• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Nei og nei..

Started by Digg Jan, March 15, 2005, 17:18:35 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Digg Jan

lutt og tull! I år blir det GULL!!!

Brann-Peter!

Fy søren, jeg hadde på følelsen at noe sånt måtte intreffe..
dette er jo bare klassisk brann..
vel, håper i alle fall han er skadefri til seriestart..
orenet Hansatribune - sammen er vi sterke!

rødesk

Får håpe han snart er på beina igjen!
oen må gå...!

eksilbergenser

Det var dette jeg fryktet når Andresen kom til Brann. Han har alltid vært skadeforfulgt, og en får ikke kamptrening før seriestart. Det betyr at det blir lenge til vi får noen glede av ham.

Bomkjøp!    :evil:
lt for Brann!

_owenz_


eksilbergenser

Winters er vel fortsatt skadet?
lt for Brann!

_owenz_

Quote from: "eksilbergenser"Winters er vel fortsatt skadet?


tja.,. har ikke hørt noe i det siste, men han var nesten klar for forrige kamp. Så kanskje, jeg er optimist! :) Winters må spille for at dette skal gå bra.

Dette er det siste jeg kan finne iaf:

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=3946&brann=dae22e4376dd26466aee54d3a5b62af2

QuoteRobbie Winters var aktuell for deltakelse i torsdagens Royal League-oppgjør mot IFK Göteborg, men de siste dagene har han ikke vært i stand til å trene med de øvrige i fotballøktene. -Han har fått et tilbakefall, men vi føler vi har kontroll, sier Branns fysioterapeut, Frode Skjelvan.

-Robbie er øm i lysken og har fått en reaksjon på all treningen har har gjort de siste ukene, sier Skjelvan. Fysioterapeuten sier at skaden ikke er slått opp igjen eller er blitt verre, men at det er naturlig med en reaksjon på treningene.



Ser ut til at Brann holder kortene tett til brystet, hadde Winters vært uaktuell hadde vel Brann informert om dette? Kanskje dette er trumf kortet til Mjelde?


owenz

PornoPung

Robbie fikk vel tilbakeslag etter denne artikkelen, tviler på at Robbie er i nærheten av kamp på torsdag.

Xminator

Quote from: "eksilbergenser"Det var dette jeg fryktet når Andresen kom til Brann. Han har alltid vært skadeforfulgt, og en får ikke kamptrening før seriestart. Det betyr at det blir lenge til vi får noen glede av ham.

Bomkjøp!    :evil:


Nå er det vel første gang han er skikkelig skadet, så den er litt drøy :p

enavgutta

Hehe, kan fort ende i katastrofe dette folkens. Nøkkelspillerene vi har betalt skjorten får blir skadet og leverer ikke varene. Brann går inn i et vår helvete og et høstmørke av en sesong. Vi berger akurrat en 8.plass! *ler*

KEO

Quote from: "enavgutta"Hehe, kan fort ende i katastrofe dette folkens. Nøkkelspillerene vi har betalt skjorten får blir skadet og leverer ikke varene. Brann går inn i et vår helvete og et høstmørke av en sesong. Vi berger akurrat en 8.plass! *ler*


Tror dere overdriver litt,Andresen har en liten strekk,ute en uke. Winters er tilbake Torsdag 1omg. Knudsen er klar til serie start og Haugen en gang i Mai.  Det hadde vell vært litt mer forbanna synd vist disse skadene  hadde inntreft i august eller noe sånn??? Så jeg tror nok vi skla vente til serien starter for å se om vi har grunn til bekymringer. For å ta ett eks så er det vell helt normalt at de sentrale spillerene på RBK har vert skadet i sesong oppkjøringen de siste sesonger og vi vet jo alle hvordan det har gått.
Nu kør vi!

Xminator

Hvor står det at Winters skal spille 1. omg.?

the_bjarne

Skjelvan har sagt følgande til nettavisen.no:
Quote

- Robbie spilte litt fotball på treningen, men merket fort at det ikke gikk. Han har fått føling med det samme som plaget ham i fjor høst, mens ettervirkningene etter vinterens operasjon ikke plager ham. Det går greit når han løper rett frem, men ikke når han gjør bevegelser sidelengs. Men vi håper han skal være i OK form til seriestart.


kilde:http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/article361242.ece

Siden Walde er ute: tipper eg på Miller ned sentralt og McAllister inn på topp ...

KEO

Quote from: "Xminator"Hvor står det at Winters skal spille 1. omg.?


Mente en omg! har ikke dette fra noen sikre kilder men han er klar til å sille en omg vist det er behov
Nu kør vi!

Xminator

Slik jeg leser rapporten på nettavisen spiller ikke Winters. Står vel han prøvde seg på trening, men måtte gi seg. Da blir han ikke matchet på kunstgress...

Synd at Walde skulle skade seg igjen. Blir 90 minutter med Dylan og Sæternes da. Aldri gunstig å ikke ha noen å sette inn på topp.

Nixon

Alle vet jo at bevegelser sidelengs kan være spesielt farlig på kunstgress. Så vi får nok neppe se Winters.
Rød makt på Hansa!

Go Up