• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Fredrik Haugen

Started by Spelaren, August 10, 2010, 20:05:25 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Stril Power

May 24, 2018, 12:33:18 PM #1750 Last Edit: May 24, 2018, 17:13:11 PM by BBB-mod
Haugen har fått ei anna rolle, litt djupare i bana. I staden for å slå innlegga sjølv, skal han skape rom for at Koomson og Marengo skal gjere det i staden. Difor har han ikkje noko særleg med assist i dag.

Her er eit utdrag:


Her var det mer enn et utdrag. Vi kan få problemer dersom nærmest hele saker blir klippet inn. Så innlegget har blitt moderert.

Mvh
BBB-mod

Lasaron

Kanskje den tyngste fotballfaglige kommentaren Tormod Bergersen har skrevet. Og så er han redelig nok til å nevne at Tom Mangersnes har spilt en rolle. Kudos. Interessant.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Stril Power

BA har knytt til seg Tom Mangersnes, og han har skrive fleire kommentarar/analysar for dei, i tillegg til å skaffe BA talmateriale og truleg vore ein diskusjonspartner med Bergersen før denne kommentaren. Eg synest det har vore ei god «signering» for BA, som igjen viser seg betre på det fotballfaglege enn BT.

Finfin respons

Enig, det der var skikkelig interessant.
Mot Lsk var Haugen i tillegg enda dypere enn vanlig, og ble mye mer involvert fordi han fikk ballen mye ofteree, men i et mer ufarlig område på banen. Blir spennende å følge spillet hans på søndag etter å ha lest dette.

 For øvrig synes jeg det var et freidig stort utklipp, nesten halve saken fra artikkelen i en av postene over her. Ba har nok brukt mange tusen på å få laget den, så det bør jo respekteres og man ikke klipper og legger ut gratis her. Når det er sagt så er det vel god reklame også da.
Kanskje.

Nixon

Greit nok at han har en annen rolle, men har har da hatt noen litt dårlige kamper også? Synes han har gjort en del feil som ikke ligner Haugen på sitt beste.

Men dårligere statistikker kan vel gjøre at han kan bli mindre attraktiv på overgangsmarkedet? Det er jo en god ting for Brann.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Syns Haugen har vært på gang de siste to kampene.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Go Up