• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

15 000 mot B/G?!

Started by Lennono8, May 03, 2005, 16:00:54 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lennono8

De siste tallene viser at det når er solgt 10 500 billetter til kampen på torsdag. Latterlig lite, men får håpe folk kommer seg ut og kjøper billetter. Er meldt OK vær på torsdag, mange har fri fra jobb og skole, Brann ligger på fjerdeplass og bør ta tre poeng.

Skjønner ikke hva som skjer med folk i denne byen. Vi bør klare over 15 000 på torsdag. Hvis ikke er det ekstremt skuffende. Hvor er alle vil-ha-billett-til-cupfinale-folkene?!?! Nå har dere sjansen til å se Brann! Ikke kom rekende igjen i november...

PornoPung

Glad vi i det hele tatt er over 10000. Det er meldt dårlig vær og det er en av sesongens minst attraktive kamper. Dvs de som ikke er blandt den faste skaren har en tendens til å velge vekk en slik kamp.

enavgutta

Jeg velger å være litt tabloid i mitt syn på saken: Under 17 000 er trist !

Nixon

Alle cupfinalemedgangssupporterne vil heller se kampen på TV enn å stå ute og risikere å bli våt i håret. De kommer tilbake når Brann får flere sitteplasser under tak.
Rød makt på Hansa!

BL

Ser ikkje den store skandalen her. 11-12000 mot lille Bodø-Glimt er ganske bra. Sist det var over 10000 mot Glimt var vel i 2001.
Hansa-
Felt Z

pusuren

Quote from: "BL"Ser ikkje den store skandalen her. 11-12000 mot lille Bodø-Glimt er ganske bra. Sist det var over 10000 mot Glimt var vel i 2001.
vasje det 10.000 ifjor??

Cogito

Er solgt 10500 nå tisdag ettermiddag. Med oppholdsvær på torsdag når vi et sted mellom 13 og 14, og det er jo ok når man tenker på at kampen går på riksdekkende og spilles seint. Folk i distriktene er ikke hjemme før 23 etter en slik kamp.
 have a dream!

BL

Quote from: "pusuren"
Quote from: "BL"Ser ikkje den store skandalen her. 11-12000 mot lille Bodø-Glimt er ganske bra. Sist det var over 10000 mot Glimt var vel i 2001.
vasje det 10.000 ifjor??


9821  :wink:
Hansa-
Felt Z

Henki

Et sted mellom 12000-14000 er bra det på en kamp mot Glimt og som i tillegg går direkte på NrK (eller Tv2?).
I motsettning til hva en del på dette forumet tror så har bergense også andre interesser enn Brann.
Men, selvfølgelig, når vi får nytt Stadion med 30000 plasser vil det jo være fullt konstant... ;)
Ballen skal fremover!

KennethS

Quote from: "Henki"I motsettning til hva en del på dette forumet tror så har bergense også andre interesser enn Brann.


høø andre interesser enn Brann??? ikkje mulig :D
tå på Brann

BL

Quote from: "KennethS"
Quote from: "Henki"I motsettning til hva en del på dette forumet tror så har bergense også andre interesser enn Brann.


høø andre interesser enn Brann??? ikkje mulig :D


Brann
Brann
Brann
.
.
.
.
Fruen og alt annet tull  :P
Hansa-
Felt Z

brannsupporteren:-D

Synd at folk ikke gidder å stille på kamp men vi kan jo ikke slepe de ned etter ørene heller da :wink:  Men vi som skal gjør i alle fall vårt beste for å støtte gutta og det er det viktigste :D
url=http://www.bergenck.net]BCK HJEMMESIDE[/url]

Tois

Kampen vises TV2. Og skal på konfirmasjon i Stryn defor kunne ikke på kampen.

gtuborg

Quote from: "Cogito"Folk i distriktene er ikke hjemme før 23 etter en slik kamp.



Er ikke så langt du kommer på en time med trafikk kork rundt stadion.  Reiser selv stort sett inn fra Tysnes, dvs vertfall 2 til 2,5 time reisetid med ferge å hele sullamitten :D legger nok en demper på reiselysten til noen når kampen går kl 2000. Men det skal vere sagt at det ikke er de helt store folkemassene som dette dreier seg om heller da.

Xminator

QuoteFolk i distriktene er ikke hjemme før 23 etter en slik kamp.


03:00 for min del. Blir TV kamp denne gangen. Med god samvittighet, sesongkortene er betalt for flere månder siden :p

Henki

Quote from: "KennethS"

høø andre interesser enn Brann??? ikkje mulig :D


Hehe, ikke jeg da. Men sikkert andre Bergensere som liker andre ting :)
Ballen skal fremover!

Lennono8

Solgt 500 fra i går til i dag, så det går jo fremover dette her. Men det er fortsatt godt over 6000 ledige. Vi klarer vel 13 000. Ser bra ut når alle sitteplassene er solgt. Så får det heller være med klokkesvingen.

farzn

klokkesvingen er problembarn nummer èn på stadion. ser ikke ut på TV og eg skjønner godt at folk ikke vil betale for å sitte/stå i regnet når de kan sitte hjemme i godstolen. gleder meg som en unge til ny stadion :D

Felt F forever

Værmeldingen på Tv2 sa 8 grader og regn i morgen, så plassene uten tak blir nok heller utrivelige i morgen. Satser på 11500 feststemte, sugende taklinger og gjentatt finspill av guttene foran... i herlig flomlys.

Brannmann rob


Lennono8

Ser ikke særlig lovende ut i kveld med tanke på billettsalg. Været er ikke det aller beste, og Brann - B/G er ikke lenger på topp 10 listen til Ticnet. Er faktisk litt skremt over at Melodi Grand Prix Junior i Spectrum og en Anastacia-konsert til sommeren selger mer billetter enn Brann!

Vi som skal kan ihvertfall glede oss til å først se at resultatene går vår vei i de andre matchene, før vi inntar tabelltoppen kl. 21:50!

Geir

Håper faktisk ikke at vi tar tabelltoppen i dag. Det betyr nemlig at Rosenborg må slå Start, og jo større forsprang vi får på Rosenborg, jo større er sjansen for tabelltopp 30 oktober.
ndelig SERIEMESTER

Northside

no e det ikke mange timer igjen til kamp-start. Det ser dårlig ut med tanke på tilskuere :(  Men vi som har flagg og slikt (eller Bergen Fanaticos/ultras som noen kaller oss) skal stå her i håp om å lage mer liv:


Vi kommer til å henge opp det banneret på bølgebryter gjerdet midt på bildet der (vet folk ikke vil se det under kamp) i håp om at flere med flagg og slikt vil stå der med oss... Hadde vært litt kult å få samlet alle med flagg slik som AIK gjør her:


Håper vi kan få mye bedre stemning enn tromsø kampen!

Erik

Den Brann banneren på bildet er noe av det styggeste som er på stadion, sorry for å si det... Men den A som skal vere der ligner ikke på noe A..

Skulle tro det sto BR NN

Candyman

Quote from: "Geir"Håper faktisk ikke at vi tar tabelltoppen i dag. Det betyr nemlig at Rosenborg må slå Start, og jo større forsprang vi får på Rosenborg, jo større er sjansen for tabelltopp 30 oktober.


Håper og tror Start kan spille ut RBK på lerkendal, kan bli skikkelig stygt for trønderne i år....mange skader, og det viser seg at de IKKE har så god dekning på alle plasser som de sa før sesongen. All ære til unguttene i Start som spiller utrolig bra fotball. Så får vi håpe Reka får en på tygga, og Glimt taper seff i dag, så det ser lyst ut!!

Lykke til i kveld......Gleder meg!!
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

Northside

Quote from: "Erik"Den Brann banneren på bildet er noe av det styggeste som er på stadion, sorry for å si det... Men den A som skal vere der ligner ikke på noe A..

Skulle tro det sto BR NN

Erik

Den Brann banneren som er på bildet har jeg sett på stadion i hele år.. rart den ble laget rett før aafk kampen da??

Northside

Quote from: "Erik"Den Brann banneren som er på bildet har jeg sett på stadion i hele år.. rart den ble laget rett før aafk kampen da??


sorry, mente treningskampen her hjemme.

Lennono8

Tilbake til det tråden startet med. Tipper vi ender på 13 500 i dag. Ikke så ille mot B/G det. Sånn det ser ut etter første omgang i de andre kampene deler vi tabelltoppen med Start og Vif med seier i dag.

Go Up