• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

mer Vålerenga

Started by Sass, March 12, 2005, 18:20:23 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Sass

klarte bare ikke å dy meg, måtte kommentere innlegget i dagboken på www.vpn.no, http://www.klanen.no/forum/index.php?t=thread&frm_id=30&;
(vi e  fra Bergen)
håper jeg ikke trakket noen på tærne.....  :wink:

........ :lol:
Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag"

Langhår

Hehe. Denne her synes jeg faktisk var meget bra!  Godt skrevet og et skikkelig tilsvar til de heller flaue skribleriene klanen prøvde seg med....

Good job!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Donjon

rman bjørnson scorer mål.scorer mååål!

howieh57

Hele harselaset på VPN minner om en enorm misunnelse overfor alt vi har her i byen, det særpreget som Bergen har. Alt fra Madam Felle til Herman Friele, Lille Lungegårdsvannet til Fanafjorden og Brann Stadion til Bygarasjen. Alt er ting de egentlig vil ha, men ikke kan få. De kan heller ikke ytre at de faktisk ønsker seg dette særpreget som Bergen har.

Det virker som en 3år gammel unges forsøk på å ta igjen på den andre i sandkassen som rakk fram til spaden først. Rett og slett utrolig dårlig, spesielt med tanke på at hvis man går dette kåseriet litt i sømmene finner man ut at mange av utsagnene de prøver å gjøre narr av ikke er sagt av bergensere, men av østlendinger. Ett raskt eksempel er Ingebrigt Steen-Jensen det var han som uttalte at "Vålerengen har klanen, men Brann har Bergen". Han er vel egentlig en del av denne store "vålerengen familien" ettersom han snakker riktig jamført med VPN sine normer og regler.

Nei, gud forby at vi noen gang skal ned på deres nivå. Håper for all fremtid at vi holder oss for god til slike latterlige usakligheter som det der. Men for all del, behold usakeligheter, bare ikke den typen der og skal slike innlegg skrives ta utgangspunkt i fakta.
ra Sandsli, der teknikk og sleik fødes

eXploSer

Faen du er så DUM.. Tror du at du kan overbevise oslofolk med det skrivet der? Nei. Iallfall ikke på et diskusjonsforum. De bare ler av det. Hvorfor? Fordi folk har brukt tid på å skrive noe så unødvendig. Det gjør ikke noe godt at en kjepphøy bergenser skriver om hvor bra Brann er i forhold til Enga. Hadde du heller drete i å skrive om Brann og bare skrevet om hvor dårlig Enga er sammenlignet med andre lag hadde det vært genialt. Men dette er dog bare min mening.

Skyscraper

Quote from: "eXploSer"Faen du er så DUM.. Tror du at du kan overbevise oslofolk med det skrivet der? Nei. Iallfall ikke på et diskusjonsforum. De bare ler av det. Hvorfor? Fordi folk har brukt tid på å skrive noe så unødvendig. Det gjør ikke noe godt at en kjepphøy bergenser skriver om hvor bra Brann er i forhold til Enga. Hadde du heller drete i å skrive om Brann og bare skrevet om hvor dårlig Enga er sammenlignet med andre lag hadde det vært genialt. Men dette er dog bare min mening.


Ro deg ned da gutt. Tviler på at Sass skrev dette innlegget for å  overbevise noen. Det var et herlig innslag, med fornuft og en satire som jeg sjelden har sett. Et godt og snusfornuftig svar. Slik det skal være. Bedre med et slikt innlegg enn å skrike og skråle. At bøndene bak fjellet ikke godtar det er noe som må forventes, men syntes ikke Sass skal henges ut av den grunn... Syntes derimot han skal få rungende applaus... Men dette er jo, som du sa: "dog bare min mening".
å skal det skje... Nei, vent... Nå

Sass

"Synke ned på deres nivå..."  nå må du gi deg. Det var da bare ment som en liten kommentar til hvordan noen på andre siden av fjellene liker å fremstille oss. Hva som er fakta og ikke, har ingenting med dette å gjøre, ikke noe "motangrep", krig eller noen ting som helst. Se på det som en hilsen til Vålerenga når de kommer på torsdag. Den eneste måten å besvise noen ting som helst, er å slå dem!!!
..må ikke henge seg opp i alt mulig, det bart bare ment som en liten kommentar, men får vel slutte hvis det støter mange. Faktisk så tok klanen det bedre..... :wink: men men, jeg hadde glede i å skrive det... 8)
jeg er ganske stolt av å være fra Bergen, selv om jeg nå da bor i Oslo.... :oops:
:D
Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag"

PornoPung

Det morsomme er at de har prestert å lage et "Royal league" forum. Hva skjer, med en gang noen er uenige, eller ytrer en annen mening enn hva de liker, ja da stenger de tråden. lattis.

Langhår

Vi var mange som hadde stor glede av å lese det du skrev.  Så jeg synes ikke at du skal slutte. Snarere trenger vi slike som deg som klarer å skrive to sammenhengende setninger.

Så ikke hør på "skrubben" men fortsett og skriv!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Sass

takker og bukker  :oops:
og gleder meg til neste gang....
(regner med vi klarer biffen på torsdag, det gir liksom litt mer tyngde..)
:lol:
Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag"

Bjarte

Jeg har ettelyst innlegg til medlemsbladet som kommer til seriestart. Kanskje dere som tydelig har brukt mye tid på å lage til noe her også kunne tenkt dere å hjelpe til med medlemsbladet?

Situasjonen er den at det er helt utrolig hvor få som har giddet å hjelpe til der. Nå kommer det et medlemsblad uansett, men dersom folk ikke bidrar mer blir det ett veldig ensformig og kjedelig blad.

Jeg har fått ett veldig bra innlegg, en novelle, i tillegg til noen få andre saker (hvor mange av de var veldig like), resten er og blir fra min syke fantasi og humor. Men det blir liksom litt kjedelig i lengden, da ikke alle har sansen for mine meninger, tanker og humor.

Også i medlemsbladet er det fullt mulig å skrive anonymt, og det er jo utrolig mye man kan skrive om. Sarkasme, ironi, humor, alvor, whatever er lov. Meninger om nye Brann Stadion, drakten, rbk, kjernen, klanen, Alta, fiskeboller og andre boller til søstrene Hagelin, gresset i Singapore, osv. osv.

Gamle historier, minner, tanker om hva som vil skje i framtiden, hva din svigermor mener, det er faktisk ingen begrenselser.

Lange historier, korte historier, vitser, dikt, tegninger, kunst, manipulerte bilder, igjen whatever.

Veggur

Quote from: "Bjarte"Jeg har ettelyst innlegg til medlemsbladet som kommer til seriestart. Kanskje dere som tydelig har brukt mye tid på å lage til noe her også kunne tenkt dere å hjelpe til med medlemsbladet?

Situasjonen er den at det er helt utrolig hvor få som har giddet å hjelpe til der. Nå kommer det et medlemsblad uansett, men dersom folk ikke bidrar mer blir det ett veldig ensformig og kjedelig blad.


Burde ikke være noe problem, når jeg leser Sass' "velformulerte" svar på vpn.no's Bergens-harselas.
Sitat:
"Brann er engasjerende på alle måter. (...) Maken til engasjement skal du lete lenge etter." Sitat slutt...

Go Up