• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Cupfinale billetter

Started by mbs, August 04, 2004, 08:26:45 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

ThomasC


Erik

Hehehe faen så mye mas for en finale som ikke er sikkret enda... Chill dudes!!! lenge til enda... først må stabæk slåes!!

PornoPung

Folk kommer til å bli ufattelig skuffet om man holder på for lenge med slikt mas. Er fortsatt lenge til kampen mot stabæk skal spilles, og den må vinnes først og!

Karsten

GLORY, GLORY, HALLELUJA!

Har fått bekreftelse på reservasjonen av mine cupfinalebilletter!!!!
Men det er KUN om SKB kommer til finalen, da... :D

Lefty



Hvordan klarte du det?

mbs

Quote from: "ThomasC"


Jo veldig greit og lett å si.
Fikk samme beskjeden av BST, var på semien, men siden jeg ikke reiste med de, fikk vi ikke billetter av den grunn. Medlemmsnr var forlavt. Derfor ble det svartebørs.
Hvorfor ikke være klar nok på hva kriteriene er før semifinalen for å få billetter til finalen.
Blir det en finalen blir dette første mulighet til BBB å se hva de står for i forhold til oss som er medlemmer.

Thorleif

Masse spørsmål her, og det skjønner vi godt. Fakta er at BBB skal i et møte med Brann i løpet av neste uke for å diskutere hva og hvordan vi skal få dette til om vi kommer til Ullevål. Ikke minst hvor mange billetter vi eventuellt får. Holdningen fra Brann er temmelig klar, og den er at vi skal bli enige om et bra antall billetter til medlemmer i Bataljonen. Men inntil vi vet hvor mange billetter vi får, er det vanskelig å legge kriteriene for hvordan disse eventuellt skal fordeles. Blant annet sliter Brann med å få svar fra NFF på hvor mange billetter de kan forvente å få. Men vi kan ihvertfall love at vi skal komme tilbake med info om dette i god tid før semien. I mellomtiden, la oss konsentrere oss om å komme til finalen først :-)

GamleErik

Ved fastsettelse av kriterier må man heller ikke glemme at når Bataljonen får et bestemmt antall billetter (X) kan man ikke gå ut og garantere cupfinalebilletter (ved eventuell finale) til både de som får med seg semifinalen og reiser organisert (Y) og de som sto på BBB-feltet og tok vare på billettene fra kvartfinalen (Z) hvis det er fare for at X<Y+Z.


Slik jeg ser det vil det da bli naturlig å sette opp en prioriteringsrekkefølge basert på ulike kriterier, partoutkort på BBB-feltet, organiserte turer, kvartfinalebillett, semifinaletur osv med ulik vekting basert på viktighet.
ttaler seg kun som privatperson og har ingenting å gjøre med Brann Bataljonen Bergen sitt offisielle syn på ulike saker.

Stoffi

Hvis det virkelig er holdningen til Brann, så er det enda en fjær i hatten til ledelsen i Brann og Bataljonen.

Men som du sier, først må vi komme til finalen.  :)
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Lefty

Quote from: "Karsten"GLORY, GLORY, HALLELUJA!

Har fått bekreftelse på reservasjonen av mine cupfinalebilletter!!!!
Men det er KUN om SKB kommer til finalen, da... :D

Lefty
---
Hvordan klarte du det?


Forretningsforbindelser... :D

Lefty

mbs

Quote from: "Thorleif"Masse spørsmål her, og det skjønner vi godt. Fakta er at BBB skal i et møte med Brann i løpet av neste uke for å diskutere hva og hvordan vi skal få dette til om vi kommer til Ullevål. Ikke minst hvor mange billetter vi eventuellt får. Holdningen fra Brann er temmelig klar, og den er at vi skal bli enige om et bra antall billetter til medlemmer i Bataljonen. Men inntil vi vet hvor mange billetter vi får, er det vanskelig å legge kriteriene for hvordan disse eventuellt skal fordeles. Blant annet sliter Brann med å få svar fra NFF på hvor mange billetter de kan forvente å få. Men vi kan ihvertfall love at vi skal komme tilbake med info om dette i god tid før semien. I mellomtiden, la oss konsentrere oss om å komme til finalen først :-)


Takker for konstruktivt svar, på  et viktigt spørsmål for meg og sikkert mange andre.

LSK iL

Jeg vil ha Brann - LSK i cupfinalen, makan til stemning som vi skaper da vil aldrig skje igjen!

Men når jeg leser reint billett messig, så kommer vi veldig dårlig ut mot dere, og da må man jo håpe på stabæk :(

Uansett, vi er der ikke enda. Kryss fingrene folkens.

Stoffi

Tror de fleste her håper på Brann-LSK og.  :)  Stemningen i den kampen kommer til å bli legendarisk, og selvfølgelig kampen, Brann sitt første trofe siden 1982.  :D
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

soma

ja d hadde vært kanon med brann- lsk i finalen,
gleder meg enormt:D billett e sikret og alt e på stell om de skulle ta stabæk, som de forhåpentligvis gjør.
Oppfordrer alle til å kjøpe flagg til kampen mot sogndal på søndag, som er på tilbud til 70 kr da.
Og flagg e jo sånn som alle kan ta med seg til cupfinalen, kor vi vinner både på tribunen og banen uansett kem vi møter.
esus elsker deg!

Nixon

Satt og tenkte på Bryne-kampen og mimret tilbake på en lignende kamp i 1990 dra Brann slo Lyn 3-2 i cupen. Også da etter å ha ligget under 0-2. Grunnen var at jeg registrerer at mange ser ut til å ta en cupfinale i år for gitt, og som alle husker røk vi ut for Fyllingen med 0-2 i semien. Kanskje det sureste tapet jeg har bivånet som Brann-supporter.
Det rare er at jeg hele tiden har gått og innbilt meg at Lyn-kampen var i kvarten. Men da jeg sjekket på nettet i dag viser det seg at det var 4. runde og at vi slo Lillestrøm 4-2 i kvarten på Stadion. Men den kampen husker jeg ikke noe fra, selv om den jo må ha vært legendarisk. Visste altså ikke at den eksisterte. Merkelig. Men moralen må være at man ikke bør selge skinnet før bjørnen er skutt.
Rød makt på Hansa!

Nixon

Dersom vi kommer til finalen:

Litt info til de som ikke er 100% sikker på å få billett gjennom Brann og BBB. Og som ikke vil på svartebørs.

http://www.fotball.no/t2.aspx?p=47583

Tror nok de kommer til å gå styggfort unna...
Rød makt på Hansa!

Go Up