• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann – Tromsø , søndag 06 mai kl 20.00 (runde 8)

Started by Gulløl, April 30, 2018, 12:35:52 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

Kan starte denne kamptråden med nyheten om at Gjermund Aasen ikke kommer til å spille denne kampen.

Klipp:
TILs midtbanespiller fikk en skade i låret mot Kristiansund søndag. Det gjorde at han måtte byttes ut etter bare 12 minutter.  - Kampene mot Senja og Brann kommer for tidlig. Skaden er ikke så alvorlig som vi trodde, men disse kampene spiller han ikke, sier TIL-trener Simo Valakari til iTromsø mandag formiddag.


https://www.bt.no/100Sport/fotball/TIL-nokkelspiller-ute-med-skade-i-minst-to-kamper-254397b.html

-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Spelaren

En god nyhet, definitivt. Men det blir en vrien oppgave uansett, glad det er dønnseriøse Nilsen som innprenter spillerne med behovet for nullstilling.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.


Spelaren

Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Superjack

Quote from: Spelaren on April 30, 2018, 15:26:27 PM
Quote from: Billy Elliott on April 30, 2018, 15:09:27 PMKlarer vi 10.000?

Bikker me ikkje 10 000 er det bare å legge ned klubben.

Da er det bare fordi at det ikke er bygget stadion med kapasitet på 25.000....
i taper ALDRI!

Gulløl

April 30, 2018, 18:39:10 PM #5 Last Edit: April 30, 2018, 18:41:50 PM by Gulløl
Kommersiell leder Camilla Schutz er optimist.
Klipp fra BT:
Schutz mener at bortekampene viser at engasjementet for Brann absolutt er levende blant supporterne, og hun har forventninger til møtet med Tromsø til helgen.
- Det blir den første ordentlige vårkampen, med fint vær, god stemning og Brann på toppen av tabellen. Så jeg håper at vi kryper opp mot det som i år er fullsatt (12900 tilskuere), sier hun.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

SeLyren

Eg går ut ifra at Kristiansen ikke rekker denne kampen. Lyskeproblemer er kinkige greier og han bør spares, uansett. No er ikke eg Kristiansens største fan, men eg synes han var vært mer solid defensivt i år kontra i fjor. Men han bidrar heller ikke like mye fremover, om det er bevisst eller ikke vet eg ikke. Når det er sagt synes eg kombinasjonen Gilli-Marengo er mer spennende enn Kristiansen-Gilli/Marengo. Gilli hadde noen raid mot Sandefjord som var heelt rå, og den fyren kan virkelig løpe. Fort. Så visst Gilli og Marengo får overlappene til å fungere, kan de ble en heftig duo.
Barmen Army

ACHTUNG

LAN kommer til å kjøre samme lag mot TIL, som mot Sandefjord borte, med en mulig endring, Orry inn for Ordagic. Samtidig er ideen bak å bruke Ordagic i Haugens skadefravær, å ha en ballfordeler på midten og Orry er vel ikke akkurat en ballfordeler, så jeg tipper at Bosnieren starter, med mindre skaden mot Sandefjord sitter i. Jeg tror heller ikke det er noe sjakktrekk av Orry å lufte frustrasjonen i avisene, slik han gjorde etter helgens kamp, LAN bryr seg ikke om denslags, dersom han mener at Orry er best å bruke som innhopper, så blir det slik. Og jeg mener også at Ordagic virker å være på gang, så det er å håpe at LAN kjører uendret. Med mindre Haugen blir kampklar, da er det ingen diskusjon.

Gjermund Åsen kan fort være klar til kampen søndag kveld, jeg stoler ikke 100% på at de hviler ham, for det vi vet kan det være TILs lille tvist før oppgjøret, i og med at alle vet hvilken posisjon Åsen har. Jeg tror uansett at det skal mye til for at TIL tar poeng fra hjemmesterke Brann, for på bortebane er ikke TIL i nærheten av å være den maskinen de er hjemme. Men for all del, Brann må jobbe beinhardt for å vinne, igjen.

Gulløl

Status hos Tromsø før kveldens cupkamp mot Senja.

Klipp:
TIL hviler blant annet Morten Gamst Pedersen og Tom Høgli.
Mushaga Bakenga og Gjermund Åsen er ute med skader.
Det samme gjelder keeper Gudmund Kongshavn.
- Juniorene Marcus (Pedersen) og Gustav (Severinsen) er med. Vi har ikke tatt ut noe endelig lag, men en del av dem som startet sist, starter nå også. Så blir det også en del utskiftninger. Cupen er en fin mulighet til flere å vise seg fram, til å gi kamptrening og få flere andre i gang, i det vi håper skal bli starten på et tøft og tett kampprogram med mange serie- og cupkamper, sier TILs assistenttrener Lars Petter Andressen.

http://www.rbnett.no/100Sport/fotball/Besok-fra-broren-gjor-at-Vuk-starter-cupkampen-mot-Senja-254434b.html
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Gulløl

Tromsø har enda ikke scoret på Senja, altså 0-0.
Det er vel lov å håpe på ekstraomganger  : )
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

marsboer

Quote from: Gulløl on May 02, 2018, 18:33:51 PMTromsø har enda ikke scoret på Senja, altså 0-0.
Det er vel lov å håpe på ekstraomganger  : )

Hmm, det spørs om Tromsø spiller med et nærmest toppet lag eller et reservepreget lag?

Lasaron

Tromsø, med mange flere faste innslag i kampen enn Brann hadde, er nå ute i ekstraomganger etter 0-0 mot Senja. Gunstig.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Spelaren

Tromsø sparer krefter, det blir KNALLHARDT på søndag!
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Gulløl

May 02, 2018, 20:53:39 PM #13 Last Edit: May 02, 2018, 21:01:42 PM by Gulløl
Av de som er aktuell for å starte på søndag var det ingen som spilte mer enn 45 minutter i kveld, bortsett fra Orry Larsen, Vega og Ordagic. Men alle tre har spilt lite siste ukene så de bør ha rikelig med overskudd.
Om Fredrik Haugen ikke er frisk til søndag tror jeg dette blir laget, eneste usikkerhetsmomentet er om Vega overtar plassen til Marengo. Når det gjelder Orry Larsen var han bedre enn Ordagic i kveld så der bør valget være enkelt.

                    Radlinger
Teniste - Wormgoor - Acosta - Rólantsson
 Orry Larsen - Heltne Nilsen - Barmen
     Koomson -  Skålevik -  Marengo
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Superjack

Tror Braaten er på benken til neste kamp også. Han fikk beskjed om å ta det rolig siste 45, eller er han kanskje klar til å starte med Komsooooooom inn etter pause?
i taper ALDRI!

Gulløl

Quote from: Superjack on May 02, 2018, 21:17:50 PMTror Braaten er på benken til neste kamp også. Han fikk beskjed om å ta det rolig siste 45, eller er han kanskje klar til å starte med Komsooooooom inn etter pause?
Nå var ikke Braaten på benken i forrige kamp. I beste fall kommer ha inn fra tribune til benk tror jeg. Koomson er er stykke foran han fremdeles viste kveldens kamp.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

blobby winters

LAN gikk over til 3-5-2 og flyttet Vega fra kant til midtbanen etter pausen mot Straume i kveld. Da skal det tydeligvis være dette laget mot Tromsø...

                         Radlinger
        Grønner - Wormgoor - Acosta
Koomson  - Vega- Nilsen - Barmen - Marengo
                Skålevik    -     HKJ

ACHTUNG

Marengo og Kooomson starter garantert, men leverer ikke en av dem i første omgang, kommer nok Vega inn. Orry starter ikke for Ordagic, det tør jeg vedde på.

ACHTUNG

Haugen starter mest sannynlig kampen på søndag, om han blir klarert 100% idag, ifølge BA.

Billy Elliott

Radlinger
Teniste - Vito - Acosta - Gilli
SHN
Haugen - Barmen
Koomson - Skålevik - Vega (på tide nå)

Gulløl

Har ikke BA direktesending fra Brann treningen i dag som de skulle ha foran hver hjemmekamp ?
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

pidre

Minuset med Vega er at han samhandler dårlig, tar endel feil valg, holder for lenge på ball og senker tempoet. LAN har tydeligvis gitt opp, for han sier nå at "Vega må få lov å være Vega". Vega kunne vært en topp spiller, om han bare hadde brukt innsiden av hodet sitt litt mer. Tenker at han i første rekke vil bli brukt hjemme, som innbytter i kamper der vi stanger mot. Tror ikke at han starter mot Tromsø.

Simo Valakari har 1,7 poeng i snitt med TIL, og det er bra med et lag som var i ferd med i rykke ned i fjor høst. Var han forresten med i Flåklypa? I Finland ble det opprykk med Seinajokki, med påfølgende cup og seriegull. Dette irriterende oppsynet er en stabukk som sverger til en ambisiøs ballbesittende stil. Er nok en bra trener, men er han typen som sliter ut omgivelsene sine fort?

Tror de blir slaktet på Brann stadion. De er ikke gode nok for spillestilen sin, og blir avslørt. Nedsabling! Tips 6-0.
Saludar a los monos!

krakra

Men hvordan skal han få til samhandlingen, og bli mer direkte når han ikke får spille?

pidre

Han har jo spilt endel, uten at det ser ut til å ha hjulpet. Vega tenker jeg er et lost case - han er bare sånn som type. Tragisk, han kunne virkelig gjort det bra om han hadde bedre fotballforståelse.

Har selv spilt fotball i sånn cirka 30-40 år, og ser mange slike tilfeller. Enkelte bare forstår det ikke, de har ingen peiling. De kan være teknisk og god med ball, men bare surrer rundt seg selv og tror de er gud.   
Saludar a los monos!

Billy Elliott

Vega var vår beste spiller i fjor høst, men har knapt spilt så langt denne sesongen. Kommentarene til pidre får jeg ikke til å henge sammen i det hele tatt. Blander du han med Marengo?

pidre

Rablinger

Tennis-Vito-Acosta-Gilli
Orgagic-Sønnen-Barmy
Koomson-Skåle-MarengoOrry er i kanonform, og mulig han starter for Ordagic. Er Haugen kampklar tar han plassen.


Saludar a los monos!

pidre

Quote from: Billy Elliott on May 04, 2018, 15:33:25 PMVega var vår beste spiller i fjor høst, men har knapt spilt så langt denne sesongen. Kommentarene til pidre får jeg ikke til å henge sammen i det hele tatt. Blander du han med Marengo?

Er ikke enig at han var vår beste spiller i høst, men han var tidvis god ja.
Saludar a los monos!

Billy Elliott

Så langt denne sesongen har Vega samlet 10 min spilletid i Eliteserien fordelt på to innhopp. På de få minuttene var han bare et uheldig stangtreff unna å stå med 1 mål.

Ellers er det eneste han har spilt 90 min mot Sandviken (2 mål) og 90 min mot Sotra (1 mål).

Synes det er noe merkelig at han på innsatsen beskrevet over har bevist seg verdig til å bare gi opp. Særlig når han var såpass god i høst.

Vega og Koomson bør være de soleklare førstevalgene på kantene våre, spør du meg. Begge formelig stinker målpoeng.

Superjack

Quote from: pidre on May 04, 2018, 15:35:59 PM
Quote from: Billy Elliott on May 04, 2018, 15:33:25 PMVega var vår beste spiller i fjor høst, men har knapt spilt så langt denne sesongen. Kommentarene til pidre får jeg ikke til å henge sammen i det hele tatt. Blander du han med Marengo?

Er ikke enig at han var vår beste spiller i høst, men han var tidvis god ja.

Laget hang ikke sammen i fjor høst. Når Braaten gikk ut forsvant eneste gode samhandlingen i angrep. Da var Brann nesten helt avhengig av enkeltprestasjoner fra Vega. Jeg er tilbøyelig å være enig med Pidre, Vega er en god fotballspiller, men dessverre for mye enmannshow til tider.

Jeg tror at det blir mye maskin i alle kampene til LAN, og at krydder ala Marengs og Vega kommer inn etter hvert som kampene skrider mot 55-60 minutter, kanskje spesielt på utebane eller kamper der det er antatt jevne lag.

Mot antatt svakere lag, som fort legger seg bakpå tror jeg nok det blir mange tilfeller der både Vega og Marengs kan starte.

Jeg tror Braaten får innhopp mot Tromsø, og spiller han seg i noe i nærheten av ok form mot slutten av mai blir jeg ikke overrasket om han starter når vi skriver 27 Mai, borte mot RBK.  i taper ALDRI!

Billy Elliott

Quote from: Superjack on May 04, 2018, 15:49:28 PMJeg tror Braaten får innhopp mot Tromsø, og spiller han seg i noe i nærheten av ok form mot slutten av mai blir jeg ikke overrasket om han starter når vi skriver 27 Mai, borte mot RBK. 

Ref hans egne utsagn etter Sotra-kampen, tror jeg ikke Braaten kommer til å spille noe særlig før etter sommerpausen.

At han starter mot RBK tror jeg er helt usannsynlig. Er neppe i troppen en gang på søndag.

ACHTUNG

May 04, 2018, 16:47:18 PM #30 Last Edit: May 04, 2018, 16:52:22 PM by ACHTUNG
Det er mange som synser her, men så lenge Kristiansen er skadet, forblir Gilli på venstrebacken, der han gjør en mye bedre jobb, enn som venstreflanke. Det innebærer Marengo og Koomson kommer til å starte hver kamp mai. Og om Marengo er like oustamdiing, som han var i Stabæk, mot TIL, er det nok andre spillere man bør fokusere på vedrørende evt benksetting, for å gi plass til Vega eller Braaten. Får Luciano tillit, vil vi få flere mål a'la det mot Øygard, der han først går mot dødlinjen, trekker tilbake igjen og rykker fri, før den ligger i lengste hjørnet. Dersom man ser Youtube-videoer fra det hollandske, har han scoret mange mål av det kaliberet.

https://youtu.be/AX2GwVIErL8

Lasaron

Den kritikken Vega har fått her inne i ettermiddag, sett i lys av det han faktisk har prestert, er så svak at de som kom med den kan ta seg en bolle.

Jeg har lest om Haugen i BA i dag. Det som står der forteller meg at han bør være helt uaktuell til troppen på søndag, slik at han kan være 100% fra og med neste kamp igjen.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: ACHTUNG on May 04, 2018, 16:47:18 PMså lenge Kristiansen er skadet, forblir Gilli på venstrebacken, der han gjør en mye bedre jobb, enn som venstreflanke. Det innebærer Marengo og Koomson kommer til å starte hver kamp mai.

Ja, hvis Gilli tåler kampbelastningen, kan den skaden til Kristiansen være en blessing in disguise og gi oss mer offensivt kantspill (uansett hvem av Marengo, Komsoon, Vega og Braaten som får spilletid i mai-kampene).
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

blobby winters

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on May 04, 2018, 18:18:08 PM
Quote from: ACHTUNG on May 04, 2018, 16:47:18 PMså lenge Kristiansen er skadet, forblir Gilli på venstrebacken, der han gjør en mye bedre jobb, enn som venstreflanke. Det innebærer Marengo og Koomson kommer til å starte hver kamp mai.

Ja, hvis Gilli tåler kampbelastningen, kan den skaden til Kristiansen være en blessing in disguise og gi oss mer offensivt kantspill (uansett hvem av Marengo, Komsoon, Vega og Braaten som får spilletid i mai-kampene).

Hva skjer med Emil Kalsaas?
Hvis Gilli ikke tåler kampbelastningen ville drømme situasjon være at Brann har en god ledelse i enkelte kamper slik at Emil kan bli byttet inn og få litt Eliteserie erfaring? Jeg hadde faktisk forventet at han skulle spille onsdag i cup-en.

Gulløl

Quote from: blobby winters on May 04, 2018, 19:49:43 PMHva skjer med Emil Kalsaas?
Hvis Gilli ikke tåler kampbelastningen ville drømme situasjon være at Brann har en god ledelse i enkelte kamper slik at Emil kan bli byttet inn og få litt Eliteserie erfaring? Jeg hadde faktisk forventet at han skulle spille onsdag i cup-en.
Emil Kalsaas er skadet.
I forbindelse med Brann 2 sin kamp siste mandag sto dette i BA:
Han må klare seg uten Sander Christiansen som drar til G17-EM med Norge i dag, mens Marius Bildøy, Sander Marthinussen og Emil Kalsaas er skadet.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Gulløl

-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Superjack

i taper ALDRI!

Pelle

"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle


Gulløl

Klipp fra kamptråden på Isberget sitt forum:

Kongshavn med til Bergen. Åsen og Vuk hjemme grunnet skade og forestående fødsel.
Norbye og Andersen ikke med i 17 manns troppen, men det er 17 år gamle Marcus Holmgren Pedersen.
Brann selvsagt store favoritter, men langt større undre har skjedd i fotballens verden, enn om TIL skulle få med seg poeng eller vinne i Bergen i kveld.


http://nnutilf.no/viewtopic.php?f=4&p=228866&sid=6dfe4091665e9cc4d558d3647d191e75#p228866
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

huleste

Høres ut som TIL kommer meget svekket til Bergen, itillegg måtte de ut i ekstraomganger i midtuken. Krever 5-0 til Brann i kveld. Minst!

gladiporno

Quote from: huleste on May 06, 2018, 14:14:47 PMHøres ut som TIL kommer meget svekket til Bergen, itillegg måtte de ut i ekstraomganger i midtuken. Krever 5-0 til Brann i kveld. Minst!

Nja, Åsen blir et savn, helt klart, men denne Slobodan Kuk var en stor flopp i fjor. Norbye og Andersen er ikke med fordi de er 100 år gamle og for dårlige.

Hallais

Quote from: gladiporno on May 06, 2018, 15:51:53 PM
Quote from: huleste on May 06, 2018, 14:14:47 PMHøres ut som TIL kommer meget svekket til Bergen, itillegg måtte de ut i ekstraomganger i midtuken. Krever 5-0 til Brann i kveld. Minst!
Slobodan Kuk

Heeeei. Er vi et slikt forum? :)

Lasaron

Quote from: Hallais on May 06, 2018, 15:53:18 PM
Quote from: gladiporno on May 06, 2018, 15:51:53 PM
Quote from: huleste on May 06, 2018, 14:14:47 PMHøres ut som TIL kommer meget svekket til Bergen, itillegg måtte de ut i ekstraomganger i midtuken. Krever 5-0 til Brann i kveld. Minst!
Slobodan Kuk

Heeeei. Er vi et slikt forum? :)

Det var Gladiporno som skrev det. Kan vi vente annet? ;)

Vuk har scoret to i år. Med Vuk og Åsen ute er de bra svekket offensivt.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Lasaron

Av de som har spilt mye for Tromsø i serien i år, og som det er bra muligheter for at starter i kveld, spilte følgende mye mot Senja i cupen:

Magnar Ødegaard 120 min
Simen Wangberg 120 min
Christian Landu-Landu 120 min
Robert Taylor 120 min
Daniel Berntsen 72 min
El hadji Mour Samb 120 min
Runar Espejord 75 min
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

OmOssSjølOgHansaøl

Haugen er tilbake på laget, og Braaten sitter på benken. Godt nytt!
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!Serez


marsboer

Rolantsson bør fortsette å være venstreback!

Serez

Hva faen stopper dommeren spillet for der da? Håpløst

marsboer

Oisann. Kampen hadde sett helt annerledes ut om Acosta ikke stod og stoppet skuddet da Radlinger var på bærtur. Vi er skikkelig heldige idag. Håper at det fortsetter!

Norlings Hund 2

Dommeren skal alltid stoppe spillet ved potensielle hodeskader. Alltid!

Gud bedre så solide vi er, dette kan bli stygt med mindre TIL parkerer bussen.

Norlings Hund 2

Quote from: marsboer on May 06, 2018, 19:40:08 PMOisann. Kampen hadde sett helt annerledes ut om Acosta ikke stod og stoppet skuddet da Radlinger var på bærtur. Vi er skikkelig heldige idag. Håper at det fortsetter!

De kunne kanskje ha fått et mål, men denne kampen vinner vi lett som bare det.

SeLyren

Barmen Army

Spelaren

Episk! Å stå her oppe på Hansa når alle dekker opp og Gamst ikkje aner hen han skal spille ballen. Massiv pipekonsert og bare fyr!
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

OmOssSjølOgHansaøl

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Serez

Dommeren skal alltid stoppe spillet ja, men det er nå forskjell på potensiell hodeskade og litt vondt etter en duell.

OmOssSjølOgHansaøl

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Serez


Norlings Hund 2

Noen som fortsatt mener at vi ikke har en spiss som kan score over 10 mål?

Norlings Hund 2

Quote from: Serez on May 06, 2018, 20:17:49 PMDommeren skal alltid stoppe spillet ja, men det er nå forskjell på potensiell hodeskade og litt vondt etter en duell.

Hele poenget er at dommeren ikke skal kunne bedømme den nyanseforskjellen. Mulighet for hodeskade er alltid avblåsning, og slik bør det være.

Alonso Solis

Dette begynner å bli feige lag. I tillegg druser Gili, og det er ikke lov.

Brannfakkel: jeg ser kun ett svakhetstegn: Radlinger.

krakra

Radlinger er undervurdert fordi folk som vanlig bare ser «overskriftsinnvolveringene».

Han er en helt avgjørende årsak til at motstander skaper så lite. Han er støtt og stadig og plukker oppspill og stikkere og bidrar til at vi så og si aldri mister ballen på egen halvdel. Langt bedre enn Piotr

Romarius

Radlinger er en viktig grunn til at vi kan spille slik vi spiller. Han virker ikke helt patent i feltet eller på streken, men takket være hans fantastiske egenskaper som bakerste forsvarer, oppstår disse situasjonene nesten aldri. Med Pjotr i mål hadde vi aldri hatt den seriestarten vi har hatt i år, det vil jeg påstå.

osoerli

Radlinger fomler litt i dag. Av og til ser me jo kvifor han ikkje sto fast i Bundesliga.  Men det held jo rikeleg til norsk eliteserie.

Me ser jo også at Skålevik tapte 2-3 mann mot mann duellar utan sikring i Tromsøs 16meter.  Sjansar betre spissar kanskje hadde scora på.  2 mål i dag er bra, bevares, men me treng ein kvassare targetman.  Det er det liten tvil om.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Alonso Solis

Radlinger er ikke undervurdert, og jeg ser ikke bare overskrift-involveringene. I dag hadde han ca. to involveringer med hendene hvorav han feilet grovt på den ene. Med ballen i beina (noe han utvilsomt er god på) feilet han også flere ganger og minnet tidvis om en velkjent polakk.

krakra

Absolutt. Vi bør strekke oss ette en spiss som scoret 4-5 mål i en kamp og aldri taper dueller en mot en.

krakra

Radlinger feilet flere ganger? Vil du nevne disse? Ja, jeg får med meg at du ser feilene, men mener at du ikke er i stand til å se hvor viktig han er for at vi ikke slipper til målsjanser.

Men ser på vurderingene din av Skålevik at du tydeligvis vurderer spillere etter situasjonene de glipper. Vanskelig å finne noen som er god nok da. Radlinger gjør feil fordi han er en offensiv keeper som spiller på høyere risiko. Hadde han tatt færre sjanser hadde han gjort færre feil, og vi hadde sluppet til flere målsjanser og sannsynligvis sluppet inn flere mål.

Nixon

Quote from: krakra on May 06, 2018, 21:46:42 PMAbsolutt. Vi bør strekke oss ette en spiss som scoret 4-5 mål i en kamp og aldri taper dueller en mot en.

Dette er jo forumet i et nøtteskall...

For meg er det også helt klart at spissplassen er en av de første plassene som må forsterkes. Skålevik trenger en utfordrer og vi trenger større bredde der oppe. Og så blir den beste spissen førstevalg. Noe som selvsagt fortsatt kan bli Skålevik dersom han fortsetter som nå. Da blir han vanskelig å komme utenom.

Men dersom Skålevik blir skadet eller mister formen har vi svært lite å rutte med. Å f.eks. sette en kantspiller frem er et sjansespill å basere seg på.
Rød makt på Hansa!

Corran

En ny solid kamp. Kjører på til seier er sikret så slipper de litt ned på tempoet og sikrer det inn.

Fantastisk god stemning også, men skjønner ikke hvorfor store stå (og z) begynner å synge på POL sang om at han må gi oss det vi trenger når spillerne utpå banen presterer kjempe bra. Er det bare meg som mener det er helt feil sang når en leder 2/3-0 og kjører over motstanderen?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Når det kommer til kampen i kveld var det bunnsolid over hele linjen. Og ikke bare solid, men også stort sett underholdene solid. Det var vel bare en liten periode helt i starten av andre omgang som var under pari. Dette var ikke en kamp der vi vant, men kjedet oss. Veldig bra!
Rød makt på Hansa!

krakra

Vet ikke hva du mener er forumet i et nøtteskall. Nå var ikke mitt svarer myntet på et innlegg som sa at vi trenger en utfordrer eller backup til Skålevik. Men et innlegg som sa at dagen kamp viser at vi trenger en vassende spiss. Sågar at det er liten tvil om det. Jeg vil si at vi har en god nok spiss. Alle trenger konkurranse, men det er langt derifra til å utpeke Skålevik som et svakt punkt. Som enkelte tydeligvis kommer til å gjøre uansett hvor mye han scorer og hvilken sinnsyk innsats han legger ned.

Lasaron

Jeg er mektig imponert av Brann etter denne kampen. Voldsomt trøkk og dominans. Virker ikke det pøkk slitne. Mange spilte svært godt. Jeg vil spesielt nevne Gilli, Teniste, Koomson, Marengo, Skålevik og SHN. Haugen også.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

SeLyren

Haugen hadde en middels kamp synes nå eg. Det er ett eller annet som har skjedd med dødballene hans. I fjor var de konstant livsfarlig, i år, not so much.
Barmen Army

SeLyren

Men hei, i kveld bør fokuset være kor sinnsykt deilig det er å følge Brann. Vi har trygd mye gråstein, men denne indrefileten er så utrolig saftig.
Barmen Army

osoerli

Ja skal me ta gull treng me ein kvassare spiss enn Skålevik.  Første målet kom av ein sjeldan forsvarstabbe.  Andre målet var bra.  ellers slit han i duellspelet mot ikkje altfor gode stopperar.  Manglar eindel både på kraft, teknikk og hardhet i skota.  5 mål på 8 kampar er ok det.  Men me må hugsa på at måla har kommt mot Glimt, Ranheim og Tromsø.

Og Kjeslrud er ikkje rare utfordraren.  Difor er eg også heilt sikker på at også POL kjem med ny spiss i sommar.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

krakra

Det er trist hvis man i sommer går for en spiss som skal presse ut Skålevik. Det kan koste gullet. Kmmer en ny spiss bør han være backup, og heller overbevise om at han er bedre enn Skålevik.

Å score mål er ikke spissens fremste oppgave. Skålevik gjør de oppgavene LAN setter høyest bedre enn de fleste. I tillegg scorer han flere mål enn de fleste. Det er overhodet ikke gitt at en «bedre» spiss fungerer like bra, og å ta ut Skålevik kan ødelegge flyten og koste poeng.

Nixon

Dette får meg til å tenke på utrykket "presentation is everything". En ny spiss må presenteres som backup som må overbevise, og ikke en skal presse noen ut. Nuvel, det viktigste for meg er å få større bredde der foran.

Men er det noe som helst som tyder på at kynikeren Nilsen ser seg blind på en "bedre" spiss og gjør noe som ikke er til det beste for laget?
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Føler for å løfte frem SHN litt ekstra etter kampen i går. Kanskje hans beste for Brann? Vant ballen enormt mange ganger, hadde enormt mange pasninger, der nesten alle hadde adresse. Mange av dem var fremoverrettet og konstruktive. Gode headepasninger også.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Superjack

Quote from: Lasaron on May 07, 2018, 08:40:35 AMFøler for å løfte frem SHN litt ekstra etter kampen i går. Kanskje hans beste for Brann? Vant ballen enormt mange ganger, hadde enormt mange pasninger, der nesten alle hadde adresse. Mange av dem var fremoverrettet og konstruktive. Gode headepasninger også.

SHN er kanskje den som har hevet seg mest fra i fjor til i år. Mye mer i lengderetnigen, og presisjonen er stor.
i taper ALDRI!

pidre

Herlig kommentar i Nordlys: "Å tape mot Brann er ingen skandale. For Brann er Norges aller beste lag for tiden".

Det begynner å sige inn - kva sier heile Noregs Roseborg til dette?

https://www.nordlys.no/til/tromso-il/brann/til-var-sjanselose-mot-norges-beste-lag/s/5-34-851810
Saludar a los monos!

pidre

Mange rare reaksjoner fra den fremadstormende NFF-klovnen. Her er det stort potensiale.   


Greit at Barmen får gult, men Daniel Berntsen skulle selvfølgelig hatt direkte rødt.
Saludar a los monos!

Corran

Quote from: Superjack on May 07, 2018, 08:45:45 AM
Quote from: Lasaron on May 07, 2018, 08:40:35 AMFøler for å løfte frem SHN litt ekstra etter kampen i går. Kanskje hans beste for Brann? Vant ballen enormt mange ganger, hadde enormt mange pasninger, der nesten alle hadde adresse. Mange av dem var fremoverrettet og konstruktive. Gode headepasninger også.

SHN er kanskje den som har hevet seg mest fra i fjor til i år. Mye mer i lengderetnigen, og presisjonen er stor.
Helt enig, men tror litt av det også er bevegelsene til lagkamerater og at de gjør seg litt mer spillbar. Har sikkert også med økt selvtillit nå når ting flyter litt bedre
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

pidre

Quote from: Corran on May 06, 2018, 22:06:37 PMEn ny solid kamp. Kjører på til seier er sikret så slipper de litt ned på tempoet og sikrer det inn.

Fantastisk god stemning også, men skjønner ikke hvorfor store stå (og z) begynner å synge på POL sang om at han må gi oss det vi trenger når spillerne utpå banen presterer kjempe bra. Er det bare meg som mener det er helt feil sang når en leder 2/3-0 og kjører over motstanderen?

Myre rart som blir sunget, noen ganger det bare faen så pinlig.
Saludar a los monos!

ACHTUNG


Superjack

Når motstanderlagene starter kampene som nervevrak er det bare fantastisk. Spent på hvordan det blir mot RBK og Molde som nok ikke har samme tilnærming.
i taper ALDRI!

nero

Enig med Lasaronen, Sivert var stor i går, og er undervurdert av mange. Én av flere kandidater til banens beste.
Lions led by donkeys.

Chrisstah

Fantastisk kamp i går!

Veldig mye bra. Men for en spiller Teniste er,
var gigantisk i går.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Gulløl

For en festfotball, lenge siden jeg har sett så mye lykke på øvre Frydenbø.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Superjack

Veldig mange ting som var positivt i går, og det er vel det som er at "The devil is in the details".

Bl.a når Teniste var igjen oppe etter et angrep, tar Kosen veien hjem og leker back. Ingen luksusspillere og alle tar jobben sin 100% seriøst, i 90 + minutter.i taper ALDRI!

Nixon

Og så må vi ikke glemme griseflaks på alle tre målene: Selvmål, forsvarstabbe og målgivende fra motspiller!:)
Rød makt på Hansa!

Superjack

Quote from: Nixon on May 07, 2018, 11:22:14 AMOg så må vi ikke glemme griseflaks på alle tre målene: Selvmål, forsvarstabbe og målgivende fra motspiller!:)

Og at det var griseflaks at det ikke ble mål i mot. Basert på det skulle kanskje Tromsø vunnet 2-0.
Seieren var nok helt mot spillets gang i går. Årets flakseseier? ;-)

i taper ALDRI!

Lasaron

2-0 var flaks, flaks at Skålevik fikk 100%-sjansen. 1-0, hadde ballen gått i mål hvis ikke motspiller hadde vært borti? Tja. I alle fall heldig. 3-0 ikke flaks.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Gulløl

May 07, 2018, 11:51:42 AM #94 Last Edit: May 07, 2018, 11:55:45 AM by Gulløl
Flaks at Tromsø måtte spille ekstraomganger mot Senja og at spillerne var utslitte av 120 minutter. Og flaks at Tromsø hadde sin klart beste spiller Gjermund Assen skadet.
Og ekstrem griseflaks at Vuk(uttalles Kuk ?) hadde satt damen på tjukken akkurat på det tidspunktet at han ni måneder senere ikke kunne reise til Bergen.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Morkel

Jeg føler ikke at flaks var en avgjørende faktor i går. Vi presser Tromsø lave, stresser de med varierende press og holder oppe trykket. De feilene de gjorde i går gjør ikke Tromsø mot Sandefjord eller Start.
Hadde vi fått et flaksemål mot KBK, hvor vi stanger og stanger mot veggen, ville jeg vært enig i at vi var heldige. Men i en kamp som i går, hvor vi dominerer omtrent alle faser av spillet, så er "flaksen" en direkte følge av dominansen.

marsboer

Quote from: Gulløl on May 07, 2018, 11:51:42 AMOg ekstrem griseflaks at Vuk(uttalles Kuk ?) hadde satt damen på tjukken akkurat på det tidspunktet at han ni måneder senere ikke kunne reise til Bergen.

Ingenting er flaks. Alt er planlagt av LAN ;)

Leffen

Herregud, dette var gøy. Virket som et mareritt å være Tromsø-spiller i store deler av denne kampen. Solid over hele linja (bortsett fra SSRs boksemanøver). Jævlig artig å se på Koomson og Marengo, når de leker seg på denne måten. Det er profiler det! Bygg særlig førstnevnte opp! Send han til badeland! (neida)

Forøvrig morsomt å legge merke til at gullsnakket er det andre enn bergensere som tar seg av. Rekdal og J.Mathiesen blant annet. De får fader meg ikke komme å si at dette laget ble høye på seg selv om de begynner å tape. Selv synes jeg gullsnakk er forferdelig. Men skjønner jo at media vil skape overskrifter.

Lov å kose seg litt med sutrete RBK-fans på en dag som dette. Mange mener Brann spiller ræv: "Langballer, innlegg med snø, null plan framover, møljespill foran mål på dødball samt ufint spill. Det kalles LSK-"fotball" og er ikke det samme som å være ekstremt god". Jeg sier bare hehe.

Alonso Solis

Quote from: krakra on May 06, 2018, 21:49:30 PMRadlinger feilet flere ganger? Vil du nevne disse? Ja, jeg får med meg at du ser feilene, men mener at du ikke er i stand til å se hvor viktig han er for at vi ikke slipper til målsjanser.

Men ser på vurderingene din av Skålevik at du tydeligvis vurderer spillere etter situasjonene de glipper. Vanskelig å finne noen som er god nok da. Radlinger gjør feil fordi han er en offensiv keeper som spiller på høyere risiko. Hadde han tatt færre sjanser hadde han gjort færre feil, og vi hadde sluppet til flere målsjanser og sannsynligvis sluppet inn flere mål.

Radlinger hadde flere utspark som gikk til innkast, ja. Det er selvsagt ikke nødvendigvis bare hans feil, der må kanskje forsvaret ta sin del av skylden.

Men denne teorien din om at han er dårlig i feltet og ikke i stand til å bokse er et resultat av at han er offensiv må du gjerne utdype. Hvordan henger det sammen at Radlinger bokser en relativt enkel ball rett i beina på en motspiller fordi han var offensivt ute og brøt en ball fem minutter tidligere? Alle keepre, offensiv eller defensiv, skal ut å ta den ballen uavhengig av hvilken mentalitet de måtte ha.

Jeg har forresten ikke nevnt Skålevik i det hele tatt i denne tråden. Han gjorde en svært god kamp, hvis du lurte.

krakra

Jeg husker 2-3 situasjoner der ballen gikk utover sidelinja. Du kan ikke forvente at en keeper har 100% treffsikkerhet på pasningene sine. Feilmarginen hans er veldig langt innafor. Det handler ikke om at det er noens "feil". Det er jo normalt. Acosta og Wormgoor sender da baller over sidelinjen de og.

Og Radlinger er ofte offensivt ute og avverger sjanser med godt feltarbeid. Så misser han noen ganger, og da er det dette som får all oppmerksomheten. Han kunne stått på streken istedenfor å gå ut å bokse. Det er flere keepere som ville gjort det. De ville neppe blitt kritisert for det heller. Istedenfor går han ut. Jo oftere man velger å gå ut, jo større er sjansen for at man gjør noen feil av og til, men totalen med Radlinger er nok fortsatt færre innslupne mål.

Alonso Solis

La meg først og fremst avklare én ting: jeg slakter på ingen måte Radlinger. Hvis du ser sammenhengen i innlegget mitt er poenget at vi ser et Brann-lag mer eller mindre blottet for svake punkt. Skulle man velge ut et punkt man anser som svakere ville mitt svar blitt Radlinger basert på det (lille) jeg har sett av han hittil.

Nei, du har kanskje rett i at man ikke kan forvente at en keeper skal treffe innenfor banen på utspillene sine. Men Radlingers styrke er jo nettopp pasningsfoten. Uansett var dette bare en digresjon i det som var mitt faktiske poeng. Jeg er helt enig i at Radlinger har en svært god fot for keeper å være.

Mot Tromsø var Radlinger i aksjon to (2) ganger sett bort i fra situasjonene hvor han bruker beina. Begge situasjonene krevde at han gikk ut, og det samme kravet ville gjaldt for samtlige keepre. Å si noe annet blir direkte og objektivt feil. I en av de to situasjonene gjorde han alt riktig og endte opp med å få avslutningen rett på seg. I den andre bokset han ballen ned til en motspiller som altså stod aleine på 16-meteren og kun hadde Acosta mellom seg og mål. Sett i sammenheng med Radlingers tidligere involveringer i lignende situasjoner så langt i sesongen er det absolutt betimelig å stille spørsmålet. Hvis du overhodet ikke ser denne svakheten er det nesten beundringsverdig.

krakra

Du må gjerne påstå at det er direkte og objektivt feil, men det er mange keepere som velger å bli på strek i begge situasjonene der Radlinger gikk ut, uten at noen kritiserer dem for det. Løsningen på Radlingers "svakheter" er jo å holde seg oftere på strek. Da tror jeg samtidig vi vil slippe inn flere mål.

Nixon

Samuel er litt der Opdal var, men som polakken stort sett slapp; at det blir veldig fokus på feil og at det blir hovedinntrykket etter kampene.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Radlinger oppsummert sålangt:

- Veldig god med beina. Veldig.
- Hatt mange boksinger, noen dårlige/elendige
- Hatt et par tre vellykede utrustninger
- En keepertabbe på skudd
- Blitt satt på prøve, særlig på skudd, helt latterlig få ganger
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Corran

Radlinger virker for meg som den beste keeperen vi har hatt på lang tid. Han er utrolig god med beina selv om han bommet på et par i går som gikk utover sidelinjen, men gu for noen fantastiske pasninger han også hadde. Han har vist i 2 situasjoner at han er god å komme ut når det er en mot en, gjøre seg stor og avverge. Han er bra i feltet og sterk. Skudd har han vel kun fått et skikkelig mot seg og det ble mål så der vet vi ingenting enda.
Eneste minuset er valget med å bokse av og til, men som Rekdal sa i første bortekampen så er dette litt den tyske keeperskolen og noe de kommer til å få lagt av ham i løpet av våren.

Men viktigere enn Radliner er at Denne Osdal har lagt ut bloggen sin:
https://www.ba.no/sk-brann/brannbloggen/sport/dette-blir-bare-bedre-og-bedre/o/5-8-794334
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Go Up