• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Ikke uflaks mot RBK

Started by moffe, July 06, 2004, 08:38:50 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

moffe

Kan ikke skylde på uflaks mot RBK i går!!!
Det er ikke uflaks å selge førstekeeperen sin, som hadde tatt to av målene som kom mot i går.
Ingen kan si vi bare er uheldig som slipper inn fire mål i snitt på de fire siste kampene.
Det er heller ikke uflaks at Haugen driver med lett jogg i 90 minutter på midtbanen vår i går, som han har gjort i hele år.
Satt å fulgte med på Haugen i går, han bidrar ikke med en dritt, i det defansive er han for treg, kommer hele tiden ett sekund for sent i duellene, og i det offensive spillet er han livredd.
Går ikke på løp, der selv min bestemor ville sett at det skulle komt ett løp, driver og gjemmer seg bort mellom RBK spillerene så han er sikker på at han slipper og få ballen. Og når det kommer til pasninger så har han store problemer med å treffe på en tremeters pasning.
I duellene blir han for veik, men alikevell har han klippekort på laget.
Spør meg selv hva i all verden han har å tilføre et Brann lag som skal prøve og hente inn en ledelse, og hvor har Mons Ivar øynene sine når han ikke ser at det kunne vært på tide med ett bytte her.
Tror Knarvik ville gitt oss mer dersom han hadde fått den samme ubegrensede tilliten i kamp etter kamp!!!!

Kan i hvertfall ikke skylde på uflaks i går, tror ikke det var tilfeldig at vi tapte den kampen, desverre.....
ei til trommer på stadion

Xminator

Joda, skyt på Haugen. Tror ikke han får problem med å finne klubb om han skulle få lyst til å spille for noen andre enn Brann.

Det er ikke normalt å være så effektive som Rosenborg var i går. Selv ikke for Rosenborg. Og når Brann bare har "normal" uttelling så blir det slik.

Tror du skal se kampen på video, puste ut noen ganger og så skrive en gang til...

Stoffi

Jeg er ganske så enig. Midtbanen vår dominerer ikke lenger, og Haugen må ta en del av skylden. Prøv en annen i stedet. Akkurat nå, er Knarvik det beste alternativet, men vi trenger en ny midtbanemotor.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

B.B.

n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

Xminator

Du glemmer Hanstveit som kampen gjennom var rundingsbøye. Hadde han ikke bidratt offensivt hadde han vert klar kandidat til en 2'er på børsen.

moffe

Mener helt klart han skal ha 4. målet til rosenborg, og mål nr.2 tror jeg også rønningen hadde tatt.
Snakker ikke om klare keepertabber her, i hvertfall ikke på 2. målet, men snakker om mål som Rønningen som en bedre og mer erfaren keeper hadde tatt. Er ikke få en mot en sitvasjoner han har reddet.
Men igjen, jeg skylder ikke på Opdal, han er nå kastet til ulvene, og vil selvfølgelig spille mest mulig på ett høyest mulig nivå, men det er folk i Brann som skal se at det ikke er Opdal som er det beste alternativet som må ta ansvaret her.

Når det gjelder Haugen og mine beskyldninger mot hannes kvaliteter som fotballspiller så stiller jeg ?????? til de som ikke ser de klare mangler han viser i kamp etter kamp.
Vil oppfordre dere til å holde ett øye med Haugen i neste kamp, se etter hva han gjør i de forskjellige situasjoner, så vil dere se at han gjemmer seg vekk mellom motstanderene i posisjoner der han er 100% sikker på at han ikke får ballen. Han uteblir på løp i situasjoner der det ville skapt store rom og gode muligheter for Brann om han hadde kommt på et løp, og i stedet for blir spilleren som har ballen stående i en vanskelig situasjon.
Han viste tendenser til godt spill i fjor, men desverre har han fallt tilbake ett hakk i år, og det er da på tide og gi andre spillere en sjanse på Haugen sin plass.
Knarvik kan bidra med fighter vilje, samtidig som jeg tror han vil være mer kostruktiv i det offensive spillet, han har en bedre fot både når det gjelder skudd og pasninger, og jeg mener også han viser bedre forståelse for spillet.
Er ikke ment som drittkasting mot egne spillere, men en ytring av egne meninger som jeg mener ville vært med og løfte Brann.
ei til trommer på stadion

Xminator

Og så glemmer vi at han sikkert står for 50% av gjennvinningene Brann har i en kamp. Ikke roter han for mye på egen halvdel heller. Synest personlig at Haugen blir bedre og bedre for hver kamp.

Ricky

Opdal hadde tatt tre av målene mot Viking, så dette går opp i opp.
Er sikker på at om Opdal holder nullen mot Molde neste runde, så vil folk legge ut om hvor mye bedre Rønningen (blant våre dårligste førstekeepere noensinne?) var til å sette i gang spillet.

B.B.

Haugen e en klart bedre spiller enn Knarvik. Der Knarvik prøver å trakke på ballen og gå i ring gjør Haugen det stort sett enkelt og fordeler baller til medspillerne. Haugen sin oppgave e  å vinne og fordele baller. Det gjør han bra! Litt av problemet de siste kampene e at han og Guntveit e for lik i spillestilen. Begge to har de samme kvalitetene som sentral midtbane. Vi kunne nok alle tenkt oss en ny seyi ved siden av enten haugen eller guntveit, men foreløpig må vi klare oss med de vi har. Då e det etter min oppfatning kun haugen og guntveit som e et reelt alternativ.

Knarvik spiller på en måte som gjør at vi får drøssevis med kontringer imot nesten hver kamp. Han e en mester til å miste ballen etter å ha stoppet opp gode overgangsmuligheter. Han trenger vi ikkje..

Eg e spent å høre på hvilket grunnlag du mener at Rønningen ville plokket andre målet. Rønningen e riktignok flink til å redde i situasjoner kor motspillerne kommer alene, men det har j... mye med avslutningen å gjøre. Olsen kommer helt alene og setter ballen til siden og over keeper. Rønningen går som oftest tidlig ned og satser alt på ett kort, så eg tviler vel sterkt på at han hadde tatt den!  2-4 målet? kanskje... det vet vi ikkje. Tror vi hadde tapt kampen selv med Rønningen i mål!

Poenget e ihvertfall at det blir latterlig og direkte feil å fokusere på keeper og midtbane i en kamp der forsvaret gir vekk minst to gratismål!! Det må selv en Moff skjønne?
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!


Roffarne

Fra Dagbladet:

Quote-Jeg har aldri vært så glad for noen seier noen gang, denne mot Brann, og den forrige mot Lyn. Det har vært vanskelige bortekamper der vi har spilt bra. Og seieren i dag forlenget livet mitt med tre år, smiler By Riise.


Det var da som faen.
Nu går alt så meget bedre.

KennethS

Quote from: "Xminator"Du glemmer Hanstveit som kampen gjennom var rundingsbøye. Hadde han ikke bidratt offensivt hadde han vert klar kandidat til en 2'er på børsen.


Ikkje rart han slet når Kvisvik aldri jobbet tilbake, Hanstveit hadde hele tiden 2 stk mot seg på backen, Kvisvik var god offansivt igår, men var helt fraværende bakover.
tå på Brann

PornoPung

godt poeng, hadde jeg vært en trener som skulle spilt kamp mot Brann ville jeg brukt høyresiden på laget mitt veldig myel, nettopp fordi dette skjer. Laget mitt ville fått mye rom å jobbe i på Hanstveits side.

Opdal er bare "skyld" i siste målet, da jeg mener han kan plukke den. Og når han slenger seg, legger han seg bare ned.

abe78

Det er vel ikke midtbanen sin feil at forsvarspillere gjentatte ganger gjør personlige feil som fører til mål? Vi scorer tross alt 3 mål i denne kampen. Nei - jeg tor vi skal fokusere mer på vingspillet vårt. Begge vingene er nesten spisser (Lund og Kvisvik) og jobber dårlig deffensivt.
.og husk!

Mr_Soma

Jeg synes rett og slett syndt på Soma.
Tror ikke han regnet med at Brann skulle ligge og sprelle med krampetrekninger på midten av tabellen halvveis i sesongen før han signerte.

Nå er han kun sammen med Kvisvik og Winters en de mest profilerte spillerne Brann har.

Så må han se at nøkkelspillere som Olofinjana og Rønningen også forsvinner.

Det lover ikke bra.

Tidligere har Soma uttalt seg at han selvfølgelig vil spille proffesjonell fotball i utlandet igjen, med Brann som ett aldri så lite springbrett, men når han nå ser at det ikke blir noe Royal League eller Europa forøvrig så er jeg redd han kan se seg om etter andre alternativer.

Brann må ta seg sammen i ferien,anstrenge seg for å beholde ragnvald og samle krefter,slik at det er ett helt nytt brannlag med entusiasme over det normale!

B.B.

n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

Go Up