faktisk han har vært borti spissplassen også. Han er jo Wigans kanskje beste spiller så at de selger han på billigsalg for 3 millioner pund kommer jo aldri til å skje.
n by, ett lag, ett mål: Gull!!

dudo

Etter å ha sett Brambles siste stunt mot Everton kan man vel gå ut fra at Scharner er fullstendig uvurderlig for dem og kommer til å koste skjorten...
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Gepard

Scharner skal visstnok fremdeles være aktuell for Fulham, de fikk nei til 30-mills budet sitt, så kan gå opp mot 40-50 mill for han. Det interessante da blir jo om Brann har sikret seg noen prosenter ?

Scharner og Hangeland sammen i midtforsvaret, ikke dumt. Da skal nok Fulham klare å skrape sammen noen poeng fremover.

dudo

30 mill er egentlig veldig lavt. Det var det vi fikk for han (forhåpentligvis videresalgsprosenter i tillegg), og han har til fulle bevist at han har noe å gjøre i PL. Hva gikk Hangeland for?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Mick

Quote from: "dudo"30 mill er egentlig veldig lavt. Det var det vi fikk for han (forhåpentligvis videresalgsprosenter i tillegg), og han har til fulle bevist at han har noe å gjøre i PL. Hva gikk Hangeland for?


30 mill er alt for lavt, det er jo det Wigan betalte for han i utgangspunktet og han er ikke akkurat gjordt det noe dårlig i Wigan så tror nok at de må over både 30 og 40 mill.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

vebo

Portrettintevju med Fussballgotten, han er seg selv lik.
bt.no

Jeg fulgte nok ikke helt med i timen her, hva var det som gjorde at han kom på kanten med landslaget?
Tiocfaidh ár lá

monzilla

Han har visst kalt de for en gjeng ubrukelige amatører.

vebo

Hehe, som sagt så fornekter ikke gutten seg selv :)
Tiocfaidh ár lá

Go Up