• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Start - Brann, lørdag 12.05.18 kl 18:00 (9. runde)

Started by Lasaron, May 07, 2018, 08:57:47 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Brann er de hjelpeløses hjelper, og alt det der. Ekstrem topp mot bunn. Har Brann noen gang, på papiret, vært større favoritter på bortebane før? Gunstig for oss at Start gikk på nok et tap, at de ikke fikk en vitamininnsprøytning. Dempsey får ikke lede laget, usikker på hvordan det slår ut. Han spilleren som ble utvist tror jeg ikke er blant Starts beste.

Bør bli rekordoppmøte av brannfans der nede. Plass til mange, lørdag, fantastisk form. Brannfansen kan lett eie stemningen der, og få det til å høres ut som hjemmebane.

Virker ikke som om noen ble skadet i gårsdagens kamp, dermed går det mot samme ellever her. Om Kristiansen blir friskmeldt skal han i mine øyne uansett ikke inn på laget i denne omgang.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

huleste

Alle mann til Kristiansand! Lørdagsbortekamp på sørlandet i mai, høres jo like bra ut som det kommer til å bli

ACHTUNG

Brann kommer til å male på som før og det fine er jo at Branns spillestil kommer mer til sin rett på kunstgress, paradoksalt nok. Det kan ikke bli noe annet enn uendret førsteellever, med mindre noen skader seg i den kommende uken.

Gulløl

Dette må vel være årets verste bortkamp så langt ?
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Pelle

Quote from: Gulløl on May 07, 2018, 12:11:15 PMDette må vel være årets verste bortkamp så langt ?

Du tenker på at de har en som er godt trent (Kasper) ?
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Spelaren

Quote from: Lasaron on May 07, 2018, 08:57:47 AMOm Kristiansen blir friskmeldt skal han i mine øyne uansett ikke inn på laget i denne omgang.

Kristiansen går og fisker etter sykemelding, holdt på å kjøre ham ned i Roald Amundsens vei i dag der han gikk og glante i mobilen.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Superjack

Her blir det lik startoppstilling som mot TIL, full trøkk, 0-5 borteseier. 
i taper ALDRI!

Gulløl

Quote from: Spelaren on May 07, 2018, 17:11:36 PMKristiansen går og fisker etter sykemelding, holdt på å kjøre ham ned i Roald Amundsens vei i dag der han gikk og glante i mobilen.
Sjekket vel børskarateren til superback Gilli Gilli Gilli Rólantsson. Han med skuddfoten.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

marsboer

Kanskje denne kampen blir som bortekampen mot Lyn i 2007. 0-6-tap og rødt kort på Radlinger. Men da vinner vi serien på slutten ;)

blobby winters

På papir skal dette være stor seier for Brann.
Har nettopp sett analyse av Start på Europris hvor de har blitt straffet med mål i mot gang etter gang fordi de prøver å spille ut bakfra, tåler ikke høy press, gjør feil og får mål i mot.
Høres ut som en kamp hvor Brann skal kose seg. 1 ting vi har vært knallgod på er høypress.
Men, fotball.. og Brann....man vet aldri.

Billy Elliott

Smellen må komme. Skaanes-mål er garantert. Dette blir tap.

Superjack

Tror jeg øker med 1, blir 0-6, borteseier. Skaanes kan sikte mot nedrykk på Sørlandet, der han kunne valgt jevnlig  spilletid og et mulig seriegull med sin barndoms klubb, Brann.
i taper ALDRI!

Nixon

Det spørs vel litt om du og Skaanes har samme definisjon på jevnlig spilletid.
Rød makt på Hansa!

Superjack

Quote from: Nixon on May 08, 2018, 11:33:27 AMDet spørs vel litt om du og Skaanes har samme definisjon på jevnlig spilletid.

Det tror jeg er helt sant. Men det med seriegull vs nedrykk er en faktapåstand.
i taper ALDRI!

Tom C

Dersom det blir 0-6 i Kristiansand, da skal jeg spise sokkene mine. Tipper 1-0. Dette er en kamp der Start har alt å vinne, og kan spille helt uten press, ettersom "alle" tydeligvis har innkassert seieren til den suverene serieleder Brann.
Synes at, selv om vi selvfølgelig har vært solide, så har vi hatt en del marginer på vår side så langt. Tror at marginene denne gangen vipper i makrellenes favør, og at vi (som vanlig) får noen elendige dommerinvolveringer av Mr Moen.
Aldri mer Obos....

Lasaron

Er Svein Oddvar Moen dommer? Han er jo Norges beste. Pleier å dømme bra mot oss også, det er iallfall mitt inntrykk. (Ikke ironi).

Start har spilt ganske mange kamper nå med lave forventninger og mulighet til å slå oppover. Ikke urealistisk at Dempsey ryker etter kampen.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Leffen

Får ikke en kamp med høyere bananskallfaktor enn denne. Men at Start ikke har noe å tape tror jeg ikke stemmer. Seff er det topp mot bunn, men presset er heftig stort der nå mtp ambisjonene til Start En Drøm

Norlings Hund 2

Samtidig finner vi heller ikke et lag som henger dårligere sammen. Hvorfor tror noen at de skal snu det mot det vanskeligste laget de har møtt i år?

For det er akkurat det vi mest sannsynlig kommer til å være.

Superjack

May 08, 2018, 15:57:43 PM #18 Last Edit: May 08, 2018, 15:59:27 PM by Superjack
Quote from: Leffen on May 08, 2018, 15:42:19 PMFår ikke en kamp med høyere bananskallfaktor enn denne. Men at Start ikke har noe å tape tror jeg ikke stemmer. Seff er det topp mot bunn, men presset er heftig stort der nå mtp ambisjonene til Start En Drøm

Start med Karlsen og Co skulle bli fantastisk gode med lettbente spillere med masse pasninger. Med sånn ca helt nytt lag fra det som rykket opp og dermed ingen relasjoner.

Jeg tror at om Brann kjører massiv pressfotball mot det laget der noe i nærheten av det som ble prestert mot Tromsø og Godset så blir det mange mål. Til Brann.
Tror også Dempsey blir første mann ut av ES trenerene.

Faktisk vil jeg påstå at denne kampen kanskje er den sikreste B i årets ES, uansett lag og kamp.
i taper ALDRI!

Lasaron

Første mann ut var Magnus Powell. Nestemann blir Dempsey.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Superjack

Quote from: Lasaron on May 08, 2018, 16:18:35 PMFørste mann ut var Magnus Powell. Nestemann blir Dempsey.

Førstemann ut etter dem som er der i dag ;-)
i taper ALDRI!

Corran

Var det ikke denne Karlsen noen ville ha til Brann. Ser han nå får kjempe kritikk for innkjøpene sine som virker planløse Og ingen ledere er handlet inn
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Har de brukt den nye og hippe metoden jeg ikke husker navnet på?
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Kagain

Moneyball tenker du? Vet ikke hvem som bruker den for tiden, men det var vel mange som hadde store forhåpninger til Karlsen for noen år siden. Han hadde vel da vært Sportsdirektør (eller hva man skal kalle det) hos noen klubber nedover på kontinentet.


Lasaron

Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Gulløl

Slå langt på Brann ?
Klipp fra Fædrelandsvennen:
Dempsey tar grep etter sesongstarten: Vil spille en enklere type fotball
- Vi må endre på ting, sier Start-trener Mark Dempsey etter fire poeng fra de første åtte kampene.

-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Tom C

Quote from: Kagain on May 08, 2018, 18:10:39 PMMoneyball tenker du? Vet ikke hvem som bruker den for tiden, men det var vel mange som hadde store forhåpninger til Karlsen for noen år siden. Han hadde vel da vært Sportsdirektør (eller hva man skal kalle det) hos noen klubber nedover på kontinentet.

Brentford, som er laget mitt i England, bruker den metoden der, og har hatt bra suksess med det de siste årene. Har gått fra å være et dårlig league one lag til å bli et lag som hvert år kjemper om playoff til premier league. FC Midtjylland i Danmark er vel den største suksesshistorien for klubber som jobber etter moneyball prinsippet dog.
Aldri mer Obos....

marsboer

Greit at de satser på moneyball-business, men de har byttet ut nesten hele laget som rykket opp for å erstatte dem med moneyball-spillere. Vinnermentalitet og samspillet er ikke der lenger.  De burde ha tatt et steg om gangen og skifte ut litt etter litt.

Churchill

Har en litt ekkel følelse, siden dette er en kamp vi bare skal vinne. Litt for lett å feile da.
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.

Lasaron

Husk at i de fleste tilfeller der det ene laget er soleklar favoritt, vinner favoritten.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

ACHTUNG

Brann vet hva som skal til og kan bare fortsette i samme spor. Det blir nok balldominans favør Brann og før eller siden smeller det.

Churchill

Lowe(?) eller noe i den duren. Midtstopper fra caribien ble skadet i dagens kamp mot Egersund. Aner ikke noe om fyren, men vi kan jo alltids håpe han er en sentral spiller og at han er ute i søndagens kamp.
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.

Jose Arrogantio

Quote from: Churchill on May 09, 2018, 19:27:28 PMLowe(?) eller noe i den duren. Midtstopper fra caribien ble skadet i dagens kamp mot Egersund. Aner ikke noe om fyren, men vi kan jo alltids håpe han er en sentral spiller og at han er ute i søndagens kamp.

Vet ikke mye om ham men han have spilt 6 så langt i hvert fall så sikkert et savn om han er ute.

Churchill

Dempsey;
Et skår i gleden var det at Damion Lowe måtte gi seg med en skade i låret.

- Vi får se hvor alvorlig det er, men han er nok ute en liten stund. Det er veldig synd ettersom han nå akkurat var på vei tilbake i form etter å ha vært ute i en lengre periode, sier Dempsey.
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.

Crispo 2

Om noen trenger skyss Stavanger-Kristiansand-Stavanger så har jeg plass i bilen på lørdag👌👌
Hater Fagermo!

Crispo 2

Noen som vil ta en educated guess på hvor mange supportere vi stiller på lørdag?

500?
Hater Fagermo!

Spelaren

Hadde gjerne tatt turen til byen eg bodde i mellom 2008 og 2012 men eksamenstid er eksamenstid.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

ACHTUNG

De som fikk mer eller mindre full hvile i cupen mot FKF:

Vito, Acosta, Gilli, Haugen, Skålevik og Koomson.

De som måtte spille enten hele eller store deler av cupkampen:

Radlinger, Teniste, Barmen, SHN og Marengo.

Radlinger tok neppe skade av kamptreningen og Marengo spilte 60 minutter, der han som vanlig ga bånn gass, så hollenderen har vel ikke fått optimalt med hvile han heller.

Start stilte med følgende ellever i cupkampen mot Egersund og med 3 bytter i andre omgang:


J. Deumeland

S. Larsen

L. Salvesen

T. Christensen

A. Sigurdarson

H. Robstad

I. Twum

K. Skaanes

M. Bringaker

E. Wichne

D. Lowe

På benken:

E. Käck

E. Berger

A. Aremu

K. Kabran

N. Sandberg

K. Finnbogason

B. Boujar

52 Lowe (ut) /  Berger (inn)
64 Christensen (ut) /  Sandberg (inn)
86 Sigurdarson (ut) /  Finnbogason (inn)


Jeg kan ikke påberope meg å ha svart belte i kunnskap om hvem som spiller fast på Start, men det ser umiddelbart ut som om sørlendingene stilte med en skarpere ellever enn Brann. Kan noen bekrefte eller avkrefte det?

huleste

I forrgie eliteseriekamp startet denne gjengen:

Jonas Deumeland

Simon Larsen

Espen Berger

Elliot Käck

Damion Lowe

Afeez Aremu

Adnan Hadzic

Kasper Skaanes

Lars-Jørgen Salvesen

Kevin Kabran

Kristian Flóki Finnbogason

ACHTUNG

Da har de vel hatt rundt samme belastning på rundt samme antall fra foretrukket førsteellever, som Brann. Barmen og Heltne er vel de som har fått den største belastningen, midtbanespillere som de er.

marsboer

Liker ikke at både Heltne og Barmen står i fare for karantene (3 gule hver). Vi trenger begge to mot Haugesund den 16.mai. Barmens siste gule kort var ganske unødvendig.

ACHTUNG

Generelt sett pådrar spesielt Heltne, men også Barmen, især denne sesongen, fryktelig unødvendig gule kort. Barmen hang jo i shortsen på TIL-spilleren i flere sekunder, med begge hendene, etter min mening var det så usportslig at man ikke hadde reagert om dommeren trakk opp det røde.

Nixon

Barmen har vel to gule for hindring av overganger. Det sier vel kanskje litt om hvor han har problemer.
Rød makt på Hansa!

krakra

Den mot TIL var jo bare dum. Ikke spesielt farlig kontring, en spiller som har vært svak hele kampen på et lag som ikke har skapt noe mot oss. Var det ikke på 2-0? Helt bortkastet gult kort.

Gulløl

Er vel typisk at både Heltne og Barmen må stå over mot Rosenborg, da er Brann ganske svekket til toppkampen på Lerkendal.

Faderen burde gitt grei beskjed til sønnen at han skulle tatt et taktisk gult kort mot Tromsø, slik at han kunne stått over kampen mot Start. Selv om sønnen sier at slikt gjør han ikke.

Så bør Barmen ta et taktisk gult på slutten av kampen mot FKH og stå over mot LSK(om Heltne ikke får gult før i den kampen). Barmen forstår forhåpentligvis at det kan være fornuftig.

Men nå får vi først se om noen av de får gult mot Start og må sone mot FKH. Det får de nok ikke siden de nok ikke vil gå glipp av 16 mai kampen.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

ACHTUNG

Det beste er om begge holder seg i skinnet både mot Start, FKH og LSK, men det er vel for mye å forvente. Om begge får gult i Kristiansand, vil Branns midtbane være betydelig svekket til møtet med FKH 16 mai. Dersom begge fortsatt har 3 gule før møtet med LSK 21.05, bør en av dem, ideelt sett Barmen benkes til den kampen. Begge kan ikke benkes, for da vil det gå ille på Åråsen.

Hvem kan erstatte hvem i trioen på midten? Ordagic har vist at han kan erstatte Haugen bra, om SHN er ute gjør Barmen en like god figur, på sin egen måte, i ankerrollen og Orry har ved flere anledninger vist at han kan kopiere endel av det Barmen gjør, i indreløperrollen. Men om Brann stiller med Haugen, Orry, Ordagic mot RBK, er Brann betydelig svekket på midten, så her bør nok LAN tenke taktisk og kynisk.

Gepard

Start har mye bra ballspillere, men har så langt i år vært lite samspilte og naive i utspilling. Ergo er eneste medisin for brann knallhardt høyt press som mot Sarp borte. Stress sjabre Startspilllere fra første sekund

Å legge seg bakpå og gi startspillerne en sårt tiltrengt ro med ball er muligens oppskrift på sesongens første tap

oslo øst

blir nok fullt på bortefeltet ca 100 billetter igjen på bortefeltet tar vel 547 tror jeg . vet om noen som ikke har kjøpt billett ennå så fullt blir det
for de som ikke vet 160,- hvis du kjøper på nett og 190,- i døra

krakra

SHN eller Barmen ute mot Haugesund bør være null problem. Orry løser Barmenrollen uten problem på hjemmebane, og Barmen kan gå ned i SHN-rollen. Begge ute blir mer problematisk, men hvis laget faller sammen uten SHN og Barmen i en hjemmekamp, så må jeg si at noen har sviktet i stallsammensettingen i år også. Vi kan ikke satse på gull og kun ha elleve spillere som vinner kamper. Særlig på midtbanen, med den duellfokuserte stilen vi har, må en nesten regne med at to spillere er ute samtidig fra tid til annen.

          Orry
Haugen Ordagic

Blir en midtbane som gjør at vi må tenke litt annerledes. Mindre duellspill, mer spill langs bakken. Men hjemme mot Haugesund skal det være fult mulig å ta en komfortabel seier likevel. Alternativt kan vi spille med Haugen dypt. Det gir litt mindre trøkk defensivt, men gjør at vi beholder et oppspillspunkt høyere i banen ved Orry.

osoerli

Start er betre enn poengfangsten viser hittil.  Dei kjørte over Haugesund store deler av kampen, og skapte bøttevis med sjanser utan å få den i mål.  Skal Brann vinne må det kjøres full trøkk som mot Godset, S08 og Ranheim.  Spelar me som mot Sandefjord kan det fort bli tap.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

marsboer

Ja, hvis Heltne er borte, så har vi Barmen som klarer hans oppgave ganske greit. Orry kan overta Barmens rolle. Men da må vi passe på at begge to ikke får karantene samtidig.

I verst fall (begge to ute), må vi kanskje vurdere Grønner i Heltnes rolle og Orry i Barmens rolle. Går det an?

Billy Elliott

May 11, 2018, 14:00:36 PM #53 Last Edit: May 11, 2018, 18:29:18 PM by Billy Elliott
Ordagic kan spille i den dype rollen på midten. Gjorde det med bravur mot Sandviken. Dårlig motstand så klart, men han viste at han kan løse den posisjonen bra.

pidre

Vi har fått 12 gule så langt, Start med 16. Til sammenligning har RBK 4 (!), så trolig ingen karantene der.
Saludar a los monos!

Corran

Viktig at Barmen og SHN får et gult kort hver i hver sin av de to neste kampene så begge er tilbake mot rbk.
Evt ikke pådrar seg flere gule kort
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

May 12, 2018, 00:04:51 AM #56 Last Edit: May 12, 2018, 00:07:06 AM by Gulløl
Det er passert 550 solgte billetter på bortefeltet. I underkant av 50 billetter igjen. Men
Start utvider bortefeltet med ytterligere 250 plasser om det blir behov for det så alle som vil ha billett vil få det. Passerer da kanskje 700 solgte på bortefeltet. Tror Brann kommer til å dominere kraftig på tribunen i stemning, blir nesten hjemmebane følelse for spillerne.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

SeLyren

Alt ligger jo tilrette for et klassisk mageplask... Men med akkurat dette laget, går det nok greit allikevel.
Barmen Army

Superjack

I alle tilfeller frem til juni 2014 ville jeg ha sagt at dette er årets sikreste mageplask. De hjelpeløses hjelper, 5 seire på rad, serieledelse og storinnrykk av supportere, og kamp på TV = 110% sikker fiasko.

Med dagens regime, fiaskosannsynlighet 2%
Nøytralt utfall (uavgjort med god prestasjon) - 28%
Positivt utfall - Seier - 70%

Sannsynlighet for storseier +3 mål seier 50%
i taper ALDRI!

Kagain

Quote from: pidre on May 11, 2018, 16:43:35 PMVi har fått 12 gule så langt, Start med 16. Til sammenligning har RBK 4 (!), så trolig ingen karantene der.

Det er vel kanskje prisen som må betales for Brann sin spillestil det. Selv om Start har enda flere. 2 gule kort pr kamp er ganske imponerende...

Gulløl

May 12, 2018, 09:56:03 AM #60 Last Edit: May 12, 2018, 09:59:16 AM by Gulløl
Tidligere år har det blitt forklart at Rosenborg får ganske lite gule kort i forhold til andre lag fordi de leder serien, fører kampene og er så suverene. I år er det Brann som er i den situasjonen, likevel har Rosenborg et lite antall med kun 4 gule kort mens Brann har 12 gule kort. Har en sterk følelse at det fremdeles er slik at dommerne ser litt mer i mellom fingrene med "hele Norges RBK".
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Billy Elliott

Har sjelden følt meg så sikker på tap som i dag.

Gulløl

Bortefeltet er nå oppført som utsolgt. Start opplyste at de skulle utvide bortefeltet med ytterligere 250 plasser dersom behovet var der. Foreløpig har de ikke gjort det ser det ut til.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Crispo 2

Bortefeltet utvidet til nærmere 900!! Bergen på tur!!!!
Hater Fagermo!

Pelle

Quote from: Gulløl on May 12, 2018, 09:56:03 AMTidligere år har det blitt forklart at Rosenborg får ganske lite gule kort i forhold til andre lag fordi de leder serien, fører kampene og er så suverene. I år er det Brann som er i den situasjonen, likevel har Rosenborg et lite antall med kun 4 gule kort mens Brann har 12 gule kort. Har en sterk følelse at det fremdeles er slik at dommerne ser litt mer i mellom fingrene med "hele Norges RBK".

Enig i det men RBK spiller jo Lavtrykks fotball ;-)
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

marsboer

Oisann, oppdaget først nå at kampen er idag, ikke imorgen. Det passer meg veldigbra for jeg skal reise bort til en konfirmasjonsfest imorgen, hehe. Takk til NFF som tenkte på meg!

Nixon

Dette blir hjemmebane og en grei seier! Jeg føler meg optimistisk!
Rød makt på Hansa!

Gulløl

May 12, 2018, 15:22:42 PM #67 Last Edit: May 12, 2018, 15:25:36 PM by Gulløl
Det blir hjemmebanetrøkk på kampen. Blir det stemningsrekord for Sparebanken Sør Arena ? Kan kaptein Sabeltann sangen"Tjukk og feit og full og seriegull"  ?

Klipp fra BT:
- Er vi heldige blir det 800-900 på kamp, sier Morten Talhaug, nestleder i supportergruppen Bataljonen, til BT utenfor supporternes samlingssted i sentrum.
Det er uvanlig bra, selv til "bortesterke" Brann-supportere å være. Og det er flere enn arrangørklubben Start normalt har i borteseksjonen. Der er det "fullt" hvis det er 500 tilskuere.
- De siste tallene vi har er på 650 - 700 Brann-supportere. Så vi har utvidet, og vi har plass til enda noen flere, sier Starts arrangementssjef, Olav Lindebø


https://www.bt.no/100Sport/fotball/Bortefeltet-mer-enn-utsolgt-i-Kristiansand--Jeg-tror-vi-aner-litt-Brann-rus-254992b.html
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

OmOssSjølOgHansaøl

Samme lag som sist:

                  Sahin-Radlinger
  Teniste - Wormgoor - Acosta - Gilli
   Haugen - Heltne Nilsen - Barmen
     Koomson - Skålevik - Marengo

Benken: O. Pettersen, Grønner, Orry Larsen, Ordagic, Karadas, Vega, Braaten
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Gulløl

Det utvidete bortefeltet er også utsolgt. Som å kaste det til sultne ulver. Tilsammen 870 billetter er solgt. Med Brann supportere på hjemmefeltene kan det hende det er over 1 000.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

SeLyren

Svært imponerende. Håper på like imponerende innsats av spillerene.
Barmen Army

Spelaren

Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Spelaren

Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Serez

Ja, stygt redd for at vi kommer til å ende opp med skader måneder fremover etter denne kampen.

Spelaren

Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Serez

Enda en etterslenger. Nå må dommeren begynne å ta grep

SeLyren

Barmen Army

Spelaren

NÅR SKAL HAN GI KORT??? Holder jo armen oppe KUN for å smelle i Barmen.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Serez

Ja lurer på om "gjøre ting enkelt" er sørlandsk for å spille stygt

SeLyren

Barmen Army

ACHTUNG

Ser at flere har kommentert Haugen, er 100% enig. Her er det bare å gi Ordagic spilletid. Og før eller siden sitter den for Brann, det er bare å kjøre videre på.

Superjack

Braaten som høyrebakk. Lagets potet, uten tvil.

Bedre siste 20
enn første 20. Men som nevnt tidligere, synest Skålevik blir for lett her. Gilli har vært svak offensivt og Marengs har sett oppgitt ut ved et par anledninger, da de åpenbare / enkle mulighetene som Gilli skulle kunne sette opp, ikke er der. Haugen er usynlig. Jeg har ikke sett på hvordan evt Start prøver å ta ut Høyresiden, det er en mulig grunn.
i taper ALDRI!

Billy Elliott

Skulle ikke dette bli en enkel 6-0-seier da? Det har jeg blitt fortalt her inne. For noe tull. Dette blir tap.

Serez

Tror Orry larsen kunne gjort en god figur her jeg. Men har jo litt mindre muligheter nå når ett bytte allerede er brukt, er ikke akkurat usannsynlig med en skade til i denne kampen her.

OmOssSjølOgHansaøl

Håper virkelig det går bra med Teniste. Det fallet så utrolig guffent ut.

Marengo har vært veldig god. Hvis noen av de andre offensive spillerne skrur seg på til andre omgang, så kan dette bli bra, det.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

osoerli

Skålevik har for lite av det meste. Blir ikkje gull i år utan ny spiss
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Falkman

Quote from: Billy Elliott on May 12, 2018, 17:59:02 PMSkulle ikke dette bli en enkel 6-0-seier da? Det har jeg blitt fortalt her inne. For noe tull. Dette blir tap.

Disse potensielle "hva var det jeg sa"-greiene i forbindelse med hver eneste bortekamp begynner å bli litt slitsomme.

Ninja-Bob

Tøv, Skålevik kjem til skåre to i andre omgang.

(Håpar eg)

marsboer

Jeg synes at det er helt utrolig at dommeren ikke har greid å dele ut et eneste gult kort utfra hvordan Start har spilt. De kan ikke duellere, så de gjør skitne knep isteden.

Spelaren

Eg synes Haugen bommer med alt, nå. Enkle pasninger videre - bom. Headinger - bom.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Serez

Start burde hatt 2-3 gule i første omgang, og den albuen på barmen virket jo som om den var med vilje. Får bare håpe det løsner nå snart.

OmOssSjølOgHansaøl

Er dette en sånn dag da ingenting skal gå inn?
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Serez

Dette er jo helt utrolig. Har han glemt kortene på flyet?

Spelaren

Fortsatt ingen gule kort i en situasjon med to klare kortforseelser. Hårreisende svak dømming.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Leffen

Historiens klareste gule kort! Sjuk den listen han legger

marsboer

Taklingen kunne ha vært styggere hvis han traff mer riktig, men dette var minst et gult kort! For en hjemmedommer!

Spelaren

Skulle akkurat til å klage på en passiv Haugen som roter bort en gigantåpning, så roter det seg til rette veien alikevel. Skålevik våken igjen!
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Serez

Fy faen den var deilig. Ikke noe poeng til dette drittlaget. 2-0 nå!

Spelaren

Wow, gult kort. Er det nr tre han skulle hatt til nå?
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Spelaren

Phew, lurte på om en svak Moen skulle blåse frispark mot Acosta der. Deilig med tre poeng, men denne kampen kostet. Start kan rykke til helsike ned i avgrunnen med den bedritne, usportslige møkkaforestillingen sin. Makrell? Heller makabert.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

OmOssSjølOgHansaøl

Deilig sliteseier! Syv på rad nå!

Spillerne begynner å bli slitne, men de kjemper til fløyten går, og de nekter å avgi poeng. Deilig, deilig!
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Gulløl

Quote from: osoerli on May 12, 2018, 18:02:53 PMSkålevik har for lite av det meste. Blir ikkje gull i år utan ny spiss
Klassespiss. På andre plass på toppscorer lista. Matchvinner i dag.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

marsboer

På forhånd håpert jeg på hattrick av Skålevik idag, men utfra kampbildet idag, så er jeg mer enn godt fornøyd med hans ene mål, hehe. Fantastisk å ha en målsnik. Det har vi trengt i de siste årene.

Billy Elliott

Skålevik blir jo klaget på hver uke. Så scorer han, men klagingen fortsetter. Må vel score 50 mål per sesong før visse folk blir fornøyd.

Superjack

Nok en solid seier. Start gikk inn for å kjempe Brann ut av stilen, men maskinen malte bare på. 0-1 eller 0-6, 3 poeng om det ble 1 eller 6 mål. Leder serien med 10! poeng. Ingen tap, ingen mål imot i det jeg vil kalle normalt spill. Håper det går bra med Teniste. Bare nullstille og satse på seier mot Haugesund!
i taper ALDRI!

ACHTUNG

Ok, Teniste må kanskje hvile nakken en uke eller to, men vet noen hva som skjedde med Barmen?-Han kunne jo ikke gå på foten. Det så ut til å være kneet.

Kagain

Hvordan løste Braaten oppgaven på Høyrebacken?

ACHTUNG

Eminent! Han og Komsoon fant tonen umiddelbart. Dobling på kant og fikse kombinasjoner.

Corran

En flott sliteseier. Når sånne kamper vipper riktig vei så er det et meget godt tegn.
Om dette fortsetter så kan eg begynne å få troen på medalje i år ;-)

Ellers deilig å se at radlinger plukket ned noen baller og ikke bokset i dag.
Braaten løser backrollen bra
Haugen er en skygge av seg selv. Synes han har skuffet litt i år. Passninger og dødballer sitter ikke og da har han ikke mye mer å tilby.
Men det kan jo bare bety at han blir bedre etter hvert så da har vi jo litt å gå på selv om vi leder med 10 poeng og har 25 av 27 poeng så langt

PS Bare 5-7 poeng igjen før vi er sikre på å holde oss i ES
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

blobby winters

3 poeng, vi kan bare slappe av og se hvordan det går med de andrekampen søndag.
Men, det kostet. Jeg håper det går med Barmy og Teniste.

Norlings Hund 2


marsboer

Quote from: Billy Elliott on May 12, 2018, 19:17:46 PMSkålevik blir jo klaget på hver uke. Så scorer han, men klagingen fortsetter.

Huh, hvem klager? Mener du de som ønsker å kjøpe en klassespiss?

Vi trenger iallfall en spissbackup nå som HKJ er skadet. Men jeg vil heller finne en spisstalent for framtiden.

Norlings Hund 2

I LANs system ER Skålevik en klassespiss. Jobber knallhardt og er en måltyv. Enig i at vi bør satse på et talent som 3. valg, men både Orry og Barmen kan gjøre en god jobb på spissplassen ved behov. Slik jeg ser det er det ikke prekært å hente inn en ny spiss, personlig blir jeg verken overrasket eller veldig skuffet om vi fullfører sesongen med stallen vi har nå.

Spelaren

Dette var en seier som kostet mer enn nødvendig. Det er selvsagt prisen en må betale for tett kampprogram og en taktikk som krever duellkraft og beinhard jobbing. Det positive er at man har en maskinfotball med veldig klart definerte roller erstatterne kan gå inn i, Daniel Braaten så jo ut som om han aldri hadde gjort annet når han kom inn. Enorm duellkapasitet og løpsvilje. Peter Orry Larsen var også toneangivende når han kom inn og begynner så smått å presse seg fram i midtbanekøen.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Kagain

Ja, jeg så BT snakket om at Braaten tidvis opererte som en ekstra-ving på høyresiden. Men jeg regner med at han også skjøttet sine defensive oppgaver vel så bra. Så om han er frisk nok til flere kamper så kan han jo kose seg litt på høyresiden.

Go Up