• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kreativitet

Started by KennethS, August 03, 2004, 17:03:15 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KennethS

Vi trenger en ny midtbane spiller FORT!

vi såg det igjen igår, et helvete var det og se , jo eg mener Haugen og Guntveit sentralt på midten igjen... en sentral midtbane uten et fnugg av kreativitet, med engang Miller gikk ut falt Brann sammen som et korthus. Koffor ikkje Mjelde puttet innpå Knarvik istedenfor e vel for de fleste en stor gåte. Vi trenger 1 sentral midtbane som har kreativitet og det FORT PEDDI!

også trenger vi høyreback og spiss.


Og en keeper som kan gi Opdal kamp om plassen.
tå på Brann

Roffarne

Kjære Julenisse!
I år ønsker jeg med fred på jorden og sånt.

Trodde vi skulle lære litt av Harry sin pengegallopp, men den gang ei. Håper bare at Peddi ikke lar seg gripe så lett av panikk som presse og supportere gjør. Dessuten kan vi ha verdens mest kreative midtbane uten at det hjelper stort så lenge det ikke er bevegelse "der fremme". Hurra for Winters, men jeg blir trøtt av å høre om spillere som er "ett angrep i seg selv" for slik fungerer det ikke.
Nu går alt så meget bedre.

PornoPung

riktig, en god pasning er 50% den som mottar pasningen sin "feil". Er vanskelig å være midtbanespiller eller en annen på banen for den saks skyld om de som vil ha ballen ikke beveger seg. Enkelte spillere på Brann står som saltstøtter når laget angriper. Som KTE sier, man må skape 2mot1 situasjoner... Nøkkelen er bevegelse bevegelse og atter bevegelse. Og at Mjelde ikke pisker forsvaret ut når laget går i angrep synes jeg er merkelig. Noe av det første jeg og laget mitt lærte da vi startet på 11bane var å få forsvaret frem til midtstreken i det vi vant ballen. De spillerene på motstanderlaget som henger igjen da, de ligger i offside. så regulerer forsvaret deretter.

DrMeland

Vil ikke akkurat påstå at vi mangler kreativitet. Vi produserer 8-10 gode muligheter på mandag og det burde med normal utteling gi 3 scoringer. Miller er en kreativ spiller men det tar en måneds tid før han er i slag. At Gunveit/Haugen på midten blir for likt kan selv en svaksynt se, men når Miller kommer seg i form (og går ned et par kilo?) blir ikke det en problemstilling.

Av fem spisser har vi en som er i god form. Det er slikt som bekymrer. BigMac var brukbar, Ystaas direkte svak etter at han kom inn. Kanskje det er tid for Arve Walde? En mann for fremtiden!
rMeland

Xminator

Brente ikke Winters 2 av kjempesjansene sine etter at Miller gikk av banen? Eller var det 3?

Tom C

Jeg må si at jeg forstår Knarviks frustrasjon meget godt. Jeg skjønner ikke hvorfor Mjelde konsekvent bruker Haugen på midten når det virker som det er bred enighet om at han ikke tilfører noe kreativt fremover i det hele tatt. Og hvorfor ikke slenge Knarvik inn som spiss på slutten istedenfor Ystaas? Ikke kom her og fortell meg at Knarvik ikke har bedre fart og skuddfot enn Ystaas. Greit nok at Knarvik sutrer litt ove lite spilletid, men jeg tror pinadø jeg hadde blitt rimelig frustrert selv av å bli sittende på benken og se den slette innsatsen til en del spillere utpå der. Har Knarvik rotet med damen til Mjelde eller noe sånt...?
Aldri mer Obos....

KennethS

Quote from: "DrMeland"Vil ikke akkurat påstå at vi mangler kreativitet. Vi produserer 8-10 gode muligheter på mandag og det burde med normal utteling gi 3 scoringer. Miller er en kreativ spiller men det tar en måneds tid før han er i slag. At Gunveit/Haugen på midten blir for likt kan selv en svaksynt se, men når Miller kommer seg i form (og går ned et par kilo?) blir ikke det en problemstilling.

Av fem spisser har vi en som er i god form. Det er slikt som bekymrer. BigMac var brukbar, Ystaas direkte svak etter at han kom inn. Kanskje det er tid for Arve Walde? En mann for fremtiden!


Med Miller på banen ja, men med engang miller går ut så tar vif fullstendig over midtbanen. Eneste Brann skaper sjangser av da e noen langpassninger.
tå på Brann

DrMeland

Quote from: "KennethS"Med Miller på banen ja, men med engang miller går ut så tar vif fullstendig over midtbanen. Eneste Brann skaper sjangser av da e noen langpassninger.
rMeland

Viking1

dåkker e ikkje d einaste laget som trenge ny midtbane spiller!!! se på oss!!! vi sliter med fem viktige skader som svekker oss hinsides mye!!! dere har kjøpt/signert tom sanne, hvordan har han vært? han var katastrofe de siste årene i viking...lykke til tom!!!
iking e best!!!!

Tom C

Synes faktisk Tom Sanne har vist bra tendenser. Utrolig bra driv når han først setter i gang...
Aldri mer Obos....

Brannfrelst

Sanne har jo en bra fart,rundet jo vebstrebacken til vif flere ganger.. Tror han får det til å gå på skinner i Brann..
2.10.07-Gullet kom hem!

KennethS

Quote from: "Tom C"Synes faktisk Tom Sanne har vist bra tendenser. Utrolig bra driv når han først setter i gang...


enig han har øyne for mål denne karen, med engang han får ballen så trenger du ikkje be han to ganger før han utfordrer. Tror han kommer til og bli bedre og bedre når han blir varm trøyen.
tå på Brann

Ole Brom

Quote from: "KennethS"
Quote from: "Tom C"Synes faktisk Tom Sanne har vist bra tendenser. Utrolig bra driv når han først setter i gang...


enig han har øyne for mål denne karen, med engang han får ballen så trenger du ikkje be han to ganger før han utfordrer. Tror han kommer til og bli bedre og bedre når han blir varm trøyen.


Ja mot Enga var han en av de beste syntes jeg. Fremover har han blitt mye flinkere til å utfordre og gå på løp. Han har sagt at han ikke er like flink til dette men han har klart seg bra. Tror han kan bli en god tilvekst i Brann !

Viking1

me har jo norges beste spiss nå, så me her nere savne han ikkje i d heile tatt, har derimot ingen spesielt gode høyrekantspillere, vi har en unggutt som heter Andrè Danielsen som viser utrolige tendenser...nye kniksen spør du meg! men han trenger et par år...håper brann slår bryne! klarer ikke d feige drittlaget!
noen her inne som har vært på vår nye stadion? flott plass! har jo bare vunnet mot brann her hjemme, skal ikke gå i detaljer, men vi knuste dere 4-2! d gjorde godt!!! men vinner jo aldri ellers...
iking e best!!!!

KennethS

tå på Brann

Mr.moon

Quote from: "KennethS"http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=65645

Ser ut som peddien hørte på bønnen min :D


Jepp, han var nok innom her å såg at du ønsket deg en midtbanespeller! Bare ikke ønsk deg kottila eller keiko.... Da stiller de på trening så fort POL får sjekket ut forumet igjen...
ø for Brann alle mann!

Go Up