• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hanstveit på landslaget?

Started by makrellen, September 01, 2004, 09:54:41 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

makrellen

Kommer Erling Hanstveit til å etablere seg på landslaget? Burde han ikke allerede vært der? Eller er det bare fordi Stensås er RBK-spiller at han ikke er med?
Etter min mening har ikke Riise overbevist på landslaget noen gang. Svak defensiv og upresis offensiv. Er det noen andre alternativer på venstrebacken?

Christian

Hanstveit er fremtidens venstreback for Norge. Stensås er gammel og snart ute av troppen. Bare synd Dorsiin ble skadet, sånn at Stensås fikk plassen tilbake på RBK og kan holdes inne i varmen en stund til.

Om Erlend fortsetter å holde jevnt høyt nivå på det han gjør på banen kan ikkje Hareide overse han stort lengre. Riise er forøvrig en klovn.

andpal

Hanstveit er ikke god nok for landslaget. Men han er god nok for Tippeligaen.

Hilsen VIF.

ole

Quote from: "makrellen"Kommer Erling Hanstveit til å etablere seg på landslaget? Burde han ikke allerede vært der? Eller er det bare fordi Stensås er RBK-spiller at han ikke er med?
Etter min mening har ikke Riise overbevist på landslaget noen gang. Svak defensiv og upresis offensiv. Er det noen andre alternativer på venstrebacken?



Har Brann fått enda en spiller fra Hanstveitfamilien? Hvor på banen spiller Erling?

B.B.

Enig med VIF i at Hanstveit ikkje e god nok for landslaget. Hanstveit e en god spiller og har uten tvil potensiale til å bli landslagsmann for Norge.

Litt av problemet til Hanstveit e at han ikkje e plasseringssterk nok. Han blir ofte overspilt slik at motstanderne kommer til farlige innlegg fra kanten. Dessuten gjør han (i likhet med resten av laget) mye rart på defensive dødballer.

Kan han jobbe litt mer med plasseringsevnen sin så blir han knallbra. Han har vært god i år, men syns han har vært involvert i litt for mange baklengs på grunn av at han blir overspilt.
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

Christian

At han blir overspilt, som det visst heter, kan vel òg ha litt med hans makker på venstresiden å gjøre. Er ikkje som om Kvisvik alltid er flink å hjelpe han der.

Samtidig er det nok sant at Hanstveit har en del å gå på før han holder høyt landslagsnivå, men samtidig er han vel en av de beste, reindyrka venstrebackene i Norge.

viks

Hanstveit må jo være eneste venstreback i TL som ikke har fått kort enno? Kanskje derfor de kaller han skjønningen?

Liten tvil om potensialet til Hanstveit, men syntes fortsatt han presterer litt ustabilt. Hanstveit er konge i Brann, men ser for meg at han muligens kan bli ett nytt evighetstalent ala Svindal Larsen.

Han må i alle fall ta ett steg til før vi kan snakke fast landslagsback
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Go Up