• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Salg av billetter og BBB

Started by Timmen, October 11, 2004, 20:26:54 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Timmen

Ser at mod har fjernet innlegget fra bå ang noen billetter som skulle selges til kostpris. Det må da være mulig for Brannsupportere som faktisk er villig til å selge billetter til andre brannsupportere for kostpris,å gjøre det uten å bli redigert vekk.
Eller er det ikke så gøy hvis dere ikke kan bestemme hvem som er nok supporter til å motta tilbudet?

Nixon

Skjønner godt at BBB vil ha kontroll på det som skjer på denne siden og ta seg av distribusjonen. De som ikke vil godta det kan jo bare selge utenfor Ullevaal uten å lage noe oppstuss om det her på denne siden. For de vil jo bare oppmerksomhet!
Rød makt på Hansa!

Timmen

Sjansen til å få solgt billettene til en noenlunde dedikert supporter er vel noe større gjenom denne siden enn utenfor Ullevaal?
I England har mange nettsteder som dette egne sider, kun for salg (til kostpris) av billetter og gjerne samarbeid om transport til borteturer. Og det fungerer rimelig bra.

PS! De vil jo bare oppmerksomhet? Hva mener du med det?

Nixon

Hvis målet er kun å finne en noenlunde dedikert supporter så kan vel du trygt overlate det til BBB? De har jo lovet å ordne alt for folk som har ekstra billetter.
Når det gjelder oppmerksomhet kan jeg selvsagt ikke si at denne bå var kun ute etter det. Men vi har hatt tilfeller tidligere og han syntes å falle godt inn i rekken.
Rød makt på Hansa!

Møllaren

Siden her bør være et diskusjonsforum. Ikke en markedsplass for biletter.
øllaren

KennethS

BBB har sagt tydlig ifra ka de mente om markedsføring av billetter på forumet. Hvis denne personen hadde så ærlige intensjoner som han utga seg for kunne han vel likegodt ta kontakt med BBB eller hur?
tå på Brann

Timmen

Nei, det hadde jo vært for jevlig å hjelpe hverandre med denslags.

Nixon

Quote from: "Timmen"Nei, det hadde jo vært for jevlig å hjelpe hverandre med denslags.


Nå er du vel litt vanskelig? BBB har jo sagt at de vil hjelpe!
Rød makt på Hansa!

megleren

Nå har BBB tilbudt seg å hjelpe folk som har billetter til overs om å bli kvitt de. Og demed er det jo bare å gjøre det slik. Men noen som dukker opp her med et eller to innlegg skal kun gjøre dette for å ha det moro. Og vi klarer å skape debatt av det også. Sier vel mer om oss enn de.
r og blir et sittesvin på Hansa

supporter78

Denne personen som tilbød disse billettene var vel nettopp registrert i tillegg... lukter litt guff av det, men så lenge BBB tilbyr seg å videreformidle ser ikke jeg grunnen til at dette skal gjøres personlig.

Go Up