• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hjelp til og måk snø på stadion

Started by henk, March 14, 2005, 12:57:27 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

henk

Hallo hvis noen har mulighet nå klokka 13.00 den 14.03.05 til å reise opp på stadion å hjelpe til med å få banen ren for snø så hadde det hvert kjempefint. De holder nå på å måke så kom og ta i et tak hvis dere kan, de trenger HJELP!
enk Ekerhovd
Nå som privatperson

mr-bolstad

get land, Eget Landslag.
Brann!!

Xminator

De trenger mer hjelp, så det blir flomlys, pølser og kaffe for de som møter opp!

Brann-Peter!

Møt opp alle sammen, kampen ligger i våre hender!
jeg skal hvertfall ned.. gir en god faen om det er ingen jeg kjenner
der.. gjør det for Brann!
orenet Hansatribune - sammen er vi sterke!

AlexS

Skulle gjerne gjort det om jeg hadde bodd i Bergen, men ettersom jeg befinner meg noen timer unna så er det selvfølgelig uaktuelt. Men for dere som bor i Bergen og har et par ledige timer - dette er et must.

pusuren

meg å noen kompiser skal uansett opp der seinere, håper mange kommer å hjelper til, sånn at det kan bli stappfullt(forhåpenligvis) på stadion å kjempe kamp, me andresen på banen på torsdag.

Kruxleiven

Kjørte nettopp forbi. Det så ut som om halve banen var ryddet. Det går tregt og det var masse snø igjen. Kom dere opp og hjelp! Så ut som om det var få folk der også. Reager! Så får vi håpe på sol i morgen før regnet kommer.

kabelmann

Litt vittig om de fra forsvaret er Viking- eller RBK-supportere e.l. som må tvangsmåke for Brann.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

mobli

Quote from: "Kruxleiven"Kjørte nettopp forbi. Det så ut som om halve banen var ryddet. Det går tregt og det var masse snø igjen. Kom dere opp og hjelp! Så ut som om det var få folk der også. Reager! Så får vi håpe på sol i morgen før regnet kommer.


Så du stoppet ikke for å hjelpe selv? ;o)

Jeg kan dessverre ikke hjelpe da jeg bor i utlandet..
You shouldn't insult scousers, they're quick to take offence. And a gate and a shed and whatever else they can lay their hands on...

mr-bolstad

jeg har så lyst til å reise opp, men jeg er for tiden sengeliggende med influensa eller noe. håper dere får fjernet snøen  :)
get land, Eget Landslag.
Brann!!

henk

enk Ekerhovd
Nå som privatperson

henk

Det trengs forsatt hjelp på stadion til å måke snø i dag 15.03.05. still opp hvis dere kan med å hjelpe slik at kampen kan spilles på stadion på torsdag
enk Ekerhovd
Nå som privatperson

KennethS

Blir det noe jobbing utover kvelden idag?
tå på Brann

Geddi

Håper å bli ferdig før kvelden kommer, men kan være behov utover kvelden.
Kommer oppdateringer om behov til hjelp av måking utover dagen på siden her.
vh
Geir Tonning

Xminator

Kampen er utsatt. Brann.no kommer med mer om saken senere.

KennethS

Quote from: "Xminator"Kampen er utsatt. Brann.no kommer med mer om saken senere.


like greit at de ikkje tar noen sjangser med banen.
tå på Brann

Geddi

2 alternativer. Royal Leage tar en avgjørelse i løpet av dagen.

1. Kamp blir spillt til oppsatt tidspunkt i Vestlandshallen.
2. Kamp blir flyttet til onsdagen eller torsdagen før seriestart.
vh
Geir Tonning

Nixon

Rød makt på Hansa!

Xminator

Ser helst at den blir flyttet og at vi får en treningkamp torsdag istedenfor. Vi har *ikke* den beste situasjonen med tanke på skade og form akkurat nå. Og en treningskamp ville gitt Brann en god sjanse til å vurdere denne afrikaneren skikkelig.

Nixon

Quote from: "Xminator"Ser helst at den blir flyttet og at vi får en treningkamp torsdag istedenfor. Vi har *ikke* den beste situasjonen med tanke på skade og form akkurat nå. Og en treningskamp ville gitt Brann en god sjanse til å vurdere denne afrikaneren skikkelig.


Godt poeng med skadesituasjonen. En Winters tilbake og Andresen med noen flere uker med full trening bak seg vil kunne gjøre underverker.

Nå er jeg ikke sikker på hva jeg mener...:)
Rød makt på Hansa!

el-diego

Meget bra jobbet av de som tok turen opp for å måke ,  all ære til de. Håper Brann belønner de på en slags måte, gratisbillett o.l
udere est facere

Ricky

Opp til Vestlandshallen og måke parkeringsplasser nå, da?

Tjohei

De trenger visst fortsatt hjelp til å måke snø, for de skal ha vekk all snøen uansett.
.Nov 2004 Brann-Lyn 4-1.. JADDA!!!!!

Nixon

http://www.dagbladet.no/sport/2005/03/15/426262.html

50/50 om kampen går inne eller blir utsatt, sier leder i Royal Leagues turneringskomité. Men litt oppsiktsvekkende at han ikke har fått tak i TVNorge som visstnok skal ha et ord med i laget. Trodde de var mest interessert i å få avklart saken. De kan uansett ikke bruke samme unnskyldning som sist at de ikke får tid til å flytte utstyret til Vestlandshallen. Det skal i alle fall ikke stå på tiden.
Rød makt på Hansa!

_owenz_

QuoteSer helst at den blir flyttet og at vi får en treningkamp torsdag istedenfor. Vi har *ikke* den beste situasjonen med tanke på skade og form akkurat nå. Og en treningskamp ville gitt Brann en god sjanse til å vurdere denne afrikaneren skikkelig.

mr-bolstad

tviler på at kampen blir flyttet til en seinere dato. som vi alle vet så går kampen på tv norge og det er alltid media som bestemmer, ka skal tv norge sende istedenfor da?

det blir nok vestlandshallen på torsdag!
get land, Eget Landslag.
Brann!!

PornoPung

Er vel helst de som eier Vestlandshallen som burde tatt en telefon til Mohn, men mener også Brann kunne vært med på et spleiselag her. Ny versjon kunstgress + nytt underlag under gresset hadde ikke skadet.

oppedal

Bedre å utsette kampen enn å spille den i Vestlandshallen. Da taper de ikke så mye penger, mere supportere og mere inntekter.
g e' ikkje fra Norge, eg e' fra Bergen!

_owenz_

Hvis de utsetter så skyter Royal League seg i foten. Det siste RL bør gjøre er å blande seg inn i de nasjonale seriene. Hvis f.eks en flytting til 6-7 april gjør at Brann presterer dårlig mot Molde. Da har RL et alvorlig problem. Da kan det bli "reserve lag" preg på noen av kampene til neste år, eller allerde iår.

Grunnen til at VIF kampen ble flyttet frem i tid, var at de ikke klarte å få produksjons utstyret opp iValhall (DA det ble avlyst samme dag som  kampen skulle gå) + at politiet stengte av hallen for publikum.

Nå har man bedre tid + at her stiller forsvaret opp for Brann, politiet har lite de skulle ha sagt da :)

Kjør kapen på torsdag i Vestlandshallen, og så kan heller RL kreve at alle lag må ha undervarme til neste år. Hvis de klarer å doble inntektene sine til neste år, dvs at lagene kan sitte igjen med 20 mill. i kamp bonus fra RL (+billetter) så er det ikke en stadion som ikke kommer til å bygge undervarme.


De billigste sortene av undervarme ligger på 2-3 mill + nytt gress. Den varianten Brann satser på er noe dyrere, da den baserer seg på fjernvarme. Men drifts utgiftene er mye lavere ved fjernvarme en ved vanlig strøm.

Kampen er flyttet til vestlandshallen...

http://no.royalleague.com/news/newsShow.aspx?id=290
owenz

Go Up