• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Vålerengen 18.04 20:00

Started by skuteviken, April 13, 2010, 15:27:21 PM

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Go Down

Yngve

Han var ikkje berre sur, men forbanna.. Klassikar.

Herregud kor svakt me opna.. Mjelde og PVM var berre bås i fyrste. Sævarson var stort sett bås i heile kampen, sjølv om han hadde eit par flotte sjansar.

Men andre omgang i dag var knallbra. Vif hadde ein sjanse, og den skapte me for dei.. Eg håpar me tar med oss dette inn til kampen mot Godset, eit lag som er i flyten. Sjølv om eg er spent på korleis me skal komponera laget utan Bakke. For midtstopparane våre var gode i dag. Det var vel Langhår som meinte Bjarnason ikkje ville solgt seg slik som me gjorde på baklengsmålet i dag. Då kan eg berre be han sjå "høgdepunkta" frå rbk-kampen. Der gjorde Bjarnason nett det.

Og Gunn Tveit og Tijan på midtbanen kan verta reint fram pinleg..

Men i dag gjekk eg frå stadda med ei god kjensle. Det er lenge sidan sist.


dudo

Det så vel mer ut som han løp i beina på han. Og det skal man jo helst ikke gjøre med folk som er utslitt etter 80 min med fotball.

Ellers synes jeg Hansen igjen hadde et positivt innhopp, og har mye av det samme som Huseklepp. Et fint trekk å få klepp ned på høyrekant, og komboen Hansen-Guastavino var bra. Dog kunne sikkert Hansen-Huseklepp også vært bra. Poenget? På tide at han får en sjanse fra start igjen.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Markmus

Ka du ve?

Yngve

Hansen bidreg med mykje entusiasme og guts.

Han var mange hakk over eins pelar som PVM, som ikkje har noko på høgresida å gjere.

BrannSupporter


vekkreist

Quote from: dudo on April 18, 2010, 22:41:53 PM
Det så vel mer ut som han løp i beina på han. Og det skal man jo helst ikke gjøre med folk som er utslitt etter 80 min med fotball.

Ellers synes jeg Hansen igjen hadde et positivt innhopp, og har mye av det samme som Huseklepp. Et fint trekk å få klepp ned på høyrekant, og komboen Hansen-Guastavino var bra. Dog kunne sikkert Hansen-Huseklepp også vært bra. Poenget? På tide at han får en sjanse fra start igjen.


Helt enig

Kai-Olai

Får fortsatt grå hår av diEGO...

eivhelle

April 18, 2010, 22:54:59 PM #157 Last Edit: April 18, 2010, 22:57:31 PM by eivhelle
Satser på at Solli er tilbake til neste kamp. Da kan evt PVM spille sentralt i stedet for på høyre kant.
Bakke har kanskje vært Branns beste spiller de siste 3 kampene så han kan fort blir savnet.

Ellers likte jeg at Nilsen kjørte Hansen og Gustav på topp med Huseklepp på kant. Neppe noen god
startoppstilling, men fungerer bra på slutten av en kamp.

Ellers er det pussig rart et Brann kun har spilt kamper på naturgress så langt i sesongen. Noe som
så langt har betydd rævva underlag. Det betyr desverre også at når gressbanene får ok standard
vil det stort sett bare være kunstgress kamper igjen. I grunnen ikke rart at Huseklepp ikke har
hatt det store uttellingen så langt i sesonger. Han har hvertfall ikke hatt gode forhold til å vise seg
frem på.

Læreren

For en gang skyld var jeg enig i byttene Nilsen foretok seg.

osoerli

Quote from: Langhår on April 18, 2010, 19:51:22 PM
Det er mulig jeg er ute og kjøre men jeg tror ikke det hadde blitt mål om Bjarnason hadde spilt. Vel er han gammel og treg med han har såpass rutine at han ikke forlater plassen sin og blindt stirrer på ballen når motstanderne kommer i angrep. Er det en ting han kan så er det å plassere seg. Slik har han kamuflert sin manglende hurtighet i mange år.

Dagens! Du er fullstendig ute og kjører ja.  Bjarnason hadde vel eit fint døme på feilposisjonering mot Start.  Bjarnason er treg, duellsvak og evig ryggande.  Austin/Yaw er vårt klart beste par-alternativ på midtstopparplass.  Den saken er satans klar!
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Langhår

Quote from: osoerli on April 18, 2010, 23:12:39 PM
Quote from: Langhår on April 18, 2010, 19:51:22 PM
Det er mulig jeg er ute og kjøre men jeg tror ikke det hadde blitt mål om Bjarnason hadde spilt. Vel er han gammel og treg med han har såpass rutine at han ikke forlater plassen sin og blindt stirrer på ballen når motstanderne kommer i angrep. Er det en ting han kan så er det å plassere seg. Slik har han kamuflert sin manglende hurtighet i mange år.

Dagens! Du er fullstendig ute og kjører ja.  Bjarnason hadde vel eit fint døme på feilposisjonering mot Start.  Bjarnason er treg, duellsvak og evig ryggande.  Austin/Yaw er vårt klart beste par-alternativ på midtstopparplass.  Den saken er satans klar!


Du må gjerne mene at det var "dagens", men dersom du prøver løfte deg litt over gledesrusen over at vi kun slapp inn ett mål idag så vil du kanskje være enig i at det målet vi slapp inn kom på en horribel forsvarstabbe som dreide seg om et rimelig pinlig tilfelle av total feilplassering fra Austin. Austin har svært lite erfaring som midtstopper mens vi hadde en svært erfaren mann på benken.

Du må også gjerne mene at Bjarnason har elendig plasseringsevne, men det er nå engang slik at trege midtstoppere deriblant ham overlever på at de er gode å posisjonere seg. Slik klarer de å ta hånd om spillere som i utgangspunkter er raskere enn dem selv.

Ikke vet jeg om vi hadde tapt kampen med mer eller om vi hadde vunnet med Bjarnason i startelleveren. Jeg poengterte kun at i den situasjonen ble Austins manglende erfaring veldig avslørt. Noe som igjen forteller en hel del om hvilken utfordringer Nilsen har med forsvart sitt. En omskolert midtbanespiller vs en utrangert ringrev. Ikke lett.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

osoerli

Merkar eg er litt overraska over at fleire er nøgd med spel og innsats.  Hadde Opdals gavepakke resultert i mål og tap, hadde vel pipa hatt ein litt anna lyd med same spelet.

1. omgang var Vif best, 2. omgang var Brann best.

Stemninga var årsbeste i dag.  Bra i første omgong, tok seg opp utover i andre omgong etterkvart som spelet betra seg.

Av spelarane hadde vel Bakke kanskje sin svakaste kamp hittil i år.  Syns Guntveit viste mykje bra.  Trygg med ball og gjer fornuftige ting.  Godt skotforsøk.  Mjelde, Huseklepp, Opdal, Yaw, Austin gjorde også ein god kamp.  Holmvik, Sævarsson, PVM og Gustav på det jevne.  Hansen hadde nok eit friskt innhopp.  Burde snart få starta. 

Husklepp på vingen er bra, men det blir jo litt tomt framfor mål.  Særleg første omgang såg det ut som taktikken var å senda ein stikkar ut mot Huseklepp i hundre mot corneflagget og så eit innlegg over alle eller til keeper.  Det andre angrepsalternativet var vel Sævarsson i hundre mot corneflagget og eit innlegg høgt bak mål.

Som vanleg verkar det diverre som bortelaget har ein tydelegare og betre plan over angreps-spelet sitt enn Brann.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Onside !!!

Quote from: BrannSupporter on April 18, 2010, 22:45:23 PM
Quote from: Markmus on April 18, 2010, 22:42:18 PM
10-4 i sjanser sier VGs referat.


7-4 i følge TV2.


Så vidt jeg klarte å telle opp kom jeg til 7-4 derav 3 dobbelsjanser som gir 10-4

roaldinho

Bakke ute til neste kamp. Bakke så ut som han var ganske frustrert, og begynte å klappe og "hylle" motspilleren da han fikk kortet. Bakke spiller sånn som vi ønsker han skal spille, men det gule kortet var ekstremt kjedelig når han spiller slik fotball som han gjør.

Det som faktisk irriterer meg i andre omgang er Sævarsson som etter 91:30 (mener jeg tiden var) løper ballen over sidelinjen (til innkast) når  vi skulle presse for det andre målet. Det er ufattelig frustrerende. Han hadde riktignok noen sjanser i andre omgang, men da presset vi enormt høyt også.

Moa burde hatt 2 mål. Han hadde flaks som fikk ballen av Opdal, men uflaks da han ikke klarte runde han. Bra av Opdal å rette opp igjen tabben han først gjorde. Mener også Opdal hadde noen gode igangsettinger selv om det ikke ble så mye ut av det. Istedenfor å skyte kastet han, og det var vellykket.

Guntveit hadde ett bra skudd, Gustav hadde vel noen avslutninger, og vi fortjente egentlig å vinne denne kampen. Yaw var solid, mens Austin der bak gjorde en hel del bra for å bryte angrepene til Vif.  Innsatsen var ingenting å si på, men dette var pliktløp som mot Odd i fjor.

Håper spillerne jobber like hardt i neste kamp, mot ett Godset lag som har hele 2 seire på sine 30++ siste bortekamper (Mener jeg å ha lest).
Med sånn jobbing som dette blir det en del poeng.

Austin plasserer seg feil på 0-1 målet, beklageligvis. Yaw går ut for å støte, og innlegget kommer der Sævarsson kommer løpende mot første stolpe. Ballen ruller videre og Moa har vel aldri scort ett lettere mål der han står helt umakert.  Vif skal ha honnør for å ha utspilt Brann i det angrepet, selv om Austin gjorde en feil. Det som skjer etterpå er tatt ut av læreboken.

Opdal kunne ikke gjøre noe med målet, og utenom den tabben han gjorde spilte han en prikkfri kamp sånn jeg husker det.

En ting er sikkert, Hansen bør få mer spilletid. Bakke var lederen på midtbanen, mens Huseklepp gjorde en del ting bra, og kranglet inn det viktige 1-1 målet også.

Eneste som manglet var vinnermålet, vi presser med 2 sidebacker, og er uflaks at vi ikke vinner denne kampen. Nilsen fortjener skryt med spillerbytte og taktikk, og håper dette er begynnelsen på en positiv vår.

Det er bare å ta det positive med fra denne kampen (Som det var mye av) inn i neste kamp og jobbe like hardt så vil nok 3 poeng bli igjen på stadion.
Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

Joggi Bogga

Bakke har nærmest egenhendig båret oss i de siste kampene. Surt at han må stå over neste. Det gir oss en gigantutfordring i forhold til å oppnå et anstendig resultat.

Jeg synes vi var bedre enn vi pleier i denne kampen, samtidig som det var en del forutsetninger som lå til rette for at det skulle bli slik. Hjemmebane og et bortelag som spiller på resultat etter en tidlig ledelse er de to mest vesentlige. Jeg er derfor ikke spesielt imponert. Spiller vi U hjemme og taper borte, så rykker vi ned. Mye av det vi skaper er fordi Vålerengen gambler på å la oss styre. Taktikken deres funker jo også nesten til fulle.

For resten av sesongen vil jeg se Bakke, Huse og Gustav brukt på best mulig måte. De er uten konkurranse, våre beste spillere. Holmvik var som vanlig helt forferdelig svak. Yaw, utrolig slurvete. Men også litt god fremover.

Vi må mest sannsynlig spille bedre enn dette for å ta poeng mot godset.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Xminator

På mange måter en makskamp fra Brann. For en gangs skyld går ikke absolutt alle sjanser imot inn, vi får håpe akkurat det er starten på en trend. Vi får også håpe spillerene klarer å gi jernet såpass som i går i 23 kamper til.

Så må vi også være ærlige nok til å innse at VIF blir utrolig feige i spillet etter at de får målet sitt. De slipper seg så langt ned mot eget mål sokm vi neppe kommer til å se igjen fra andre lag. Og det uten at de egentlig har spillertypene til å gjennomføre ett slikt opplegg. Jeg sitter igjen med inntrykket av at vi bare fikk 1 poeng på en dag der vi burde hatt 3. 0 poeng borte og 1 poeng hjemme er stø kurs mot 1. divisjon.

SKBrannfan

Quote from: roaldinho on April 19, 2010, 00:23:43 AM
Opdal kunne ikke gjøre noe med målet, og utenom den tabben han gjorde spilte han en prikkfri kamp sånn jeg husker det.


Opdal hadde nok ikke en helt prikkfri kamp. Husker en gang når han skulle skyte ut ballen, og han skøyt rett på en vif-spiller. Det kunne fort bli mål ut av det for å si det sånn. Heldigvis klarte han å "rydde opp" etter seg.

Hatleking

Eg synst Opdal har kome seg. Eg trur han er på 'bedringens' veg.

Markmus

Quote from: BrannSupporter on April 18, 2010, 22:45:23 PM
Quote from: Markmus on April 18, 2010, 22:42:18 PM
10-4 i sjanser sier VGs referat.


7-4 i følge TV2.


TV2 kan i alle fall henge seg, for det er galt. I en periode i andre omgang  hadde vi jo fire store målsjanser på bare 15-20 sekunder (den da bl.a. Sævarsson skjøt et langskudd). Utenom det kan jeg på sittende ræv nevne Guastavinos store sjanse etter bare et par minutter, Guastavinos heading, Guntveits kanon, et stolpeskudd (Huseklepp?), Guastavinos heading rett på hodet til en VIF-spiller på streken, osv. Da er vi oppe i 11 og jeg har nok fortsatt glemt et par.
Ka du ve?

Markmus

Quote from: Xminator on April 19, 2010, 04:51:30 AM
På mange måter en makskamp fra Brann. For en gangs skyld går ikke absolutt alle sjanser imot inn, vi får håpe akkurat det er starten på en trend. Vi får også håpe spillerene klarer å gi jernet såpass som i går i 23 kamper til.


Nei, vi hadde for én gangs skyld en normal avvergingsprosent (25%). Hadde vi bare vært like effektive fremover...
Ka du ve?

krøvel vellevold

Quote from: Markmus on April 19, 2010, 06:59:05 AM
Quote from: BrannSupporter on April 18, 2010, 22:45:23 PM
Quote from: Markmus on April 18, 2010, 22:42:18 PM
10-4 i sjanser sier VGs referat.


7-4 i følge TV2.


TV2 kan i alle fall henge seg, for det er galt. I en periode i andre omgang  hadde vi jo fire store målsjanser på bare 15-20 sekunder (den da bl.a. Sævarsson skjøt et langskudd). Utenom det kan jeg på sittende ræv nevne Guastavinos store sjanse etter bare et par minutter, Guastavinos heading, Guntveits kanon, et stolpeskudd (Huseklepp?), Guastavinos heading rett på hodet til en VIF-spiller på streken, osv. Da er vi oppe i 11 og jeg har nok fortsatt glemt et par.


Tror nok de regner fire avslutninger i samme angrep som EN sjanse. Du ville jo tross alt bare kunne få mål på en av dem.
Legg ned hele klubben!

eivhelle

April 19, 2010, 07:45:25 AM #171 Last Edit: April 19, 2010, 07:51:30 AM by eivhelle
Quote from: Langhår on April 18, 2010, 23:25:06 PM
Quote from: osoerli on April 18, 2010, 23:12:39 PM
Quote from: Langhår on April 18, 2010, 19:51:22 PM
Det er mulig jeg er ute og kjøre men jeg tror ikke det hadde blitt mål om Bjarnason hadde spilt. Vel er han gammel og treg med han har såpass rutine at han ikke forlater plassen sin og blindt stirrer på ballen når motstanderne kommer i angrep. Er det en ting han kan så er det å plassere seg. Slik har han kamuflert sin manglende hurtighet i mange år.

Dagens! Du er fullstendig ute og kjører ja.  Bjarnason hadde vel eit fint døme på feilposisjonering mot Start.  Bjarnason er treg, duellsvak og evig ryggande.  Austin/Yaw er vårt klart beste par-alternativ på midtstopparplass.  Den saken er satans klar!


Du må gjerne mene at det var "dagens", men dersom du prøver løfte deg litt over gledesrusen over at vi kun slapp inn ett mål idag så vil du kanskje være enig i at det målet vi slapp inn kom på en horribel forsvarstabbe som dreide seg om et rimelig pinlig tilfelle av total feilplassering fra Austin. Austin har svært lite erfaring som midtstopper mens vi hadde en svært erfaren mann på benken.

Du må også gjerne mene at Bjarnason har elendig plasseringsevne, men det er nå engang slik at trege midtstoppere deriblant ham overlever på at de er gode å posisjonere seg. Slik klarer de å ta hånd om spillere som i utgangspunkter er raskere enn dem selv.

Ikke vet jeg om vi hadde tapt kampen med mer eller om vi hadde vunnet med Bjarnason i startelleveren. Jeg poengterte kun at i den situasjonen ble Austins manglende erfaring veldig avslørt. Noe som igjen forteller en hel del om hvilken utfordringer Nilsen har med forsvart sitt. En omskolert midtbanespiller vs en utrangert ringrev. Ikke lett.


Austin var ikke feilplassert, men han måtte opp å støte når Mos kom igjennom fordi ikke laget
var i balanse. Desverre tapte han duellen og da ble de manko inne i feltet. Problemet var ikke
forsvarsspillet til Austin, men at en del Brannspillere brukte tid på å krangle med dommeren i
stedet for å løpe tilbake og gjøre den defansive jobben sin.

Samtidig skjønner jeg at man blir forbannet på dommeren i den situasjonen. Utrolig at hverken linjemann
eller dommer får med seg at det er en VIF spiller som pælmer ballen opp på tribunen.

eivhelle

Quote from: krøvel vellevold on April 19, 2010, 07:42:37 AM
Quote from: Markmus on April 19, 2010, 06:59:05 AM
Quote from: BrannSupporter on April 18, 2010, 22:45:23 PM
Quote from: Markmus on April 18, 2010, 22:42:18 PM
10-4 i sjanser sier VGs referat.


7-4 i følge TV2.


TV2 kan i alle fall henge seg, for det er galt. I en periode i andre omgang  hadde vi jo fire store målsjanser på bare 15-20 sekunder (den da bl.a. Sævarsson skjøt et langskudd). Utenom det kan jeg på sittende ræv nevne Guastavinos store sjanse etter bare et par minutter, Guastavinos heading, Guntveits kanon, et stolpeskudd (Huseklepp?), Guastavinos heading rett på hodet til en VIF-spiller på streken, osv. Da er vi oppe i 11 og jeg har nok fortsatt glemt et par.


Tror nok de regner fire avslutninger i samme angrep som EN sjanse. Du ville jo tross alt bare kunne få mål på en av dem.

Samtidig vil jeg tross alt anse 4 farlige avsluttninger i samme angrep som 4 ganger så stor målsjanse.

krøvel vellevold

Quote from: eivhelle on April 19, 2010, 07:47:25 AM
Quote from: krøvel vellevold on April 19, 2010, 07:42:37 AM
Quote from: Markmus on April 19, 2010, 06:59:05 AM
Quote from: BrannSupporter on April 18, 2010, 22:45:23 PM
Quote from: Markmus on April 18, 2010, 22:42:18 PM
10-4 i sjanser sier VGs referat.


7-4 i følge TV2.


TV2 kan i alle fall henge seg, for det er galt. I en periode i andre omgang  hadde vi jo fire store målsjanser på bare 15-20 sekunder (den da bl.a. Sævarsson skjøt et langskudd). Utenom det kan jeg på sittende ræv nevne Guastavinos store sjanse etter bare et par minutter, Guastavinos heading, Guntveits kanon, et stolpeskudd (Huseklepp?), Guastavinos heading rett på hodet til en VIF-spiller på streken, osv. Da er vi oppe i 11 og jeg har nok fortsatt glemt et par.


Tror nok de regner fire avslutninger i samme angrep som EN sjanse. Du ville jo tross alt bare kunne få mål på en av dem.

Samtidig vil jeg tross alt anse 4 farlige avsluttninger i samme angrep som 4 ganger så stor målsjanse.


Men så vektes jo sjansene likt, uavhengig av hvor stor de var. Om du bommer for åpent mål fra en meter, så er det fremdeles bare EN sjanse!
Legg ned hele klubben!


Super Hasund

La Folket Synge

*Feltz*

Huff

Quote from: Yngve on April 18, 2010, 22:39:35 PM
Han var ikkje berre sur, men forbanna.. Klassikar.

Herregud kor svakt me opna.. Mjelde og PVM var berre bås i fyrste.


Synes de åpnet ok begge to før Steinar midtveis i første bestemte seg for at de skulle bytte side, deretter var begge bås til langt ut i 2 omgang (vel PVM ble byttet ut). Dette er dermed noe SN må ta delansvar for slik jeg ser det (selv om resten av kampledelsen var utmerket).

Anyhoo, I neste kamp bør Mjelde defnintivt flyttes inn sentralt, PVM på venstre og Solli på høyre, så tar Mjelde Bakkes posisjon. Ellers ser jeg ikke behov for en eneste endring -selm om vi fungerte såpass greit i 4-3-3 at det frister litt å prøve ut dette fra start i neste kamp.
Ironi og overdrivelser fungerer tydeligvis ikke på internett, selv når de dras til det ekstreme.

krakra

Eneste jeg har å utsette på Nilsen var at PVM startet på høyrekanten. Her viser Hansen i sitt innhopp(selv om det er som spiss) at han heller burde startet. Ellers er det en flott kamp av Brann, veldig bra innstilling og de virket mye mer trygge på seg selv da vi angrep. Bakke med en ny kjempekamp, Huseklepp var god. Vil også skryte av Holmvik som jeg mener spiller sin beste kamp hittil i Brann. Det eneste som stod i mellom oss og tre poeng var Hirchfeldt. Andre gangen på 4 hjemmekamper i år at keeperen ødelegger alt.


De 5.000 som hadde valgt seg en "Sitte hjemme i sofaen og protestere mot Brann, selv om de ikke vet at jeg protesterer mot dem" var virkelig ikke savnet i går. Andre steder enn i Branns budsjett iallefall.

Langhår

Quote from: krakra on April 19, 2010, 10:15:54 AM
De 5.000 som hadde valgt seg en "Sitte hjemme i sofaen og protestere mot Brann, selv om de ikke vet at jeg protesterer mot dem" var virkelig ikke savnet i går. Andre steder enn i Branns budsjett iallefall.


Der var de imidlertid svært savnet....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Huff

Hva protester angår synes jeg dette ''styret må gå'' banneret på Store stå var fullstendig på sin plass. Gode greier. Håper en fortsetter med slike bannere også dersom Brann fortsetter som i går og bykser oppover på tabellen. Dersom vi begynner å prestere sportslig frifinner dette på ingen måte styret og den elendige jobben som gjøres av ledelsen, uteblir raseriet mot styret innbiller de seg fort at hissigheten blandt supporterne kun skyldtes den kortsiktige sportlsige nedturen (om kortsliktig selvsagt). Viktig at verken styret -eller media- ikke misforstår. Styret må fremdeles gå.

Forøvrig og positivt hvis steminingen blir slik som i går. Ingen kunne tvile på at laget le helhjertet støttet i går, styret er derimot en annen sak.
Ironi og overdrivelser fungerer tydeligvis ikke på internett, selv når de dras til det ekstreme.

osoerli

April 19, 2010, 10:47:16 AM #180 Last Edit: April 19, 2010, 10:54:46 AM by osoerli
har analysert scoringa til vif, og kven som sto feilplassert etc.
I utgangspunktet er Brann i balanse og har nok folk bak ballen.

Høgrekanten til vif får gå lenge utan press.  Branns Holmvik og Guntveit som er nærmast å gå i press ryggar begge og gir mannen 6-7m til å finstilla pasningsfoten.  Guntveit er den eg meiner sett i ettertid burde gått raskt i ballfører her.  Holmvik må halda litt igjen for backen som er på veg opp.

I neste trekk slår viffspelaren ein stikkar mellom Holmvik og Guntveit til Mos? som plutseleg berre har Austin mellom seg og Opdal.  Austin går hurtig og korrekt i press, Mos sender ein kjapp stikker mot cornerflagget som ser ut som ein pasning til ein vif back på løp, men mos når ballen sjøl rett før Yaw som på dette tidspunkt er einaste mann mellom ballfører og Opdal, og får sendt eit lavt hardt innlegg framfor mål.  Sidan Yaw korrekt måtte gå ned mot linja er Sævarsson som i utgangspunktet hadde full kontroll på Moa blitt tvunget til å gå mot vif-spelaren som har lurt seg åleine ved 1. stolpe, med det resultat at Moa står åleine på bakerste.  Og når innlegget kjem har verdens enklaste mål å scora.

På det tidspunktet Mos lurer Austin og går ned mot linja, står Bakke 2 m frå vif's mann som lurer seg inn på første stolpe.  Bakke har blikket ut mot mos og spaserer roleg inn mot mål.  Bakke var den som burde fulgt vif's mann på første stolpe slik at Sævarsson kunne blitt ved Moa.

Når eg skal fordela skuld for målet:
Guntveit burde vore hurtig i press på kantspelaren i første fase.  Bakke burde fulgt med og fulgt mannen.  Eg frikjenner både Holmvik, Austin, Yaw, Opdal og Sævarsson.  Eg gir hermed skulda 30% til Guntveit og 70% til Bakke.

Til dei som hevdar Austin står feilplassert og gje skulda til han: ta ein kikk på høgdepunkta på brann.no
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

olebrann3

Syns backene våre spilte mer offensivt en de pleier igår, dette likte eg. De viste at de har kvaliteter framover på banen, håper nilsen så dette og lar backene få gå fram hver kamp.

Så synst eg Cato hansen bør starte neste kamp, han viser innsats hver gang han kommer inn.

Klaus_Brann

Quote from: Huff on April 19, 2010, 10:08:08 AM
Quote from: Yngve on April 18, 2010, 22:39:35 PM
Han var ikkje berre sur, men forbanna.. Klassikar.

Herregud kor svakt me opna.. Mjelde og PVM var berre bås i fyrste.


Synes de åpnet ok begge to før Steinar midtveis i første bestemte seg for at de skulle bytte side, deretter var begge bås til langt ut i 2 omgang (vel PVM ble byttet ut). Dette er dermed noe SN må ta delansvar for slik jeg ser det (selv om resten av kampledelsen var utmerket).

Anyhoo, I neste kamp bør Mjelde defnintivt flyttes inn sentralt, PVM på venstre og Solli på høyre, så tar Mjelde Bakkes posisjon. Ellers ser jeg ikke behov for en eneste endring -selm om vi fungerte såpass greit i 4-3-3 at det frister litt å prøve ut dette fra start i neste kamp.


Eller Haugsdal inn fra start på høyre. Det hadde vært spentstig.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

nero

Quote from: osoerli on April 19, 2010, 10:47:16 AM


Når eg skal fordela skuld for målet:
Guntveit burde vore hurtig i press på kantspelaren i første fase.  Bakke burde fulgt med og fulgt mannen.  Eg frikjenner både Holmvik, Austin, Yaw, Opdal og Sævarsson.  Eg gir hermed skulda 30% til Guntveit og 70% til Bakke.



Tror du har rett her. Dette er ett av mine største ankepunkter mot Bakke ved siden av temposvakheten, de skammelige "returløpene" hans sammen med den halvhjertede defensive jobbingen hans inkludert de altfor sene taklingene.

Når det er sagt har jeg ingen problemer med å innrømme at Bakke har gjort mye bra i de siste kampene.
Lions led by donkeys.

Torvanger

Nesten provokativt å se reprisen på 0-1, der Guntveit bare jogger lett etter VIF-spilleren, samtidig som han fortsetter å jogge lett, sammen med flere andre Brannspillere rundt seg, uten å forsøke å gripe inn i situasjonen der Sævarsson blir 1 mot 2. Helt uforståelig at det er mulig av Brann å opptre på den måten, helt ufattelig at en forsvarsekspert som Nilsen ikke har klart å drille forsvaret bedre enn som som så.

osoerli

Quote from: Torvanger on April 19, 2010, 11:21:45 AM
helt ufattelig at en forsvarsekspert som Nilsen ikke har klart å drille forsvaret bedre enn som som så.

Ja, men det er altså forsvarsspelet til midtbanespelarane som nok ein gong viser seg å vera problemet med Brann.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

nero

April 19, 2010, 11:36:51 AM #186 Last Edit: April 19, 2010, 11:38:39 AM by nero
Ja, det er en av mine kjepphester også: Midtbanen vår gjør ikke jobben sin defensivt. Rygging, mangel på press og ikke minst manglende støting når motstander er inne på 20 -25 meter, noe som fører til en haug av upressede skudd som Opdal så slipper inn. Slikt hjelper ikke akkurat et vaklende forsvar, for å si det mildt.
Lions led by donkeys.

krakra

Men forsvaret viste også klar forbedring i går, også midtbanens defensive bidrag. Tempoproblemene gjør jo at de blir fraløpt nå og da og jeg mistenker at denne "joggingen" mange ser skyldes en ganske lav stegfrekvens hos gamle, skadeplagete spillere som Bakke og Guntveit. Det var forbedringer i alle ledd i går, selv om 0-1 var svakt. Spiller vi like godt mot Godset så knuser vi dem.

Torvanger

Quote from: osoerli on April 19, 2010, 11:27:22 AM
Quote from: Torvanger on April 19, 2010, 11:21:45 AM
helt ufattelig at en forsvarsekspert som Nilsen ikke har klart å drille forsvaret bedre enn som som så.

Ja, men det er altså forsvarsspelet til midtbanespelarane som nok ein gong viser seg å vera problemet med Brann.


Forsvaret gjelder jo ikke kun forsvarsrekken. Når man blir angrepet er alle på laget forsvarere.

osoerli

Quote from: krakra on April 19, 2010, 11:44:37 AM
Tempoproblemene gjør jo at de blir fraløpt nå og da og jeg mistenker at denne "joggingen" mange ser skyldes en ganske lav stegfrekvens hos gamle, skadeplagete spillere som Bakke og Guntveit.

Guntveit jogga ja, Bakke var ute på spasertur.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Markmus

Quote from: nero on April 19, 2010, 11:36:51 AM
Ja, det er en av mine kjepphester også: Midtbanen vår gjør ikke jobben sin defensivt. Rygging, mangel på press og ikke minst manglende støting når motstander er inne på 20 -25 meter, noe som fører til en haug av upressede skudd som Opdal så slipper inn. Slikt hjelper ikke akkurat et vaklende forsvar, for å si det mildt.


Akkurat her synes jeg vi skal se på Vålerengen. Vi kom riktig nok til mange langskudd og det var vi jo nødt til siden vi presset nærmest hele kampen, men i de fleste tilfeller var VIF jævlig kjapt ute og presset vår ballfører når han nærmet seg 16m. De gikk ikke nødvendigvis etter å ta ballen, men bare presset ham slik at han aldri fikk avfyrt skuddet. Det er akkurat slik Brann må gjøre det også og jeg kan ikke begripe at Nilsen ikke har lagt merke til dette enda.
Ka du ve?

roaldinho

Quote from: SKBrannfan on April 19, 2010, 06:24:21 AM
Quote from: roaldinho on April 19, 2010, 00:23:43 AM
Opdal kunne ikke gjøre noe med målet, og utenom den tabben han gjorde spilte han en prikkfri kamp sånn jeg husker det.


Opdal hadde nok ikke en helt prikkfri kamp. Husker en gang når han skulle skyte ut ballen, og han skøyt rett på en vif-spiller. Det kunne fort bli mål ut av det for å si det sånn. Heldigvis klarte han å "rydde opp" etter seg.


Det var den tabben jeg snakket om ;)
Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

Go Up