• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Gledelig!!!!!!!!!!

Started by Nixon, March 18, 2005, 09:34:41 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Nå som den verste skuffelsen har lagt seg (litt) kan vi jo ha en tråd der vi også kan glede oss litt over kampen i går. Den var jo opptil flere syvmilssteg fremover fra kampen mot IFK. Vi har en gullfavoritt i kne i store deler av kampen. Vi viser et angrepsspill som gledet veldig. Og husk at vi har to kreative spillere i bakhånd i Winters og Andresen. At vi møter et lag med gullhår i ræven kan ikke helt ta fra oss at Brann i store deler av kampen i går spilte meget bra. Akkurat det prøver jeg nå etter beste evne å glede meg over...:)
Rød makt på Hansa!

RC

I og med at kampen mot Engen spilles i Norge (bortekampen), har eg fortsatt troen på en seier der. IFK SKAL slåes i Bergen! Dermed er vi i finalen håper eg... Håper vi signer han afrikaneren. Virket bra det eg har lest. Er ikke noe grunnlag for å hente han, men det eg har lest har folk som har sett han, sagt!
Men uansett må forsvaret forsterkes...

Om Knudsen fortsetter som igår, er høyrevingen hans!!! Han var god og har mye fotball i seg... Har sansen for gutten, og folk ellers som er så ydmyke....

Toa

Jeg gleder meg over at Scharner spiller veldig veldig bra, og han blir en utrolig viktig mann for Brann denne sesongen. En mann som vinner masse masse baller både på bakken og i luften, og ser ikke ut til å være redd for å knekke sine egne bein (noe jeg ikke håper han gjør...).

Det gleder meg at Brann kan spille festfotball i 1.5 omgang uten spillere som Andresen og Winters på laget.

Det gleder meg at Dylan har begynt å vise hva han kan bli god for.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Xminator

Det er mye som gleder.

Martin Knudsen.
At Miller spiller seg inn som en god nummer to for Andresen.
Kvisvik viser form.
At Dylan har tatt enda ett steg videre.
Generelt innstillingen den første timen. Så får de jobbe med å jobbe slik i 95 minutter neste gang!

jkippers

Jeg tror det er mye rekkefølge-psykologi i opplevelsen av en slik kamp. Hadde rekkefølgen vært slik;

1. VIF dominerte første halve time og skåra to mål.
2. Brann overtok, overkjørte og henta inn med to mål

hadde vi sittet igjen med en helt annen opplevelse. Som TV-titter opplevde jeg i alle fall første timen som svært gledelig, ikke minst var det to perler av noen mål. Miller sin nedtagning og 270 graders vending var det jo verdensklasse over.
Gull 09

Mico

Blir vel en del gjentakelse, men det er klart det er mye å glede seg over.

Knudsen og Kvisvik først og fremst.
Miller spiller veldig godt også på midten, og viser at vi har glimrende bredde både på midtbanen og i angrepet.

Hva som må forsterkes er åpenbart, og det er for så vidt også en positiv ting.

Langhår

Joda den verste skuffelsen har lagt seg og det ER mye å glede seg over. Det meste er nevnt så jeg skal nøye meg med å si at det er gledelig å se at vi overkjører VIF i to-tredjedeler av kampen.  Vi ER gode!

Slipper vi for mye skader tror jeg vi kan gjøre en god sesong.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Tjohei

Jeg gleder meg til neste kamp, der vi har Cato tilbake som kan gå inn på høyre-backen. Det Knutsen viste i går lover meget bra for fremtiden, jeg hadde virkelig sansen for det han viste i går.
Dessuten viser Miller at han er en av TL beste sentral-midtbaner, han blir virkelig en joker fremover.
Ellers var alt som forventet, Kvisviken brilljerte med feber i kroppen, Dylan viser at han har et stort poensiale, han vil sikkert få mye spilletide i år grunnet skader på de to andre spissene våre.

Vi gjorde en ganske godkjent kamp i går, men vi mangler en del på kondisjon, og klarte derfor ikke å holde hele kampen mot et meget serkt vif-lag. Men vi må selvfølgelig ta hensyn til at det er tidlig i sesongen enda, og formen vil nok forbedre seg frem mot seriestart.

Det som bekymrer meg litt er Mjeldes bytter i denne kampen; tar ut Knutsen(meget god 1.omg) og setter inn Sanne(meget svak i denne kampen)
Deretter bytter han ut Dylan med Klock 2min før slutt.. Han tar altså ut en spiss og setter inn en forsvarer! Er dette for å trygge ett poeng i en kam vi skulle vunnet?
Når det står om vinn eller forsvinn så er det bedre at vi satser på å vinne enn å forsvinne. For jeg tror dette kan bli meget vanskelig med bare ett poeng.
.Nov 2004 Brann-Lyn 4-1.. JADDA!!!!!

PornoPung

I og med at vi nå mest sannsynlig er ute så får vi glede oss over at f.eks Sæternes får seg kamptrening. Kanskje gjør Andresen det også og forhåpentligvis Winters til slutt.

Spillet i første omgang var bra. Nå er vi nødt å overføre minst halvparten av dette spillet ut på  bortebane da blir det bra.

KEA

Jo, uavgjort til tross var det mye å glede seg over! Klassespill i mesteparten av kampen, og jeg kan bare slutte meg til det som allerede er sagt om enkeltspillerne. Men ekstra gledelig var det at Martin Knudsen er tilbake for fullt.  

Og vi er slett ikke slått ut enda. Det blir vanskelig, men slett ikke umulig.

Tabellen nå er:

IFK   1   1 0 0   2-0   3
VIF   1   0 1 0   2-2   1
Brann   2   0 1 1   2-4   1

Dersom IFK slår VIF i begge kampene er vi ute uansett, fordi IFK da har 9 poeng før kampen her i Bergen, mens vi kan ta max. 7 poeng totalt. Men med alle andre resultater mellom IFK og VIF kan vi selv avgjøre, og med et godt resultat på Ullevål blir nøkkelkampen hjemme mot IFK i den siste kampen 12. mai.

Se bare:

Alternativ 1:
VIF og IFK vinner hvert sitt innbyrdes oppgjør. IFK har da 6 og VIF 4 poeng før kampene mot Brann. Brann går videre med 7 poeng ved å slå både VIF og IFK. Uavgjort i én av kampene holder ikke.

Alternativ 2:
VIF vinner den ene kampen mot IFK, den andre ender uavgjort. IFK har da 4 og VIF 5 poeng før kampene mot Brann. Brann går videre med 7 poeng ved å slå både VIF og IFK. Det er til og med mulig at det holder med uavgjort mot IFK, dersom vi slår VIF solid borte (5 poeng, målforskjell avgjør).

Alternativ 3:
IFK vinner den ene kampen mot VIF, den andre ender uavgjort. IFK har da 7 og VIF 2 poeng før kampene mot Brann. For å gå videre må Brann slå både VIF (som i så fall allerede er utslått) og IFK (havner da på 7 poeng), men er også avhengig av bedre målforskjell enn IFK. Siste kamp mot IFK på Stadion blir da helt avgjørende.

Alternativ 4:
Begge kampene mellom VIF og IFK ender uavgjort. IFK har da 5 og VIF 3 poeng før kampene mot Brann. Brann går videre med 7 poeng ved å slå både VIF og IFK, men med uavgjort på Ullevål kan vi likevel gå videre med 5 poeng og bedre målforskjell enn IFK med seier mot dem på Stadion.

Alternativ 5:
VIF vinner begge kampene mot IFK, og får 7 poeng. For å gå videre må Brann slå både VIF og IFK (havner da på 7 poeng), men er også avhengig av bedre målforskjell enn VIF. Siste kamp på Stadion blir da helt avgjørende (mot IFK, som da ikke lenger har noe å spille for).

Alternativ 6vite hva situasjonen er før neste kamp.

Med tanke på hvordan Brann rundspilte VIF i mesteparten av kampen i går, har det vel skjedd større overraskelser i fotballen enn at Brann slår VIF borte. Og på Stadion skal vi kunne slå hvem som helst på dette nivået. Dessuten vil både Robbie, Helge, og Martin Andresen være tilbake fra skade og fått kamptrening når kampene skal spilles 28. april (VIF) og 12. mai (IFK). Så får vi håpe de andre holder seg skadefrie!

Det er ikke over før det er over!

BL

Eg ser veldig lyst på sesongen med tanke på 1. omgangen i går. Uten Andresen og Winters, og med en Sigurdsson som ikkje er helt i form så rundspiller Brann favoritten til gullet. Skal jo nevnes at de også hadde et par spiller ute, men ingen som betyr så mye for laget som Winters. Og Andresen kommer sikkert til å bli like viktig. Scharner var jo veldig bra i første omgang også.

Eg ser ikkje mørkt på ting   :)
Hansa-
Felt Z

Lurkin

Fin oppsumering KEA :)

Mange positive sider i går, spesielt Scharner og Martin. Sigurdsson viste at han kan hvis han vil, Erlend spilte mye offensivt som vi liker å se han og Soma vant alle hodeduellene med Ivers.

Lurer forresten på hva Enga hadde vært uten en moldenser, trønder og islending som snakke trøndersk..
Berømte Brann fra Bergen

BrennEFoRBranN

mener knudsen er mye bedre enn prislappen sier........ han er en tro spiller som blør for laget...
En dag skal det skje*

Stoffi

Vi manglet tross alt 4 mulige førstelagsspillere i kampen igår, Haugen, Winters, Andresen og Guntveit.
Da Knudsen og Kvisvik gikk ut, forsvant puffen i angrepet vårt. Men denne kampen var absolutt lovende. Det viser at vi er til å regne med i gullkampen, selv med svekket lag.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

eXploSer

VIF manglet også mange spillere. Det som var gledelig igår (bortsett fra hva dere har skrevet) er at ingen ble skadet.

oppedal

Ja, vi manglet jo Winters, Andresen, Guntveit og Haugen. Kvisvik var småsyk, men imponerte likevel.

Syns forsvaret lekker litt og der må vi bli bedre. Han der afrikaneren er kanskje rett mann. Men vi skal ikke glem Hassan El-Fakiri, som Brann har/hadde på ønskelisten.

Alle er ikke i form ennå, men det ser bra ut syns no jeg...
g e' ikkje fra Norge, eg e' fra Bergen!

Stoffi

Quote from: "eXploSer"VIF manglet også mange spillere. Det som var gledelig igår (bortsett fra hva dere har skrevet) er at ingen ble skadet.


De kan umulig være i Andresen/Winters klasse.  :)
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Superjack

Quote from: "oppedal"Ja, vi manglet jo Winters, Andresen, Guntveit og Haugen. Kvisvik var småsyk, men imponerte likevel.

Syns forsvaret lekker litt og der må vi bli bedre. Han der afrikaneren er kanskje rett mann. Men vi skal ikke glem Hassan El-Fakiri, som Brann har/hadde på ønskelisten.

Alle er ikke i form ennå, men det ser bra ut syns no jeg...


Skal ikke glemme Hassan nei.
Kan han spille høyreback i Monaco så kan han det i brann også, og han kan i tillegg brukes på midtbanen.
i taper ALDRI!

Brannfrelst

Quote from: "Nixon"Nå som den verste skuffelsen har lagt seg (litt) kan vi jo ha en tråd der vi også kan glede oss litt over kampen i går. Den var jo opptil flere syvmilssteg fremover fra kampen mot IFK. Vi har en gullfavoritt i kne i store deler av kampen. Vi viser et angrepsspill som gledet veldig. Og husk at vi har to kreative spillere i bakhånd i Winters og Andresen. At vi møter et lag med gullhår i ræven kan ikke helt ta fra oss at Brann i store deler av kampen i går spilte meget bra. Akkurat det prøver jeg nå etter beste evne å glede meg over...:)


Så var jo den kampen hjemme også da.. Kan ikke huske sist Brann vant en bortekamp(jo,men for å overdrive litt)
2.10.07-Gullet kom hem!

_owenz_

QuoteKan han spille høyreback i Monaco så kan han det i brann også, og han kan i tillegg brukes på midtbanen.


Han har vel uttalt at å komme hjem for å spille høyreback er uaktuelt... Han vil helst ha sentral midtbane, men kanskje han kan overtales til høyrekant hvis han ikke har andre muligheter?

Han velger helt sikkert sentral midtbane på Lyn istedenfor høyreback i Brann.

Får han et kontraktstilbud i en av de store europeiske seriene så går han dit istedenfor Brann.


owenz

Langhår

Dersom Fakiri velger Lyn foran Brann får han bare ha det så godt. Da har han vist at han har lagt alle ambisjoner på hyllen og bare vil nyte sitt "otium" uten å bli forstyrret av kravstore supportere.

Enhver spiller med ambisjoner vil velge Brann foran Lyn uansett hvilken plass han blir henvist til. Lyn er jo totalt uinteressant for absolutt alle utenom en håndfull klovner, mens Brann er hele bergens klubb, med 10-15000 på hver kamp.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up