• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

IFK Göteborg - Brann

Started by BL, March 10, 2005, 18:34:38 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator

Forsvar og midtbane generelt flyttet altfor mye over denne kampen. Uten at det førte til press på ballfører og sikring. Da blir det enkelt å rulle opp og komme i overtall på lengste stolpe. De gjør akkurat det Brann skulle gjøre mot Halmstad (og ikke fikk til).

RC

Dette er for dårlig! Ka gjør han islensdingen på høyrebacken vår`? hææ?

Dinho

Quote from: "howieh57"
Quote from: "Dinho"
Quote from: "howieh57"Opdal gjør sin vante tabbe, helvete jeg er så drita lei alt det der maset om Opdal sin "tabber" forsvaret var utrolig passivt på 2-0 målet, det er de som må ta den på sin kappe. Opdal redder oss oftere enn han "ødelegger" for oss og vært skjeleglad for det. KennethS, gjør alle en tjeneste og dra inn årene når det kommer til Opdal sine "tabber"!


Så du mener vi skal frede opdal? Opdal gjør en god kamp og har et par gode redninger spes den med heading fra 1 meter, kanonrefleks. Men det målet er ingenting annet enn en keepertabbe
Ja, mer eller mindre. Gutten blir hvertfall ikke bedre av en gjeng bedrevitere på forumet her. Opdal redder som sagt Brann oftere enn han ødelegger. Du nevner de selv, rett før 2-0 feks, en fantastisk reddning på heading fra kloss hold.

Han er vel strengt tatt grunnen til at Brann spiller i dag i det hele tatt. Husker du tilbake til kampen mot Halmstad i Göteborg? Kjemperedning av Opdal etter at Soma drev på med noe horibelt forsvars arbeid. Så la Opdal "fredes" han vil engang bli en stor keeper og da håper jeg at han spiller for Brann

Og du burde kanskje tenke litt på signaturen din:
"Det er bedre å holde kjeft og la alle andre tro du er idiot, enn å snakke, for deretter å fjerne enhver tvil....".

Go Up