• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

billetter til viking-brann 13.06

Started by andreas27, May 24, 2005, 20:03:01 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

fanagutt

gjennom billettluka på viking sine sider. betalte med kort og greier, fikk velge plasser på kart over stadion. virker nesten for enkelt og greit til å være sant. Derfor jeg lurer.
rann

Def

Quote from: "fanagutt"gjennom billettluka på viking sine sider. betalte med kort og greier, fikk velge plasser på kart over stadion. virker nesten for enkelt og greit til å være sant. Derfor jeg lurer.


Akkurat, vi kan i alle slå fast at intern kommunikasjon ikke er et kjent begrep i kretsene rundt Viking Stadion.

Ingo

Etter det eg har forstått!! Så blir det ca 1000 billetter øremerket for Brann tilhengere.
Men er det ikke enn lov som tilsier at bortelaget har rett på 10 % av billettene?
Noe som ville til si at vi kunne fått disponert 1500 billetter.

BrannSupporter

Ganske sikker på at det kun er 5% vi har krav på.

DJ_ADG

5% av 15300 é 765. 765-600=165. Så Viking har gitt oss 165 for lite biletter.
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

krøvel vellevold

Quote from: "BrannSupporter"Ganske sikker på at det kun er 5% vi har krav på.


Bortelaget har vel rett på 5%, hvis de har behov for det. Og det er vel ting som tyder på at vi hadde klart å fylle vår andel på 765 plasser. Når vi da likevel sitter igjen med 600, er det grunn til å spørre: Har vi bare blitt TILBUDT 600 plasser, eller er det Bataljonen som ikke har turd å forlange mer? I og med at resten av stadion er utsolgt, har jeg full forståelse for Viking hvis de f.eks. ønsker at vi skal garantere for i hvert fall halvparten av billettene vi forlanger. Dette er i så fall en sak lik den som dukket opp i forkant av 16/5.
Legg ned hele klubben!

henk

Bortelaget har i prinsippet rett på 5% av billettene, disse billettene har ikke Bataljonen noen rett på å forlange, det er klubbene seg i mellom som etter nff geniale(ironi) regel skal forhandle om disse billettene, de kan kreve økonomiske garantier for billettene, så vi sitter egentlig på bar bakke i denne saken. Men vi blir tatt hensyn til på den måten at alle som reiser med oss er sikret billetter. Vi kommer til å få ca 250 stk og resten blir lagt til salg på kampdag i inngangen til feltene som vi skal benytte(ca 350 stk). Det går også rykte om at Brannsupportere kan kjøpe billetter på feltet ved siden oss og da er de 5% nådd og vi har da ingen forhandlingsgrunnlag å gå på. Dagens fotball i norge begynner å fylle opp alle tribuner så etter hvert er nff nødt til å ta mere hensyn til hvordan denne fordelingen av billetter og måten de selges på foregår, og da begynne å bruke internett på en mere profisjonell måte, vi har ikke de rette svarene på dette, men det må tenkes nye veier slik at folk ikke reiser på lange borteturer og ikke får billett til kampene
enk Ekerhovd
Nå som privatperson

Plekter

ARG sine 4 gutter som skal nedover tar ihvertfall ingen sjanser på å stå uten billett der nede, så det ble nok billetter utenfor brannfansen.

DJ_ADG

det é vel akkuratt i en kamp som dette 5% regelen skal gjelde. På en halv full kamp gir jo hjemmelaget gledelig vekk masse tribunne plasser te borte supporerene. Men nå vil de helst ikkje ha borte supportere.

Regelen é jo idiotisk når på kamper der den trengs blir den ikkje fullt sikkelig.
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Go Up