• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Håkon igjen!

Started by Superjack, August 23, 2004, 00:01:35 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Superjack

Bra for Håkon at Brann vant.
Målet var en keeperbrøler av dimensjoner.
Ballen blir skutt på 30 meter og spretter på 5 meteren og i mål.
TABBE!
Thomas Myhre hvor er du?
Eller kanskje Skjeldestad neste sesong når Sogndal rykker ned.
Vel er Opdal ett talent, men Brann sitt A-lag er ikke stedet å gi en keeper muligheten til å prøve og feile seg frem!
i taper ALDRI!

Mr_Soma

Såvidt jeg har fått med meg, så er det i hovedtrekk den lønnsmessige delen i Sunderland som stopper Myhre -

Han krever visst for mye lønn?

Hva har Brann å stille opp med hvis ikke Sunderland kan tilfredstille Myhre økonomisk?

Tror nok ikke Idar'en e intr i å vrenge pungen her....

monzilla

Målet var forsvaret sin feil og ikke Opdal. Alt annet blir bare tull. Er så jævlig lett å si at han burde ha gjort sånn og at han burde ha gjort sånn.

Ballen skal ALDRI få sprette inn i 5-meteren på den måten, og det gjør ikke saken bedre at en sogndal-spiller står der helt umarkert.

monzilla

Dette målet var og er en forsvarstabbe uavhengig av mitt syn på opdal  :roll:

Sharpy

Spørsmålet er jo hva man mener Opdal kan gjøre i denne situasjonen? Det er vel ikke mer enn et par uker siden Opdal var på skovtur uti feltet, en liten ekskursjon som kostet oss to poeng.

Da fikk han grei beskjed om at han aldri skal gå ut i feltet på den måten når det er duell om ballen. Denne situasjonen var av lignende karakter, og for meg er det helt naturlig at Håkon blir stående i den situasjonen. Det er først og fremst et uhyre passivt forsvar som lar situasjonen oppstå i det hele tatt, og jeg mener det er tøys og vrøvl å skylde denne på Håkon.

Dom: Frikjent for alle anklager
En spiller som Martin Knudsen på høyre kant jobber enormt mye. Da kan man i større grad tåle å ha Raymond Kvisvik på andre siden, som ikke er fullt så løpssterk. Slik er det i et lag. Noen smører, mens andre briljerer." - Martin Andresen

Xminator

Det eneste Opdal kan gjøre der er å gå ut i feltet. Med 6 Sogndalspillere og noen færre Brannspillere på stormløp inn mot mål. Høres det ut som en situasjon der keeper skal gå ut? NEI!

Han ser jo at Sogndalspilleren river seg fri fra Ophaug. Skal han da satse på at Stenslid bommer på ballen? Eller at han treffer? Opdal går ut for å gjøre målet mindre, og må holde kroppen lavt om Stenslid treffer ballen. Det gjør han ikke, ballen spretter vannvittig heldig for Sogndal og det er mål. Ser kanskje teit ut, men veldig lite Opdal kan gjøre annet enn ta en råsjanse.

Her, som på en del andre dødballer er brannforsvaret veldig veldig passive.

DrMeland

Det er Tom Sanne som mister mannen "sin". At en lyre fra 50 meter får dette ned til en umarkert Sogndal-spiller på vår 5-meter kan ikke lastes Opdal. Sanne følger ikke spilleren sin, og hva mannen tenker på der og da er ikke godt å si.

I en kamp hvor vi vinner burde vi ikke lete etter syndebukker, men glede oss over 3 poeng. Og hvis dere på død og liv skal ha en syndebukk så burde det være Sanne og ikke Opdal.

For å snu på spørsmålet: hvis Sogndal-spilleren hadde truffet ballen rent og scoret, hadde det da vært keepertabbe? Nei! Sogndal er heldig, og vi ditto passive på nok en dødball. Noe som garantert kommer til å koste oss medaljene hvis ikke noe skjer på dødball imot.
rMeland

KennethS

Blir skremt her inne på kordan folk prøver og gjøre Opdal til syndebukk hver gang Brann får et baklengs.
tå på Brann

agovik

Forsvaret skulle klarert frisparket. Det blir meningsløst å beskylde Opdal for baklengsen. Han står en bra kamp og har stort sett kontroll.
lt for brann..

Henki

Synes kampen i går var årsbeste fra Opdals side. Har aldri sett ham opptre med så mye autoritet i feltet som i går og på streken var det heller ikke noe å utsette på innsatsen. Han har utvilsomt fortjent en del av kritikken han har fått tidligere i sesongen men det blir for dumt å klandre ham for scoringen til Sogndal i går.
Ballen skal fremover!

Ricky

Opdal begynner å spille seg varm.... kommunikasjonen der bak begynner å bli bedre, han plukker ned det aller meste inne i feltet, og vi slipper inn få mål til tross for at Brann får en del store målsjanser mot seg når vi spiller så offensivt som vi gjør. 4 baklengs på 4 kamper etter ferien er én bak Espen Johnsen og likt med Arason.

Det som bekymrer mer er uttellingen på våre egne sjanser... Når Kouakou satte ballen i tverrliggeren på overtid burde vi for lengst ha punktert kampen. Ikke sikkert vi er like heldige mot HamKam, og så jevnt som det er på tabellen, så har vi ikke råd til å tape poeng mot dem.

ThomasC

Opdal tok faktisk på seg skylden for målet i dagens aviser....

Thomas.

PornoPung

Hadde sikkert du og gjort om du hadde fått samme spørsmål en million ganger. Til slutt jatter man bare med enten det er din skyld eller ikke.

Møllaren

Ikke Oppdahl sin feil, men er han god nok :NEI.
Vil vi ha han vekk: JA.
øllaren

Digg Jan

Elendig og ligge skylden på Opdal for det målet, ha litt tålmodighet med han.
lutt og tull! I år blir det GULL!!!

Bombefar

QuoteVil vi ha han vekk: JA.


Helt unødvendig å komme med slike kommentarer. For det første spilte han en bra kamp, og for det andre uttaler du deg kun for deg selv og ikke for oss andre. I hvertfall ikke for meg. Så hvis du ikke har noe mer vettugt en dette å si foreslår jeg at du holder kjeft.

Xminator

QuoteVil vi ha han vekk: JA.


Den får stå på din regning. Jeg har aldri sagt jeg vil ha Opdal vekk, tvert imot ser jeg Opdal som Branns arvesølv og keeper på branns gull-lag.

KennethS

Quote from: "ThomasC"Opdal tok faktisk på seg skylden for målet i dagens aviser....

Thomas.


Hadde Opdal kommet ut i feltet og en spiller hadde vært bortpå ballen og den hadde gått i mål bak en utrustende Opdal hadde pippekonserten her inne tatt helt av.. SKYLDE på opdal e vel det eneste som står i hodet på mange. Tror mange her glemer at Rønningen var like tragisk i Brann engang.
tå på Brann

ThomasC

For all del; jeg hisser meg ikke veldig opp over målet i går, ettersom Brann vant. Da er det bedre å fokusere på det positive. Men jeg står likevel fast ved at han skulle vært ute og snappet ballen, lenge før den nådde bakkenivå. Nok om den saken.

Og ja; gjett om jeg har irritert meg over Rønningens tabber opp gjennom årene, spesielt ille var det vel i 2002, samt en del oppgulp også i 2003 sesongen. Men når han så og si har stått plettfritt i år, så er det helt hårreisende å la han gå til RBK for tyggis og vekslepenger. men den diskusjonen har vi tatt før.

Det er ellers disse "barnesykdommene" Opdal ser ut til å ha arvet fra Rønningen, "sykling" i feltet osv....Det skal dog sies at han sto en grei kamp i går, bortsett fra situasjonen med målet. Ellers hadde han vel heller lite å gjøre, bortsett fra å observere de to ballene i tverr'en.

Men, om man absolutt skal være kritisk mot en spiller i går, synes jeg vel egentlig det er mer riktig å velge Bjarnason enn Opdal. Han gjorde nemlig mye rart i går....

Thomas.

bjirn

Quote from: "monzilla"Målet var forsvaret sin feil og ikke Opdal. Alt annet blir bare tull. Er så jævlig lett å si at han burde ha gjort sånn og at han burde ha gjort sånn.

Ballen skal ALDRI få sprette inn i 5-meteren på den måten, og det gjør ikke saken bedre at en sogndal-spiller står der helt umarkert.

Hobjock McPlopp

Så situasjonen om igjen på video i går, og Opdal gjorde det eneste rette når han ikke gikk ut i feltet.
Når man vet hvordan det gikk, er det jo lett å kritisere. Etterpåklokskap er som kjent en eksakt vitenskap.

Xminator

Plettfritt? Mener å huske fumlekopp rote ett par ganger i sin siste kamp for Brann...

DrMeland

Ivar'en var akkurat begynt å bli "varm" når Brann hev han på dør. Tror han virkelig kunne bevist for fotball-norge gjennom denne høstsesongen at han er Fomle-Kongen av alle Fomlere. Det får vi vel aldri svar på nå...

Knut Borch gå hjem og legg deg! Du vil aldri nå Ivar'en til knærne uansett...
rMeland

ChRiStEr87

Iver'en hadde heller ikke reddet det målet tror eg..
Men han hadde isje fått skylden, sånn som enkelte her inne gir Opdal!
roppen er i Stavanger, men hjerte er fra Bergen.

B.B.

Målet mot Sogndal var Sanne sin feil. Han står og klør seg i ræven og ser på Sogndalspilleren som løper inn mot mål. Med andre ord oppstår det en duell. En duell som Sanne skal vinne hvis han e litt på tærne.

Opdal går to skritt ut og venter på et skudd. Du kan banne på at han var klar til å hive seg i motsatt hjørne. Sogndalspilleren bommer på ballen og keeper e utspilt. Etter min mening e Opdal sjangseløs på den scoringen.

E forøvrig enig i at Bjarnasson gjør mye rart. Ikkje bare mot Sogndal, men også mot Bryne. Mannen e jo på plass og veldig delaktig i begge Bryne sine scoringer. Har det skjedd endel ganger i det siste?? JA!

Merkelig at ingen andre ser det og kommenterer det her inne!! Opdal var god mot Sogndal, han ser ut til å bli bedre og bedre. Var skeptisk i begynnelsen og han har gjort endel feil, men tror han e i ferd med å gå av seg startnervene.
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

ARABER

Det blir vell mye fokus på keepere i dagens fotball. Dersom det avdekkes en personlig feil hos de er mange på hugget med en gang, men hvis en utespiller gjør en brøler er det sjeldnere vi hører noe fra klagekoret. Eller må jeg si min meinig og det er at Opdahl er en god keeper.

Lefty


Go Up