• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Uavgjort på Stadion - trist at destruktive Enga fikk poeng

Started by enavgutta, August 02, 2004, 20:41:27 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

enavgutta

Jeg blir trist, provosert og såret dypt i mitt Brannhjerte at et lag som spiller så kjip og dårlig fotball får poeng mot oss på Stadion. En perfekt ramme og 1-0 til pause - da synes jeg det er tafatt at vi ikke klarer å legge på til 2-0. Samtidig er jeg nedbrutt over at Opdal igjen kommer i fokus og er skyld i det dritkjipe målet som slippes inn. I en serierunde vi igjen hadde mulighetene på vår side med tanke på at svært mange lag spilte uavgjort avgir rødtrøyene poeng foran 14000 på Stadion. Denne poengdelingen gjør like vondt som et tap.

Ricky

Lå vel litt i kortene at VIF kom til å score på en dødball, hvor den defensive organiseringen vår i beste fall er "mangelfull". Tabbe av Opdal ved baklengsmålet, men ikke rart at han til slutt prøvde å gå ut for å bokse etter alle de tvilsommene klareringsforsøkene forsvaret hadde på dødballene i forkant.

Dette burde Brann ha avgjort i første omgang; utover i andre fikk VIF etterhvert kampen inn i sitt destruktive spor. Men men... vi var nå heldige med de andre resultatene; får vel ta med oss det eneste lille lyspunktet som er der.

Ole Brom

Quote from: "Ricky"Lå vel litt i kortene at VIF kom til å score på en dødball, hvor den defensive organiseringen vår i beste fall er "mangelfull". Tabbe av Opdal ved baklengsmålet, men ikke rart at han til slutt prøvde å gå ut for å bokse etter alle de tvilsommene klareringsforsøkene forsvaret hadde på dødballene i forkant.

Dette burde Brann ha avgjort i første omgang; utover i andre fikk VIF etterhvert kampen inn i sitt destruktive spor. Men men... vi var nå heldige med de andre resultatene; får vel ta med oss det eneste lille lyspunktet som er der.


Vi skulle ha vunnet dette oppgjøret ihvertfall 5-2 ! Skamdårlig at vi ikke klarer å slå dette bedritne tafattet Enga laget  !

Møllaren

Vel de har jo en sisteskanse som man kan stole på...
øllaren

PornoPung

`keeper skal ikke ut på den ballen, om så forsvaret hadde klinket den mot eget mål, så skal ikke en keeper ut når det er duell i feltet.. Selv jeg som ikke står i mål vet dette, da er det jævlig trist å se en eliteseriekeeper gjøre det.

Henki

Ballen skal fremover!

nummer9


michael

nummer 9 skriver:

Oppdal <-> Knudsen : Oppdal var god idag syns jeg. Fikk kontroll på kanten sin. Var fint med fremmover og hadde et knallhardt skudd som desverre var for dårlig plassert. Knudsen kom inn og viste at han har kondisen på vei tilbake, men enda mere mangel på kreativitet og ballkontroll enn før.


opdal va veldig god på høyrekanten idag, det er vi vel alle enig i? :lol:

nummer9

Ooops, mener selvfølgelig Opphaug. Litt sent nå, sliten...

Stoffi

nummer9, hvordan kan du si Miller var anonym??? Ikke tro alt som står i avisen.
Miller utmerket seg MEGET bra, så lenge kondisen holdt. Han har smarte pasninger og spiller med stor ro, og fighter. Jeg ser en Olofinjana erstatning her.
Og for en hissigpropp.  :D  Etter den lille episoden han hadde, var han flere ganger bortpå for å irritere igjen.
Jeg liker Miller. Vi trenger slike folk på laget og.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Xminator

Miller er helt klart en viktig mann for Brann. Når han har lagt igjen 10 kilo :p Frem til da er det 50-70 minutter maks på Miller. Igjen så er det mye vilje hos han. Fulgte han ikke ett par løp inn i eget felt og ryddet opp? Tydelig en spiller som nok helst vil ha litt bedre kondis enn nå...

Negativt: Sjansesløsingen og mangelen på Aggresivitet de siste 30 minuttene. Opdals blemme, blemmen han jo IKKE burde gjøre for å gi seg selv litt arbeidsro. Viste klart att han er mer nervøs på Stadion enn på Røkkeløkka.

Positivt: Offensiv dødball de første 60 minuttene. For første gang i år VINNER Brann duellene på corner. Og det mot duell-lag #2 i eliteserien (LSK er bedre). Lover bra for fortsettelsen. Også positivt at vi i det hele tatt kommer til sjanser. Det er nok en egenskap VIF misunner oss...

DrMeland

Synes Miller ironisk nok var bedre defensivt enn offensivt. Han hadde mange gode løp og hadde 2-3 defensive inngrep hvor han avverget gode Vålerenga-muligheter. Tror han vil komme gradvis utover høsten..

Ellers er jeg enig med nummer9. Trodde selv at Mons vile sette innpå Knarvik istf Haugen. Synes Guntveit var veldig god i den defensive midtbanerollen og han han tilfører laget en ekstra touch ved at han kan vende opp og gå forbi motspiller. Haugen har lang vei å gå teknisk enda. Det er etter byttet hvor Guntveit skyves offensivt at vi mister grepet i kampen, de blir for like og Guntveit er langt bedre defensivt enn offensivt. Med to så like spillere og Miller ute av form er dette foreløpig vår svakeste lagdel etter min mening.

Ellers mye positivt. Forsvarsspillet satt, vi produserer mye sjanser, og vi fører kampen. Håper Tom Sanne-motstanderne holder kjeft, for han var god. Kjapp og frekk, og pr i dag en klar forsterkning!
rMeland

hjesus

Syns det blir litt feil å kalle Vålerengas fotball for destruktiv, med mindre dere mener vår hengende spiss, Jalland, som vel var mer destruktiv for Vålerengas lag enn hele Branns forsvarsfirer til sammen (noe han forøvrig har vært de siste 7-8 kampa.)

Den store forskjellen på laga i går synes jeg var at mens Vålerenga mangler en playmaker, så har Brann Raymond Kvisvik. Jeg blei nervøs hver gang den mannen fikk ballen, akkurat som jeg blei mot Brann på Ullevaal. Han slår jo gjennombruddspasninger på steder det ser ut til å være umulig å tre ballen igjennom. I tillegg er vel Vålerengas forsvar noe rustent for tida, men det var sannelig Brann sitt forsvar også. Brann vant ikke sjansestatistikken så veldig mye, men jeg er veldig godt fornøyd med ett poeng...
n Absinthia

cm

Med destruktiv menes det sikkert at Vif lå meget langt tilbake på banen, og satset nesten utelukkende på dødball i tillegg til noen kontringsforsøk. Dette kan i og for seg forvares ettersom man spiller på bortebane, og de fleste lag gjør det samme.

Problemet med Vålerenga er at dette er ikke bare en spillestil de praktiserer på bortebane, men også på hjemmebane. Det var vel flere enn meg som ble både frustrert og overrasket da Vif på Ullevål la seg bakpå og surfet inn 1-0 mot Brann i vår(etter scoring på dødball, kom som et sjokk..)

Vålerenga har scoret 17 mål i år, hvor av 5 spillemål(takk til VG børsen). Jeg mener det kan være på sin plass å kalle den type fotball destruktiv. All ære, de ligger på 5 plass, men noe fyrverkeri av et fotballag er de ikke, verken hjemme eller borte.


hjesus

til cm: Vålerenga legger seg ikke bakpå. At Brann presser oss bakover er kun fordi de er dyktige.
Jeg har sett alle Vålerengas kamper i år, bortsett fra bortekampen i Bodø, og bør ha litt peiling på Vålerengas spillestil.
På Ullevaal prøver laget alltid å dominere, men brenner for mange sjanser. Et eksempel er Vikingkampen der Viking sto med null målsjanser mot Vålerengas 23. Da er det ganske flatterende at resultatet ved fulltid var 0-0.
Brann er rett og slett det beste laget jeg har sett i år, og det gjelder begge kampa vi har møtt dere i. Bortsett fra bortekampen vår i Tromsø er det ingen andre lag som har dominert i kamp mot Vålerenga.
n Absinthia

Xminator

Så en tredel av VIFs sjanser i år kom mot Viking? ;)

cm

Jeg må ærlig talt si at jeg ikke synes at Vålerenga prøver å dominere i hver kamp. Jeg har ikke sett alle kampene deres, men når treneren deres uttaler at man har som mål å score to mål på dødball sier det vel litt om strategien?

Vålerenga har en trener som har spilt i tysk fotball og vet at det holder å score et mål for å vinne en fotballkamp("Fotball er et spill med to lag, og så vinner tyskerne til slutt" sitat Gary Lineker). Det blir min subjektive mening at de ikke angriper mer enn de må, og jeg mener å ha statisktikken med meg i og med at de er det laget som har scoret 3 minst i tippeligaen(Viking og Stabæk er jo ikke akkurat topplag i år)

Go Up