• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

MARTIN ANDRESEN KLAR FOR BRANN!!!

Started by byen e bergen, December 10, 2004, 20:05:52 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Den Røde Fare

tror ikke andresen kommer til å bli solgt fra brann, men skal aldri si aldri. han er 30 år når kontrakten hans går ut i desember 2007. det sier seg selv at brann ikke kommer til å selge med tap, så han blir dyr hvis noen vil han han.

sæternes og winters har også kontrakter i tre år til. de er 32 og 33 i 2007. tror brann er siste klubben for begge disse to, men også her gjelder det at vi ikke selger billig. for et spisspar de neste tre årene!

når det gjelder å investere penger i spillere, bare minner jeg om at visse typer sportslig suksess gir uhorvelig mye penger på bok. brann i champions league ( du hørte det her først! ) i 2006 eller 2007 vil slette alle økonomiske bekymringer som dugg for solen. men en ting om gangen..:)

monzilla

tja, molde var jo i CL her for en god stund siden, og de har ikke så jævlig god økonomi....

PornoPung

Quote from: "monzilla"tja, molde var jo i CL her for en god stund siden, og de har ikke så jævlig god økonomi....


Du kan kalle det Moldesyken :) effekten av å ikke ha stramme budsjetter(Brann) og når da Røkke trakk seg ut så fikk de en smekk de fortsatt sliter med.

viks

Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

KennethS

Quote from: "viks"Andresen signeringen vekker interesse utover Norges grenser:

http://www.soccerway.com/news/full/?page=details&area=1102877487


Ja det var rart når han som har skrevet artikkelen heter Erlend Gloppestad..... :D
tå på Brann

Den Røde Fare

vet ikke hvor mye molde fikk og hvor de pengene har tatt veien, men i følge avisene tjente rosenborg 100 millioner på seieren over haifa i høst. de fikk 80 rene millioner for gruppespillet.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=236484

tror også de fikk 20 millioner ekstra i tvpenger fordi de var eneste lag i skandinavia som var med, men fant ingen link i farten.

nok til å betale lønnen til både andresen og sæternes i allefall.

Svante!!

rann er best

Haugen

or vi har voinne 13 år på rad, hurra!!

Go Up