• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Supporterkåringen til NFF

Started by klovn, November 02, 2004, 14:17:49 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

klovn

Hvordan går det med den? Vi ville jo ikke ha noe med det å gjøre, men hadde vært artig å sett resultatet. Mye oppstyr rundt det før sesongen, men nå er det helt glemt. Var visst nok en pengepremie innblandet..

enavgutta

NFF og Dagbladet er nok sammen om dette her. VIF tar kaken.

Christian

Blir jævlig billig å gi denne til VIF i år. Brann er vel heller ingen god kandidat.

Syns prisen burde gå til noen som har stått mer på i forhold til resultatene. Kanskje Fredrikstad er en god kandidat. De er nyopprykket og har vist stor entusiasme både hjemme og ute.

TcK

klanen er norges beste supportere i øyeblikket. ellers synes jeg fredrikstad virker som en veldig god kandidat. ihvertfall hjemme - og på TV..

På store stå må noe skje før neste sesong dersom vi skal hevde oss skikkelig.. tenker mye på oppdelingen osv osv...

tck.
Jesus elsker alle barna

påtte-grevling

store stå har blitt helt latterlig.. Det er pga alle drittungene og jentene som går der.. DERFOR

soma

d e oppdelingen som har gjort at d e blitt drittdårlig, på tide å gå tilbake til sånn d var før.
drittungene blir eldre de....
esus elsker deg!

Romani3

Quote from: "påtte-grevling"store stå har blitt helt latterlig.. Det er pga alle drittungene og jentene som går der.. DERFOR



EHEM!!! Pass på ka du sier, du. Og uansett... sikker på at ikkje DU e en av drittungene på SS?
color=red]Vi e Brann, seriemester![/color]

Brannfrelst

Bataljonen er jo ikke med i denne kåringen. Var det ikke slik? En kunne jo ikke banne eller noe sånn da. Synes Plankehaugen fortjener å vinne.
2.10.07-Gullet kom hem!

enavgutta


Nixon

Morsom lesning. Etter min mening startet nedturen like etter at denne utgaven av TRA kom på gaten...
Rød makt på Hansa!

Ole Brom

Hehe ja fikk meg noe nlatterkramper underveis her ja ! 16 mai kampene har definitivt tapt seg ,SS har tapt seg. Det eneste som har blitt bedre er den allmenne stemningen på stadion og spesielt Hansa har imponert. Ellers har flere av disse supportergruppene passert oss på denne listen, desverre.

grei

Utrolig vittig lesning. Morsomt å tenke på hvor intolerant det gikk an å være på den tiden. TRA var sjefene,  man skulle hate alt og alle andre enn de som sto på Store stå og det å tenke selv var nærmest forbudt.  Husker også godt de enorme overdrivelsene som var vanlig i TRA, ser flere eksempler på dette her. Dengang var det jo utrolig eksotisk å i det hele tatt ha supportergjeng, og det ble regnet som fantastisk støtte dersom et par hundre mann fulgte laget. Litt spesielt når de skriver at det sto 400 på Store stå- i dag er de vel mange flere, samtidig som de sannsynligvis lager mye mindre lyd.

Xminator

Hmm, tapt seg? Husker denne artikkelen, husker også veldig godt synging på engelsk og husker at gjengen ikke var stort eldre enn den er nå.

Ikke var trykket spesielt mye større heller.

Sjefen

Quote from: "enavgutta"VIKING:
Hatet blusser opp bare jeg hører navnet. Har i sin nerdgjeng "Viking-bermen" midt på ståtribunen, og dette er folkene som er et lysår bak alle andre i utvikling. Navnet sier jo litt om det..Resten av fotball-Norge ler av disse oljebøndene som prøver å  virke fryktinngytende. Har faktisk så mange idioter i sin gjeng at det er stor splittelse å se, når vi treffer Viking-supporterne som ikke hører til denne gjengen vanligvis. Borte er de også bra, noe de har vis bl.a her de siste årene. Sangene deres er imidlertid en vits, og avslører alle som en nesten, hvilke storbønder de er. Resten av publikummet deres er vel blandt de mer oppadgående i landet. Ofte bra engasjement og småsyning på sittetribunen deres, og i svingene.
UTVIKLING:
Stort sett på stedet vil. Har vært omtrent like mange i gjengen i flere år nå, og ellers er mye som alltid har vært. Er imidlertid jævlig trege, for de har ingen organisert supporterklubb, ingen fanzine, og dette er folk du ALDRI hører noe i fra utenom når du møter dem i forbindelse med kamper.
FORHOLD:
De folkene vi har det verste forholdet til, kan man trygt si etter de senere års hendelser. Vi HATER dem, og de fleste av dem hater vel også oss, et utgangspunkt som er dårlig, når man heller ikke finner noen særlig god tone i det store og det hele, de gangene vi har snakket med noen av dem. Ellers har vært mye småbråk nesten hver gang vi har vært nede, med disse svinene i "bermen", mens det aldri har vært noe sånt her, da det virker som flertallet da ikke hører til denne gjengen. De av dem som virker normal hører ihvertfall ikke til den gjengen. Fy faen så harry mange av dem er ...


Her følger man med i timen? Viking-Bermen sluttet og eksistere på 90-tallet en gang. Ingen organisert supporterklubb? VikingHordene har vært Vikings offisielle supporterklubb siden 1998. I motsetning til andre supporterklubber har den ALDRI vært i nærheten av å gå konkurs. De har faktisk godt med penger. Fanzine finnes - mest på nett: berserk.fanzine.no


Desssuten er Viking stadion "all seated" så sittetribunen du referere til er faktisk HELE stadion.

Ellers en fin vurdering - men å holde seg til fakta neste gang hadde kanskje vært greit?

Nixon

Nå er ikke du mye til Sjef når du ikke har fått med deg at dette var fra 1994...
Ellers sier det vel litt at det bare er detaljer som ikke stemmer i 2004. Da har man utviklet seg mye der nede i Oljebyen.
Rød makt på Hansa!

Go Up