• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Raoul Kouakou

Started by Jokke, November 15, 2004, 22:43:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Jokke

Er det bare meg som synes at Raoul Kouakou er en av de beste midtstopperne i tippeligaen? Siden vi alle er enige om at det er stor sansynlighet for at Soma forsvinner i løpet av en forholdsvis kort tid så må vel han være ett godt alternativ?

Så.... få høre det!!!???

Henki

Ballen skal fremover!

PornoPung

Vil heller ha Marco Reda da

Truls

hmm om Kalvenes kommer seg fra skaden er han en god midtstopper.
kal de aldri slutte å plage oss om Søndagen ?

KNUDSEN

spør du meg så Kouakou forbanna flink til pådra seg rødekort ikke så mye annet
jøss meg i ræven
Ja no e vi der
Eg skuer utover den store røde hær
Som marsjerer opp te Ullevaal
Vi ska opp å ta finalen

Mr_Soma

Han er jo uten tvil en meget god midtstopper -
Men han er jo skadeforfulgt og ikke minst "kortforfulgt" så det holder.

Om jeg ikke tar helt feil så var det samme person som fikk både han og Olofinjana til Norge?

Synes Brann burde forhøre seg om han. Han har en enorm styrke,kreativitet og teknikk.

jkippers

Quote from: "Jokke"Er det bare meg som synes at Raoul Kouakou er en av de beste midtstopperne i tippeligaen? Siden vi alle er enige om at det er stor sansynlighet for at Soma forsvinner i løpet av en forholdsvis kort tid så må vel han være ett godt alternativ?

Så.... få høre det!!!???


Så var det dette med sider da igjen. Dvs. min svake side er å huske hvilke sider disse spiller på. Mener han spillte venstre midtstopper på Fosshaugene i vår? Og der har vi vel så det holder? Men dere tenker kanskje så langt som at Soma forsvinner?

Han var irriterende god i Sogndal-Brann i alle fall.

Spiller han høyre midtforsvar så konker han forsåvidt klart ut Bjarnason spør dere meg. Men et stort problem med alle de kortene. FIkk han ikke 5 røde på en sesong?
Gull 09

Knasen

Min mening er at Som a ALDRI må dra. Har ikke noen mening om hvem som skal erstatte han, men faen så godt å ha han bak der.  Med en som hadde samme sveis som McGayver må jo klare alt. Hehe. Liten vits :D

el-diego

Raol Koakou er venstrebent og spiller venstre stopper. Men han kan sikker spille høyre stopper og. Hadde vi fått han ved siden av Soma , hadde vi ett ugjennomtrengelig midtforsvar. Raol er en kanonspiller. Og nå har han bedret oppførselen  på banen og . 1 rødt (og det var tvilsomt) og 3 gule på en sesong er akseptabelt.    De 5 røde en her referer til tror jeg er totalt i sogndal karrieren.   Han er også en spillende midtstopper og måker ikke ballene fremover (slik som bjarnason har en tendels til)

Hadde vært spennende hvor god Koakou kunne blitt på ett lag i medgang (les:Brann) og med gode spillere rundt seg. Etter min mening har han spilt for 2-3 mann i hos saftkokaradn
udere est facere

B.B.

Høyre eller venstre midstopper??

Kan man spille til høyre så kan man vel også spille til venstre. Ikkje verdens største forskjell det!!  Det e jo i midten bak uansett

Mener forøvrig at vi ikkje trenger han. Han har en lei tendens til å bli utvist. Syns vi har bra dekning på stopperplassen. Vi vil klare oss der selv om Soma forsvinner.

Selvfølgelig greit å ha en klassestopper klar på forhånd, men tror ikkje Koakou e rette mannen for oss
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

Svante!!

Dette er et seriøst bra forslag.  Synes egentlig at man kan ha en bedre spiller enn Bjarni
rann er best

Jokke

Det er mulig jeg formulerte meg litt klønete. Jeg håper inderlig at Soma ikke forsvinner fra stadion før han legger fotballskoene på hyllen! Men faktum er: Vi må innse at det er flere enn oss som legger merke til hvor fenomenalt god han er. Dersom Brann hadde kjøpt en spiller som for eksempel Sogndals Kouakou (som helt sikker hadde foretrukket Brann i tippeligaen foran tomme tribuner i saftbygda i førsta div) så kunne han fått tid på seg til å spille seg inn på laget og forsåvidt konkurere med Bjarnasson om den ene plassen neste sesong.  Og dersom det ender som jeg frykter, så forsvinner Soma i løpet av eller etter neste sesong. Da har vi en god erstatter som kjenner laget og har de kvalitetene vi trenger. Dessuten så tror jeg man kunne kommet frem til en forholdsvis god pris. Det vil igjen si at Brann muligens ikke må kaste alle pengene for ett eventuellt Soma salg inn i kjøpet av èn kvalitetsspiller men muligens kjøpe flere unge og potensielle storspillere for fremtiden!

Dessuten leste jeg på tekst tv at Moldes keeper Eddie Gustavsson ikke hadde fornyet kontrakten. Er ikke han også ett potensiellt varp?

Nixon

Quote from: "Jokke"Dessuten leste jeg på tekst tv at Moldes keeper Eddie Gustavsson ikke hadde fornyet kontrakten. Er ikke han også ett potensiellt varp?


Hvis jeg har forstått det rett kommer Brann til å satse 100% på Opdal. De er også veldig fornøyd med Johan som andrekeeper. Kjøper de ny keeper kommer det ikke til å være en som umiddelbart skal kjempe om plassen som førstekeeper. Opdal skal få ro til å prestere.
Rød makt på Hansa!

Svante!!

rann er best

Hansakongen

Er enig at han er en god spiller, men er veldig skeptisk mot alle kortene han får igjenom en sesong ikke snakk om røde kort da :twisted: .... Jeg ville heller gått for en annen spiller enn han. Kortene er det som trekker mest ned mot den spilleren der :twisted:

Jokke

Jeg synes det er litt overdrevet det med alle kortene han pådrar seg. Det er virkelig noe man kan jobbe med og med mere rutine vil han også slutte med noen få veldig klønete taklinger.

Go Up