• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann – Haugesund , onsdag 16 mai kl 18.00 (runde 10)

Started by Gulløl, May 12, 2018, 16:09:48 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Billy Elliott

Enig med forrige talere. Baklengsen må Gilli ta på sin kappe. Og feilpasningen som førte til målet var ikke den eneste hodeløse ballmissen han hadde i dag.

Mange var under pari, men særlig Gilli og SHN var helt krise. Haugen prøvde, men fikk ikke til noe som helst. Acosta, som nevnt tidligere i tråden, virket uvanlig usikker. Nei, det var generelt mye rart i dag. Enten blir de stresset av mange folk og stor stemning, eller så er de sliten. Uansett var det noe illevarslende over det vi fikk servert i dag.

Lasaron

Haugen bedre enn på lenge. Ellers mye dårlig. Spørsmålet er om vi klarte uavgjort mot et godt lag på en dårlig dag, eller om denne kampen bærer bud om dårlig form i flere uker. Jeg syns iallfall det var lite sprut i beina, og dårlig fokus/konsentrasjon. Men heldigvis har vi kjempegode relasjoner på banen......
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

krakra

Seriøst? Gir folk virkelig Gilli skylden alene for baklengsmålet på grunn av en feilpasning på midtbanen? Det er svakt, men det er veldig mye svakt som skjer etter det. Radlinger er helt ute av det. Når avslutningen kommer er han fortsatt ved siden av målet. Målet et bokstavelig talt åpent. Han er ALT for langt ute. Det er helt innlysende at det kan komme en pasning innover. Dette har Radlinger gjort flere ganger og posisjoneringaspillet hans er mildt sagt bekymringsverdig.

Vi har tre spillere i forsvar som skal ta ut to stykker og de mislykkes fullstendig. De dreit seg ut. Braaten viste at han ikke er en back. Hang ikke med defensivt. Slet taktisk.

Så ja, Gilli driter seg ut. Men det følges opp av elendig keeperspill og svakt forsvarsspill som ikke kan unnskyldes.

Corran

Quote from: Nixon on May 16, 2018, 21:09:16 PM
Quote from: Corran on May 16, 2018, 20:58:15 PMDen største feilen er at Braaten løper helt inn mot mål istedenfor å ta ut Grindheim som kommer etter.

Nei, den største feilen etter min mening er Gilli sin feilpasning som starter hele overganger som fører til skåring. Rart at Samuel (jeg tror Grindheim etter behov hadde plassert den ballen hvor som helst i målet og skårt uansett) og Braaten får hovedskylden, mens Gilli ikke blir nevnt. Ikke det at Gilli var alene om feilpasninger i dag. Kampen var en orgie i å gi vekk ballen. Spesielt på midten av en uvanlig svak midtbanetrio. Men Gilli sin fikk fatale konsekvenser.
Helt enig med at Gilli har størst feil. Men jeg fokuserte i mitt innlegg på fra Haugesund hadde ballen og videre. Skulle nok presisert det men tar det nå istedenfor ;)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Corran

BTW syntes som andre at Gilli hadde noen feil i dag, men han hadde også noen veldig gode defensive involveringer og tross feilen som førte til mål vil jeg velge ham framfor Ruben på back
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

gladiporno

Hadde Sahin-Radlinger plassert seg annerledes (mer mot sin høyre side), kunne Akintola skutt mot nærmeste hjørne og scoret. Det var lite han kunne gjøre med målet. Braaten kunne nok tatt ut Grindheim, men hele situasjonen startet jo med den håpløse pasningen fra Rolantsson - for øvrig en av ganske mye fra Brann i kveld.

krakra

Han hadde ikke trengt å stå seks meter utenfor målet for å hindre Akintonla å score på nærmeste. Han kunne stått på nærmeste. Da avslutningen kom hadde han ikke engang rukket tilbake til nærmeste.

Nixon

Rød makt på Hansa!

osoerli

Feilpasningen til Gilli var sjølsagt ikkje bra, men den skjer såpass langt framme på banen, at det skel vera fullt mogleg å avverga scoring.  Radler treng ikkje stå meir enn ein meter til venstre for målet for å dekke direkte skot frå kanten.  Med plasseringa hans 5-6 meter til venstre for målet fråtek han seg nokon som helst mulighet å redda eit skot om det kjem eit innlegg 30-45 grader ut.  Braaten bør følga Grindheim, då han ser Gilli har kontroll på han som hoppar over.  Men det skjer fort her, og kontringen er godt utført.  Så størst taktisk/teknisk feil gjer nok Gilli og Radler.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Nixon

Quote from: osoerli on May 16, 2018, 23:58:18 PMSå størst taktisk/teknisk feil gjer nok Gilli og Radler.

Men i min bok er Gilli den største synderen som sender Haugesund alene gjennom mot Samuel. Sistnevnte er litt ute av posisjon, noe som selvsagt kan være foruroligende i seg selv, men han må jo dekke første stolpe og som sagt tidligere tror jeg at Haugesund hadde skårt uansett. Så feilposisjonerdingen får ikke noe følger akkurat i dette tilfelle etter min mening.

For hvor mange ganger har vi ikke sett at en spiller kommer alene inn på siden og sender ballen inn i feltet der det blir skåring? Det er vel svært sjelden at keeperen får skylden uansett hvor han har plassert seg. Da synes jeg at Braaten står høyere opp på skyld-skalaen. Han har vel i utgangspunktet like store muligheter til å ta den ballen som det Grindheim har.

Uansett. God 17. mai!:)
Rød makt på Hansa!

Superjack

Billy elliot kommer nærere og nærere det tapet han spår, for hver kamp som går. I går møtte Brann det laget som kanskje er nærest i spillestil i press og kraftfotball i ES. Brann var fortsattbest, men mer marginalt enn tidligere. Med press på spesielt Acosta, Barmen og Nilsen ble det stakkato, og Brann ble presset ut på sidene, der Gilli enten ble tatt ut eller hadde upresise eller bakoverpasninger. Dette i kombinasjon med litt småslitne spillere gjorde at det ble som det ble. Jeg håper både Kristiansen og Teniste kommer seg i form og i gang igjen så snart som muøig, slik at både Gilli og Braaten kan brukes som offensive våpen. De gjør det bra på back, men gjør mulighetene til LAN mye færre. I forhold til Orry så tror jeg han hadde startet eller gjort dn stor forskjell fra ca 55 minutter om han ikke hadde fått en smell.

Kampen i går var godkjent + i min bok. Vi har blitt til tider meget bortskjemt denne sesongen, og det kunne fort vippet i Brannfavør siste 25 minuttene, da hadde klagingen vært fraværende. Sesongen så langt er 8-2-0, med bare 3 mål innsluppet, og dette var vel sånn første "normale" spillemål i mot på 1/3 av sesongen.
i taper ALDRI!

Ninja-Bob

Talaren over såg same kamp som eg såg. Spelet var ingen krise i går, men me var reduserte og møtte ordentlig god motstand. Mykje læring i å måtte støte og støte mot eit så godt organisert og pliktoppfyllande forsvar som det FKH varta opp med. Med litt flaks hadde me vunne kampen, med ganske mykje uflaks hadde me tapt den. Uavgjort var greit, men no håpar eg Kristiansen snart er klar for å spele igjen.

Corran

Eg vil ikke ha Kristiansen inn igjen Synes at Gilli er bedre både bakover og framover + mer målfarlig.
I tillegg så begynner det å bli relasjoner mellom ham og Marengo samt at om Ruben kommer inn risikerer vi at Marengo går ut og Gilli fram
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Ninja-Bob

Tenker først og fremst på å få Gilli over på høgreback slik at me speler med to backar som er trent i faget. Så det blir Kristiansen - Barmen - Marengo på venstre fløy og Gilli - Haugen - Koomson på høgre.

Ellers er eg enig i at Gilli - Marengo har meir morro i seg enn Kristiansen - Gilli, altså.

blobby winters

May 18, 2018, 21:06:52 PM #114 Last Edit: May 18, 2018, 21:09:37 PM by blobby winters
Noen som vet hvor jeg kan få tak i et bedre bilde enn dette av denne fantastiske tifoen

Go Up