• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Christian Grindheim!

Started by power, October 31, 2004, 15:56:38 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

power


viks

Brann bør jo være på banen her ja. Ellers så er jo Trond I Bertelsen en bra spiller (han holdt jo på og gå til Lyn i sommer men ble priset vekk), han har vel debutert på U21 i år også, men spiller venstreback tror eg. Hadde uansett vært en god back up for Hans Tveit, og bør vel ikke koste allverden..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

_owenz_

Ganske sikker på at han går til Start, de har sett på han 13-14 ganger. Start er et lurere valfgfor han. Der går han rett inn på laget. Brann er nesten som Rosenborg for unge spillere. Man utvikler ikke talenter ved å ha de på benken.


http://www.haugesunds-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20041013/SPORT/41013010


owenz

Vegard N

Det blir nok Viking eller Start for Grindheim. Tviler på at Brann er i markedet for en ny sentral midtbanespiller. Er nok høyresiden som står høyest prioritert.


Ken Hasle

QuoteJeg har vanskelig for å se at han tar plassen til Miller,Scharner eller Haugen.


Forstår ikke dette med å ta plassen hele tiden.
Det er viktig med sultne unge spillere i bakhånd som kan utfordre de 11.
Jeg vet lite om Grindheim og kan derfor ikke uttale meg.
Kunne derimot godt tenkt meg Anders Stadheim....han kan utvikles litt til og kunne gitt Miller litt pes!
abloid......det ligner litt på mongoloid....tenk litt på den....

KennethS

Quote from: "Jo_"


Haugen har vært mildt sagt elendig den siste tiden for Brann, han eier ikkje teknikk, kreativitet e et fremmedord. Ja til Grindheim!
tå på Brann

andreas27

det brann trengar e en ung reserve som kan spille sentralt og spiss, vist stadheim også kan spille spiss e dette et bra kjøp! og ja eg vet kem arve walde e! essediri e også et alternaltiv te høyrekanten! koppinen på backplass! problemet med essediri e vel at han e undar kontrakt! og til e isje akkurat noe bunnlag?

Henningen

Det finnes flere interresante spillere i FK Haugesund som Brann burde ta en titt på. Jan Kjell Larsen f.eks., en ung og lovende keeper! Nå har vi jo riktignok en ung og lovende keeper fra før, men det er hverfall bedre enn å hente *grøss* Frode Olsen!!

Larsen skal visstnok på prøvespill i Chelsea, men tviler på om han plukker opp noen kontrakt der...
http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/pl/article298133.ece

power

skulle hatt Christian...:(

BL

Quote from: "power"skulle hatt Christian...:(


Sånn at han kunne kost seg på benken mener du?
Hansa-
Felt Z

KennethS

Quote from: "BL"
Quote from: "power"skulle hatt Christian...:(


Sånn at han kunne kost seg på benken mener du?


Benken? med dagens skade situasjon i Brann hadde han spilt hver kamp. Han e en klasse over Helge Haugen.
tå på Brann

Kimmelimm

Christian hadde nok ikke vært benka.

Bedre spiller en Martin Andresen.

daya

hva er vitsen med å diskutere en som har gått til slummen..................

BL

Quote from: "KennethS"
Quote from: "BL"
Quote from: "power"skulle hatt Christian...:(


Sånn at han kunne kost seg på benken mener du?


Benken? med dagens skade situasjon i Brann hadde han spilt hver kamp. Han e en klasse over Helge Haugen.


Ja, men med Andresen tilbake hadde det blitt benken. Og han må jo være for dyr i drift til å sitte på benken, med tanke på det oppgulpet som sitter der per dags dato.
Hansa-
Felt Z

Nixon

Quote from: "BL"Ja, men med Andresen tilbake hadde det blitt benken. Og han må jo være for dyr i drift til å sitte på benken, med tanke på det oppgulpet som sitter der per dags dato.


Kan ikke fatte og begripe at fare for benken skal være et argument mot å kjøpe en god spiller. De samme argumentene har vi hørt om Hassan også. Vi trenger en bredere stall skal vi holde følge med toppen. Se på VIF. De henter Hoseth selv om de har en god midtbane fra før. De henter Flo selv om de har gode spisser fra før. Dette var noen av de på benken mot Brann på lørdag: Hoseth, Flo, Ishizaki, Hulsker, Mabizel. Det sier litt om hva vi har å kjempe mot...
Rød makt på Hansa!

BL

Det var litt ironisk det der då. Klart at Grindheim hadde vært en bra mann å ha i bakhånd. Men sånn tenker de tydeligvis ikkje i Mons, POL & Co.
Hansa-
Felt Z

enavgutta

Forelsår at vi setter en strek for denne diskusjonen. Halvfeiten fra Haugesund er ikke i Brann - og på det tidspunktet var det kanskje ikke rom for ham. Nå må vi fokusere på det spillermaterialet vi har, uansett hvilken elendig utradert stand det er i pr. idag.

KennethS

tå på Brann

Nixon

Enig med KennethS om Helegbe. Han var rett nok ingen direkte åpenbaring for Brann2 på mandag. Men han er en utpreget venstrekant som har fart og teknikk til å gjøre noe på egenhånd. Og den ekstra treningsuken må jo ha gjort godt.
Inn med Helegbe!
Rød makt på Hansa!

Go Up