• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Vi è berømte ( Cupversjon)

Started by villaksen, September 27, 2004, 08:48:28 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

villaksen

Litt dumt å synge at vi skal vinne serien på Cupfinalen, så her kommer et lite Cupforslag. ( Kun to linjer som endres)

Vi è berømte Brann fra Bergen
Vi vinner Cupen no i år,
Vi è like jævla god
Som i 1982.
mens vi ler av alle bønder i vårt land.

Nixon

Rød makt på Hansa!

P-K

lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

brannsupporteren:-D

genialt! :D  finn frem printeren! :wink:
url=http://www.bergenck.net]BCK HJEMMESIDE[/url]

P-K

Men "mens vi ler..." burde kanskje byttes til "og vi ler...". Om ikke helt grammatisk rett, så i hvert fall bedre.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Syng for Brann


Girb

Har aldri helt skjønt hvorfor denne sangen, i siste setningen, har tatt opp i seg Klanen-faktene med å klage på bønder. Det er jo helst deres greie. Var ingenting galt med originalen til Ove Thue, vel:

"...
bare se kor jæla fint det går!"

Men men, neppe noe å gjøre med det nå.

grei

Haha, morsomt forsøk på historieforfalskning der. Ove Thue har selvfølgelig ikke originalen, tvert imot flettet han inn denne kjente Store stå-slageren i en noe som vel var ment som en slags hyllest til nevnte supportgruppe.  

Han byttet ut "ler av alle bønder i vårt land" angivelig fordi han ikke ville støte fra seg slike. Bare en av flere grunner til at Thue var ganske så upopulær i supporterkretser mot slutten av 90-tallet.

Ellers er vel "bønder" noe utdatert som skjellsord, og i våre dager mer av en Klan-greie, og ikke rimer setningen særlig godt med resten heller. Men dette er nå engang en av de mest innarbeidede gamle sangene, selv Hansa stemmer jo i.

Brann-Peter!

orenet Hansatribune - sammen er vi sterke!

Roffarne

"Bare en gjeng med bønder" og "..det è fordi han hater alle bønder" er andre eksempler på at Klanen ikke har copyright på uttrykket.
De er tross alt en gjeng med bønder.
Hele Tiggerstaden hadde vært en åker hvis det ikke var for standhaftige bergensere som truet danskekongen med pryl.
Nu går alt så meget bedre.

Harepus

QuoteHele Tiggerstaden hadde vært en åker hvis det ikke var for standhaftige bergensere som truet danskekongen med pryl.


Ikke helt riktig der, roffarne.

Grunnen er faktisk at danskene ikke taklet å være lenge på sjøen, da de lett ble sjøsyke. Derfor fant de ut at det var like greit å plassere hovedstaden litt nærmere Kjøpe-havnen. Eller Kaupang, som vi ville sagt her i Norge.

Roffarne

Quote from: "Harepus"Derfor fant de ut at det var like greit å plassere hovedstaden litt nærmere Kjøpe-havnen. Eller Kaupang, som vi ville sagt her i Norge.


Håper ikke du mener at "kjøpe-havnen" er Køben, og Kaupang ligeså. For da har du bommet grovt på kartet.

Dog skjønner jeg ikke hvorfor du skal ødelegge dette fine stykket med Bergenshistorie. Snart kommer du vel dragende med at byen er grunnlagt av en trønder og at Hansa-øl er eid av østlendinger.
Nu går alt så meget bedre.

Go Up