• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hvem blir ny Brann-keeper?

Started by oj3, August 02, 2004, 20:48:54 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

oj3

Keeperspøkelset er tilbake.

I fjor hadde Rønningen en målgivende tabbe i nærmest hver kamp. Nå følger Håkon Opdal opp, senest i dag. Tenk om Arason hadde stått på andre siden av banen - 5-0?

Det er vel ikke for sent å skaffe seg en ny keeper?

KennethS

Tror ikkje vi hadde scoret så mye mer fordet om vi hadde hatt en annen keeper, utenom tabben var jo Opdal god idag. Men som eg har sagt før, vi kommer til og tape mange poeng med Opdal mellom stengene.
tå på Brann

Ole Brom

Quote from: "KennethS"Tror ikkje vi hadde scoret så mye mer fordet om vi hadde hatt en annen keeper, utenom tabben var jo Opdal god idag. Men som eg har sagt før, vi kommer til og tape mange poeng med Opdal mellom stengene.


God ? Han hadde vel 7-8 utrusninger i feltet som han bomma totalt på ! Målet imot var han jo på bærtur ! Nei tren feltarbeid og det ASAP !!!!

Møllaren

Møkk lei tabber av Oppdahl. Ut med pakket snarest mulig.
Her ofrer vi viktige poeng for at en elendig Oddajævel skal bli god om tre år.
En jævla skandale spør du meg.
øllaren

Bombefar

....og mens vi sitter igjen med Opdal spiller Rønningen kamper i 2. divisjon...
SKANDALE!!

BrannMann

jokomelk og brød og seriegull!!!

cyp

Selvfølgelig får opdal tillit. Kem ellers ska vi bruke?? Det som e skandalen her e jo det at Rønningen blir solgt til Rosenborg for 750 000 kr fordi trønderne vil tilby ham en 3,5 års kontrakt (1 år lengre enn ka Brann var villige til) for de vet at han vil være på topp i lengre tid fremover. Men Brann tenker "langsiktig" og vil heller gi tillit til en keeper som e vant til 2. divisjonskamper og som e meget ung og ikkje e på topp før flere år har passert. Brann tenker tvert imot langsiktig ved at de ikkje ga Rønningen kontrakt, for keepertabber i hver bidige kamp kan resultere i nedrykk, og vil de bli god på langsikt bør de helst satse på å holde seg i den øverste divisjonen!  :lol: SKANDALE
elt O e snobbete!!

Bardehval

Det henger rett og slett ikke på greip at en U21-keeper ikke er i stand til å holde seg på streken i uoversiktlige situasjoner. Jeg la merke til at Opdal var ute av vater da han ble stående fastfrosset istedenfor å gå ut og plukke en ball som Soma og Bjarnason lot trille mot ham. Soma klarte i siste liten å feie ballen til innkast og derfra og ut gikk rullegardinen ned for Håkon. Målet måtte bare komme og selvsagt kom det da han gikk og ut og forsøkte gå gjennom tre spillere for å få tak i en løs ball som Iversen stusset videre. Uholdbart, rett og slett uholdbart!!

oj3

Espen Baardsen la opp i juli i fjor for å ta et års pause:

http://pub.tv2.no/dyn-nettavisen/sport/?archiveSection=5&archiveItem=276814

Kanskje han har fått lysten tilbake nå? Kjenner at det kribler litt? Gutten er jo bare 26.

Når VIF klarer å overtale Iversen til å spille i Norge, kan vel Peddien lure et av landets største keepertalenter til å hente frem hanskene igjen? Brann har jo sannelig nok penger å vifte med nå   :)

Henki

Dette her er bare triste greier. Fyren er jo totalt blottet for selvtillit, og det gjør det ikke noe særlig bedre at han tabber seg ut hver forbanna kamp. Forsvaret stoler jo ikke på ham heller.
Noe må gjøres Mons Ivar!!!
Ballen skal fremover!

Henki

Quote from: "Ole Brom"Målet imot var han jo på bærtur ! Nei tren feltarbeid og det ASAP !!!!


ASAP ZULU ZIPZAP FAKTISK!
Ballen skal fremover!

oj3

Quote from: "Henki"Hmmm, hva med Thomas Myhre da???


Thomas Myhre har sagt klart nei til å spille i Norge (har konkret avvist Odd og VIF), og han virker som en bestemt mann. Sjekk her:

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/article231458.ece

"Det er ikke interessant å spille i Norge"

Henki

Ballen skal fremover!

enavgutta


Superjack

Retur for Bjarni eller Vidar Bahus?
i taper ALDRI!

supporter78

Jeg undrer meg på om det er kommunikasjon mellom keeper og forsvaret i det hele tatt.

Opdal trenger å ta mer ansvar. Vise seg å være sjef i buret, og tøff i trynet. Rønningen var slik, og han stolte forsvaret på.

nummer9

De gjorde jo ca det samme i rbk for noen år tilbake. Da satte de Arni på benken og satset på stortalentet Espen Johnsen. Idag har de en klassekeeper som spiller på landslaget.

Jeg sier ikke at man skal kopiere rbk i alt de gjør, men dette kan gi gode frukter om noen år. Dette følger jo Mjeldes "stein på stein" filosofi. Kan kanskje være enklere å bygge opp en keeper på denne måten bak norges mest rutinerte og stabile forsvarsfirer (rbk hadde dette for noen år siden), men den som intet våger, intet vinner.

Alle dere som maser om nedrykk, brann trenger 7 poeng på de neste 10 kampene for å være "sikret" videre spill i eliteserien. Ingen lag med 30 poeng har rykket ned de siste 10 årene (rett meg om jeg tar feil). Ja, det blir feil når målsetningen var spill i RL, men jeg synes utbygging/forbedring av stadion bør være prioritert til man har lov å bruke den i RL.

Roffarne

Quote from: "cyp"Brann tenker tvert imot langsiktig ved at de ikkje ga Rønningen kontrakt, for keepertabber i hver bidige kamp kan resultere i nedrykk, og vil de bli god på langsikt bør de helst satse på å holde seg i den øverste divisjonen!  :lol: SKANDALE


Merkelig at folk får setter all sin lit til Rønningen etter at han har tatt sin hatt og frakk. Mener bestemt å huske at hele Bergen og halve Sandviken gikk rundt og forbannet ham stort sett etter hver kamp. Ja, han hadde en unaturlig god vårsessong iår, men virkeligheten hadde nok innhentet ham tilslutt. Rønningen er IKKE en toppkeeper.
Nu går alt så meget bedre.

Stoffi

Nå har holdningen snudd igjen ser jeg.
Etter 8 tapte poeng pga keepertabber, så kan man vel ikke forvente annet. Per Ove/Rønningen har skutt oss ut av medaljekampen, og vi må forvente mer tapte poeng pga dette.

Men hvem vet, hvis vi nå lar Opdal spille i 2-3 år til, så kanskje han blir en god keeper en gang...... Og i mellomtiden, ja då får vi bare holde oss unna nedrykk....
Det er i hvertfall sånn brann ledelsen tenker i denne saken.

Men jeg trodde at det var keeperen som skulle spille bra for Brann, og ikke omvendt? Tar jeg feil her?
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

enavgutta

Nei, jeg tror du har helt rett Stoffi. Dette kan være en keeperfelle som vil holde oss langt unna seriegullet de neste 3-4 årene. Dette burde ikke fått skje når vi har ambisjonsnivå oppover.

Xminator

Klart ett steg tilbake for Opdal. Snakker ikke om tabben, men det var generelt mer nervøst spill fra han i dag.

Vi får ingen annen keeper, nå må Opdal støttes IKKE fryses ut som skjedde med Martin Hollund!!!

Og om Winters hadde gjort jobben sin så hadde tabben til Opdal vert en parantes.

P-K

Ja Opdal dret seg ut på scoringen, men han har bedret seg enormt siden første kampen. Han er mye myndigere der bak nå. Han trenger selvtillit noe han ikke får av å bli herset med hver gang han gjør en feil. I tillegg trtenger han å bli vant med forsvaret. Vi må huske at Ivar kommuniserte veldig bra med forsvaret før han ble solgt. Dette vil forhåpentligvis også Håkon gjøre når han har fått litt flere kamper på baken.

Det var ikke Håkon som tapte denne kampen for oss idag. Det var Arni som reddet den for vålerengen. Winters hadde hatt fire mål i dag mot de fleste andre keepere. I tillegg viste Macallister at han trolig har eliteseriens dårligste touch. At han ikke scorer når han får ballen alene med keeper, og at han innbiller seg at han kan finte seg gjennom et forsvar er enerverende. Gutten kan heade ned og gå på skudd dersom han har tid, men når motstandere skal passeres blir han for miniputt å regne.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Xminator

Quote Ragnvald Soma
Quote- Vi snakket om det er var riktig å gå ut i feltet i situasjonen foran målet. Jeg liker å ha offensive keepere bak meg, så det blir feil av meg å si at han burde stått i ro, sier Soma.

Han mener Opdal må få tid til å spille seg god.

- Vi gir akkurat den samme oppbakkingen til Håkon som vi ga til Ivar (Rønningen). Det blir feil å legge for mye skyld og oppmerksomhet på ham etter denne kampen. Han er veldig god, men er tross alt en god del yngre enn Ivar Rønningen (21 og 29). Han trenger nok litt tid, men han vil bli en veldig god keeper for Brann, fastslår Soma.


Slik snakker en lojal spiller. Hvorfor kan ikke vi være lojale supportere?


Xminator

Må få nevne at VG nok var på puben før kampen. De gav Opdal 3, Winters 7 og Arason 9. 9??? Greit nok skjøt Winters rett på keeper, men 9?

Begynner å huske hvorfor CM ble plassert trygt på hyllen. Mener å huske alle mine keepere fikk 5, og alle motstanderens keepere, uansett motstander, fikk 9 og 10 :p Og ja, alle lagene spiller måndens vinnerformasjon. Juksekodene? De har RBK og vil ikke dele :p

Stoffi

Quote from: "Xminator"

Slik snakker en lojal spiller. Hvorfor kan ikke vi være lojale supportere?


Det er vås.

Har aldri hørt noe drittslenging om Opdal på Stadion, det synges for han tross alle tabbene.
Men vi må da få lov til å kritisere en spiller i et forum uten at vi skal være illojale av den grunn.
Jeg føler faktisk at vi er ganske så lojale i denne saken.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

bitta

Jeg blir så jævli irritert på BT. Det første de slenger i trynet på meg dagen etter Brann har spilt en bra kamp er "Keepertabbe ødela festkveld på stadion". Lurer på om han som vurderer spillerne EYSTEIN THUE i det hele tatt så kampen for hvis han hadde det hadde han ikke skrevet at Kvisvik bare viste seg i glimt! Jeg syns han storspilte igår vant ballen mye og hadde fine pasninger!! De skriver også at Macallister knapt vant en eneste hodeduell, i 2 omgang vant han alle! Er så lei av at media og spesiellt BT skal disse Opdal hele tiden han blir jo bare bedre og bedre og ingen kan forvente at han skal bli ny førstekeeper uten tabber. Og jeg mener at målet kan forsvares litt jeg har sett reprise av det som skjedde en del ganger og Iversen er borti armen til Opdal hadde han ikke vært det hadde han fått bokset vekk ballen! Jeg støtter Opdal 100% og synes resten av supporterne må gjøre det for han blir ikke bedre av at vi slenger med kjeften til han.
itta savner Olof!

Bardehval

Jeg er enig med Tore Strand som i dagens BT påpeker at Opdal bør bli mer ydmyk. I dagens aviser avfeier han all form for kritikk og bedyrer at han har gjort en god jobb så langt. Ingenting er mer provoserende enn spillere som nekter å innse at de har gjort feil. Skjerpings Opdal!

Xminator

Joda, men han har vel lært av Rønningen og avfeier enhver tabbe :p

Blææ

Påtide å sette Opdal på benken,etter fadesen mot LSK delvis Molde og ikke minst rekken med tabber i går.
Hvor mangen kamper skal en lovende spiller få før man innser at han ikke duger?
ont follow me,Im lost too

Xminator


monzilla

ivar rønningen fikk jo 3 sesonger før det endelig løsnet for ham..

Jeg mener ihvertfall at vi skal gi opdal tid. Han vil blomstre snart.

ThomasC

Quote from: "bitta"Og jeg mener at målet kan forsvares litt jeg har sett reprise av det som skjedde en del ganger og Iversen er borti armen til Opdal hadde han ikke vært det hadde han fått bokset vekk ballen!


Det der fallet ned på sin egen urimelighet. Opdal skal holde seg på streken, og ikke rote seg inn i dueller som den der, det blir alt for risikabelt. Sånn var Rønningen i forfjor(muligens også en del i fjor), men det luket han vekk til årets sesong, og dermed reduserte han tabbekvoten sin betraktelig. Forøvrig synes jeg at Opdal ofte er alt for "slepphendt", hva redninger og returer angår.

Ellers får vi vel være fornøyd med at Opdal bare ble delvis syndebukk, det ene poenget vi fikk kunne gått fløyten dersom R.H. Olsen hadde blåst straffe i situasjonen der han rev ned Enga-spilleren inne i feltet. Strengt tatt burde han blåst straffe, Brann og Opdal var heldig der.

Hva kritikken i avisene angår, tror jeg en god del av brukerne her misforstår journalistenes poeng. Kritikken, i hvertfall på kommentatorplass, er ikke direkte rettet mot Opdal, snarere ledelsen på Stadion. De har gjort en generaltabbe av dimensjoner ved å selge Rønningen for vekslepenger og en pakke tyggis, og det er det de på kommentatorplass i både Ba og BT kommenterer.

Thomas.

moffe

ei til trommer på stadion

Blææ

Støtter det du sier ang Haugen,når vi endelig er kvitt Waltin så kommer di pinadø dragende med enda en av samme sort,totalt uten teknikk,løper som en forvirret kylling rundt på banen.
Når byttet Miller vs Haugen kom i går så overtok Engen kampen.
ont follow me,Im lost too

KennethS

Quote from: "Blææ"Støtter det du sier ang Haugen,når vi endelig er kvitt Waltin så kommer di pinadø dragende med enda en av samme sort,totalt uten teknikk,løper som en forvirret kylling rundt på banen.
Når byttet Miller vs Haugen kom i går så overtok Engen kampen.


Helt utrolig at Mjelde kunne bytte ut Miller med Haugen, midtbanen til Brann mast all kreativitet. Greit at Miller gikk ut, men Knarvik burde kommet inn.

Det byttet får meg til og grøsse og tenke tilbake på Teitur sine bytter.
tå på Brann

DrMeland

Quote from: "ThomasC"Hva kritikken i avisene angår, tror jeg en god del av brukerne her misforstår journalistenes poeng. Kritikken, i hvertfall på kommentatorplass, er ikke direkte rettet mot Opdal, snarere ledelsen på Stadion. De har gjort en generaltabbe av dimensjoner ved å selge Rønningen for vekslepenger og en pakke tyggis, og det er det de på kommentatorplass i både Ba og BT kommenterer.


Kommentatorene i BA og BT bedriver en konstant bedreviter-politikk som er utrolig irriterende. De er de første til å kritisere og de siste til å innrømme feil. Dette kan de enkelt gjøre fordi de sitter på ræven og spiser smultringer uten annet ansvar enn å levere kommentarene før deadline. Hadde disse hatt reelt ansvar i SK Brann så hadde vi hatt tidenes mest vinglete ledelse! Alle vet at Rønningen pr i dag er en bedre keeper enn Opdal, det var ikke derfor Rønningen ble solgt. Det er umulig å motsi dem, og når Opdal endelig blir en stabil klassekeeper kommer de til å si: "han trengte bare litt tid, akkurat som vi sa"

Dette er forresten de samme avisene som sutret som mest når Ivar Fomlekopp dreit seg ut på sitt verste. Det er kun noen måneder siden Pamer i BA mente at Brann burde kjøpe en defensiv sliter som erstatning for Olof. Godt råd? Jeg er glad POL ga faen i akkurat det rådet og hentet inn en offensiv en! Med Guntveit og Haugen fra før trenger vi ikke akkurat en ny Walltin... Pamer mente også at Brann burde hente inn en "klassespiller". Sa han noe om hvem dette burde være? Nei, fordi han vet så innihe... godt at det er mange kriterier som må oppfylles (motivasjon, pris, kontrakt, tuilgjengelighet etc) og dette vet han ingen verdens ting om. Han sitter på ræven og leker ekspert!

Jeg er møkk lei den seiglivede kritikken som disse tullingene kommer med etter hver serierunde. Scorer en spiller noen mål er han et funn, bommer han er han en flopp. Finnes det kanskje noe mellom himmel og helvete? De fleste oppegående tilhengere av Brann vil hevde at det er mange mange år siden fremtiden var så lys som den er nå. Hører vi noe om det? Nei! Disse kritikerne er kontant negative , men de er smart nok til alltid å sette forutsetninger, slik som kommentaren om Miller i dagens BT, sitat:"men etter to kamper er det vanskelig å se at skotten blir noen vesentlig Brann-forsterkning". Blir han en flopp kommer de til å si: "hva sa vi", blir han en hit sier de: "hva sa vi, han trengte bare å komme i form".

En avis sin primære oppgave er å dekke begivenheter og nyheter på en objektiv måte, ikke at enkelte tullinger skal tre meningene sine over et helt lag og en hel by. BA og BT burde fjerne disse latterlige kommentarene sine og heller bruke energien sin på å heie Brann frem mot heder og ære!
rMeland

ThomasC

Nå opptrer du på samme måte ovenfor BA og BT som du påstår de opptrer mot Brann. Svartmaler alt, og er negativ til alt.

Jeg siterer fra dagens spalte av Tore Strand i BT:
QuoteSalget av Ivar Rønningen til Rosenborg var, er og blir årets tabbe av Brann-ledelsen. Der og da overlot Brann ansvaret til en ung, urutinert keeper. Kanskje satset Brann på rett keeper, men definitivt til feil tid. Håkon Opdal burde skaffet seg verdifull kamperfaring i norsk 1. divisjon. Så kunne han om noen år blitt en god Brann-keeper.

Det blir han kanskje ennå, men kampen i går var nok en bekreftelse at Odda-karen har en lang vei å gå.


Ja, det rettes krititikk mot Brann-ledelsen. At Opdal for øyeblikket ikke er god nok til å stå mellom stengene til et lag som satser på RL-plass, er på det rene. Men han kan fortsatt bli god dersom han får "spilt seg i form". Men hvorfor skal dette gjøres i en klubb som har som mål å komme blant de fire beste, og dermed kvalifisere seg til Royal League? Finner man noen andre eliteserieklubber som ikke har en ENESTE keeper med rutine i stallen? Branns to keepere er jo f.eks tilsammen ikke særlig mye eldre enn Odds Erik Holtan!

La oss ta et lite eksempel; Rosenborg hadde stor tro på E. Johnsen for et år eller to tilbake, og lot han spille. Men hva hadde de i reserve? Jo, flere keepere, deriblant Arason med sin rutine. Brann har ingen nødløsning, om Opdal ikke lykkes, har de bare en keeper med enda min rutine i bakhånd.
Det er IKKE særlig smart.

Og hva du ellers snakker om at det kun er svartmaling blant kommentatorene, trekker jeg ut følgende fra dagens BT-kommentar:
Quote


Om du bare finner negative omtale her, så får det stå for din regning. Merk ellers at Strand bruker "etter to kamper", han har ikke felt en endelig "dom" enda, som du mener.

Hva du ellers skriver i ditt siste avsnitt faller ned på sin egen urimelighet.
QuoteEn avis sin primære oppgave er å dekke begivenheter og nyheter på en objektiv måte, ikke at enkelte tullinger skal tre meningene sine over et helt lag og en hel by. BA og BT burde fjerne disse latterlige kommentarene sine og heller bruke energien sin på å heie Brann frem mot heder og ære!

Om man er objektiv, skal man vel se saken fra begge sider. I dette tilfelle både gode og negative sider ved prestasjonene på banen. Dette er også blitt gjort, noe du også fint ser, dersom du leser hva du selv har skrevet, samt mitt svar. Og; bruker man #energien sin på å heie Brann frem mot heder og ære", da er vel ikke avisen særlig objektiv, er den?

Thomas.

PornoPung

Er ikke noe spesiell fan av Knarvik, men mener han burde kommet inn ja. DET sier litt om hvor feil jeg mener det taktiske var fra Mjelde.

Har vært fan av Opdal siden guttedagene hans, og har forsvart han ganske mye. Men no begynner det å bli rimelig drøyt. ALLE vet jo at en keeper skal holde seg vekke fra dueller i feltet, nemlig pga ballen dupper lett over han og da er målet åpent.

En annen ting som irriterer meg mye mer enn at Opdal står i mål er at Dylan får starte kampen. Gjorde han noe i det hele tatt som gjør at han fortjener plassen i neste kamp? Før Walde og Storesund ble utelatt fra troppen viste de at de duger. Walde bør få plassen ved siden av Winters i neste kamp!

cm

irriterer meg ganske kraftig at Macallister får såpass mye kritikk. Greit, han har ikke verdens mest følsomme mottak og ballkontrollen kan bli bedre. Men her det tross alt snakk om å gjøre LAGET mest mulig komplett.

Ikke faen om Winters hadde vært like god igår hvis han ikke hadde hatt en svær spiss som brøytet vei for ham. Macallister sørger for at midtstopperne har andre ting å tenke på enn bare å ta ut dybde slik at ikke Winters løper i fra dem, han er et oppspillpunkt når lag(spesielt Vif) legger seg bakpå på stadion.

Dylan er bare 22 og har fremtiden foran seg. Det snakkes om at nå må ikke Opdal få samme behandling som tidligere unge keepere har fått i Brann men vi trenger heller ikke gjøre Macallister om til en ny Kottila. Han har har utvilsomt forbedringspotensiale, men innehar også kvaliteter ingen andre spisser i Brann har per dags dato.

Stoffi

Angående at Walde skal få plass i troppen, han er altfor ung og uslept, og eier foreløpig ingen kvaliteter som vi har bruk for, MEN han er et talent og kan bli god. Det er bare litt for tidlig for ham.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

ThomasC

Kan man bruke talentet Opdal på en så viktig plass som i mål, kan det vel ikke være så farlig å bruke talentet Walde som ving/spiss.....

Thomas.

Xminator

QuoteALLE vet jo at en keeper skal holde seg vekke fra dueller i feltet, nemlig pga ballen dupper lett over han og da er målet åpent.


Leste du sitatet fra Ragnvald Soma? Opdal har også rimelig fri vei til ballen. Den eneste om står iveien er Soma som av en eller annen grunn rygger bort fra duellen. Etter å ha sett reprisen noen ganger begynner jeg å lure på om Opdal ikke har rett, Iversen skubber bort hendene hans. Synd Web-TV ikke la inn scoringen i slow-motion.

Så er jo spørsmålet, ville det sett like dumt ut om Opdal står på streken og Iversen upresset header i mål? Etter at samme Opdal har fått beskjed om å tørre mer i feltet av Soma? Hvor lurt det er å gå i duell med Iversen (noe en spansk keeper også lærte) er jo en annen ting.

Opdal må støttes. Det er nok av andre posisjoner på banen som bør forsterkes før keeperplassen!

enavgutta

Ser at det BigMac nevnes i del innlegg her. Synes kanskje det er fornuftig å ha en sånn fysisk spiller på topp i en slik kamp. Men BigMac blir ikke annet enn svak angriper likevel. Vi kan ikke forlange at Winters skal sette alle målene alene. Mac eier ikke ballkontroll, er tiltider svært tung i steget - dvs starter alltid for sent på løp og begir seg ut på driblinger selv Kniksen ville fått problemer med å dra i land. Dessuten virker det som han stort sett sikter på cornerflagget i skuddsituasjoner. Nei, denne mannen må erstattes på topp.

cm

Dylan har slitt med ryggen store deler av vårsesongen og er nå endelig skadefri. Som jeg nevnte tidligere, ingen andre av våre spisser har denne fysikken som trengs ved siden av Winters.

Som det sies om Opdal; gi mannen tillit! Ingen vits i å kappe av ham hode etter en kamp fra start etter ferien.

DrMeland

Quote from: "ThomasC"Nå opptrer du på samme måte ovenfor BA og BT som du påstår de opptrer mot Brann. Svartmaler alt, og er negativ til alt.
Thomas.


Svartmaler jeg? Mulig det, du kan jo gå inn på linken PAmers mening på BA sine nettsider og fortelle meg hvor mange positivt vinklede innlegg du finner der... Enten klages det på at Ivar ikke får kontrakt, at Mons får kontrakt, Brann leter ikke etter spillere, Brann leter etter spillere på feil sted, Brann forsterker ikke etc.

Jeg er definitivt ikke negativ hverken til BA eller BT som aviser men til selve kommentatorfunksjonen. Sitatene dine fra dagens BT viser hva jeg mener om svartmaling med "nødutgang". Miller har ikke vist noe på 2 kamper, MEN kan bli bra. Opdal er pr. i dag en for dårlig keeper, MEN kan bli bra. Slik fortsetter det hele tiden!

Avisene er objektive men dette gjelder ikke kommentator-innleggene. Det virker på meg som om dette er blitt en slags "den kalde virkelighet", hvor man skal se bak følelser, tro og håp og se Brann slik klubben er. Når derimot virkeligheten ikke er så kald lenger, blir det mer og mer vanskelig å ta klubben på annet enn enkeltprestasjoner fra ledelsen og spillerne.

Det er mulig du synes jeg er urimelig, men det er nå engang min påstand. Forresten så mente jeg ikke at avisene skulle "heie Brann frem mot heder og ære" men at kommentatorene (Pamer, Strand og resten av pakket) kan flytte ræven opp på stadion og bidra istf å klage! I mine øyne bidrar de ikke i det hele tatt med innleggene sine ihvertfall...
rMeland

cyp

Etter å ha lest nærmest hvert eneste innlegg under dette emnet, vil eg bare si at vi bør støtte Opdal så mye vi kan istedenfor å henge oss opp i tabben(e) han gjør. De e allerede gjort og uansett kor mye folk kritiserer Opdal vil han ikkje gjøre mindre tabber, snarere tvert imot. Vi må se realiteten i øynene og skjønne at vi ikkje har en annen keeper som e bedre for øyeblikket og heller gi Opdal tid og støtte ham alt vi kan underveis. E enig med noen av innleggene her om at Opdal faktisk stod en solidkamp til det gjenstod en halvtime av 2. omgang. Når vi gir ham tid vil denne halvtimen også være brukbar og Opdal vil ikkje gjøre den avgjørende tabben :) se positivt på det, vi klarer nok muligens ikkje en RL-plassering i år, men kanskje neste sesong har Opdal spilt seg opp til å bli en solid og trygg keeper.
elt O e snobbete!!

PornoPung

Quote from: "cm"Dylan har slitt med ryggen store deler av vårsesongen og er nå endelig skadefri. Som jeg nevnte tidligere, ingen andre av våre spisser har denne fysikken som trengs ved siden av Winters.

Som det sies om Opdal; gi mannen tillit! Ingen vits i å kappe av ham hode etter en kamp fra start etter ferien.


Sagt det før og sier det igjen. Hvor er det opplest og vedtatt at man må ha en liten og en stor spiss for å score mål? Har man 2 lave spisser så sender man ikke alle ballene inn mot mål i luften, da kommer man ned på dødlinjen, gir en 45 og så er det å breiside den inn. Eller pasninger i rommet bak forsvaret i de lukene som er på banen. Alt det er snakk om er å ha spisser som vet å bevege seg(f.eks winters) Problemet med Mjelde så virker det for meg som han har en taktikk som han står bom fast på. Må kjøpe spillere etter dette. Det skal være motsatt, man korrigerer taktikken etter hvilke spillere man har.

Tois

Ny keeper?

Hva med å kjøpre Alexander Lund Hansen fra RBK som er for tid utlån til FFK, han gjort solid jobb der.. Er han noen mulig for Brann?

Xminator

Surret rundt på SKbrann.org's side nå og fant følgende bilde. (link til tråd så ikke noen blir sure :p)

Link til innlegg med bilde

Opdal er enkelt og greit uheldig. Og Iversen burde vert blåst av. Synd det ikke var et high-speed kamera fra den vinkelen der :p

Go Up