• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

SKANDALE I VENTE ANG: CUPFINALEBILLETTER !!!

Started by pathel, September 28, 2004, 17:36:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KennethS

Disse "eg har snakket med spillerne" "bare vent og se" innleggene stemmer jo aldri allikavel. De viser seg at personene som slenger ut slikt tar feil hver gang, tviler på at den "spilleren" du liksom har snakket med vet noe som helst, e vel en grunn til at det ikkje blir klart før over helgen med tanke på fordelingen. Og koffor skulle spillerne få vite noe som helst før BBB? Spillerne har ingenting med dette og gjøre. Nei tror du tar feil her og lager en aldri så liten hvit løgn.
tå på Brann

BL

vi får vente til brann kommer med info om fordelingen i slutten av uken. trenger ikkje hisse oss opp før vi har grunn til det
Hansa-
Felt Z

pathel

"hvit løgn"???  hva skal det bety? en hvit løgn tar man gjerne for å skåne noen. Her e ingen å skåne! Dette hørte jeg av en brann-spiller, og det er uintressant hva folk tror på og ikke. Ingenting vil glede meg mer enn at detter er feil i favør billetter til supporterne!

megleren

Jeg kan med trygghet si at jeg har to spillere eller som tidligere spilte i Brann. Visst man spurte de etter billetter fikk man kjøpe av de for de fikk kjøpe billetter til spesielle kamper. Men de ble trukket i lønn for hver billett de kjøpte. Så en viss peiling har de på billetter og hvor mange som er tilgjengelige.Og tenk på alle som spør de i disse dager, stakkars de.
r og blir et sittesvin på Hansa

megleren

Jeg mente at jeg har to venner som har spiller eller har spilt i Brann og de bekrefter at de har en viss peiling på billetter.
r og blir et sittesvin på Hansa

Nixon

Hvis dette stemmer får jo ikke BBB en dritt. For jeg vil tro at minst 2000 har betalt partoutkortet sitt innen fristen som gir cupfinalebillett.
Vel, vel. Vi får vel se hva som skjer. Men dersom dette slår til kommer det til å bli et $&#$/&$" liv...
Rød makt på Hansa!

villaksen

Skal ikke ta sorgene på forskudd. Brann har i alle tidligere cupfinaler hatt et ryddig forhold til Supporterne. Vil overraske meg sterkt om de kludrer det til nå.

Skulle det mot all formodning bli ille, skal vi alltid få sagt ifra ( Alle man på gratishaugen)

megleren

Jeg har prøvd å sjekke via Ticnet hvor mange som har betalt til rett tid og hvor mange som kjøpte via avbetaling. Men det ville de ikke ut med. Jeg håper at Brann og BBB går ut med de tallene. Hvor mange som får billett gjennom dem. Av betalende supportere. Men tror det ikke.
r og blir et sittesvin på Hansa

Xminator

Gaia har krav på 400, så var det en bedrift jeg ikke husker navnet på med 100 og noe. Kan ikke levende forestille meg at det blir 4700 billetter delt ut til sponsorer. I så fall har de noe inni helsike mange sponsorer :)

Kanskje han mente "2000 som ikke blir solgt til sponsorer eller gitt til de som betalte før fristen"? Høres mer ut som ett riktig antall.

For være helt ærlig Pathel, det første innlegget ditt var ikke friskt. Selv om ryktet ditt er sant vil jeg foreslå du tar to steg tilbake og puster litt. Og *tenker*. Om du opptrer på den måten uten tastatur ville jeg foreslått Sandviken.

Nixon

Nå må vi roe litt ned i svingen. Tror du at Brann driver og skjuler hva de driver med når det gjelder billettene? Jeg har litt mer tiltro til de som styrer oppe på Stadion enn det.
Rød makt på Hansa!

pathel

Quote from: "Xminator"Gaia har krav på 400, så var det en bedrift jeg ikke husker navnet på med 100 og noe. Kan ikke levende forestille meg at det blir 4700 billetter delt ut til sponsorer. I så fall har de noe inni helsike mange sponsorer :)

Kanskje han mente "2000 som ikke blir solgt til sponsorer eller gitt til de som betalte før fristen"? Høres mer ut som ett riktig antall.

For være helt ærlig Pathel, det første innlegget ditt var ikke friskt. Selv om ryktet ditt er sant vil jeg foreslå du tar to steg tilbake og puster litt. Og *tenker*. Om du opptrer på den måten uten tastatur ville jeg foreslått Sandviken.


For å være helt ærlig, xminator, så lar eg meg provosere noe vanvittig av denne horrible fordelingen av cupfinalebilletter. Først og frest av forbundet, men også av Brann hvis de nå prioriterer sponsorer til de grader foran supportere! Innlegget mitt bærer preg av opphisselse, ja, og forbannelse! For hvis ikke folk lar seg engasjere, hisse opp, og bli provosert av dette, hvis det stemmer, så må jeg begynne å lure på hvor engasjerte branns supportere er! Men så tror jo jeg i motsetning til deg, tydeligvis, at folk gjør nettopp det. Ihvertfall gjør jeg det! Hvis du vet hvordan forholdene er inne på Sandviken sykehus, som du tydeligvis gjør, siden du foreslår det, så fint for deg at du er kommet ut igjen...gratulerer! Eller kanskje: spar deg for usaklig piss!!

Nixon

Det er som du skriver: HVIS dette stemmer. Ingenting vi har hørt fra før underbygger det du skriver. Så unnskyld oss at vi ikke klarer å bli opphisset før vi vet noe sikkert.
Rød makt på Hansa!

Bent

siden pathel bare har 3 innlegg her på forumet, og alle står over denne posten så tar jeg ikke innlegget for å være så seriøst... Vi får se om jeg tar feil eller ikke.
Ut med RBH

Christoball

Quote from: "pathel"Har snakket med en Brann-spiller i dag, nevner ikke navn!
Han og laget var helt RYSTET over det de hadde hørt om BRANNS fordeling av cupfinalebilletter! Brann får som vi vet ca. 6.700 billetter. osv osv


sponsorene har kjøpt partoukort før fristen, derfor får de (kjøpe) billetter, tror eg....

2rB

Quote from: "Christoball"
Quote from: "pathel"Har snakket med en Brann-spiller i dag, nevner ikke navn!
Han og laget var helt RYSTET over det de hadde hørt om BRANNS fordeling av cupfinalebilletter! Brann får som vi vet ca. 6.700 billetter. osv osv


sponsorene har kjøpt partoukort før fristen, derfor får de (kjøpe) billetter, tror eg....
Så GAIA har kjøpt så mange partoutkort som dei får biletter? Neppe...

Dette er ting som ligger i samarbeidsavtalene med Brann...

Det "må" være en grunn til at dette drar ut, uten at eg skal spekulere i kvifor. Me får tidsnok tid til å skrike når fordelingen er klar, om ting er horrible...

XPen

Jeg skjønner ikke hvorfor alle er så forbannet overasket ovr fordelingen av finalebillettene: Dette har jo vert kjent i alle år. Kommer ikke som noen bombe! Så hadde de som skriker fulgt med på fotballen tidligere år, og hatt så sinnsykt lyst å reise på en evt. finale, så burde dere tenkt på det i vinter.  Synd for dere.... Det var ikke akkurat lynet som slo ned!

Brann e livet mitt :)

Synd for oss??
Du må jo tenke på at mange av oss ALDRI har vært med på cupfinale før då, d e relativt mange her inne som e ganske unge altså, som faktisk ikkje visste noe om denne fordelingen og at de hadde forkjøpsrett hvis de kjøpte partout kort før en viss frist.
Brann i mitt hjerte for alltid-

BYEN E BERGEN OG LAGET E BRANN!!!

(Altså, bare for å gjøre d klart: Eg e jente!)

Digg Jan

Nå må vi ikke bli helt rabbiat her, 2000 billetter hørtes veldig lite ut. Tror ikke Brann har hjerte til og skuffe så mange, det blir nok en del billetter til oss. Men dessvere kan ikke alle være med på festen, sann vil det alltid være. Eg har heldigvis ordnet meg.
lutt og tull! I år blir det GULL!!!

ThomasC

Det jeg vet er at hver spiller får 20 billetter, samt at alle i administrasjonen får et sted mellom 6 og 10 billetter. Så det ryker jo rundt 500 billetter der også....

Men at vi kun får 2000 billetter på deling til alle supporterne, har jeg liten tro på.....Blir vel rundt det dobbelte, vil jeg tro....

Heller ikke jeg klarer å ta et helt nytt medlem her seriøst på dette antallet billetter....Hvorfor komme inn og gjøre forsøk på å føcke opp stemningen nå?

Thomas.

Aam

Ha tolmodighet å vent på svarene! Tror du ikke BBB stresser mer enn dere for å få dette gjennom? Vent å se, det ordner seg sikkert..
et è en tilstand som går utover all forstann,
Hjertet hamrer og banker, for byen og Brann!

Erik

Skal folk ha billetter til en finale er det bare til og følge reglene som kreves til og få rett til og få en billiett... komme og si at jeg har aldri vert på en finale før hjelper ikke... Syns ikke synd i de som ikke får.. viser bare hvor treg de er med og skaffe seg sesongkort osv... jeg kjøpte innen fristen og jeg får da billett... til dere andre som ikke får det. kjøp sesongkortet innen fristen og bli med på finalen neste år... lykke til i jakten på nff sine billetter...

PornoPung


Blææ

Da det mest sannsynligt er solgt mindre partoutkort til Stadda enn hva antall biletter man har fått til cupfinalen så burde reknestykket vært enkelt.

Etter hva man har kunnet lest i media gjennom den siste uken så er vel dette reknestykket ikke så langt fra virkeligheten:
Første prioritering er di som betalte før forfall i Januar ca 2000 stk..?
Medlemmer i SK Brann med partoutkort ca 1000-2000 stk..?
Sponsorer/samarbeidspartnere og deres porteføljer osv...ca 1000-2000 stk..?
Spillere med familier,Branns portefølje osv...ca 2-300..?
Helt til slutt prioriterest den "vanlige" partoutkortinnehaver,visst det er noen biletter igjen... ?

Hvor BBB kommer inn i reknestykket det vet vel ingen enda,men vil nok tippe at BBBs biletter faller inn under "betalt før fristen i Januar" og "medlemmer i Brann" kategorien.

Spørsmålet om hvorfor så få stiller opp på di innledende rundene/kampen av cupen sier seg vel selv nå,hvorfor gå på vorspiel nå man ikke får lov til å være med på festen.

Jeg og mange med reiser til Oslo uansett for å følge Brann.
Visst man ikke blir funnet verdige en bilett og alternativet blir at hundrevis eller tusenvis av supportere går å slenger rundt i gatene i Oslo under kampen så kan det bli mange fine scener å vise på nyhetene utover dagen.
Nei,dette er ingen oppfordring til opptøyer,så nå slipper mangen av dere "skinnhellige" å legge inn motinnlegg om holigans osv...takk.
ont follow me,Im lost too

Superjack

Problemet med billettfordelingen er ikke SK Brann, men NFF sin fordeling. Brann får 6700 billetter, og de skal på beste måte fordeles til alle som støtter Sportsklubben.
Sponsorene har med klausuler om billetter til store kamper som cupfinale og lignende.
Som gaia som skal ha 400 billetter. Regner med at Sparebenken vest skal ha sin andel billetter også, siden de støtter Brann med mellom 3 og 6 millioner i året.
Og når alle som har kjøpt partoutkort innen fristen og medlemmene av klubben har fått sitt, så tror jeg ikke det er mange billettene igjen.
i taper ALDRI!


Roffarne

Feil Harepus.

Toro, feks, støtter ikke Brann uten grunn.
De satser på at Toro-logo på daktene, reklameplakater og (forstå det den som kan) Sulen skal dra iland fler kunder. Altså har Toro en avtale med Brann.
Det har ikke vi. Vi er bare så tåpelig at vi dukker opp på Staddaen, synger sanger om at Soma er god nok for Roma og enten luntrer eller danser hjem igjen. Men ikke før vi har lagt fra oss penger for billetten og sett Kvisen spatsere rundt med Toro over hjertet.

Derfor er det ikke Brann som interesserer Toro.
Det er oss de vil ha fatt i.
Og dersom vi ikke lengre hadde noe ønske om å gå på Stadion mer og alle gav blanke i Brann, så ville heller ikke Toro stå ved deres side gjennom den "tynne" delen. Brann er en reklameplakat, men det er vi, som konsumerer, som er målet. Altså burde vi og være i styringen.
Men uten å gjøre dette ytterligere politisk, så antar jeg at du tar poenget mitt, Harepus. Toro støtter ikke Brann i tykt og tynt.
De støtter Brann så lenge det er en mulighet for økt salg av fiskesuppe.
Vi støtter Brann så lenge det er blod i årene.
Nu går alt så meget bedre.

villaksen

Hvis det er noen som fortjener pepper i denne sammenheng som er det utelukkende NFF. At klubbene blir tildelt 11000 er en vits. Utgjør 43% av totale antall billetter.

At cupfinalen skal være for folket er vel vi alle enige om. Og jeg skjønner at det kan være gøy for folk i indre troms å se Brann på Ullevaal. Poenget her er fordelingen.

På gamle Wembley fikk klubbene 25000 billetter hver av totalt 77000. Skulle utgjøre ca.64%. Og selv da var det ramaskrik blant supporterne

Klubber og supportere bør ta et oppgjør med NFF, og fordele kaken litt mer rettferdig.

grei

Både publikum og sponsorer er viktig for et fotballlag, men du kan jo lure på hvem som kom først til stadion, sponsorer eller publikum. Det eksisterer en årsakssammenheng.

Et publikum som Branns gjør det mer attraktivt å gå inn som sponsor. Og sponsorene går ikke inn i dette for drive veldedighet, de gjør det utelukkende med tanke på sitt eget beste, først og fremst i form av profitt.

Uten publikum hadde Brann vært ingenting, og uten sponsorer hadde vi bare vært fattig. I dagens fotball trenger vi begge, idealisme (supportere) og mammon (sponsorer).

At bare 6700 (eller noe sånt) av billettene går til Brannsupportere ble jo sett på som skandaløst, men så er det altså enda verre siden en god del av disse billettene igjen forsvinner. Nå er det vel sånn at gesjeftige supportere klarer å kjempe seg til endel av disse billettene, men likevel, en forferdelig ordning.

P-K

Denne debatten har vi foran hver eneste cupfinale! Det er alltid for få billetter til supporterne. De fleste her inne husker vel i hvert fall tilbake til 1999. Brann og de andre klubbene har hatt all verdens mulighet til å endre NFFs regler slik at supporterne får flere billetter, men gjør det ikke. Trolig av samme grunn som de gir sine egne sponsorer bøttevis med billetter... Det er gode penger å hente!

Verre er det å se at NFF påstår at billettselskapene som selger billetter til overpris får tak i de 2000 billettene som ligger ute for åpent salg. At de ikke skjønner at det er sponsorbillettene som finner veien tilbake til supporterne noen tusen dyrere enn påskrevet pris er skammelig. NFF kunne uten problemer sikret disse billettene slik at de ikke kunne videreselges. F.eks. ved å trykke sponsorens navn på dem.

Alt i alt så ender det med at de er supporterne som sitter på tribunen, men vi har betalt betraktelig mer enn nødvendig for billettene...
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Nixon

Quote from: "Blææ"Spørsmålet om hvorfor så få stiller opp på di innledende rundene/kampen av cupen sier seg vel selv nå,hvorfor gå på vorspiel nå man ikke får lov til å være med på festen.


Mener du dette? Jeg ser på hver Brann-kamp som interessant i seg selv. Tenker aldri at jeg skal i alle fall ikke gå på kvartfinalen fordi jeg høyst sannsynlig ikke får billett til finalen. Merkelig tankegang når man er Brannsupporter vil jeg si.
Rød makt på Hansa!

Blææ

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Blææ"Spørsmålet om hvorfor så få stiller opp på di innledende rundene/kampen av cupen sier seg vel selv nå,hvorfor gå på vorspiel nå man ikke får lov til å være med på festen.


Mener du dette? Jeg ser på hver Brann-kamp som interessant i seg selv. Tenker aldri at jeg skal i alle fall ikke gå på kvartfinalen fordi jeg høyst sannsynlig ikke får billett til finalen. Merkelig tankegang når man er Brannsupporter vil jeg si.


Nixon,
Selvfølgelig er alle Branns kamper særdeles intressante men ikke så intresannte når formålet med kampen er at NFF skal tjene penger og markedsføre sine sponsorer osv.
Dette med at man ikke får biletter til finalen det er vel kanskje litt av problemstillingen med lave tilskuertall i cupen tror jeg.
ont follow me,Im lost too

Nixon

Du om det. Har aldri tenkt i de baner. Og det kunne aldri få meg til å gå glipp av en Brann-kamp.
Men stemmer det da? Var det andre sponsorplakater på Stadion i kvarten mot Bryne? Det var vel Brann sine vil jeg tro? Men du er vel så prinsippfast at du boikotter finalen fordi det da er NFF sine sponsorer som får oppmerksomhet. Prisverdig...
Rød makt på Hansa!

Stoffi

Et hater NFF banner hadde vært tingen. Og selvfølgelig sangen. Dette er en måte å støtte Brann på, da vi prøver å påvirke NFF til å gi supporterene FLERE billetter i fremtiden.

Av de 25000 billettene som finnes, ser det ikke ut som om flere enn 6-8000 går direkte til supporterene. Skandaløst!
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Blææ

Quote from: "Nixon"Du om det. Har aldri tenkt i de baner. Og det kunne aldri få meg til å gå glipp av en Brann-kamp.
Men stemmer det da? Var det andre sponsorplakater på Stadion i kvarten mot Bryne? Det var vel Brann sine vil jeg tro? Men du er vel så prinsippfast at du boikotter finalen fordi det da er NFF sine sponsorer som får oppmerksomhet. Prisverdig...


Nixon:
Jeg sier jo ikke at jeg går glipp av kampene,Jeg skal selvfølgelig til finalen men et annet spørsmål er jo om man får fatt i bilett.
Hvem tror du fikk bilettpengene for Kvartfinalen på Stadda?
Ikke Brann ivertfall.
Jeg sier at jeg tror at når man vet at det nesten er umuligt å få bilett til finalen så er det ikke like intresannt å gå på 1/8,1/4 og semien.
Viktigt å vinne for å få enda en av di stygge kongepokalene inn i skapet på stadda,økonomisk så er det jo fint lite å hente på cupen visst man veier opp mot evt skader på sentrale spillere osv.
Får vere nok nå,må jobbe litt også..
ont follow me,Im lost too

P-K

Ville heller sagt det motsatte. Nettopp fordi det er vanskelig å få billett til finalen burde folk stille opp på de tidlige rundene. Og hvem bryr seg om at NFF får billettinntektene for cupen i første omgang. Pengene fordeles som kjent ut igjen i ettertid. Blandt annet for å jevne ut etter fordelingen av hjemme-/bortekamper.

Og folk kan synes hva de vil om NFF, men det er et organ for og av klubbene. Ser ikke at Brann har engasjert seg nevneverdig de siste ti årene for å endre fordelingsnøkkelen...
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Nixon

Er litt egoistisk å "boikotte" cupkamper bare fordi Brann ikke får alle pengene. Cupen skal være en fest for hele fotballnorge, og er sikkert en fin inntekskilde for lag i de lavere divisjonene som henger med noen runder. Noe jeg ikke har noen problemer med. Og Brann tjener sikkert gode penger på å nå finalen uansett!
Rød makt på Hansa!

grei

Det er ingen som boikotter tidlige cuprunder fordi Brann ikke får pengene.

Fordelingen av billetter er nitrist, men mas heller om dette de årene Brann ikke kommer til finalen, da får krav om endringer mer troverdighet.

Anti-NFF-aksjoner har vi sett forsøk på tidligere og det ebber som regel ut i noe halvpinlige rop som har null effekt. Bruk ressursene på å støtte Brann.

Punktum.

pellerud

8)  8)  8)
Personlig disponerer jeg 5 partoutkort med billettrett til finalen. Traff så en kollega, med 2 partoutkort - som ikke skulle til Oslo. Da er jeg oppe i 7 billetter. På Smuget sist onsdag, etter semien, traff vi en kjent fotballprofil, som har frikort hos NFF med rett til 2 billetter. Han skulle ikke på finalen, men var så elskverdig å gi oss disse billettene. Nå er vi oppe i 9, kan det bli bedre? Da gjenstår telefonsalget på lørdag, regner med å ha storflaks der også - og hanker inn 4 nye billetter.
Her snakker vi fest  :D

Blææ

Quote from: "Nixon"Er litt egoistisk å "boikotte" cupkamper bare fordi Brann ikke får alle pengene. Cupen skal være en fest for hele fotballnorge, og er sikkert en fin inntekskilde for lag i de lavere divisjonene som henger med noen runder. Noe jeg ikke har noen problemer med. Og Brann tjener sikkert gode penger på å nå finalen uansett!


Nixon:
Da skal du heller ikke klage på bilettfordelingen,du sier selv at cupfinalen skal vere en fest for hele Norge,da må jo også hele Norge få biletter.
ont follow me,Im lost too

KRISA

Ikkje bare får meddårlige billetter. Vi e blitt plassert i cola-svingen. Den minste svingen på ullevaal. skjønner ikkje koffor vi må stå her. VG-svingen har plass til mange flere. Og det e jo brann som har flere tallet av billetten. Rett og slett en skandale (nok en gang)!!!

Nixon

Quote from: "Blææ"
Quote from: "Nixon"Er litt egoistisk å "boikotte" cupkamper bare fordi Brann ikke får alle pengene. Cupen skal være en fest for hele fotballnorge, og er sikkert en fin inntekskilde for lag i de lavere divisjonene som henger med noen runder. Noe jeg ikke har noen problemer med. Og Brann tjener sikkert gode penger på å nå finalen uansett!


Nixon:
Da skal du heller ikke klage på bilettfordelingen,du sier selv at cupfinalen skal vere en fest for hele Norge,da må jo også hele Norge få biletter.


Det ene utelukker ikke det andre.
Rød makt på Hansa!

villaksen

Quote from: "KRISA"Ikkje bare får meddårlige billetter. Vi e blitt plassert i cola-svingen. Den minste svingen på ullevaal. skjønner ikkje koffor vi må stå her. VG-svingen har plass til mange flere. Og det e jo brann som har flere tallet av billetten. Rett og slett en skandale (nok en gang)!!!


Hvor har du info om at VG har større kapasitet en cola?
Har prøvd å finne informasjon ang. Kapasitet for de forskjellige tribunene. Men ikke funnet info

GamleErik

http://euro.nhh.no/stud/s011026/stadion/ullevaal.shtml

Utdrag (tror ikke det er gjort så mye med stadion etter at dette ble skrevet):

Tribunedeler:
Coca-Colasvingen: Var inntil 1997 halvt sittetribune og halvt ståtribune. Nå som ren sittetribune har den en kapasitet på ca.5.000 tilskuere. Coca-Colasvingen skiller seg ut fra resten av Ullevaal, ved at høydenivået er mye lavere.

Nordre langside og VG-svingen: Begge tribunedelene er bygget i samme stil, og skilte seg dramatisk ut fra resten av Ullevaal da de stod ferdig i 1990. Byggestilen tyder på at NFF bygde med hovedvekt på VIP-plasser og sponsorer, noe som nærmest er bekreftet i den senere tid. Langsidetribunen tar ca.7.000 sitteplasser, mens VG-svingen tar, etter den ble ren sittetribune, ca. 5.000. totalkapasiteten etter utbyggingen i 1990 var, med ståplasser, ca. 28.000, omentrent like mye som før. Etter ståplassene ble omgjort til sitteplasser sank kapasiteten til 22.000.
ttaler seg kun som privatperson og har ingenting å gjøre med Brann Bataljonen Bergen sitt offisielle syn på ulike saker.

Erik

Det som er bedre med Colasvingen er at den ikke har 1 eta med vip tribuner... den er mer lik Hansatribunen og da får vi synge mye bedre sammen... Jeg var i VG svingen i 99, gleder meg til og prøve Colaen no:)

OJ.

Quote from: "Stoffi"Et hater NFF banner hadde vært tingen. Og selvfølgelig sangen. Dette er en måte å støtte Brann på, da vi prøver å påvirke NFF til å gi supporterene FLERE billetter i fremtiden.

Av de 25000 billettene som finnes, ser det ikke ut som om flere enn 6-8000 går direkte til supporterene. Skandaløst!



Nå har vel det allerede vært et anti NFF tifo på Ullevaal...

http://home.no.net/btifo/foto/tifo/2003/lyn_rbk_1_1.jpg

motherfunker

quot;Fighting for freedom, is like fucking for virginity" -SAFT-

Ole Brom

Quote from: "motherfunker"Så dere storeståfolk mener at de som kjøpte partoutkort med en gang de hadde sjansen ikke er ekte supportere? Nå kan dere sumlekopper angre, MOAHAHAHA!


Tror ikke SS folk "måler" ektheten til folk som går på stadion. Om det er enkeltindivider som gjør dette, ja da har de problemer med seg sjøl. det er en myte at SS folk er "større" supporter enn en person som sitter. Hvorfor dette ? Er det fordi man på SS synger ? Er det fordi man reiser på bortekamp ?

Dette blir en latterlig diskusjon om hvem som er en ekte supporter og om man støtter laget mer enn en annen. Vi deler den samme lidenskapen: Brann. Vi heier på det samme laget: Brann. Vi har alle  det samme laget i våre hjerter: Brann.

Så slutt opp med å kalle andre en dårligere supporter eller hevde at man er bedre enn andre !


Go Up