• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

"klovner i kamp..."

Started by øst, November 05, 2004, 12:42:25 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

øst

Link: http://www.aftenposten.no/kul_und/musikk/article906058.ece
Måtte dere knuse disse tåpelige hvitsnippene fra Oslo vest!
Det er liten tvil om at de fleste av oss i klanen håper på en solid brann seier i helgen,- sant nok - jeg elsker ikke brann men dere har fotballkultur i byen deres og blant supporterene. Foruten at jeg ikke unner "FC lyn OSLO" noe godt så er brann supporterenes lidenskaplige foholdet til fotballen og laget sitt god nok grunn til å håpe på cup triumf i år.
Med vennlig hilsen klansmann så nå gjør seg klar til å ta imot svigerfar fra bergen by som selvfølgelig skal se brann trille ball mot liiin på søndag.

BL

passet jo bra at lyn valgte klovner i kamp til å lage cupfinale-sangen...
er jo nettopp det lyn er, klovner i kamp
Hansa-
Felt Z

Stein

Hvor dumme er de egentlig i Lyn og NFF når de får hyrer disse klovnene til å provosere 20.000 bergensere på denne måten? Burde de ikke skjønt at det kommer mange frustrerte Brannfans uten finalebillett til Oslo som er arge på NFF fra før?

enavgutta


sekto

Bryr meg helt ærlig talt ikke om denne videoen. Er bare nok et bevis på en ting Lyn ikke mestrer.
Klarer ikke få supportere til kampene, (de håper på at cupfinalen skal vekke interessen for Lyn!!) og de klarer ikke engang lage en skikkelig cupfinalesang.

Det at de skal være "kule" med å hente inn Klovner i kamp viser vel bare at de ikke har supportere som vil bidra med å lage sanger.

Men det som er best med hele sangen er at den er fyllt med så mye tull:
- Eneste som viser de er supportere er at han ene stiller med skjerf, du ser faktisk mer branneffekter i deres video! Kanskje ikke så rart, de har jo ingen supportere.

- De vil dra folk til kampene sier de, det gjelder da å henvise til at de 20 000 tomme setene fylles av "nørds"? Om de trenger sånn stillhet og ro på kampene, hvorfor vil de ha flere supportere da?

- Kvaliteten på videoen er ikke den beste, men såvidt jeg så var det vel noen Lynspillere som stod og trikset med ballen. IMPONERENDE det! De holdt vel nivået til et vanlig juniorlag. Men de topper det jo så fint av med å klare å bomme på Brannsupporteren de har bunnet fast.
En proff fotballspiller burde vel klart å treffe en blink fra 7 meters hold.

- De skal smelle damene våres på tjukken så ungene blir Lynsupportere. Men hvorfor vil de ha flere Lynsupportere? Da blir det jo mindre tomme seter.. Og det sier vel litt om at enten vil ikke Oslodamer ha disse klysene, ellers så syntes de bergensjenter bare er penere. Uansett, hva får de til å tro at noen skulle synke til det nivået å bli kjørt noe sted av dem?

Også er det jo hyggelig å merke seg at Jernbaneverket saksøker de som laget videoen. Bra de rike pappaguttene har penger til å betale for seg da..

Yngve

Sekto, ro ned eggstokkane no..

PornoPung

Flere som ikke får sove ser jeg?=)

sekto

Quote from: "Yngve"ro ned eggstokkane no..


Fullstendig rolig jeg.. Må være lov å saklig poengere andre sin dumskap uten at folk tror man err hissig.

Forøvrig så er jeg litt manglende på eggstokker, så kanksje derfor du ikke oppfattet det jeg skrev på riktig måte..


Nixon

Man kan si mye om Lyn sin video. Men de har da en video til supportersangen sin. I går på Skavlan skulle de vise begge cupfinalesangene. Lyn som kom først og var årets. Så kom Brann sin. Og du snakker. Den var fra 1999. Så noen har gjort en dårlig jobb med å spre den nye sangen til mediene...
Rød makt på Hansa!

Go Up