• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Slike folk må vi slite med på ullevål

Started by KennethS, October 08, 2004, 07:54:08 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KennethS

Leste et leserinnlegg i dagens papirutgave av Ba, der en fyr skrev at han ville ha cupbillett og mente Ba måtte ha en cupfinale konkurranse som var lettere en Bt sin, der han bare klarte 11 rette og påstod at den var for vanskelig? det var jo drittlett. Tipper enhver trofast supporter hadde klart den uten problemer. Så skriver han at han husket forrige gang vi var i cupfinale og det var gøyt... så avslutter han med og skrive at de var samme året som vi knuste Psv på stadion?????? vi slo psv i 1997 og sist vi var på ullevål var i 1999... og slike folk som dette får cupfinale billetter... vedder på at denne personen klarer og skaffe seg billett igjenom noe sponsor greier og at den trofaste supporter må se kampen på tv hjemme i Bergen.


Gleder meg mye til finalen, men syntes det e trist med alle "hobbysupporterne" som kommer til ullevål som ikkje har fortjent og være der litt engang.
tå på Brann

Anne

Det er mange som kommer til å være på Ullevål som ikke følger Brann ellers i året. Det må vi nok bare finne oss i. Dessverre.

stig

mener no å huske vi slo psv i 96. kvarten mot liverpool var i 97. Har du skaffet deg billett kenneth;)
Nettsideansvarlig

el-diego

Det er faktisk flere som kommer til å se sin første fotballkamp noensinne på ullevåll............. småprovoserende
udere est facere

KennethS

Quote from: "stig"mener no å huske vi slo psv i 96. kvarten mot liverpool var i 97. Har du skaffet deg billett kenneth;)


ja, 96/97 sesongen, en sesong uten cupfinale :D

ja eg har billett.
tå på Brann

sekto


Go Up