• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Robbie ute igjen

Started by eksilbergenser, March 08, 2005, 08:26:46 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

eksilbergenser

Så utrolig kjipt, hadde håpet å se ham i aksjon på torsdag!  Vi får krysse fingre og knær for at han er klar til seriestart!

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1493195.ece
lt for Brann!

KennethS

Mens Winters er ute igjen, er Martin Andresen så bra at Brann vurderte å ta ham med til kampen mot IFK Göteborg på torsdag.


Ser jo veldig bra ut for Andresen ihvertfall.
tå på Brann

Nixon

Andresen blir hjemme
Heller ikke Martin Andresen er på plass når resten av laget setter seg på flyet til Göteborg. Landslagskapteinen venter fortsatt på sin første kamp for Brann, men må smøre seg med enda en porsjon tålmodighet.

Selv om Andresen friskmeldte seg i forrige uke, vil ikke Sportsklubben ta noen sjanser med rekordkjøpet.
- Martin kunne ha spilt, men i samråd med han selv og fysioterapeut, prioriterer vi at han får trent godt med flere fotballøkter før kampen mot Vålerenga, sier Mjelde, og antyder hjemmedebut på Stadion 17. mars.


Klippet fra bt.no.
Så det ser ikke ut som om Andresen blir med til Gøteborg. Synd, det hadde satt en spiss på turen og kampen.
Rød makt på Hansa!

sekto

Skulle gjerne sett Andresen mot IFK, men er han klar til å debutere hjemme mot VIF, så er det jo bare strålende. Viktigste må være at han er i toppform til serien begynner, så håper ikke han presser seg for tidlig. Vet han er veldig lysten på å komme i gang nå..

ekte kjuagutt

Blir ikje bedre debut en hjemmekamp mot engen!! Veldig synd med Robbie, trodde virkelig d skulle ordne seg nå etter operasjonen. Vi får bare smøre oss med tolmodighet:)

oppedal

Ja. Noen som vet når Winters er tilbake i kamp? Er det noe sjangse for at han er i form til seriestarten?
g e' ikkje fra Norge, eg e' fra Bergen!

byen e bergen

Han bør i hvertfall være fit til seriestaren, men jeg skulle helst sett at han hadde fått et par kamper før tippeligaen begynner.
size=18]
SK Brann - Ekte lidenskap har et navn
[/size]


ROSENBORGHATEREN

dette går helt fint,skulle bare mangle at han ikke har vondt.helt normalt det.får bare håpe at de tar det til etterrettning!!!!

Langhår

Det går nok greit med Winters, men det er jo bekymringsfullt at han går glipp av nesten hele oppkjøringen.

Både Winters og Andresen som er to av våre viktigste spillere har ikke fått den grunntreningen som skal til for å tåle en hel sesong. Det er ikke bra og øker sjansen for nye skader utover i sesongen....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Da er det mer bekymringsfult at også Miller er småskadet. Ikke noe galt sagt om Dylan og Walde, men det blir for spedt i lengden. Sæternes holder neppe hele kampen på torsdag.

grei

"Ny Robbie-tabbe" sier BA i overskriften. Hva slags tabbe er det de snakker om egentlig, er vel ikke noe verken Robbie eller Brann råder over dette. "Ny BA-tabbe" er vel mer passende.

Langhår

Ja BA vil ha blod igjen. Nå er det så lite skandaler i brann at BA må gå løs på fysio èn i et ynkelig forsøk på å få en ny negativt vinklet sak.!! Herregud de er patetisk i den avisen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up