• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann – Tromsø , søndag 06 mai kl 20.00 (runde 8)

Started by Gulløl, April 30, 2018, 12:35:52 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gulløl

Kan starte denne kamptråden med nyheten om at Gjermund Aasen ikke kommer til å spille denne kampen.

Klipp:
TILs midtbanespiller fikk en skade i låret mot Kristiansund søndag. Det gjorde at han måtte byttes ut etter bare 12 minutter.  - Kampene mot Senja og Brann kommer for tidlig. Skaden er ikke så alvorlig som vi trodde, men disse kampene spiller han ikke, sier TIL-trener Simo Valakari til iTromsø mandag formiddag.


https://www.bt.no/100Sport/fotball/TIL-nokkelspiller-ute-med-skade-i-minst-to-kamper-254397b.html

-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Spelaren

En god nyhet, definitivt. Men det blir en vrien oppgave uansett, glad det er dønnseriøse Nilsen som innprenter spillerne med behovet for nullstilling.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.


Spelaren

Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Superjack

Quote from: Spelaren on April 30, 2018, 15:26:27 PM
Quote from: Billy Elliott on April 30, 2018, 15:09:27 PMKlarer vi 10.000?

Bikker me ikkje 10 000 er det bare å legge ned klubben.

Da er det bare fordi at det ikke er bygget stadion med kapasitet på 25.000....
i taper ALDRI!

Gulløl

April 30, 2018, 18:39:10 PM #5 Last Edit: April 30, 2018, 18:41:50 PM by Gulløl
Kommersiell leder Camilla Schutz er optimist.
Klipp fra BT:
Schutz mener at bortekampene viser at engasjementet for Brann absolutt er levende blant supporterne, og hun har forventninger til møtet med Tromsø til helgen.
- Det blir den første ordentlige vårkampen, med fint vær, god stemning og Brann på toppen av tabellen. Så jeg håper at vi kryper opp mot det som i år er fullsatt (12900 tilskuere), sier hun.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

SeLyren

Eg går ut ifra at Kristiansen ikke rekker denne kampen. Lyskeproblemer er kinkige greier og han bør spares, uansett. No er ikke eg Kristiansens største fan, men eg synes han var vært mer solid defensivt i år kontra i fjor. Men han bidrar heller ikke like mye fremover, om det er bevisst eller ikke vet eg ikke. Når det er sagt synes eg kombinasjonen Gilli-Marengo er mer spennende enn Kristiansen-Gilli/Marengo. Gilli hadde noen raid mot Sandefjord som var heelt rå, og den fyren kan virkelig løpe. Fort. Så visst Gilli og Marengo får overlappene til å fungere, kan de ble en heftig duo.
Barmen Army

ACHTUNG

LAN kommer til å kjøre samme lag mot TIL, som mot Sandefjord borte, med en mulig endring, Orry inn for Ordagic. Samtidig er ideen bak å bruke Ordagic i Haugens skadefravær, å ha en ballfordeler på midten og Orry er vel ikke akkurat en ballfordeler, så jeg tipper at Bosnieren starter, med mindre skaden mot Sandefjord sitter i. Jeg tror heller ikke det er noe sjakktrekk av Orry å lufte frustrasjonen i avisene, slik han gjorde etter helgens kamp, LAN bryr seg ikke om denslags, dersom han mener at Orry er best å bruke som innhopper, så blir det slik. Og jeg mener også at Ordagic virker å være på gang, så det er å håpe at LAN kjører uendret. Med mindre Haugen blir kampklar, da er det ingen diskusjon.

Gjermund Åsen kan fort være klar til kampen søndag kveld, jeg stoler ikke 100% på at de hviler ham, for det vi vet kan det være TILs lille tvist før oppgjøret, i og med at alle vet hvilken posisjon Åsen har. Jeg tror uansett at det skal mye til for at TIL tar poeng fra hjemmesterke Brann, for på bortebane er ikke TIL i nærheten av å være den maskinen de er hjemme. Men for all del, Brann må jobbe beinhardt for å vinne, igjen.

Gulløl

Status hos Tromsø før kveldens cupkamp mot Senja.

Klipp:
TIL hviler blant annet Morten Gamst Pedersen og Tom Høgli.
Mushaga Bakenga og Gjermund Åsen er ute med skader.
Det samme gjelder keeper Gudmund Kongshavn.
- Juniorene Marcus (Pedersen) og Gustav (Severinsen) er med. Vi har ikke tatt ut noe endelig lag, men en del av dem som startet sist, starter nå også. Så blir det også en del utskiftninger. Cupen er en fin mulighet til flere å vise seg fram, til å gi kamptrening og få flere andre i gang, i det vi håper skal bli starten på et tøft og tett kampprogram med mange serie- og cupkamper, sier TILs assistenttrener Lars Petter Andressen.

http://www.rbnett.no/100Sport/fotball/Besok-fra-broren-gjor-at-Vuk-starter-cupkampen-mot-Senja-254434b.html
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Gulløl

Tromsø har enda ikke scoret på Senja, altså 0-0.
Det er vel lov å håpe på ekstraomganger  : )
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

marsboer

Quote from: Gulløl on May 02, 2018, 18:33:51 PMTromsø har enda ikke scoret på Senja, altså 0-0.
Det er vel lov å håpe på ekstraomganger  : )

Hmm, det spørs om Tromsø spiller med et nærmest toppet lag eller et reservepreget lag?

Lasaron

Tromsø, med mange flere faste innslag i kampen enn Brann hadde, er nå ute i ekstraomganger etter 0-0 mot Senja. Gunstig.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Spelaren

Tromsø sparer krefter, det blir KNALLHARDT på søndag!
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Gulløl

May 02, 2018, 20:53:39 PM #13 Last Edit: May 02, 2018, 21:01:42 PM by Gulløl
Av de som er aktuell for å starte på søndag var det ingen som spilte mer enn 45 minutter i kveld, bortsett fra Orry Larsen, Vega og Ordagic. Men alle tre har spilt lite siste ukene så de bør ha rikelig med overskudd.
Om Fredrik Haugen ikke er frisk til søndag tror jeg dette blir laget, eneste usikkerhetsmomentet er om Vega overtar plassen til Marengo. Når det gjelder Orry Larsen var han bedre enn Ordagic i kveld så der bør valget være enkelt.

                    Radlinger
Teniste - Wormgoor - Acosta - Rólantsson
 Orry Larsen - Heltne Nilsen - Barmen
     Koomson -  Skålevik -  Marengo
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Superjack

Tror Braaten er på benken til neste kamp også. Han fikk beskjed om å ta det rolig siste 45, eller er han kanskje klar til å starte med Komsooooooom inn etter pause?
i taper ALDRI!

Gulløl

Quote from: Superjack on May 02, 2018, 21:17:50 PMTror Braaten er på benken til neste kamp også. Han fikk beskjed om å ta det rolig siste 45, eller er han kanskje klar til å starte med Komsooooooom inn etter pause?
Nå var ikke Braaten på benken i forrige kamp. I beste fall kommer ha inn fra tribune til benk tror jeg. Koomson er er stykke foran han fremdeles viste kveldens kamp.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

blobby winters

LAN gikk over til 3-5-2 og flyttet Vega fra kant til midtbanen etter pausen mot Straume i kveld. Da skal det tydeligvis være dette laget mot Tromsø...

                         Radlinger
        Grønner - Wormgoor - Acosta
Koomson  - Vega- Nilsen - Barmen - Marengo
                Skålevik    -     HKJ

ACHTUNG

Marengo og Kooomson starter garantert, men leverer ikke en av dem i første omgang, kommer nok Vega inn. Orry starter ikke for Ordagic, det tør jeg vedde på.

ACHTUNG

Haugen starter mest sannynlig kampen på søndag, om han blir klarert 100% idag, ifølge BA.

Billy Elliott

Radlinger
Teniste - Vito - Acosta - Gilli
SHN
Haugen - Barmen
Koomson - Skålevik - Vega (på tide nå)

Gulløl

Har ikke BA direktesending fra Brann treningen i dag som de skulle ha foran hver hjemmekamp ?
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

pidre

Minuset med Vega er at han samhandler dårlig, tar endel feil valg, holder for lenge på ball og senker tempoet. LAN har tydeligvis gitt opp, for han sier nå at "Vega må få lov å være Vega". Vega kunne vært en topp spiller, om han bare hadde brukt innsiden av hodet sitt litt mer. Tenker at han i første rekke vil bli brukt hjemme, som innbytter i kamper der vi stanger mot. Tror ikke at han starter mot Tromsø.

Simo Valakari har 1,7 poeng i snitt med TIL, og det er bra med et lag som var i ferd med i rykke ned i fjor høst. Var han forresten med i Flåklypa? I Finland ble det opprykk med Seinajokki, med påfølgende cup og seriegull. Dette irriterende oppsynet er en stabukk som sverger til en ambisiøs ballbesittende stil. Er nok en bra trener, men er han typen som sliter ut omgivelsene sine fort?

Tror de blir slaktet på Brann stadion. De er ikke gode nok for spillestilen sin, og blir avslørt. Nedsabling! Tips 6-0.
Saludar a los monos!

krakra

Men hvordan skal han få til samhandlingen, og bli mer direkte når han ikke får spille?

pidre

Han har jo spilt endel, uten at det ser ut til å ha hjulpet. Vega tenker jeg er et lost case - han er bare sånn som type. Tragisk, han kunne virkelig gjort det bra om han hadde bedre fotballforståelse.

Har selv spilt fotball i sånn cirka 30-40 år, og ser mange slike tilfeller. Enkelte bare forstår det ikke, de har ingen peiling. De kan være teknisk og god med ball, men bare surrer rundt seg selv og tror de er gud.   
Saludar a los monos!

Billy Elliott

Vega var vår beste spiller i fjor høst, men har knapt spilt så langt denne sesongen. Kommentarene til pidre får jeg ikke til å henge sammen i det hele tatt. Blander du han med Marengo?

pidre

Rablinger

Tennis-Vito-Acosta-Gilli
Orgagic-Sønnen-Barmy
Koomson-Skåle-MarengoOrry er i kanonform, og mulig han starter for Ordagic. Er Haugen kampklar tar han plassen.


Saludar a los monos!

pidre

Quote from: Billy Elliott on May 04, 2018, 15:33:25 PMVega var vår beste spiller i fjor høst, men har knapt spilt så langt denne sesongen. Kommentarene til pidre får jeg ikke til å henge sammen i det hele tatt. Blander du han med Marengo?

Er ikke enig at han var vår beste spiller i høst, men han var tidvis god ja.
Saludar a los monos!

Billy Elliott

Så langt denne sesongen har Vega samlet 10 min spilletid i Eliteserien fordelt på to innhopp. På de få minuttene var han bare et uheldig stangtreff unna å stå med 1 mål.

Ellers er det eneste han har spilt 90 min mot Sandviken (2 mål) og 90 min mot Sotra (1 mål).

Synes det er noe merkelig at han på innsatsen beskrevet over har bevist seg verdig til å bare gi opp. Særlig når han var såpass god i høst.

Vega og Koomson bør være de soleklare førstevalgene på kantene våre, spør du meg. Begge formelig stinker målpoeng.

Superjack

Quote from: pidre on May 04, 2018, 15:35:59 PM
Quote from: Billy Elliott on May 04, 2018, 15:33:25 PMVega var vår beste spiller i fjor høst, men har knapt spilt så langt denne sesongen. Kommentarene til pidre får jeg ikke til å henge sammen i det hele tatt. Blander du han med Marengo?

Er ikke enig at han var vår beste spiller i høst, men han var tidvis god ja.

Laget hang ikke sammen i fjor høst. Når Braaten gikk ut forsvant eneste gode samhandlingen i angrep. Da var Brann nesten helt avhengig av enkeltprestasjoner fra Vega. Jeg er tilbøyelig å være enig med Pidre, Vega er en god fotballspiller, men dessverre for mye enmannshow til tider.

Jeg tror at det blir mye maskin i alle kampene til LAN, og at krydder ala Marengs og Vega kommer inn etter hvert som kampene skrider mot 55-60 minutter, kanskje spesielt på utebane eller kamper der det er antatt jevne lag.

Mot antatt svakere lag, som fort legger seg bakpå tror jeg nok det blir mange tilfeller der både Vega og Marengs kan starte.

Jeg tror Braaten får innhopp mot Tromsø, og spiller han seg i noe i nærheten av ok form mot slutten av mai blir jeg ikke overrasket om han starter når vi skriver 27 Mai, borte mot RBK.  i taper ALDRI!

Billy Elliott

Quote from: Superjack on May 04, 2018, 15:49:28 PMJeg tror Braaten får innhopp mot Tromsø, og spiller han seg i noe i nærheten av ok form mot slutten av mai blir jeg ikke overrasket om han starter når vi skriver 27 Mai, borte mot RBK. 

Ref hans egne utsagn etter Sotra-kampen, tror jeg ikke Braaten kommer til å spille noe særlig før etter sommerpausen.

At han starter mot RBK tror jeg er helt usannsynlig. Er neppe i troppen en gang på søndag.

ACHTUNG

May 04, 2018, 16:47:18 PM #30 Last Edit: May 04, 2018, 16:52:22 PM by ACHTUNG
Det er mange som synser her, men så lenge Kristiansen er skadet, forblir Gilli på venstrebacken, der han gjør en mye bedre jobb, enn som venstreflanke. Det innebærer Marengo og Koomson kommer til å starte hver kamp mai. Og om Marengo er like oustamdiing, som han var i Stabæk, mot TIL, er det nok andre spillere man bør fokusere på vedrørende evt benksetting, for å gi plass til Vega eller Braaten. Får Luciano tillit, vil vi få flere mål a'la det mot Øygard, der han først går mot dødlinjen, trekker tilbake igjen og rykker fri, før den ligger i lengste hjørnet. Dersom man ser Youtube-videoer fra det hollandske, har han scoret mange mål av det kaliberet.

https://youtu.be/AX2GwVIErL8

Lasaron

Den kritikken Vega har fått her inne i ettermiddag, sett i lys av det han faktisk har prestert, er så svak at de som kom med den kan ta seg en bolle.

Jeg har lest om Haugen i BA i dag. Det som står der forteller meg at han bør være helt uaktuell til troppen på søndag, slik at han kan være 100% fra og med neste kamp igjen.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: ACHTUNG on May 04, 2018, 16:47:18 PMså lenge Kristiansen er skadet, forblir Gilli på venstrebacken, der han gjør en mye bedre jobb, enn som venstreflanke. Det innebærer Marengo og Koomson kommer til å starte hver kamp mai.

Ja, hvis Gilli tåler kampbelastningen, kan den skaden til Kristiansen være en blessing in disguise og gi oss mer offensivt kantspill (uansett hvem av Marengo, Komsoon, Vega og Braaten som får spilletid i mai-kampene).
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

blobby winters

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on May 04, 2018, 18:18:08 PM
Quote from: ACHTUNG on May 04, 2018, 16:47:18 PMså lenge Kristiansen er skadet, forblir Gilli på venstrebacken, der han gjør en mye bedre jobb, enn som venstreflanke. Det innebærer Marengo og Koomson kommer til å starte hver kamp mai.

Ja, hvis Gilli tåler kampbelastningen, kan den skaden til Kristiansen være en blessing in disguise og gi oss mer offensivt kantspill (uansett hvem av Marengo, Komsoon, Vega og Braaten som får spilletid i mai-kampene).

Hva skjer med Emil Kalsaas?
Hvis Gilli ikke tåler kampbelastningen ville drømme situasjon være at Brann har en god ledelse i enkelte kamper slik at Emil kan bli byttet inn og få litt Eliteserie erfaring? Jeg hadde faktisk forventet at han skulle spille onsdag i cup-en.

Gulløl

Quote from: blobby winters on May 04, 2018, 19:49:43 PMHva skjer med Emil Kalsaas?
Hvis Gilli ikke tåler kampbelastningen ville drømme situasjon være at Brann har en god ledelse i enkelte kamper slik at Emil kan bli byttet inn og få litt Eliteserie erfaring? Jeg hadde faktisk forventet at han skulle spille onsdag i cup-en.
Emil Kalsaas er skadet.
I forbindelse med Brann 2 sin kamp siste mandag sto dette i BA:
Han må klare seg uten Sander Christiansen som drar til G17-EM med Norge i dag, mens Marius Bildøy, Sander Marthinussen og Emil Kalsaas er skadet.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Gulløl

-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

Superjack

i taper ALDRI!

Pelle

"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle


Gulløl

Klipp fra kamptråden på Isberget sitt forum:

Kongshavn med til Bergen. Åsen og Vuk hjemme grunnet skade og forestående fødsel.
Norbye og Andersen ikke med i 17 manns troppen, men det er 17 år gamle Marcus Holmgren Pedersen.
Brann selvsagt store favoritter, men langt større undre har skjedd i fotballens verden, enn om TIL skulle få med seg poeng eller vinne i Bergen i kveld.


http://nnutilf.no/viewtopic.php?f=4&p=228866&sid=6dfe4091665e9cc4d558d3647d191e75#p228866
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

huleste

Høres ut som TIL kommer meget svekket til Bergen, itillegg måtte de ut i ekstraomganger i midtuken. Krever 5-0 til Brann i kveld. Minst!

gladiporno

Quote from: huleste on May 06, 2018, 14:14:47 PMHøres ut som TIL kommer meget svekket til Bergen, itillegg måtte de ut i ekstraomganger i midtuken. Krever 5-0 til Brann i kveld. Minst!

Nja, Åsen blir et savn, helt klart, men denne Slobodan Kuk var en stor flopp i fjor. Norbye og Andersen er ikke med fordi de er 100 år gamle og for dårlige.

Hallais

Quote from: gladiporno on May 06, 2018, 15:51:53 PM
Quote from: huleste on May 06, 2018, 14:14:47 PMHøres ut som TIL kommer meget svekket til Bergen, itillegg måtte de ut i ekstraomganger i midtuken. Krever 5-0 til Brann i kveld. Minst!
Slobodan Kuk

Heeeei. Er vi et slikt forum? :)

Lasaron

Quote from: Hallais on May 06, 2018, 15:53:18 PM
Quote from: gladiporno on May 06, 2018, 15:51:53 PM
Quote from: huleste on May 06, 2018, 14:14:47 PMHøres ut som TIL kommer meget svekket til Bergen, itillegg måtte de ut i ekstraomganger i midtuken. Krever 5-0 til Brann i kveld. Minst!
Slobodan Kuk

Heeeei. Er vi et slikt forum? :)

Det var Gladiporno som skrev det. Kan vi vente annet? ;)

Vuk har scoret to i år. Med Vuk og Åsen ute er de bra svekket offensivt.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Lasaron

Av de som har spilt mye for Tromsø i serien i år, og som det er bra muligheter for at starter i kveld, spilte følgende mye mot Senja i cupen:

Magnar Ødegaard 120 min
Simen Wangberg 120 min
Christian Landu-Landu 120 min
Robert Taylor 120 min
Daniel Berntsen 72 min
El hadji Mour Samb 120 min
Runar Espejord 75 min
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

OmOssSjølOgHansaøl

Haugen er tilbake på laget, og Braaten sitter på benken. Godt nytt!
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!Serez


marsboer

Rolantsson bør fortsette å være venstreback!

Go Up